anamm dünürüm geldi bile :))) işlerini bitirdinmi canımm? çok yorma kendini bakk.. nasılsa arkadaşın yanii.. olduğu kadarr...
bu arada bende kızımın kahvaltısını hazırlıyım .. bakarım arada...
Günaydın güzel anneler, nasılsınız?
Ben gece boyunca, sabah sürekli aklımda bebişim neden kilo almıyor sorusuyla gezindim durdum. Oğluşum 20 günde 300 gr anca almış. Bir önceki kontrolde 1 haftada 300 gr almıştı.
Ben iki kilo almışım, miniğim 300 gr. Ne yesem demekki bana yarıyor. Birde sırf o kilo alacak diye yeme olayını o kadar abartmış durumdayımki. Bir 3 kilo olsun diye. Yok doktorum olmaz dedi. mafoldumben
2500 geçti önemli olan bu dedi ama yinede işte acaba bir sorun mu var? Boynunda bir kordon var, o durumdan mı yavaşlıyor kilo alması aklıma sorular gelip duruyor. :uhm:
Birde zaten herkes birazcık göbeğin olmasa hiç hamile gibi değilsin diyip duruyor. Hiç kilo almadın. Bebiş minyon kalacak diyenler, haklı çıkacak onada üzülüyorum. Halbuki oğlum kilo alsın diye günde yediklerimi saysam inanın aranızda yoktur benim kadar yiyen. cokacimcoook .
Günaydın güzel anneler, nasılsınız?
Ben gece boyunca, sabah sürekli aklımda bebişim neden kilo almıyor sorusuyla gezindim durdum. Oğluşum 20 günde 300 gr anca almış. Bir önceki kontrolde 1 haftada 300 gr almıştı.
Ben iki kilo almışım, miniğim 300 gr. Ne yesem demekki bana yarıyor. Birde sırf o kilo alacak diye yeme olayını o kadar abartmış durumdayımki. Bir 3 kilo olsun diye. Yok doktorum olmaz dedi. mafoldumben
2500 geçti önemli olan bu dedi ama yinede işte acaba bir sorun mu var? Boynunda bir kordon var, o durumdan mı yavaşlıyor kilo alması aklıma sorular gelip duruyor. :uhm:
Birde zaten herkes birazcık göbeğin olmasa hiç hamile gibi değilsin diyip duruyor. Hiç kilo almadın. Bebiş minyon kalacak diyenler, haklı çıkacak onada üzülüyorum. Halbuki oğlum kilo alsın diye günde yediklerimi saysam inanın aranızda yoktur benim kadar yiyen. cokacimcoook .
merhaba kızlarrrrr.... tuvalete kalkmalar dışında çookk güzel uyumuşum:)))
ya bu arada soran zeynepti galiba, mide bulantısı meselesini..
son bikaç haftadır bende de oluyor.. ilk aylarki kadar kötü değil, uzun da sürmüyor.. ama birdenbire içim kalkıyor, bi beş on dakika çok fena oluyorum. sonra toparlıyorum..
(şu an da midem bulanıyor da, ordan aklıma geldi geçmişte birinin sorduğu )
bebekler büyüdüğü ve mideye baskı yaptığı için son ayda olabiliyormuş, normalmiş.
Canım, teşekkürler, inan bende biliyorum kendi kendime sürekli söylüyorum bunları. Babamızda sürekli moral veriyor. Ama sonra bir bakıyorum tekrar aynı şeyi düşünüyorum.
Geçen kontrolde maşallah haftasından öne bile geçmişti bebişim ama bu sefer ne oldu inan anlamadım. Sanırım onun şokunu yaşadım. Ben yavaşlamasının nedenini merak ettim, doktorum pek önemsemedi.
Ama haklısın güzelim, sağlıklı olsunlarda. İns Rabbim sütümüzüde bol versin hepimizin bebeişlerimiz hemen toparlanacaktır.
merhaba kızlarrrrr.... tuvalete kalkmalar dışında çookk güzel uyumuşum:)))
Canım, bende ilk sabah 6da saat gibi tuvalette kalkıyordum. İki gündür gece 4'e geldi saatimiz. Tuvalette kalkıyorum. Süt içip yatıyorum sonra tekrar.
