2010 Nisan Anneleri

kızlar heralde mart bebekleri bitti. tam tamına 46 doğum olmuş. hepsini Allah nazardan saklasın inşallah

canım ona bakıyorum bende ay aman ne guzelll bızde konuscaz artık aman senın sutun sarı geldı benımkı beyaz geldı cok oldu sagdım ıns..heycan yapıyo ınsan dımı kendımden gectım vallah..bıde kızlar ben cantamıza artık sıgdıramadım hıcbısıyımızı ve cekceklı valızı yaptım doguma gıderken zor olur ama napıım???cok mu abes daha buyugunu bulamadım goremedımde ve daha benımde koycaklarım var ekstra bısı olmaz dımı normal :bbo:

Merhaba kızlar...
Nasılsınız bakalım bugün.
Doktordan gelenler hoş geldiler sefalar getirdiler umarım..
HAstalara şifa diliyorum....
Yarışmacı arkadaşlara da başarılar.heheehsempatiksalakcinni
Bugün bayagı geç kalktık opulum beni hiç rahatsız etmedi gece.Güya sabah babişle kalkçaktık ama olsun napalım amannn...
Yemek yap bulaşık yıka çantayı son kez bir göz at anca oldu valla....
Sizler naptınız?

ben bugün tv karşısında tembellik yapıyorum... bide özgeden tatlı tarifi aldım yaptım. şimdide meyve yiyorum... çantam arabada zaten benim:)))))

canım gelmiş geçmiş olsun herseyin yoluna girmesine cok sevındım hayırlısıyla vaktınde kucagına alman dilegimle canım.ayrıca tebrik ederim teyze oldugun için allah uzun ömürler versin..

kızlar sezaryan olucak olupta günü belli olan oldumu oldusa kimler kim önce olacak. önce kim kavuşacak bebişine :))

hoşgeldin çok geçmiş olsun canım.

ya kızlar ben tek valize koydum ikimizin eşyalarını.
bebeğinkini ayrı yapmaya gerek var mı ki?
şeffaf poşette onunkiler zaten hep.

offf bugun içimde acayip bi huysuzluk var tuafım...
içimden bişi yapmak gelmiyo,yatmakda istemiyorum....
hava cok gzl azcık yürüdüm....
kalkıp tatlı mı yapsam ki acaba....
ayyy ne üşengecim ben .....yemek yapıcam malzemeleri hazırladım beni bekliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…