2010 Nisan Anneleri

ayy inşallah zeyracım..o günleri görecez dimi yakında..öle heyecanlanıomki..rüya gibi gelio düşününce..resimlerini topiğe koyacağımız günü iple çekiorum..ayyy çabuk geçsin zamannnn heyecan yaptım gene kaydirigubbakcemile3

canım bende feci yoruluyorum önceden beş dakkada yapadım bütün işleri şimdi yarım saate yerimden kalkıyom zaten ama az kaldı bakalım gerçi dediğin gibi koca dokuz ay geçti şu son günler geçmiyooo:gitme:

hayırlısı canım yaa bakalımbenimde umudum yok ama deneyecem sansımı... taşınmak çok zor ben geçen sene yaptım o işi allahtan iki hafta yavaşyavaş kolilemiş küçük hiç bişey bırakmamıştım evde yakındı bi gün önceden küçük ne var ne yok tolayıp taşıdık mutfağı yerleştirdik eşimle ertesi günde kaba eşyalar taşındı ben yolladım annem yerleştirdi 3 saate bitti işimiz seninde böle kolay olur inşşallah

tatlımyaa bende girmek istiyorum ama net çekmiyor malesef
valla tatlım biliyorsun bizimde normalde 2 nisan doğum tarihimiz ama doktor beklemez diyor
bende bunaldım iyice zaten bir an önce kollarıma almak istiyorum kuzumu
teşekkür ederim ayrıca
bakalım doğum çantamı değiştireceğim artık:)
canım benimyaa hadi sıhhatler olsun diyeyim ben o işi halledeli 15 gün oldu
sanırım pek bi erken davrandım

maşallah sizede güzelim
şimdi çapa hastane politikası olarak ilk önce normali deniyor gerekirse sezeryana alıyormuş hayatım ama bu sefer kesin konuştu doktorum inşallah onlarda diğer doktorumla hemfikir olurda verirler canımya dua at bana olur mu

buketçim Allah razı olsun canım
doktorum kesin sezeryan diyor hayatım bakalım hayırlısı olur inşallah
bende annemlerdeyim kaç haftadır bütün ailem benim için uğraşıyorlar ama dediğin gibi insanın kendi evi gibiside yok

görüşürüz jaleciğim sende kendine çok iyi bak canımcım dualarım biliyosun herzamn seninle tatlısı görüşrüz

buketciğim canım biz şu firmalara vereceğiz sanırım bakjalım onlar paketleyip yerleştiriyo bizde yakın bulduk evi anneme çok yakın çalışırsam falan iyi olacak bizim içinde inşallah canım haziranda zaten havalarda ısınmış olur rahat rahat taşınırız artık bakalım canımcım

teyzoşlar bizde ezeli izlemeye gidiyoruz hepinizi kocaman öptük gece inşallah takılırım yine görürşüz

bi yemek yedim geldim yine herkes kaçmışkaydirigubbakcemile3 yoklama için erkenmi kızlarkaydirigubbakcemile3

ama tuğbiş ne yapayım canım hep eşim girdi kanıma hadi izleyelim izleyelim dedi sen çok seviyorsun dedi bana bende dayanamadım söz daha izlemeyeceğim 7.si çıkana kadarkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: klava: :roflol: :roflol:

sedakt canım 1 yaşıında kızın mı varr nasıl başardın ayol bebek daha 3-4 aylıkken hamile kalmayıohaoldumsmile
ayy ama gerçekten zor işin daha o süt kuzusu canım yaaa:asigim:

sedakt canım 1 yaşıında kızın mı varr nasıl başardın ayol bebek daha 3-4 aylıkken hamile kalmayıohaoldumsmile
ayy ama gerçekten zor işin daha o süt kuzusu canım yaaa:asigim:

evet canım kızım 14 aylık hemen hemen 7 aylıkken hamile kaldım birlikte ikiz gibi büyüsünler dedik iğeri kardeşsiz büyüdü bundada ara verirsek bi daha cesaret edemeyiz dedik Allah yardımcımız olur inşallah canım