Birde kızlar, tuvalette kalktığımda göbüşüm resmen, gögüs altımda bir şişlik belde iniyor sonra aşağı kadar bir şişlik şeklide oluyor. Tuvaletten sonra geçiyor. Acaba çok az kalkıyorum geceleri tuvalette bebeğim rahatsız oluyormudur?
günaydin zeynepcim Şeniz
aynen benimde arada midem bulaniyor canim ama dedigin gibi uzun sürmüyor
bizim bebislerin daha asagiya inipte son ayimizi rahat gecirtmeye pek niyetleri yok sanirimm boshayallersmile
günaydin canim ,ama kendini üzme böyle lütfen, bebeginede zarar
seninkininde boynunda kordon oldugunu bilmiyordum
genelde uyurken nasil yatiyorsun canim? belkide yatis pozisyonlarindan dolayi bebegine yeterli besin gitmiyorda olabilir cunku doktorum öyle demisti ve internettede yaziyor bu arastirip bakarsan görürsün
hem zayif dogsa bile saglikli olsun yeter be canim sen onu besleyip koc gibi yaparsin insallah
kafana takipta üzme melegini lütfen :teselli:
benim kalkamazsam ağrım oluyor zaten. adet ağrısı gibi
canım benim son 10 gün falan hala yukarıda:))) hiççççççççççç niyeti yok. anası gini nazlı olacak sanırım:))
Canım, teşekkürler, inan bende biliyorum kendi kendime sürekli söylüyorum bunları. Babamızda sürekli moral veriyor. Ama sonra bir bakıyorum tekrar aynı şeyi düşünüyorum.
Geçen kontrolde maşallah haftasından öne bile geçmişti bebişim ama bu sefer ne oldu inan anlamadım. Sanırım onun şokunu yaşadım. Ben yavaşlamasının nedenini merak ettim, doktorum pek önemsemedi.
Ama haklısın güzelim, sağlıklı olsunlarda. İns Rabbim sütümüzüde bol versin hepimizin bebeişlerimiz hemen toparlanacaktır.
günaydin zeynepcim Şeniz
aynen benimde arada midem bulaniyor canim ama dedigin gibi uzun sürmüyor
bizim bebislerin daha asagiya inipte son ayimizi rahat gecirtmeye pek niyetleri yok sanirimm boshayallersmile
kizlar birsey sorucam sizinde geceleri ya da yattiginizda diyim göbek deliginiz aciyor mu ?
ben artik soluma yatarken göbek deligim yirtilcakmis gibi bir agriyla kivriliyorum ,hayirdir insallah
canım benim son 10 gün falan hala yukarıda:))) hiççççççççççç niyeti yok. anası gini nazlı olacak sanırım:))
Canım,günaydın sağolasın. Hep sola yatmaya çalışıyorum canım. Hatta sol tarafım artık geceleri sızlamaya başladı.
Canım yoktu kordonumuz şimdiye kadar ama bu sefer çıktı. Doktorum dert etmedi. İnanılmaz su içen biriyim birde. 20 litrelik damacana bana 3 gün zor yeter. :kedi: Yinede kordon dolanması çıktı.
kizlar birsey sorucam sizinde geceleri ya da yattiginizda diyim göbek deliginiz aciyor mu ?
ben artik soluma yatarken göbek deligim yirtilcakmis gibi bir agriyla kivriliyorum ,hayirdir insallah
biz topicin küçükleri olduğumuzdan biraz daha geriden geliyoruz ya güzelim ondan, 37 haftayı doldurunca keyifleri de olursa inerler herhalde :))
canım benim de göbek deliğime bıçak sokuyorlar gibi oluyor, enteresan bi acı.. böyle dokunamıyorum bile. ama geceyle falan alakası yok benim, gündüz de oluyor.. oturma pozisyonumla da alakalı, genelde dikkat ediyorum da, rahat edememişsem, bir yerde yamuk yumuk oturmuşsam oluyor. belki de tesadüftür başka bir açıklaması vardır bilemiyorum.
hadi yha kaydirigubbakcemile3 gerci yukarda kalsa dert asagiya inseler dert en iyisi ciksinlar :lepi:
asagiya inince wc olayi cogaliyor yukarda kaldiklarinda mide ve kaburga olaylari eyvah eyvah akannehir
ani hareketlerinde yoksa neden olduki acaba böyle yha benneyaptımki
cunku son aya girdigimiz icin kordon dolanmasi artik cok zormus bebek büyüdügünden dolayi CADIARZU
üzülme canimcim yha görüceksin bak dogunca sen onu cok iyi besleyip gelistiriceksin ama yeterki saglikli olsun
yeter ki hic bir sorunu olmasin tek dert etcegimiz sey kilosu olsun :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?