canım bende feci yoruluyorum önceden beş dakkada yapadım bütün işleri şimdi yarım saate yerimden kalkıyom zaten ama az kaldı bakalım gerçi dediğin gibi koca dokuz ay geçti şu son günler geçmiyooo:gitme:slm kızlar öle yorgunum ki kendimi kanepeye atmadan önce size bi bakayım dedim..maşallah herkez ii doğuran eden yok..bugün bende sürekli aklıma takılan ağdacı işini hallettim.ne olur nolmaz dedim bugün çıksın aradan.ama belim ayaklarım kopuyo resmen.eve geldim 5 den sonrada koştur koştur kocişe yemek hazırladım şimdi oturabildim kıçımın üstüne..eskiden 10 dk da yaptığım işler bu bedenle 1 saati buluyor..çok da çabuk yoruluomm yaaa koca 9 ay geçti şu son günler geçmek bilmio beee
buketciğim canım çok doğru canım ama ben sanırım bu sene kendimi koşullamışım sanki hiç ders çalışamıyorum ne zamn pcden falan soru çözmek istesem canım sıkılıyor canım kızıma armağan ettim 2010 yılımı sanki hayırlısı canım bebiş doğduktan sonra ev taşıyacağız haziran gibi benim için çok yoğun olacak canım sorma kaderde ne varsa onu yaşıcaz ne yapalım
jaleciğim canım benim iyiyiz şükürler olsun kızımla canım yarın doktor kontrolümüz var canım aslında senin sezeryan haftan gelmiş canım genelde 38. haftada alıyolar bebişi canımcım sana neden gün vermedilerki henüz canımcım
sinemciğim zeyno bize darılmaz kesin kocişkosu yedi bütün pastaları börecikleri o yüzden çağıramadı bizi canımbilmiyorumkismile olsun ne yapalım ben yaparım canım siz yeterki gelin bana inşallah
canımmm seni buralarda görmek ne güzel demek nst de sancı çıkıyo ayağı yaklaştın sen canım yaaa. son anda bir atak olmazsa bizim kaan bey çookkk bekletecek benikaydirigubbakcemile3
saol canımm sende güle güle kullan yeni çantalarını:)
ay şekerim son aldıklarımı ekledikten sonra benimde çanta kapanmıcak aman her ihtimale karşı diye diye aynen 2 pijama takımı koydum 1 tanede hava sıcak olursa diye ince olanı koymak istiyom birde bugün aldıklarım ahanda benimkide kapanmıyohihoyyyt
canım benimyaa hadi sıhhatler olsun diyeyim ben o işi halledeli 15 gün olduslm kızlar öle yorgunum ki kendimi kanepeye atmadan önce size bi bakayım dedim..maşallah herkez ii doğuran eden yok..bugün bende sürekli aklıma takılan ağdacı işini hallettim.ne olur nolmaz dedim bugün çıksın aradan.ama belim ayaklarım kopuyo resmen.eve geldim 5 den sonrada koştur koştur kocişe yemek hazırladım şimdi oturabildim kıçımın üstüne..eskiden 10 dk da yaptığım işler bu bedenle 1 saati buluyor..çok da çabuk yoruluomm yaaa koca 9 ay geçti şu son günler geçmek bilmio beee
jaleciğim canım benim iyiyiz şükürler olsun kızımla canım yarın doktor kontrolümüz var canım aslında senin sezeryan haftan gelmiş canım genelde 38. haftada alıyolar bebişi canımcım sana neden gün vermedilerki henüz canımcım
ayy canım geçmiş olsun baban içinde ablan içinde sende şu aralar doğurmada bari.kaydirigubbakcemile3 sezeryan olcan kesin ha hayırlısı canım benim sağlıkla al bebişini kucağınada gerisi önemli değil
aynen canım ya benimkilerde öle hele babam ama kendi evimden başka yerde rahat edemiyom işte bide sanki yük oluyomuşum gibi geliyo allahtan evlerimiz yakında gidip geliyom.. zaten annemlerden başka yerde iki saatten fazla kalamıyorum... kardeşim geliyo falan idare ediyoz iştekaydirigubbakcemile5
bendede var canım çok şaşırıyorum hamilelik boyunca hiçö olmamıştı çünkü
kaşıntı mahvetti benide canımya krem yağ anca durduruyo hatta göğüslerim bile kaşınıyo zaten bi çil bastıki sorma garip yani
:roflol: :roflol: :roflol:ama tuğbiş ne yapayım canım hep eşim girdi kanıma hadi izleyelim izleyelim dedi sen çok seviyorsun dedi bana bende dayanamadım söz daha izlemeyeceğim 7.si çıkana kadarkaydirigubbakcemile3
yok kuzum bende olmuyo ama normalmiş meraklanma
bizim bu c.tesi kontrolümüz var ondan sonra her hafta görüşücez dedi dr
evet artık öle olması lazım zaten
ay kazasız belasız doğsalarda artık yorulduk valla
maşallah bebişine canımmm senin 3. doğumunmuydubilmiyorumkismile ay sen tecrübelisindir acık anlat hele doğumlarınıbilmiyorumkismile
ay canım hemide ne tecrübe ama insan kaç kez doğurursa doğursun yineden korkuyo valla ilk doğumum çok ama çok kolay oldu yani doğum denmez okadar yani
