2010 Nisan Anneleri

maşallah maşalllah maşallah.....

Nazlıcım, ne güzel sen bizden öndesin. Benimde bu son ultrasondu. Haftaya nts var. Sonrada doktor 29'a kadar gelmezse bebeğin bir kere ultrasona alırım dedi. Şimdi sancı bekleme zamanı desene. eyvahedigeldismile
Zeyracım, çaya tam ne zaman başlayacağız bende bilmiyorum ama. Gögüs ucu kremine başladım. Çayıda hemen forumdan öğrenmek lazım.
Kızlar, birde dün doktorumuz programında alkolsüz bira yani sanırım malt içeçeği. Benim bildiğim resmen arpa suyu olmalı önerilmiş süt için. Birde onu araştırıyım netten.

maşallah canım rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi canım sezeryansa aslında gününü belirlemesi lazımdı bence neden söylemediki canım acaba doktorlar pek acele etmiyo ondan sanırımCADIARZU

Fundaya çok sevindim. Çok sükür bebişiyle bu günleride sağlıklı bir şekilde atlattı. ıns hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım.

Ruzgaryagmur, maşallah tombik kızımıza. Allah nazarlardan saklasın onu.

ay bilmiyom kızlar ya, bende gün verir diye bekledim ama rahatı iyi şimdilik dedi. demedi bişiii. bilmiyorumkismile

maşallah canım rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi canım sezeryansa aslında gününü belirlemesi lazımdı bence neden söylemediki canım acaba doktorlar pek acele etmiyo ondan sanırımCADIARZU

Canım doktordan doktora tavır sezeryanda çok değişken sanırım. Bazıları olabildiğince uzun anne karnında kalması için bebeğin uğraşıyor, kimide hiç riske girmeden 10 gün filan önceye gün veriyor.:uhm:

rüzgaryağmur.. maşallah kızına canımm.. Rabbim nazardan korusun.. dün havayı iyi gördün gezdin tabi :)) bugün de güneşli şansımıza.. bugünde biz gezicez.. aneannemizi bekliyoruz :))

amann ha kızlarr.. ben çatlcaksınız demedim.. bende öyle oldu dedim.. o ana kadar kızımdan kalanların dışında yeni oluşum çatlağım yoktu :))) ama sizin çatlamamanız en büyük dileğim tabi.. hem benim çatlayanları da oğlum çizdi tırmaklarıyla :)) hııhh :))) çatlama meselesi zaten kişisel bişey.. kızımda pehlivan gibi yağlandım.. çatır çatır çatladım resmen.. bunda daha gevşek bi deri olmasının avantajı sanırım :)) hiiiiç 1 damla bile bir şey sürmedim göbüşe.. çatlak yine oldu.. ama saysam sayılır cinsten az yani.. kızda kasıklardaydı.. kızımı bayaaca bi aşağıda taşıdığımdan.. bu bebişimde mideme kadar yayıldığından yukarılar da çatladı harita tamamlandı :))))))

kızlar bugün ilk defa alyansım parmağıma zor giriyor mafoldumben

canımbenimde elime alyansım oluyoda tek taşım olmuyo artık ne yapalım benimde ayaklarım şişti baya bir ve artık kızımı tam göbek deliğimin altında hissediyorum aşşağıda canım ayyy nazlıcğım mevlüt takımını aldınmı canım sen annemle daha onuda bakıcaz biz elbisemi yoksa pantolonlu mu alacaksınız ben elbiseli istiyorum boshayallersmile

bizim kesin sezeryan ve ya 38+6 da yada 39+0 da alıcak dr.umuz.. 1 gün 1 gündür diyo kendileri :))))

Bende eşime sana benzesin diyince çok seviniyor. Küçük aşkım ve büyük aşkım olacaksınız diyorum.:asigim:
Canım gerçekten çok az kaldı, bazen düşününce inanamıyorum. Dün eşime çok az kaldı, geliyor bebeğimiz dedim. O bile gelsin artık. Yeter bekletmesin bizi dedi. Sağlıklı bir şekilde alalımda bebeklerimizi kucağımıza. :Saruboceq:

canım bebek kıyafeti diyosun dimi???
görümcemin kızınınki geldi bana elbiseli oda. birde küçük sırta takılan kelebeklerden alırım diyorum arkasına takarız:)))

ALLAHIM SAĞLIKLA GÖNDER BEBİŞLERİMİZİ İNŞALLAHHHH.....

dişlerim nasıl kanıyo hala anlatamam tam 6 aydır kesintisiz kanadı dişlerim ne yaptıysam durmadı kaç defa özel diş fırçası aldım yumuşak olanlardan çocuklar için olnalardan yok yine kanadı yine kanadı kesilmedi bir türlü doktorum hep normal dedi dişçiye gitmemi istemedi bir doğurayım inşallah lohusalığım çıksın ilk işim dişlere tedavi yaptırmak olacak baştan aşşağıya

erkflizciğim inşallah canımcım sağlıcakla gelsinlerde babalar bizlerden daha bir heyecanlı valla eşim de artık gelsin diyo hatta adamcağız bizim gibi böyle hafta hesabını bilmiyo diyoki dünmü neydi doktor inşallah salı günü çarşamba doğum var der diyo benide güldürüyo canım yaa çok özledik çokkk şükürler olsun yaradanıma bugünleri gösterdiği için :Saruboceq:

ayyy nazlıcığım bak kelebek olayı güzel bişey heee saol canım bak ne güzel oldu sorduğum valla bende alırım bitane o zamn kelebek çok şeker olur ayyy küçük kelebekler :CüvCüv:

teyzoşlar ben çıkayım bir kuaföre uğrayayayım üstümü giyeyim tabi ortamda boya yoksa yoksa girmiyorum boya olunca salona kokusu zaten tutuyo hepinizi kocamn öptük hayırlı günler inşallah güzel haberllerle gelirim sizlere kendinize ve bebişlere iyi bakın öptük kocaman

aynen canım.. Artık aştı krndini zaten remen kan çıkıyor ağzımdan(
valla diş fıçasıyla alakası yok. Sensodyne'in hassa dişetleri olan fırçasından bile aldım. Fırçalamıyor okşuyor sadece:))) o bile kar etmedi kanıyor kanıyor kanıyor:)))

bizde uyandık kahvaltımızı yaptık...
bugun dükkana gecicez eksikler varmış...
bir saat kadar kalıcam....
ama nedense kaklıp üstümü giyemyrm ,sağ kasığıma kramp girdi
azcık gecsinde kalkayım
birde tansiyonuma bakayım.....

Ayy kizlarrr , inanin tum gonlum ve dualarim sizinlee, bebislerinizii kuzcaginiza alin o zaman cok rahatlicaksinizz... zamani gelince banada yasat allahim bu duyguyuu hic bir anne adayini bu duygudan mahrum etmee..

ablamızı da okula gönderdik :) şimdi anneannemiz gelene kadar ayaklarıızı uzatıp teyzoşlara takılabiliriz :))

aman dikkat et... Bende kandırdım kocişi gitmicem bugün. Hava çok güzel. Açtım heryeri eviş havalandırıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…