günaydın kızlar ... nasılsınız? bizde dün dr daydık.. hava güzel oldıuğu için gezdik azcıkta yazamadım sizlere.
minik kızım gayet iyiydi maşallah. ama hala ters. dr artık dönmez dedi. bize sezeryan yolları gözüküyor yanicim. aman sağlıklı gelsinde. nst miz gayet güzel çıktı. doğum tarhi hakkında henüz tarih vermedi ya. o kadar bekledim halbuki. kızım bu arada 2900 olmuş. tombiş tombiş geliyor benimki. zemuszemus
günaydın kızlar ... nasılsınız? bizde dün dr daydık.. hava güzel oldıuğu için gezdik azcıkta yazamadım sizlere.
minik kızım gayet iyiydi maşallah. ama hala ters. dr artık dönmez dedi. bize sezeryan yolları gözüküyor yanicim. aman sağlıklı gelsinde. nst miz gayet güzel çıktı. doğum tarhi hakkında henüz tarih vermedi ya. o kadar bekledim halbuki. kızım bu arada 2900 olmuş. tombiş tombiş geliyor benimki. zemuszemus
maşallah canım rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi canım sezeryansa aslında gününü belirlemesi lazımdı bence neden söylemediki canım acaba doktorlar pek acele etmiyo ondan sanırımCADIARZU
kızlar bugün ilk defa alyansım parmağıma zor giriyor mafoldumben
saol canım inşallah canım güzel haberlerle geliriz canımcım sağlıklı olsunda canım babasına benzesin ikinci aşkısı olsun hayatımın ben öyle istiyorum eşimde sana benzesin diyo bende sana benziyo kızlar babaya derler diyorum ne hoşuna gidiyo bir bilsen eşimin ayyy 1 ay bile kalmadı bebişlere kavuşmamıza inşallah rabbime şükürler olsun zaten bizim büyük ihtimal sezeryan olacağı için bir 15 günü düşersek 2 haftamız var bakalım dpoktorumuz inşallah gün verir gittiğimde:Saruboceq:
canımbenimde elime alyansım oluyoda tek taşım olmuyo artık ne yapalım benimde ayaklarım şişti baya bir ve artık kızımı tam göbek deliğimin altında hissediyorum aşşağıda canım ayyy nazlıcğım mevlüt takımını aldınmı canım sen annemle daha onuda bakıcaz biz elbisemi yoksa pantolonlu mu alacaksınız ben elbiseli istiyorum boshayallersmile
dişlerim nasıl kanıyo hala anlatamam tam 6 aydır kesintisiz kanadı dişlerim ne yaptıysam durmadı kaç defa özel diş fırçası aldım yumuşak olanlardan çocuklar için olnalardan yok yine kanadı yine kanadı kesilmedi bir türlü doktorum hep normal dedi dişçiye gitmemi istemedi bir doğurayım inşallah lohusalığım çıksın ilk işim dişlere tedavi yaptırmak olacak baştan aşşağıya
bizde uyandık kahvaltımızı yaptık...
Bugun dükkana gecicez eksikler varmış...
Bir saat kadar kalıcam....
Ama nedense kaklıp üstümü giyemyrm ,sağ kasığıma kramp girdi
azcık gecsinde kalkayım
birde tansiyonuma bakayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?