2010 Nisan Anneleri

canım yaaa mutluluktan ağlayın hep inşallah sezeryanın en güzel yanı bilinmez bir tarihi beklemiyosun. bebeğini kolllarına alıca bizi unutma olur mukaydirigubbakcemile3
canımm hoşbulduk bende geziyom geliyom canım maşallah gizem sultana canımcım içerden sinyalleri gönderiyo sana:asigim:
gelirimmm tuğbacımm zatenn feyste ve burda takip ediyordummm ama yazamıyordumm
yaz canım yaz zaten nisan anneleri olarak hem çok pasif hem az kişi hemde tembeliz doğuramıyozkaydirigubbakcemile3

bazen prima haklı çıksın diye düşünmüyor değilim aslında:)))))))...
aahh ahhh bende prima haklı çıksın diye şartları zorluyom ama nerdeeee ben yoruldukça bizim sıpa tembelleşiyo. bu akşamda çarşıda o kadar yorulduktan sonra misafir ağırladım ama yine doğurmadımkaydirigubbakcemile3

negüzel cesaret veriyosunuz kızlar ya :enbuyukkk:
canım yaaa topiğin en sevilen bebişleri olacak ilk bebişler bunun keyfi yeter. biz doğurduğumuzda herkesi doğum telaşı almış olacak ama sizinkiler ilk bebişler hiç unutulmayacak:1hug: baksana dört gözle bekliyoz 2. bebişi dikkat et sabırsız annelerden biri sıranızı çalmasın mesela ben:sm_cool: :sm_cool:

iyi geceler nazlıcığım tatlı rüyalar sanadaopuyorumnanaktan

tuğbiş yine herkes tek tek kaçtı ne olacak şimdi az sonra bizde kaçarız gibime geliyo bizim kız hiç rahat değil çünkü sandalyeyi her şekle ayarladım yatay dikey aşşaşağı yukarı yok beğenmiyo bizim zilloş kız

cnm cok sevindim yavruna kavusuyosun sonunda herseyin yolunda gitmesini diliyorum yüce rabbim yardimcin olsun:teselli:

bizde gidelim artık yok rahat edemedim bir türlü artık gündüzleri bu kadar değil geceleri hiç rahat oturamıyorum herkese iyi geceler bebişlere bir gün daha yaklaştık şükürler olsun tatlı rüyalar kocamn öptük şeker teyzoşlaropuyorumnanaktan

ahhh canım napalım sağlık olsun beni nasıl uyku tutmuyosa rahatsız olup uykusu gelenlerinde elinden gelcek bişi yok:gitme:
ben de rahat diilim aslında ama yatakta daha da rahatsız oluyom o yüzden iyice uyku bastırana kadar yatmıyom canım. çok sıkılıyom yoksa döndükçe kafama bişeyler takıyom o yüzden internette oyalanıyom her gece.
sizler gittikten sonra doğumu ve sonrasını bol bol okuyom topiklerde sitelerdekaydirigubbakcemile3
gizem sultan nasıl rahat etcekse bitanem yerim ben o zilliyi:asigim:kaydirigubbakcemile3

unuturmuyum ben sizi hiç tuğbacım.biz en özel günlerimizi en özel duygularımızı burda paylatık.yeri geldi kaygılarımızı paylaştık rahatladık.yeri geldi güldük.ii varsınız yaa..

iyigeceler bitanemmmm tatlı rüyalarrr bende kocaman öpüyom seniii ve gizemimii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

unuturmuyum ben sizi hiç tuğbacım.biz en özel günlerimizi en özel duygularımızı burda paylatık.yeri geldi kaygılarımızı paylaştık rahatladık.yeri geldi güldük.ii varsınız yaa..
daha çoookk şey paylaşıcaz canım bebişlerin dertlerini paylaşacaz bundan sonra.
eee hazırlıklar tamam mı eksiğin var mı canım?

uyucak annişler hepinize tatlı rüyalar.bende uyusam ii olur aslında uykusuz geceler benii beklio 2 gece sonra:)ama heyecandan uyumak ne mümkün.

ewt tarhancım işallah canım ogünlerdede çok ihtiyacımız olucak birbirimize.ewt canım herşeyi tamam oğlumun allaha şükür.işte bi halılarım perdelerim dantellerim filan yayılcak üstünden silinip büyük temizliği halletmiştik allahtan.yarında annem gelicek cumaya kadar kalıcak zaten hastaneye burdan gidicez hemde işleri halledicez o arada.

bende uyuyayım artık canlarım tabii uyuyabilirsem.ama uyuyımda uykusuz geceler yakın biras dinlenik olayım bari 2 güne kadar..allah rahatlık versin hepinize..

slmm kızlar...
kimsecikler kalmamış...
ben de uyuyamıyorum midem çok yanıyo...bir bakayım dedim...ama ne göreyim....
ne gzl bir haber bu....
nisan annelerinin ikinci bebeği de geliyor sonunda....
çok sevindim çok duygulandım.....,
bu cuma benimde kontrolüm var....akşam yatakta eşimle konuştum ve normal yapamaycağım dedim......
doktorum ne kadar deneyelim desede kabul etmiycem ...
kendimide bebeğimide riske atmak istemiyroıum....
acayip bir doğum korkusu sardı beni zaten ve tedirginim....
oyuzden bu cuma bende sezeryan gunu alıcam kızlar....
ne gzl 8 ay boyunca hep normal dedim ama sona yaklaşınca böle oluyor insan demekki....bir anda hersey değişiyor....

günaydıınnnn opuyorumnanaktan iyi günler diliyorum tüm annelere ve bebişlerine...

dün annem bendeydi diye hiç giremedim.. gerçi evde de değildik zaten.. markete gittik.. gezdik.. oturma odamız c.tesi boyanıcak.. boyları aldıkk.. soonra akşam onu da bırakmaya gidince göbüşümüzü ekledik :)) dün de sabah 6:30 da uyanıp bidaha uyumayınca sadece wc için uyandım gece :)) maşallahh bana.... şimdi geçmişe bakalım da cvplarımızı ona göre yazalım.. ama daha babamız uyuyo.. kahvaltı hazırlıyoruz.. o işe gitsin öyle bakıcaz tabii.. :))

*** geçmişteyim... bana yazdığınız bişeyi bu sayfaya geldiğimde görebilirim ancak :)))

günaydın..
gerçi daha günün tam aydığı falan yok, saat yedi bile değil ama işte biz erkenci dünürler olarak gene dikilmişiz ayağa :)

günaydın refişim... sen okuyadur geçmişi :)

dün pek giremedim, uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi, onunla oturduk hasret giderdik.
akşamüstü de hastanemden aradılar, doktorumun pazartesi işi varmış, randevumu bu sabaha erkene aldılar..e, benim canıma minnet tabii :)
saat 9'da meleğimi görücem.. umarım yolundadır her şey.
bu sefer normal doğumla ilgili aklımdakileri, korkularımı sorucam bakalım doktorumuz ne diyecek..

bi de kızımın kilo almış olmasını umuyorum işte..
umarım heeer şey yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…