2010 Nisan Anneleri

sen is yapmaya devam et devamm kaydirigubbakcemile :umursamaz:

bi agrim sizim var de bak napicaz seni burda kötükedihüso

selam canim iyi haberlerle gelmene sevindim heyecandan unutmussun ne yazicagini kaydirigubbakcemile3
masallahhh kizina masallahhhh kocaman olmus annesiii
ne guzel herkesin tariler netlesmeye basladi

Yok canım ben yapmayı düşünmüyorum zaten.İki gün kadın gelse tüm işleri yapar.İyi geceler canım.

selam canım.Allaha şükür şimdi iyiyiz canım.aman yorma kendini.inşallah bebeklerimiz zamanında gelir

bencede canım biraz daha kalsınlar..........sende izne ayrılıyomuşsun çok sevindim canım.

fundaaaaa hosgeldin canimmmm cokk gecmis olsunnn nasilsin canimm Şeniz
haberlerini sagolsun zeynebimizden aldik ama yinede merak ettik seni canimcim

canım iyiyim şimdi yani ben hep iyiydimde nst de 100lerin üzerinde sancı çıkınca dr çıkarmadı ve bolcana serum takviyesi yaptı.inşallah zamanında gelir kuzucuklar...........

ayyyyyyyyyyyyy fundamiz gelmis hosgelmis
gecmis olsun canim benim
insallah sancilanmazsinda zamaninda gelir bebisin

hoşbulduk canım.inşallah zamanında gelir yavrular.

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler fazla oturmak yasak bana birde oğlum baskı yapıyor artık..........kendinize iyi bakınboshayallersmile

slm kızlar annecim ve babacım bendeydi yemeğe.1 saat oldu gideli..yaklaşık 40 dakikadır geçmişi okumakla meşgulum :) aman 1 güne ne kadar da birikmiş..ee tabi uyku yok artık anca topiklere giriş yapılıo gece gece..bende çok sık uyanıorum mide yanmalarım dewam edio ama kalkamıom yataktan korkuyom yalnız oturmaya nedense..bol bol bebişimin hayalini kuruyorum ölede uyuyom zaten:))

fundacım gelmiş çok sevindim.hayatım çok geçmiş olsun allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..çok şükür bebekte sende iyisiniz buarada teyzede oluvermişsin gözünaydın allah analı babalı büyütsün tatlım

zeyracım maşallah tatlım ne güzel haberlerle gelmişsin doktordan çok sevindim.bebişinin kilosu süpoer tombiş bi kızın oluvercek desene..allah nazarlardan saklasın.ayrıc a şunu diycem senle baştan beri herbişeyimz aynı yaa:)) bende spinal doğum yapıcam sende ona karar vermişsin.hakkımızda hayırlısı canım inşallah..

neyse kızlar ben bu akşamlık haberleri aldım ses de verdim merak etmeyin doğurmadım dieD şimdilik bu kadar kocişe devrediom pc yi..hepinizi öpüorum..ii geceler..

merhaba canım nasılsın*şükür biz iyiyiz geldk evimize doğurmadım bende şükür.cuma randevum var.sağolasın iyi dileklerin için canım.bu arada bende spinal olacağım.benim tüm anestezi hazırlıklarım yapıldı ne olur ne olmaz diye gece falan doğuma giderim falan.çünkü dr um sancın olursa hazırlıklı gel sezaryanı yaparız dedi.hayırlısı Allahtan canım.senin sezaryan günün belli oldu mu*

slm teyzoşlar biz geldik ayyy dünürcüğümü burada görmek uzun bir zamn sonra çok duygulandım canım benim yine hoşgeldin bitanem benim

iyi geceler kızlarr... annemlerden yeni geldik.. bi girip bakayım dedim ama gece sohbetine kalamıycam... :) kocam sağolsun başımda bekliyo ,hadi kapat diye :)))) bilgisayarı salona alınca benim iş bozuldu yaa.. soba yok burda.. soğuk oluyo,üşürsün diye dır dır dır :))) neyse... iyi geceler hepinizee... öpüyorum..

kızlarrr misafirler gitti biz de nöbete geldik uykusu kaçanlar toplansın da bi muhabbet edelimkaydirigubbakcemile3
canım açıkcası yatağa şilte konusunda ben de tedirginim ama kayınvalidem illede tutturdu yatak sert üşür ısınamaz bebiş diye ben de yaptıralım dedim yine de doktora sormadan kullanmıcam zaten kararsızım hala. çünkü üstüne şilte attıktan sonra yatağın ortopedikliği mi kalır diye düşünüyom. ama harbi bizim yataklarımızdan falan sert bu yatak bakalım duruma göre hareket edecez yaptıralım dakaydirigubbakcemile3 bu arada araba için yorumlarını yazmışsın saol canım
maşallah bebişine canım kilo vere vere kuş kadar kalacan sen en sonundakaydirigubbakcemile3

slm kızlar....
akşam yoklaması alınmaya basladımı...
nese ben gececiyim zaten.....
canımmm yoklama başlamak üzere ama sen yoksun ortalardakaydirigubbakcemile3 yoksa enişte yine arıza mı çıkarıyoklava:

maşallah göktuşuma hıçkırmasını yerim ben onun canım:asigim: eee hastane dışından bişiler yemek yasakmıydı kız hamileyim aşeriyom kızdrımayın beni deseydin kıyamam aç kalmışsın hastanede 4 kg çok vermişsin yaa:1hug:

ohoooo insan bilgisayar taşırken ısınma problemini düşünmez mi ayol KK sız olur mu canım yaaa. desene seni görmek hayal oldu geri taşısanız bilgisayarı eski yerine hadi enişte bir el atıver:roflol:
anlaşılan gece yoklamasına sen de kalamıcan canım napalım sağlık olsun iyi geceler tatlı rüyalar sizeopuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederiz reyhancığım canım benim sende çok güzel haberlerle gelmişsin canımcım rabbim meleklerimizi korusun inşallah:Saruboceq:

maşallah canım kuzucuğuna yavaş yavaş artık belli oluyo doğum şeklimiz şükürler olsun bu zamnlara kadar geldikya 2o güne bebişlerimiz kollarımızda inşallah:Saruboceq:

fundaaaaa hosgeldin canimmmm cokk gecmis olsunnn nasilsin canimm Şeniz
haberlerini sagolsun zeynebimizden aldik ama yinede merak ettik seni canimcim
ne demk canım benim herzamn veririm güzel haberler olsun yeterki dünürümden :asigim:

ay ay ay süper dünürler bir arada aynı sayfada yine ne güzel bir manzara fundacım zeynocum merhabalar bende nöbete geldimkaydirigubbakcemile2

slm kızlar uzun zamndır yazamıyordumm
geçmiş olsun fundacımm maşallahh zeyracımm kuzuna
bende izne ayrıldımm sonunda artık evdeyim

nöbete geldim ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.
dizi bitince ütü yapmaya karar verdim. bitirdim geldim. sonra mutfaga su içmeye gitmiştimki dağınık bir mutfak dolabım aklıma geldi. oturdum orayı temizledim, toparladım geldim.
bugün bebişimimde farklı hareket ediyor. o sipsivri göbüşüm tepsi gibi oluyor bazen. şekil değiştirmiyordur herhalde bu saatten sonra:Saruboceq:

slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...

ayyy süpper ya gözün aydınn canımm darısı başımıza inşş bizimm daha çoooookkk vaktimiz var

aaaaaaaaaaaaaaa çok güzelllll

süpersiniz....
,sen kaç haftadaydın ki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…