ıyi akşamlar güzel anneler,
Geçmişi tam okuyamadım kızlar. Herkes iyidir ins.
Dedim bugün çatı muayenesi oldum, merak edenlere nasıl olduğunu söyleyim diye girdim foruma.
Kızlar çatı muayenesinden korkmayın çok hafif bir acı hissediyorsunuz. Kendinizi kasmayın yeterki, 1 dakika sürmüyor. Aman kendinizi korkutmayın yeterki. guclubacismile
Bebişim iyiymiş kızlar. 2500 kiloyu geçmişiz anca. Biraz zayıfız ama uzunuz. Bir kordon dolanmış bebişimin boynuna ama doktor sorun değil dedi. ıri bebek olsaydı sezeryan yapmamız gerekirdi ama zayıf olunca bu kordon doğumda sıyrılır gider dedi. Belkide bebişimin zayıf olmasında varmış bir hayır. :Saruboceq:
Bu arada 2 cm açılmamız var. Bebişim erken gelebilirmiş. Çatımızda normal doğuma ideal, bebişimde iri olmayınca.
Hayırlısyla oğluşum bir gelseydi. Nasıl istiyorum artık oğlumu yanımda. :asigim:

erkfılız cnm catı muayenesı hakkındakı bılgıler ıcın sagol bende korkanlardanım 2 hafta sonra benımde catı muayenem bu arada oglunuda saglıkla zamanında kucagına alırsın ıns.

erkfılız cnm catı muayenesı hakkındakı bılgıler ıcın sagol bende korkanlardanım 2 hafta sonra benımde catı muayenem bu arada oglunuda saglıkla zamanında kucagına alırsın ıns.

Canım hiç korkma basit bir acı o kadar. Doktorum acılmayı önemsemedi. Artık bebişin gelişimi tamam bu haftadan sonra istediği zaman gelebilir dedi. Bende hep içimde öyle diyorum 21 sonra istediği zaman gelsin ins. Haftamızda uygun oluyor. :Saruboceq:
Bugün hastanede bir bayan çatı muayanede bağırmış. Doktor hemem sezeryan demiş. Kendini hiç kasma canım saniyelik bir olay.

kızlar bu catı muayenesi kacıncı haftada yapılıyor?? ben 34. haftadayımda doktorum bişeyde sölemedi. süpriz yapmaz herhalde habersiz bi şekilde.. delikafadulden

tubacım yoklamaya erken başlamışın tatlım....
nese ben burdayım....
ama daha erken ben kocişi uyutmadan ,kardeşiminde gözüne uyku düşmeden gelemem...
kociş uyusun laf etmesin,kardeimde pcyi bıraksın anca gelirim....
zaten benim için önemli olan gece uyuyamadığım zamanlarda elimin altında olsunda offf canım sıkılmasın..
dün gece kendi evimde 3 de kalktım yatamadım çamaşır yıkadım astım ,bebişimin günlüğüne yazdım,yattığımda saat 5'i uyuduğumda altıya geliyodu:)))

ya ne mutlu çatı muaynesi güzel gecene....
ben çok berbat bi deneyim yaşadım...
hayatımda hiç bukadar canım yanmamıştı ama buda doğum gibi bişiy sanırım kimin ne yaşacağı hiç belli olmuyor....kiminin sorunsuz kimininde bir okadar kötü geciyor....
ben sizleri bu konuda korkutmak istemem,benim yapım gereği canım çok yandı...
kendimide sıkmamıştım oysaki...
bakalım persembe gunu yeniden kontrolümüz var,yine çatı muaynesi olcaz ozaman bi daha bakarız....

bende geldim.... nst herzamanki gibi çok şükür iyidi. dr varmı bişiler dedi bende tık yok dedim.
haftaya son bir kez gel bakalım dedi. son nst olcak herhalde arada da bişi olursa hemen ara beni dedi.
dr dan çıktıktan sonra bi gezdim bi gezdim şimdi pijama giymeye halim yok:umursamaz:

hoşgeldin canım....
bugun şansıma kimsecikler yok topikte...
nst nin ii çıkmasına çok sevindim....
amanınn tık yokmu ....valla kuzey ada'dan önce gelmek istiyo....
ama bence ayın başına kadar beklesin yoksa kim bakacak bize diyorum...
valla şöle gzdim diyenlere bayılıyorum darısı başıma,bu akşam eşimle yemekten sonra yürüyelim dedik ama ben çokton pijamalrımı giydim valla dermanım yok...

kim bilir belki de yemek yapmadı evdekilere talim oldu dediğin gibi. kaydirigubbakcemile3

benim de öyle aynen. çiil sadece bahar ve yazın oluyo heralde o yüzden şimdilik yok.

hayırlı haberlerini bekliyoruz.

gelir diğer arkadaşlar birazdan bu saatler sakin oluyor zaten:)))
valla çok gezdim özge. hatta eşim yoruldum dönelim artık dedi:))))
ama şimdi ufak ufak bişiler oluyo içeride. bebişimin hareketi ile birlikte gaz sıkışıyor içeride sanki. öle bi sancı yanibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…