2010 Nisan Anneleri

canımmm hoşgeldin tatlısı nasılsın canım yaaa bende diyorum jaleciğimden ses çıkmadı sanki ben doğurmayacağım gibi senin doğumu bekliyorum canım sorma :kedi: inşallah canım doğurmasın bu gece o zamn ablanada rabbim bol şifalar nasip eğlesin inşallah tez zamnda iyileşir canım biliyormusun fundada bugün hastahaneden çıkıcaktı dur bir arayım hatta çıkmışmı evini bi saniye ama belkide ablasına geçmişlerdir bu akşam bellide olmaz:asigim:

yaa kızlar bende bu aralar hafif bir mide bulantısı var yaa sizdede oluyomu bende şu son 2 haftadır arada oluyo acaba normalmi gerçi yarın doktoruma sorarım amabilmiyorumkismile

maşallah bebişine canım kaç haftalıksınızki panik yaptın 37 38. hafataya kadar döner inşallah merak etme

canım bende çalışamadım sınav 10 temmuz ozamana kadar çalışacam valla artık okadar bıktımki bu belirsizlikten atanmam lazım bir an önce bence sende bi çalışmayı dene olmazmı bakarsın olur

canım hoşgeldin....
demek sendede sancı çıktı.....,benimde ikidir nst de sancı çıkyo ama bende değil bebekte..
hatda baya bir fazlaydı,bu ara çarpıntımda var....
senin bastan beri sezeryanmıydı jalecim ya aklımdan çıkmış inan ki...
benim çatı muaynem çok zor oldu...
şimdi bakalım hersey muallakta kaldı benim için.....
senin bebiş tam sezeryan haftasında aslında....

canımıniçii hoşbuldummm herkes doğurmayayım diye gözümün içine bakıyor evde:)
Allah razı olsun canımcım
fundayla da konuşalı yarım saat oluyor ablasına geçeceklermiş çok sevindim zaten çıkmasına
sen nasılsın güzelim gizem nasıl?

evet ölede ikinci kez döndüğü için dr duruma sıkıldı e normal olarak bende sıkıldım dediğin gibi sağ salim doğsunda doğum şekli ne olursa olsun.dr öle dedi zaten bir iki hafta takip edelim dedi zaten kontrollerim artık her hafta oldu önce nst sonra dr kontrolü kızlar sizde haftalık kontrole başladınızmı ve düzzenli nst yee

inşallah çıkmamsın tatlım iyi hadi bakalım bi de onu deneyelim hergün yağlı güreşe gider gibi yağlanıyorum zaten yoksa feci şekilde kaşınıyo karnım ve belim çok kaşınıyor.

sinemciğim beş çayımız ne oldu zeynodan haber çıkmadı sanırım bütün pastaları börecikleri eşine yedirdi zeynokaydirigubbakcemile3

zeynebim valla bilmiyom ki zeynep hepsini kendi yemeye karar verdi heralde sonradan baksana hiç ses soluk yok. yada yazınki davet meselesine mi küstü ki kıyamam arkadaşıma bak şimdi biz mi onun gönlünü alsak sabah kahvaltısına çağırıp ama yaptıklarında getirsin demi? hihoyyyt ayyy daha şimdi yemek yedim ya ne fenayım işte böyle şeylere karşı doyma hissim yok

jalecim hg tatlım nasılsın demek sancılar çıktı neyse çıksın zaten artık 10 gün kalmış şurda hakkında hayırlısı olsun bitanem sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza kuzucukları bak mutlaka haber ver emi doğum tarihini

yaa kızlar bende bu aralar hafif bir mide bulantısı var yaa sizdede oluyomu bende şu son 2 haftadır arada oluyo acaba normalmi gerçi yarın doktoruma sorarım amabilmiyorumkismile
benimde o haftalar da olmuştu canımcım ama geçti sonradan

hoşbuldum özgecim
evet canım ama bende çıktı zaten sancımın olduğunu hissetmemle ekrana bakmam bir oldu
çarpıntın hala devam ediyor mu canımya rabbim şifalar versin
baştan beri normaldi tatlım ama bebeğim hem iri hemde başı büyük olduğu için normal doğuramazsın dedi doktorum çatı muayenemi de yapmadı dolayısıyla
bugün yine konuştuk sonuna kadar beklemez dedi doktorum o yüzden riske atmak istemiyoruz bakalım çapadakilerde aynı şeyi düşünürler inşallah
ticker ımda önde görünüyor canım 37+ 7 deyiz bugün

yok kuzum bende olmuyo ama normalmiş meraklanma

bizim bu c.tesi kontrolümüz var ondan sonra her hafta görüşücez dedi dr

jalecim tatlım bu arada ablana da geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. sen de sakın bu gece doğurma emi bu kadar beklemişsin 24 saat daha beklesin Ahmet

kızlar ya herkes burda ama ezel başlıyo ben on bakiim reklam aralarında takılırım yine.

oluyomuş canım hatta doktorum bugün de hikmetse bu ikinci dedi çok sık raslanan bi durum deilmiş ama bakalım kısmette ne varsa o olur nede olsa

