2010 Nisan Anneleri

slm kızlr nasılsınız bende çokk iim çünkü yarın kontrolümüz var oğluşumu görcem çok özledim minikaşkımı yaa yarın akşama kadar nasıl beklerim bilmem.bide busefer renkli ultrasonada giricem baklaım oğluşum babayamı banamı benzio ben babasına benzesin çok istiyorum son haftalarda belli oluomuş öylemi canlarım.......

Slm kızlar ben geldım ama gerı gıdıom gecmıse bakım dedım yarın kocamın izin gunu gıremem bıraz vakıt gecırelım bu arada oyle bı agladımkı ben korkuorum dıe ıcımde tuhaf bıse var dogumda bıse olacak dıe cok korkuyorum Allahtan eşim yanımda tesellı edıo mafoldumben

canım hayırdır neden ağladın sen bakim ya....
bak üzme kendini üzme benim yasadıklarımı biliyorsun....
bebişin içerde nası kasılıyo değilmi ....
korkma canım sen azcık sakinleş......

ay yatmadan gireyim dedim. sabah 10 da dr. randevum var. ilk nst me gircem. sonrada son 4 gün yaptığım gibi çarşı pazar var. yazmadım di mi 9 mayıs ta karındaşım evleniii. bende iice ağırlaşmadan şu anda ailedeki tek arabalı ve ehliyet sahibi olarak şöferlik yapıyom. hoş ii oluyo. evde otur otur çatlıyodum. şimdi günler su. bi de yeni mobilylar, perdeler, halılar bakmak çok zebkli. insanın içi açılıyooo.

kızlar ıyı gecelerrr benıde uyku tutmadı yıne yattım kalktım kocişko çoktonnn horlamaya basladı..dön saga dön sola olmadı

iyi geceler hanılar herkes iyi gibi geçmişe göz gezdirince dogrumu.vallahi iyi dolaşabiliyorsunuz bende dolaşamıyorum artık pek dün kızı hava alsın dıye bıraz parka cıkardık babasınla ama gelince sol bacagımın agrısı yıne benı mahfetti son günlerde sadece sag tarafıma yatabılıyorum zaten.sola yatamıyom daha beter agrıyor sırt üstü yatıncada yukarı cıkıyor bebiş nefesımı tıkıyor gerıye bır tek sag tarafım kalıyor oda butun gece aynı yonde kalmaktan agrıyor.doguma kadar sadece sag tarafıma yatarak nasıl dayanacagım bılmıyorum çürür heralde etlerim ohaoldumsmile

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sabahın beşi oldu ve ben hala uyuyamadım.
ilk defa uykusuz bi gece geçiriyorum.
hiç bi yerim ağrımıyor.gayet iyiyim sadece psikolojik.
delirecem yaaaaaaaaaaa.
nazar değdirdim kendi kendime ya.
dün demiştim ya ben uyuyorum diye.

herkese şimdiden iyi sabahlar.mafoldumben

günaydın kızlaaaar...

dün geceki sohbetlerinizi okudum da, ayy ben 9.30'da sızdım dün gene yaa.. uyu uyan sabahı ettik bi şekilde. nispeten iyi uyudum çok şükür...

fulyan iki ihtimal var güzelim, ya sen kendine nazar değdirdin ya da biz uyuyamayanların gözü kaldı :))
çok fena şey sabahı sabah etmek valla.. gündüz fırsat bul da uyu dinlen bari..

jalecim ve ayşegül gelmişler dün akşam..

jalecik artık doğurdu doğuracak herhalde :)
elim listede, onun bebişin kaydını girmek için hazır ve nazır bekliyorum.. :) güzel haberlerini alırız inşallah..

ayşegül'ün de kardeşi evleniyormuş. hayırlı olsun. ama alışveriş peşine de yorma kendini.. bugünkü doktor kontrolünden de iyi haberlerle gel inşallah.. bakalım kuzucuk nasıl, kaç kilo oldu :)

sineeeeeeeeeeem , zeyneeeeeeeeepp kulaklarımı çınlattınız dün ha :)))
zeyno kaçtı kendi yedi demişiniz bi de.. püüü.. esefle kınıyorum sizi :))
o kadar çağırdık buyrun gelin dedik ya hatunlar, amma ağırdan sattınız kendinizi yaa :))
sizden ses çıkmayınca biz de oturduk yedik kendimiz. artık nası ağırlık çöktüyse dokuzda sızdım koltukta..
ağır yemek yemeyi de kaldırmıyo benim bünyem.
bi de aylardır kilo almayayım diye kontrollü yemeye alıştım, böyle sapıtınca fena oluyorum. hala bi tuhafım.

