hmmm anladım iyi madem bakalım süt durumlarına ona göre davranalım. inşallah gerek kalmaz. aman iyi dinlen canımcım kendini fazla yorma. ben de de başladı o temizlik ve iş yapma olayı çıldırıcam ya bugün balkona pimapen takıldı biz de o arada kayınvalidemle az buçuk temizliğe başlayalım dedik gerçi p.tesi gelicek ama kolaylansın diye perdeleri sökelim dedi nerdeyse sökmekle kalmayıp bi de hiç yaptığım şey değil camları silecektim neyse ki sadece tozu ben aldım biz de ayak işlerini yaptım ama o bile ayakta dolanmak yani yormuş beni sere serpe yatıyorum. ama yine de gözüm işte :kedi: bugün burası da çok soğuktu hatta bi ara kar attı ama ne ayaz var anlatamam :1shok:
selam kizlar
gecmise bakamadim malesef ama zeynepcimdoktora gittigini gördüm cokda güzel haberlerle gelmisin insallah hersey yolunda gider
eger doktora giden ve benimkacirdigim arkadaslar varsa onlarda insallah cok cok güzel haberlerle gelmislerdir
bende bugün doktora gittim cok sükür benimde cok güzel haberlerim var
kizim cok cok iyi cok sükür herseyimiz yerli yerinde ben iyim bebegim iyi
2.700 gramm kizim bende 1.5 kilo vermisim yine
baska ay cogu seyi unuttum ya :)))
ya ay sonu yada nisanin 6 kadar yavruma kavusacagim insallah
iste böyle kizlar
haftayada hastaneye gidecem iste ve tarih kararlastiracaz insallah
hadi hayırlı olsun canım ben de p.tesi ayrılıcam inşallah. ama sen iyice ağırlaşmışsındır artık bence kendin yapma bi kadın tut mesela.
bu arada kızlar size doyum olmaz ben acayip yorgunum hepinize iyi geceler. çok öptüm herkesi özellikle de minişleri opuyorumnanaktan Şeniz
slm kızlar...
bugun doktora gidenler olmuş maşallah bebişlere ve annelerine..
fundacımız gelmiş hoşgeldın canım.. dualarım hep senınleydı şükür göktuğ üzmedi bizi...
benımde evımde bugun temızlık vardı malum doğum öncesı temızlık.. ama bıtmedı kadın yarında gelecek ıns yarın bıter..
şuan belımde ağrı var benımde korkuyorum(
Çok sevindim canım iyi olmana.Göktuğumuz biraz daha büyüdü bu arada maşallah.Bundan sonra gelsede sorun olmaz canım.Erken severiz azcık göktuğumuzu ama benim gönlüm biraz daha kalmasından yanakaydirigubbakcemile5
fundaaaaa hosgeldin canimmmm cokk gecmis olsunnn nasilsin canimm Şeniz
haberlerini sagolsun zeynebimizden aldik ama yinede merak ettik seni canimcim
ayyyyyyyyyyyyy fundamiz gelmis hosgelmis
gecmis olsun canim benim
insallah sancilanmazsinda zamaninda gelir bebisin
İyi geceler canım.FopuyorumnanaktanAZLA OTURUPTA YORMA KENDİNİ.kızlar ben çıkıyorum iyi geceler fazla oturmak yasak bana birde oğlum baskı yapıyor artık..........kendinize iyi bakınboshayallersmile
slm kızlar annecim ve babacım bendeydi yemeğe.1 saat oldu gideli..yaklaşık 40 dakikadır geçmişi okumakla meşgulum :) aman 1 güne ne kadar da birikmiş..ee tabi uyku yok artık anca topiklere giriş yapılıo gece gece..bende çok sık uyanıorum mide yanmalarım dewam edio ama kalkamıom yataktan korkuyom yalnız oturmaya nedense..bol bol bebişimin hayalini kuruyorum ölede uyuyom zaten:))
fundacım gelmiş çok sevindim.hayatım çok geçmiş olsun allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..çok şükür bebekte sende iyisiniz buarada teyzede oluvermişsin gözünaydın allah analı babalı büyütsün tatlım
zeyracım maşallah tatlım ne güzel haberlerle gelmişsin doktordan çok sevindim.bebişinin kilosu süpoer tombiş bi kızın oluvercek desene..allah nazarlardan saklasın.ayrıc a şunu diycem senle baştan beri herbişeyimz aynı yaa:)) bende spinal doğum yapıcam sende ona karar vermişsin.hakkımızda hayırlısı canım inşallah..