35 haftayım canım bende öle umuyorum inşallah

maşallah bebişine canımmm senin 3. doğumunmuydubilmiyorumkismile ay sen tecrübelisindir acık anlat hele doğumlarınıbilmiyorumkismile

gizeme o filmi izlettin yaaa hiççç affetmicimmm seni zeynocum:roflol: :roflol:

canımmm seni buralarda görmek ne güzel demek nst de sancı çıkıyo ayağı yaklaştın sen canım yaaa. son anda bir atak olmazsa bizim kaan bey çookkk bekletecek benikaydirigubbakcemile3
saol canımm sende güle güle kullan yeni çantalarını:)
ay şekerim son aldıklarımı ekledikten sonra benimde çanta kapanmıcak aman her ihtimale karşı diye diye aynen 2 pijama takımı koydum 1 tanede hava sıcak olursa diye ince olanı koymak istiyom birde bugün aldıklarım ahanda benimkide kapanmıyohihoyyyt

slm kızlar öle yorgunum ki kendimi kanepeye atmadan önce size bi bakayım dedim..maşallah herkez ii doğuran eden yok..bugün bende sürekli aklıma takılan ağdacı işini hallettim.ne olur nolmaz dedim bugün çıksın aradan.ama belim ayaklarım kopuyo resmen.eve geldim 5 den sonrada koştur koştur kocişe yemek hazırladım şimdi oturabildim kıçımın üstüne..eskiden 10 dk da yaptığım işler bu bedenle 1 saati buluyor..çok da çabuk yoruluomm yaaa koca 9 ay geçti şu son günler geçmek bilmio beee

buketciğim canım çok doğru canım ama ben sanırım bu sene kendimi koşullamışım sanki hiç ders çalışamıyorum ne zamn pcden falan soru çözmek istesem canım sıkılıyor canım kızıma armağan ettim 2010 yılımı sanki hayırlısı canım bebiş doğduktan sonra ev taşıyacağız haziran gibi benim için çok yoğun olacak canım sorma kaderde ne varsa onu yaşıcaz ne yapalım

jaleciğim canım benim iyiyiz şükürler olsun kızımla canım yarın doktor kontrolümüz var canım aslında senin sezeryan haftan gelmiş canım genelde 38. haftada alıyolar bebişi canımcım sana neden gün vermedilerki henüz canımcım

sinemciğim zeyno bize darılmaz kesin kocişkosu yedi bütün pastaları börecikleri o yüzden çağıramadı bizi canımbilmiyorumkismile olsun ne yapalım ben yaparım canım siz yeterki gelin bana inşallah

ayy canım geçmiş olsun baban içinde ablan içinde sende şu aralar doğurmada bari.kaydirigubbakcemile3 sezeryan olcan kesin ha hayırlısı canım benim sağlıkla al bebişini kucağınada gerisi önemli değil
aynen canım ya benimkilerde öle hele babam ama kendi evimden başka yerde rahat edemiyom işte bide sanki yük oluyomuşum gibi geliyo allahtan evlerimiz yakında gidip geliyom.. zaten annemlerden başka yerde iki saatten fazla kalamıyorum... kardeşim geliyo falan idare ediyoz iştekaydirigubbakcemile5
bendede var canım çok şaşırıyorum hamilelik boyunca hiçö olmamıştı çünkü
inşallah çıkmamsın tatlım iyi hadi bakalım bi de onu deneyelim hergün yağlı güreşe gider gibi yağlanıyorum zaten yoksa feci şekilde kaşınıyo karnım ve belim çok kaşınıyor.
kaşıntı mahvetti benide canımya krem yağ anca durduruyo hatta göğüslerim bile kaşınıyo zaten bi çil bastıki sorma garip yani

canım benim hiç belli olmaz döner yine inşallah
ben her hafta gidiyorum nst ye
hoşbuldum canımm
valla tatlım bende sabrısızlanıyorum artık hiç bir yere sığamıyormuşum gibime geliyor
inşallah belli olsun ilk size haber vereceğim
sağol sibelcim
valla tatlım tek dileğim o bu geceyi de atlatayım başka bişey istemiyorum bekler ama kuzum söz dinliyor bir haftadır :)

kızlar ya herkes burda ama ezel başlıyo ben on bakiim reklam aralarında takılırım yine.

tamam canımcım iyi seyirler

hayriyeciğim hoşgeldin canım benim aynen canım bende öyle hepimiz sanırım öyle 5 dakkikada yapılcak bir işi yarım saatte yapıyoruz artık maşallah bizim bebişler annelerini çok sevdi ayrılmak istemiyolar rabbim nazarlardan korusun bizleri martın yarısını devirdik birtane bebişimiz var şu ana kadar artık bebiş sevme zamnımız yaklaşıyo şükürler olsun resimlerinden sevicez teyzeleri inşallah

şu benim ticker da yanlış yaa 10 nisanda kısmetse doğuracam yani 25 gün sonra yazması lazım.. aklinialirimsmile

ama tuğbiş ne yapayım canım hep eşim girdi kanıma hadi izleyelim izleyelim dedi sen çok seviyorsun dedi bana bende dayanamadım söz daha izlemeyeceğim 7.si çıkana kadarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…