canım yaaa mutluluktan ağlayın hep inşallah sezeryanın en güzel yanı bilinmez bir tarihi beklemiyosun. bebeğini kolllarına alıca bizi unutma olur mukaydirigubbakcemile3saol tarhancım tabi anlatrım size duygularımı.buakşam bile okadar tuhaf oldumki kocişte bende.napcağımızı şaşırdık.bende az önce oturdum ağladım oğluma kavuşucam die duygulandım.kim bilir kucağıma aldıım an nasıl ağlarım.
canımm hoşbulduk bende geziyom geliyom canım maşallah gizem sultana canımcım içerden sinyalleri gönderiyo sana:asigim:mehtap teyzoşumuz çok saol canım cım benim güzel dileklerin için ccanımcım
hoşgeldin tuğbacığım ben bir oturup bir kalkıyorum bizim kız oturmamı pek sevmiyo nedense geriyo beni resmen sorma canımcım o tırnaklardan az önce bitane daha yedim ben yaa sanki etişmi cimcikliyo kızım canım içerde :)))
yaz canım yaz zaten nisan anneleri olarak hem çok pasif hem az kişi hemde tembeliz doğuramıyozkaydirigubbakcemile3gelirimmm tuğbacımm zatenn feyste ve burda takip ediyordummm ama yazamıyordumm
aahh ahhh bende prima haklı çıksın diye şartları zorluyom ama nerdeeee ben yoruldukça bizim sıpa tembelleşiyo. bu akşamda çarşıda o kadar yorulduktan sonra misafir ağırladım ama yine doğurmadımkaydirigubbakcemile3bazen prima haklı çıksın diye düşünmüyor değilim aslında:)))))))...
canım yaaa topiğin en sevilen bebişleri olacak ilk bebişler bunun keyfi yeter. biz doğurduğumuzda herkesi doğum telaşı almış olacak ama sizinkiler ilk bebişler hiç unutulmayacak:1hug: baksana dört gözle bekliyoz 2. bebişi dikkat et sabırsız annelerden biri sıranızı çalmasın mesela ben:sm_cool: :sm_cool:negüzel cesaret veriyosunuz kızlar ya :enbuyukkk:
kızlar ben kaçar yarınn görş inş artık buralardayımm inşallahh
öptümm hepiciğinizi
kızlar ben kaçar yarınn görş inş artık buralardayımm inşallahh
öptümm hepiciğinizi
sizi gidi uykucular kaçın bakalım iyigeceler size deeekaydirigubbakcemile3kızlar ben kaçar gideyim uyuyayım artık. iyi geceler size...........
slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...
ahhh canım napalım sağlık olsun beni nasıl uyku tutmuyosa rahatsız olup uykusu gelenlerinde elinden gelcek bişi yok:gitme:tuğbiş yine herkes tek tek kaçtı ne olacak şimdi az sonra bizde kaçarız gibime geliyo bizim kız hiç rahat değil çünkü sandalyeyi her şekle ayarladım yatay dikey aşşaşağı yukarı yok beğenmiyo bizim zilloş kız
iyigeceler bitanemmmm tatlı rüyalarrr bende kocaman öpüyom seniii ve gizemimii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbizde gidelim artık yok rahat edemedim bir türlü artık gündüzleri bu kadar değil geceleri hiç rahat oturamıyorum herkese iyi geceler bebişlere bir gün daha yaklaştık şükürler olsun tatlı rüyalar kocamn öptük şeker teyzoşlaropuyorumnanaktan
daha çoookk şey paylaşıcaz canım bebişlerin dertlerini paylaşacaz bundan sonra.unuturmuyum ben sizi hiç tuğbacım.biz en özel günlerimizi en özel duygularımızı burda paylatık.yeri geldi kaygılarımızı paylaştık rahatladık.yeri geldi güldük.ii varsınız yaa..
sağol denizcim amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?