ama geçen seneki doğumum çok zor oldu o yüzden şuanda korkmuyorum desem yalan olur Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin kızlar
gizeme o filmi izlettin yaaa hiççç affetmicimmm seni zeynocum:roflol: :roflol:
canımmm seni buralarda görmek ne güzel demek nst de sancı çıkıyo ayağı yaklaştın sen canım yaaa. son anda bir atak olmazsa bizim kaan bey çookkk bekletecek benikaydirigubbakcemile3
saol canımm sende güle güle kullan yeni çantalarını:)
ay şekerim son aldıklarımı ekledikten sonra benimde çanta kapanmıcak aman her ihtimale karşı diye diye aynen 2 pijama takımı koydum 1 tanede hava sıcak olursa diye ince olanı koymak istiyom birde bugün aldıklarım ahanda benimkide kapanmıyohihoyyyt
canım benim hiç belli olmaz döner yine inşallah
ben her hafta gidiyorum nst ye
hoşbuldum canımm
valla tatlım bende sabrısızlanıyorum artık hiç bir yere sığamıyormuşum gibime geliyor
inşallah belli olsun ilk size haber vereceğim
sağol sibelcim
valla tatlım tek dileğim o bu geceyi de atlatayım başka bişey istemiyorum bekler ama kuzum söz dinliyor bir haftadır :)
tamam canımcım iyi seyirler
inşallah canım yaa benim sorumluluğumda bir yaşında bi kızım 13 yaşında bi oğlum ve çok dağanık bi kocişim var ayakta kalmam lazım:))
valla kızlar hepimizin işi zorda benimki daha bi zor şimdiden kızımdan ayrı kalıcağım bi geceyi düşünmek bile istemiyorum.
sedakt canım 1 yaşıında kızın mı varr nasıl başardın ayol bebek daha 3-4 aylıkken hamile kalmayıohaoldumsmile
ayy ama gerçekten zor işin daha o süt kuzusu canım yaaa:asigim:
erkfılız cnm catı muayenesı hakkındakı bılgıler ıcın sagol bende korkanlardanım 2 hafta sonra benımde catı muayenem bu arada oglunuda saglıkla zamanında kucagına alırsın ıns.
erkfılız cnm catı muayenesı hakkındakı bılgıler ıcın sagol bende korkanlardanım 2 hafta sonra benımde catı muayenem bu arada oglunuda saglıkla zamanında kucagına alırsın ıns.
bende geldim.... nst herzamanki gibi çok şükür iyidi. dr varmı bişiler dedi bende tık yok dedim.
haftaya son bir kez gel bakalım dedi. son nst olcak herhalde arada da bişi olursa hemen ara beni dedi.
dr dan çıktıktan sonra bi gezdim bi gezdim şimdi pijama giymeye halim yok:umursamaz:
buketciğim canım çok doğru canım ama ben sanırım bu sene kendimi koşullamışım sanki hiç ders çalışamıyorum ne zamn pcden falan soru çözmek istesem canım sıkılıyor canım kızıma armağan ettim 2010 yılımı sanki hayırlısı canım bebiş doğduktan sonra ev taşıyacağız haziran gibi benim için çok yoğun olacak canım sorma kaderde ne varsa onu yaşıcaz ne yapalım
sinemciğim zeyno bize darılmaz kesin kocişkosu yedi bütün pastaları börecikleri o yüzden çağıramadı bizi canımbilmiyorumkismile olsun ne yapalım ben yaparım canım siz yeterki gelin bana inşallah
ayy canım geçmiş olsun baban içinde ablan içinde sende şu aralar doğurmada bari.kaydirigubbakcemile3 sezeryan olcan kesin ha hayırlısı canım benim sağlıkla al bebişini kucağınada gerisi önemli değil
aynen canım ya benimkilerde öle hele babam ama kendi evimden başka yerde rahat edemiyom işte bide sanki yük oluyomuşum gibi geliyo allahtan evlerimiz yakında gidip geliyom.. zaten annemlerden başka yerde iki saatten fazla kalamıyorum... kardeşim geliyo falan idare ediyoz iştekaydirigubbakcemile5
bendede var canım çok şaşırıyorum hamilelik boyunca hiçö olmamıştı çünkü
kaşıntı mahvetti benide canımya krem yağ anca durduruyo hatta göğüslerim bile kaşınıyo zaten bi çil bastıki sorma garip yani
canım benim hiç belli olmaz döner yine inşallah
ben her hafta gidiyorum nst ye
hoşbuldum canımm
valla tatlım bende sabrısızlanıyorum artık hiç bir yere sığamıyormuşum gibime geliyor
inşallah belli olsun ilk size haber vereceğim
sağol sibelcim
valla tatlım tek dileğim o bu geceyi de atlatayım başka bişey istemiyorum bekler ama kuzum söz dinliyor bir haftadır :)
tamam canımcım iyi seyirler
hoşgeldin canım....
bugun şansıma kimsecikler yok topikte...
nst nin ii çıkmasına çok sevindim....
amanınn tık yokmu ....valla kuzey ada'dan önce gelmek istiyo....
ama bence ayın başına kadar beklesin yoksa kim bakacak bize diyorum...
valla şöle gzdim diyenlere bayılıyorum darısı başıma,bu akşam eşimle yemekten sonra yürüyelim dedik ama ben çokton pijamalrımı giydim valla dermanım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?