2010 Nisan Anneleri

ben de çekçekli bavula hazıraldım ama anca yetti bana....
ben hazırlamıştım yetmişti ama annem boşaltıp tekrar hazırlayınca tıkış tıkış oldu.....
herseyden fazla fazla koydu....
şimdilik tek bir eksiğim terlik ve kırmızı kurdalem kaldı .....
bugun mağazaya lohusa pijaması siparişi verdim birde korse,cuma gelecek var ama yedek bulunsun...
genede çantam hazır ama şimdi bişi olsa alıp çıkabilceğim durumda.....

bende sadece tatlıyı yaptım özgecim... çok güzel oldu ama teşekkür eederim:)))

hb nazlı cım sağol canım bizde iyiyiz aynen üşengeç hatunlar grubunu oluşturuyoruz..

bende sadece tatlıyı yaptım özgecim... çok güzel oldu ama teşekkür eederim:)))

bende kalksam zaten tatlıyı yapıcam ama acayip üşeniyrm.....
o tarifii kime verdiysem çok memnun kaldı....
çok basit bi tatlı ve tadı hoş.....
ve aklına gelebilecek her sekilde servis yapabilirsin....beyenmene çok sebindim ada gelinime yarasın...

slm kızlar
naber
funda gelmiş çoook geçmiş olsun

göbek deliği acısından bahsetmişsiniz bende de var ya ne yapsam geçmiyo çok canım yanıyo dışarı bile çıkmıyom biri göbeğime dokunacak korkusuyla

özgem ne tatlısı yapıyosunuz kuzum?

çakma tavuk göğsü:))) ama hakkaten tarif süper kociş ikinc,i tabağı yiyor şu an:)))))

valla biraz bizimkinin iştahıyla da alakalı bu durum ya. 3. tabak daha yavaş yavaş gidiyor ama. bugün hem canı tatlı istemiş, hemde üşümüş ondan böle bence.

merhaba teyzoşlar herkese iyi akşamlar şimdiden ayyy nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam bugün doktor randevusuna bir ordu olarak katıldık öncelikle eşim,yengem,annem hep beraber ultrasyon odasına dolduk :))) eşim tabi yine benim karşıdaki ultrasyon ekranına yapışmış bir şekilde kendinden geçiyo adamcağız neyse gelelim doktorumuzun dediklerine kızım maşallah 3.100 kg olmuş 37+1 günlük görünüyoruz şu anda herşeyimiz iyiymiş şükürler olsun doktorum kilolu bir bebiş olacağı için yine sezeryanda karar kılındı bana spinal sezeryanın en iyisi olduğunu bir daha kendini bayıltma dedi inşallah bir aksilik olmazsa spinal sezeryan olacağız doğum sezeryan içinde ayın 29da gidip gün kararlaştıracağız ne kadar bebk anne karnında zamn geçirirse o kadar iyi olur dedi doktorumuz o yüzden sezeryanda olsa ben erken alınması taraftarı değilim dedi 5-15 arası bir gün belirleriz nisanın dedi o günlerden bir günde inşallah doğumumuz gerçekleşir dedi ve birde nsteye girdim ayrıca gitmişken şükürler olsun ondada bir problemimiz çıkmadı kızım bu sefer yine elini yüzüne vermişti doktorum çok nazlı senin kız dedi bana kendini saklıyo hep dedi bu arada haftada bir gideceğiz artık kontrollerimize haftaya salı tekrar kontrol var daha sonrada doğumu konuşmak için gideceğiz inşallah rabbim izin verirse işte teyzoşlar durum bundan ibaret eşim çok komikti mart ayında doğsa olmazmı diye şaşkın şaşkın sormazmı annem yengem doktorum hepimize bir gülme aldı inşallah dedi doktorum bebkte senin kadar aceleci olmaz dedi eşime :)))ayyy ne yapsın adamcağız 5 senedir hasret onun o güzel cennet kokusunu içine çekmek istiyo canım benim yaaa haftaya salı bidaha gideceğim inşallah bu arada kızımın birde fotosunu verdi doktor amcamız annemle yengeme kalsa aynı benmişim öyle diyolar fındık burunlu bir kızım olacak inşallah rabbimin izniyle:asigim::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik az kaldı inşallah hayırlısıyla kurtarırsınızda bebişlerinize kavuşursunuz ,
ohh tatlılar götürülüyor afiyet olsun

zeyra,
maşallah bebişine bende epidural sezeryan oldum çok rahat emin ol hiç ar
ğrı hissetmediğin gibi doğumdan sonra ağrı kesiciyi epiduralde daha rahat veriyorlar birde narkoz almamış oluyorsun hiç tedirgin olma,
eşinde maşallah çok aceleci gerçi hepimiz aynı değilmiyizki sende bir an önce sağlıkla kucağına almak istersin ,

zeynepçim maşallah canım tabi kalabildiği kadar kalması iyi. sezeryan da hayırlısı olsun canım. en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsunlar. maşalllah maşallah...

amin zeyra cım hayırlısı olsun canım çok sevindimmmm...
eftelyasu amin cnm sağol

zeynepçim maşallah canım tabi kalabildiği kadar kalması iyi. sezeryan da hayırlısı olsun canım. en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsunlar. maşalllah maşallah...

çok saolun teyzoşlarımız nazlıcığımında dediği gibi hangisi hayırlısıysa o olsun artık normal sezeryan bir şekilde doğuruvereceğiz inşallah eftalyacığım saolasın canım rahatlattığın için genelde tamamen bayılmaktan daha iyi diyolar hep zaten doktorumda onay verdikten sonra problem olmaz sanırım bakalım daha anestezi uzmanıyla görüşmedik o zamn tam kesinleşir inşallah birde bana doktorum her saat hareketlerini artık takip et dedi bebişten için teyzoşlar bende ben her dakka nerdeyse takipteyim zaten dedim:asigim:

bu arada kızlar migrosta huggiesin ıslak mendilini 11.700 e falan aldık indirimdeydi 3lü paketini ben zaten tekli almıştım bitane daha önce almak isteyenler alsın indirimi bitmeden birde kızıma günlük alt açama falan aldık bu arada ben humananın still tea çayını sordum doktorum hemen alma dedi duruma göre alırsın dedi bazen annelerin hiç bir ek bişeye ihtiyacı olmuyo dedi bol bol su iç dedi doğumdan sonra en öenmlisi sıvı alımı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…