kızlar heralde mart bebekleri bitti. tam tamına 46 doğum olmuş. hepsini Allah nazardan saklasın inşallah
kızlar heralde mart bebekleri bitti. tam tamına 46 doğum olmuş. hepsini Allah nazardan saklasın inşallah
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bakalım bugün.
Doktordan gelenler hoş geldiler sefalar getirdiler umarım..
HAstalara şifa diliyorum....
Yarışmacı arkadaşlara da başarılar.heheehsempatiksalakcinni
Bugün bayagı geç kalktık opulum beni hiç rahatsız etmedi gece.Güya sabah babişle kalkçaktık ama olsun napalım amannn...
Yemek yap bulaşık yıka çantayı son kez bir göz at anca oldu valla....
Sizler naptınız?
ben bugün tv karşısında tembellik yapıyorum... bide özgeden tatlı tarifi aldım yaptım. şimdide meyve yiyorum... çantam arabada zaten benim:)))))
merhaba kızlar 19 gün sonra burdayım nasılsınız*herkes iyidir umarım....
biz baya hastanede kaldk şükür iyiyiz şimdi.......oğlum nerdeyse doğacakmış 33. haftasında neyski dr umuz çok biligili ve başarılı bir dr da doğmadı oğluşum,bekledi bu zamana kadar......baya serum yedik.hergün 4 defa nst ye bağlıyolardı ........cuma tekrar kontrolümüz var o zamana kadar sancım olursa direk sezaryana alacaklar.bütün anestezi hazırlıklarım yapıldı.bu arada dün ablam doğum yaptı çok tatlı bi oğlumuz oldu........
desteklerini ve iyi niyetlerini esirgemeyen herkese başta bitanecik
dünürüm zeynebe(hergün aradı canım benim) ,jaleye ,tuğbaya,aşkitoma ve geçmişi okuyamadım ama soran herkese teşekkürler.......
merhaba kızlar 19 gün sonra burdayım nasılsınız*herkes iyidir umarım....
biz baya hastanede kaldk şükür iyiyiz şimdi.......oğlum nerdeyse doğacakmış 33. haftasında neyski dr umuz çok biligili ve başarılı bir dr da doğmadı oğluşum,bekledi bu zamana kadar......baya serum yedik.hergün 4 defa nst ye bağlıyolardı ........cuma tekrar kontrolümüz var o zamana kadar sancım olursa direk sezaryana alacaklar.bütün anestezi hazırlıklarım yapıldı.bu arada dün ablam doğum yaptı çok tatlı bi oğlumuz oldu........
desteklerini ve iyi niyetlerini esirgemeyen herkese başta bitanecik
dünürüm zeynebe(hergün aradı canım benim) ,jaleye ,tuğbaya,aşkitoma ve geçmişi okuyamadım ama soran herkese teşekkürler.......
bende doktora gidicem akşama heyecan sardı wala gün vericekmi acaba...
kızlar sezaryan olucak olupta günü belli olan oldumu oldusa kimler kim önce olacak. önce kim kavuşacak bebişine :))
ya kızlar ben tek valize koydum ikimizin eşyalarını.
bebeğinkini ayrı yapmaya gerek var mı ki?
şeffaf poşette onunkiler zaten hep.
selam nasılsınız bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?