2010 Nisan Anneleri

Özgecim, hiç yorma kendini. Oğluşunla dinlenin bol bol.
Bende artık evimin hanımı oldum. Okula izin kağıdını götürmem gerek, hemen getirde işlemleri başlatalım dediler. ınan giyinip ona bile çıkamadım henüz. Hatta eşim yarın izinli onla mı gitsem bile düşünmeye başladım. Oğluşumla tembellik yapıyoruz yani.

kızlarr bizde çıkalım da anneannemiz gelene kadar bişiyler hazırlayalım çayın yanına :) çook öptük hepinizii..

aman dikkat et... Bende kandırdım kocişi gitmicem bugün. Hava çok güzel. Açtım heryeri eviş havalandırıyorum:)))

özgecim.. yorma kendini canımm... opuyorumnanaktan

kızlar;mecbur geldim ,valla bir saate kadar gitcem zaten ,üstümü giyinmek de eziyet geliyo valla iki adım atmakta....
ne yaparsam yapayım yoruluyorum....

merhaba kızlar 19 gün sonra burdayım nasılsınız*herkes iyidir umarım....
biz baya hastanede kaldk şükür iyiyiz şimdi.......oğlum nerdeyse doğacakmış 33. haftasında neyski dr umuz çok biligili ve başarılı bir dr da doğmadı oğluşum,bekledi bu zamana kadar......baya serum yedik.hergün 4 defa nst ye bağlıyolardı ........cuma tekrar kontrolümüz var o zamana kadar sancım olursa direk sezaryana alacaklar.bütün anestezi hazırlıklarım yapıldı.bu arada dün ablam doğum yaptı çok tatlı bi oğlumuz oldu........
desteklerini ve iyi niyetlerini esirgemeyen herkese başta bitanecik
dünürüm zeynebe(hergün aradı canım benim) ,jaleye ,tuğbaya,aşkitoma ve geçmişi okuyamadım ama soran herkese teşekkürler.......

hoşgeldin fundacım.hep aklımızdaydın.zeynepten aldık iyi haberlerini hep sağolsun.
göktuş da sen de iyiyseniz bir sorun yok o zaman.
hayırlısı olsun .inşallah sağlıkla çok güzel bir doğumun olur.

Canım, çok çok geçmiş olsun. Maşallah artık oğluşunda kocaman, bundan sonra doğum olsa bile hiçbir sorun olmayacaktır. Bebişin ve sen için en hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:
Canım, ablanla bebişine maşallah. Ne güzel abla kardeş yakın zamanlarda doğum yapacaksınız. Anneler ne mutludur.

canım hosgeldın gecmıs olsun umarım hersey cok ıyı olur..cok sevındık ıyı olmanıza..

çok sağolun kızlar.........
Allahım kimseyi korkutmasın.gerçi bende hiç panik olmadı çünkü benim sancım sadece nst de çıkıyordu ve dr ma çok güveniyordum.bebeğimin ciğer iğneside vurulduğundan doğsa bile sorun olmayacağıı söylüyordu şükür geçtü artık sancım olursa bundan sonra doğuma gitcem.yattığım süre zarfında ne tatlı bebekler doğdu ayyyyyy hepsini sevdim valla........
neyse kızlar ben yatayım dr dinlen dedi.tekrardan çok sağolun.dünürüm dr da haber bekliyorum bende gelinimdemden.........kendinize iyi bakın

canım hoşgeldin,senin çıkış haberini almadan bir gun önce seni rüyamda gördüm,gayet iyiydin,bebeğin kollarındaydı,aynı sana benziyordu sende cok ii görünüyordun....
evindisin artık çok sevindim....
seninde bebiştemi sancı vardı yoksa sendemi....
bizmde bol nstli gunlerimiz basladı kuzeyde gelmek istyo artık .....

canım çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun.... hem sizin iyi olmanız hem yeğeninin olması çoookkk güzel. allah sağlıkla ve zamanında seninkinide versin inşallah:)))

kızlarr merhabalar nasılsınızzz
gözlerime inanamadımmm fundam gelmişşş hoşgelmiş canımm yaaa çok şükürr hastaneden çıkmış.
maşallah göktuşuma doktorları annesini bizi korkuttu ama dayandı bugüne kadar
bence gizem sultana şov yaptı göktuğ bey ama bir doğsun totosuna ısırıkları hakketti artık yaramaz oğlan :asigim:
biz birazdan çıkıcaz hem dışarda işlerimiz var hemde kayınvalidemin doktor randevusu var akşama anca gelirim.
dün özgenin akşamaları internete gelmesinin şerefine msn de pijama partisi vardı bugün de fundamın gelişini kutlarız inşallah
maşallah nisan annelerine hepsi bebişlerine ne güzel baktıysa artık bebişler dışarı çıkmıyo:1hug:
geçmişi okumaya çalıştım ama site hata verdi son günlerimizde KK bize yamuk yapmaz umarım:teytey:

aaa bu arada fundacım bebişiniz olmuş gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşallah ona da ablana da çok geçmiş olsun:1hug:

selam kızlar...umarım iyidir herkez...

canım benim çok merak ettim seni...çok geçmiş olsun...Göktuş korkuttu hepimizi...doğsunda vaktiyle ısıralım onu:)))))

ya zeynep sonradan düzeltme yapmıştık niye alınganlık yapıyosun şimdi. napalım bir iki kez söyledin sonra kayboldun topikten :) ilk aklımıza o geldi ama sonra eşine yemek yapmaya üşenme ihtimalin ve hepsini yemiş olma ihtimaliniz üzerine geri almıştık. geeeeeeel küsmeeeeee Şeniz

maşallah canım kızına. 3 kilo olmuş neredeyse. eee artık bundan sonrası tamamen allaha kalmış son haftasında dönenler oluyomuş belli de olmaz hayırlısı olsun tatlım.

zeynebim çok güzel haberlerle gel canım benim bakalım gizem göktuğun hastaneden çıkması şerefine ne haberler verecek bize? bu arada o çay da nedir be zeynep ne için ve nasıl oluyo

hg fundacım. çok merak ettik seni ama zeynep sağolsun hiç merakta bırakmadı bizi hep iyi haberlerini getirdi. şükürler olsun iyisiniz artık doğuma 5 var demekki ( yani 5 lafın gelişi :) )

selam kızlar...umarım iyidir herkez...

canım benim çok merak ettim seni...çok geçmiş olsun...Göktuş korkuttu hepimizi...doğsunda vaktiyle ısıralım onu:)))))

slm esracım biz iyiyiz siz nasılsınız canım?

kızlar heralde mart bebekleri bitti. tam tamına 46 doğum olmuş. hepsini Allah nazardan saklasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…