iyi akşamlar kızlarrr
abimin laptopunu aldım size bakayım diye
şu anda misafir yok fırsattan istifade girdim hemen ev halkı da hastaneye gitti ablamın yanına
bu gecede doğurmayayım başka bişey istemiyorum :)
bide bugün doktordaydık yine nst ye girdim kan tahlili verdim. nst de ağrı çıktı bu sefer zaten iki gündür ara ara oluyordu ağrılarım doktorumda bu hafta çapaya gitde sezeryan için tarih versinler dedi bakalım bu cumaya kadar gideceğim aksilik olmazsa
nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
maşallah bebişine canım kaç haftalıksınızki panik yaptın 37 38. hafataya kadar döner inşallah merak etmeslm kızlar bizde kontrolden geldik bebişim 2450gr olmuş ama nedense ters dönmüş bakalım haftaya düzelcekmi ay inş düzelir kızlar giderayak sezeryan olmayalım üçüncü doğumda zaten tersti zamanından sonra dönmğştğ şimdi tekrar dönmüş bizim oğlan başaaşğı durmak istemiyo anlaşılan.
inşalla sizle iyisinizdir bi aksilik yoktur
tuğbacığım izledik canım mafoldumben ayy ben nedir o sahneler ama ben bu filmin ilk bölümünden bu yana hayranıyım canım bendede bir acayiplik var heee herşeyden tıursan ben korku filmi izlemeyi seviyorum nedense macera ve korku olacak benimde ne acayip huyum var kızmz dedim kızım sen gözlerini yum o kötü sahnelerde diye ama sanırım duymadı tepikledi durdu canım hadi eklede görelim pijamanı canım
buketciğim canım evet alım çok ama sanamam hep böyle diyolar hiç öyle olmuyo ama ben hiç çalışmadım zaten bu sene yaa çok tembeldim ben bu sene ne işe gittim ne de ders çalıştım yan gel yat osmanı oynadım resmen canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık ne yapalım inşallah bebişlerimiz rızklarıyla gelirlermiş bilzere inşallah atanma kapısı açık olurda çifte bayram yaparız artık inşallah
iyi akşamlar kızlarrr
şu anda misafir yok fırsattan istifade girdim hemen ev halkı da hastaneye gitti ablamın yanına
bide bugün doktordaydık yine nst ye girdim kan tahlili verdim. nst de ağrı çıktı bu sefer zaten iki gündür ara ara oluyordu ağrılarım doktorumda bu hafta çapaya gitde sezeryan için tarih versinler dedi bakalım bu cumaya kadar gideceğim aksilik olmazsa
canımmm hoşgeldin tatlısı nasılsın canım yaaa bende diyorum jaleciğimden ses çıkmadı sanki ben doğurmayacağım gibi senin doğumu bekliyorum canım sorma :kedi: inşallah canım doğurmasın bu gece o zamn ablanada rabbim bol şifalar nasip eğlesin inşallah tez zamnda iyileşir canım biliyormusun fundada bugün hastahaneden çıkıcaktı dur bir arayım hatta çıkmışmı evini bi saniye ama belkide ablasına geçmişlerdir bu akşam bellide olmaz:asigim:
maşallah canım bebişine canım 37. haftaya kadar dönme ihtimali varmış bebişlerimizin canım hiç sorun etme hem sağlıklı olsun annesi gerisi mühim değil bir şekilde doğuracağız rabbim izin verirse canım :asigim:
maşallah canım yaa azcık daha süte devam etseymiş ne güzel olacakmış olsun sağlıklı olsun yeter
aman canım ii olda ne güzel annenlerde kalıyon ben kimsede rahat edemiyorum batıyo sanki her yer arada yürüyorum annemin yanına gidyorum halkeğitime bişeyler yapıyorum orda kızıma bakalım nasıl geçecek bundan sonrası
canım ya çok yorma sen yinede kendini olurmu çok etrafına sürcez canım içine değil umarım işe yarar kullananlar yaradığını söylüyor bakalım temkinli, olcaz artık bi sorun çıkmaz inşallah:Saruboceq:
sinemciğim beş çayımız ne oldu zeynodan haber çıkmadı sanırım bütün pastaları börecikleri eşine yedirdi zeynokaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlarrr
benimde o haftalar da olmuştu canımcım ama geçti sonradanyaa kızlar bende bu aralar hafif bir mide bulantısı var yaa sizdede oluyomu bende şu son 2 haftadır arada oluyo acaba normalmi gerçi yarın doktoruma sorarım amabilmiyorumkismile
canım hoşgeldin....
demek sendede sancı çıktı.....,benimde ikidir nst de sancı çıkyo ama bende değil bebekte..
hatda baya bir fazlaydı,bu ara çarpıntımda var....
senin bastan beri sezeryanmıydı jalecim ya aklımdan çıkmış inan ki...
benim çatı muaynem çok zor oldu...
şimdi bakalım hersey muallakta kaldı benim için.....
senin bebiş tam sezeryan haftasında aslında....
yaa kızlar bende bu aralar hafif bir mide bulantısı var yaa sizdede oluyomu bende şu son 2 haftadır arada oluyo acaba normalmi gerçi yarın doktoruma sorarım amabilmiyorumkismile
evet ölede ikinci kez döndüğü için dr duruma sıkıldı e normal olarak bende sıkıldım dediğin gibi sağ salim doğsunda doğum şekli ne olursa olsun.dr öle dedi zaten bir iki hafta takip edelim dedi zaten kontrollerim artık her hafta oldu önce nst sonra dr kontrolü kızlar sizde haftalık kontrole başladınızmı ve düzzenli nst yee
aman diyim tatlım bak annenin kollarında iş miş yapma biraz da eskileri yad edin ohhh ne güzel huzurlu ortam ibisi var mı? ben de iyiyim allaha çok şükür yok bi yaramazlık. ben de bugün dinlenirim iş yerinde diyodum ama bugünün p.tesi olduğunu unutmuşum malesef neyse gece uyursam o da iyi.