günaydıınlarr.... ehehehe.. yine dünürüm açmış ben dvam ettireyim :))) herkese iyi günlerr bayanlarrr...

günaydıınlarr.... ehehehe.. yine dünürüm açmış ben dvam ettireyim :))) herkese iyi günlerr bayanlarrr...

günaydın bi taneem

ayy hadi senin kızın var, sorumluluğun var, kalkıp iş yetiştiriyorsun falan.. ben manyak gibi niye kalkıyorum bu saatte bi anlasam..
herkes son günlerin uyu uyu dedikçe bana hepten sinir basıyo, bu gidişle sabaha karşı kalkıcam :)

ya bu arada soran zeynepti galiba, mide bulantısı meselesini..

son bikaç haftadır bende de oluyor.. ilk aylarki kadar kötü değil, uzun da sürmüyor.. ama birdenbire içim kalkıyor, bi beş on dakika çok fena oluyorum. sonra toparlıyorum..
(şu an da midem bulanıyor da, ordan aklıma geldi geçmişte birinin sorduğu )

bebekler büyüdüğü ve mideye baskı yaptığı için son ayda olabiliyormuş, normalmiş.

gunaydın hatunlar....
oo sabah açılışımız yapılmış...
ben gene yatıcam biraz ama başım ağrıyo ,sabah tel sesiyle uyanmaktan nefret ediyorum...
dün gece acayipti sohbet,tuğbacım ve yurdagül(ymer) baya sohbet ettik gece 2 'ye geliyodu benim kocam homurdandı ben cıkmak zorunda kaldım....
nese az daha uyuyalım:)))))

günaydın canım
erkenden yatınca erkenden kalkıyoruz işte, sen 2'ye kadar oturmuşun bu saatte kalkman bile mucize :)

gerçi daha alamamışsın uykunu, biraz daha uyu dinlen de konuşuruz :)

Slm anneciklerr, nasilsiniz bugunn? :) opuyorum hepinizi bebislerinizide kokluyorumm burdann :)

günaydın canım
biz kızımla iyiyiz :) gün sayıyoruuz, sabırsızlanıyoruuuz, heyecanlanıyoruuuz, her gece üç beş nöbetlerine dikiliyoruuz :)
sen nasılsın ?

dayanamadım yine okudum onlarca geçmişi :))) pek bi olay olmamış ama muhabbetinizi okudum bende :))

sedakt.. maşallah bebişinee.. inş. dğuma kadar döner uygun pozisyona yine deistediğin şekilde ve sorunsuz doğurursun sağlıkla...

erkflz... cnımm bebişine maşallahh.. herşey yolundaymış ne güzell.. çatınız da iyiymiş.. bak her işte hayır var.. istediğin gibi normal olarak sıkıntısız doğucak inş. bebeğin...

nazlı... nst niz iyiymiş cnım.. gözünüz aydın... kızz az kaldı sizin hadi tık bekliyoruz artık :)))

dünürüümm.. ben geçmişten gelene kadarr gitmişsin ama ben yazıyım yne de... sabah 6 buçuktan sonra gece yatana kadar hep kıpırdamak zorundayım cnım dediğin gibi.. mesela bak yatağı topla,kahvatı bulaşıkları derken eda uyanıyo.. o gidince de ondan kalan işler sonra yemek faslı :))) iş bitmiyo.. ama normalde 5 dk.da yaptığım işi 1 saatte yapmamın da payı var tabiki :))) sen de inş. çok yormazsıun kendini bu arada.. iyi sohbetler arkadaşınla...

özgecim.. uyumaya gitmişsin sen de yine.. kızz 3-5 nöbeti deyince bende 3 den önceki wc molalarında bakmadım hiç msn e fln.. :))) siz de 2 ye kadar kaynatmışsınız sanırım :))) saat 3 ü 5 geçiyodu baktım kimsecikler yokk :)) az gezinip yattım bende...

benim de bugün büyük ihtimalle annem gelicek :) akşama da kardeşim işten buraya gelir de yemekten sonra giderler sanırım.. babam 4-12 vardiyasında çünkü :)) en sevdiğimiz vardiya :))) babam çok oturamaz çünkü.. 1-2 saate sıkılır rahat edemez hiçbir yerde... şimdi o işte ya anemle kardeşim de geceye kadar bendelerrr.. oleeyyy... ama annem geldikten sonra pek giremem bende sanırım...

anamm dünürüm geldi bile :))) işlerini bitirdinmi canımm? çok yorma kendini bakk.. nasılsa arkadaşın yanii.. olduğu kadarr...

bu arada bende kızımın kahvaltısını hazırlıyım .. bakarım arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…