maşallah bebekine ama nasıl dönen çocuk bi daha dönmüş ya anlamadım valla neyse bi defa daha döner heralde meraklanma sen olumunekankayizsmile
maşallah bebişine canım kaç haftalıksınızki panik yaptın 37 38. hafataya kadar döner inşallah merak etme
canım bende çalışamadım sınav 10 temmuz ozamana kadar çalışacam valla artık okadar bıktımki bu belirsizlikten atanmam lazım bir an önce bence sende bi çalışmayı dene olmazmı bakarsın olur
maşallah bebişine canımmm senin 3. doğumunmuydubilmiyorumkismile ay sen tecrübelisindir acık anlat hele doğumlarınıbilmiyorumkismileslm kızlar bizde kontrolden geldik bebişim 2450gr olmuş ama nedense ters dönmüş bakalım haftaya düzelcekmi ay inş düzelir kızlar giderayak sezeryan olmayalım üçüncü doğumda zaten tersti zamanından sonra dönmğştğ şimdi tekrar dönmüş bizim oğlan başaaşğı durmak istemiyo anlaşılan.
inşalla sizle iyisinizdir bi aksilik yoktur
gizeme o filmi izlettin yaaa hiççç affetmicimmm seni zeynocum:roflol: :roflol:tuğbacığım izledik canım mafoldumben ayy ben nedir o sahneler ama ben bu filmin ilk bölümünden bu yana hayranıyım canım bendede bir acayiplik var heee herşeyden tıursan ben korku filmi izlemeyi seviyorum nedense macera ve korku olacak benimde ne acayip huyum var kızmz dedim kızım sen gözlerini yum o kötü sahnelerde diye ama sanırım duymadı tepikledi durdu canım hadi eklede görelim pijamanı canım
canımmm seni buralarda görmek ne güzel demek nst de sancı çıkıyo ayağı yaklaştın sen canım yaaa. son anda bir atak olmazsa bizim kaan bey çookkk bekletecek benikaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlarrr
saol canımm sende güle güle kullan yeni çantalarını:)bu arada tuğbacım hayırlı olsun takımın
bende bugün çanta aldım kendime biri valiz gibi resmen biri daha küçük bu arada hastane çantamda kapanmıyor :) sanırım biraz abarttım 2 tane gecelik , 2 takım pijama sabahlıklı hepsi birde eşofman takımı koydum ne olur ne olmaz diye:)
ayy canım geçmiş olsun baban içinde ablan içinde sende şu aralar doğurmada bari.kaydirigubbakcemile3 sezeryan olcan kesin ha hayırlısı canım benim sağlıkla al bebişini kucağınada gerisi önemli değiliyi akşamlar kızlarrr
aynen canım ya benimkilerde öle hele babam ama kendi evimden başka yerde rahat edemiyom işte bide sanki yük oluyomuşum gibi geliyo allahtan evlerimiz yakında gidip geliyom.. zaten annemlerden başka yerde iki saatten fazla kalamıyorum... kardeşim geliyo falan idare ediyoz iştekaydirigubbakcemile5buket asude canım neden rahat etmiyorsun ohh ben çok keyif allıyorum alla,yediğim önümde yemediğim ardımda,acayipte ii bakılıyorum....
babam meyva tabakları ile ardımda dönüyo....
iş yok güç yok....
bence annenden baska yerde rahat edemezsin....
bendede var canım çok şaşırıyorum hamilelik boyunca hiçö olmamıştı çünküyaa kızlar bende bu aralar hafif bir mide bulantısı var yaa sizdede oluyomu bende şu son 2 haftadır arada oluyo acaba normalmi gerçi yarın doktoruma sorarım amabilmiyorumkismile
kaşıntı mahvetti benide canımya krem yağ anca durduruyo hatta göğüslerim bile kaşınıyo zaten bi çil bastıki sorma garip yaniinşallah çıkmamsın tatlım iyi hadi bakalım bi de onu deneyelim hergün yağlı güreşe gider gibi yağlanıyorum zaten yoksa feci şekilde kaşınıyo karnım ve belim çok kaşınıyor.
canım benim hiç belli olmaz döner yine inşallahevet ölede ikinci kez döndüğü için dr duruma sıkıldı e normal olarak bende sıkıldım dediğin gibi sağ salim doğsunda doğum şekli ne olursa olsun.dr öle dedi zaten bir iki hafta takip edelim dedi zaten kontrollerim artık her hafta oldu önce nst sonra dr kontrolü kızlar sizde haftalık kontrole başladınızmı ve düzzenli nst yee
hoşbuldum canımminşallah çıkmamsın tatlım iyi hadi bakalım bi de onu deneyelim hergün yağlı güreşe gider gibi yağlanıyorum zaten yoksa feci şekilde kaşınıyo karnım ve belim çok kaşınıyor.
jalecim hg tatlım nasılsın demek sancılar çıktı neyse çıksın zaten artık 10 gün kalmış şurda hakkında hayırlısı olsun bitanem sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza kuzucukları bak mutlaka haber ver emi doğum tarihini
sağol sibelcimyok kuzum bende olmuyo ama normalmiş meraklanma
bizim bu c.tesi kontrolümüz var ondan sonra her hafta görüşücez dedi dr
jalecim tatlım bu arada ablana da geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. sen de sakın bu gece doğurma emi bu kadar beklemişsin 24 saat daha beklesin Ahmet
kızlar ya herkes burda ama ezel başlıyo ben on bakiim reklam aralarında takılırım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?