neyse kızlar ben bu akşamlık haberleri aldım ses de verdim merak etmeyin doğurmadım dieD şimdilik bu kadar kocişe devrediom pc yi..hepinizi öpüorum..ii geceler..
canım açıkcası yatağa şilte konusunda ben de tedirginim ama kayınvalidem illede tutturdu yatak sert üşür ısınamaz bebiş diye ben de yaptıralım dedim yine de doktora sormadan kullanmıcam zaten kararsızım hala. çünkü üstüne şilte attıktan sonra yatağın ortopedikliği mi kalır diye düşünüyom. ama harbi bizim yataklarımızdan falan sert bu yatak bakalım duruma göre hareket edecez yaptıralım dakaydirigubbakcemile3 bu arada araba için yorumlarını yazmışsın saol canımbirpericiğim çok saol canım benim valla bizim nisan bebişleri tuğbişinde dediği gibi hep tombiş tombiş sanırım sağlıklı olsunlarda bizim için en öenmlisi o zaten
tuğbişim canım çok saol canımcım sorma gizem dururmu illa göktuşa yetişcek boy kilo aynı gezecekler canım :))misafirleriniz geliyormuş canım kolay gelsin gerçi tanıdıkmış çok fazla yorma kendini canımcım birde canım elyaftan annemde yaptı kızımın bebşiğine yatak sert olur diye ama ben yatırmayacağım canım çünkü bana sanki çok yumuşak geldi sağa sola dönse rabbim esirgesin içine batar kuzum o yüzden yatağında yatırcam canımcım birde arabasını sormuştun canım çok rahat bize onu yengem istanbuldan aldı getirdi canımcım geçen akşam açtık baktık çok kullanışlı zaten yengem alırken satıcı yılın bebk arabası seçildi demiş canım bak istersen mağzalardan benim çok hoşuma gitti canım benim
maşallah bebişine canım kilo vere vere kuş kadar kalacan sen en sonundakaydirigubbakcemile3selam kizlar
gecmise bakamadim malesef ama zeynepcimdoktora gittigini gördüm cokda güzel haberlerle gelmisin insallah hersey yolunda gider
eger doktora giden ve benimkacirdigim arkadaslar varsa onlarda insallah cok cok güzel haberlerle gelmislerdir
iste böyle kizlar
canımmm yoklama başlamak üzere ama sen yoksun ortalardakaydirigubbakcemile3 yoksa enişte yine arıza mı çıkarıyoslm kızlar....
akşam yoklaması alınmaya basladımı...
nese ben gececiyim zaten.....
maşallah göktuşuma hıçkırmasını yerim ben onun canım:asigim: eee hastane dışından bişiler yemek yasakmıydı kız hamileyim aşeriyom kızdrımayın beni deseydin kıyamam aç kalmışsın hastanede 4 kg çok vermişsin yaa:1hug:kızlar bu arada bende hastanede kaldığım süre zarfında 4 kg verdim.şeker diyetim devam ediyo üstüne hastane yemekleride kötü olunca baya zayıfladm.ama oğlumun kilosu gayet iyi en son 10 gün önce usg de 2800 gramdı........suyu bebeğe giden kan herşeyi iyiydi kuzumun.ay birde nst ye girdim bi hıçkırığı vardı nasıl hıçkırıksesi geliyodu kaydettim telefonuma çok güzeldi ya.renklide gösterdi dr um ama elini yüzüne kapatmıştı çok utangaç oğlum.dr dan binbir ricayla renklide göstermesini istedk kameraya çektk yok göstermedi gizemle bütün davranışları aynı oğlumun.........kaydirigubbakcemile2
bugün drdan iyi haberlerle gelen arkadaşlar olmuş,ne güzel bebeklerin iyi haberlerini almak.inşallah sağlıkla dünyamıza gelirler...........:Saruboceq:
ohoooo insan bilgisayar taşırken ısınma problemini düşünmez mi ayol KK sız olur mu canım yaaa. desene seni görmek hayal oldu geri taşısanız bilgisayarı eski yerine hadi enişte bir el atıver:roflol:iyi geceler kızlarr... annemlerden yeni geldik.. bi girip bakayım dedim ama gece sohbetine kalamıycam... :) kocam sağolsun başımda bekliyo ,hadi kapat diye :)))) bilgisayarı salona alınca benim iş bozuldu yaa.. soba yok burda.. soğuk oluyo,üşürsün diye dır dır dır :))) neyse... iyi geceler hepinizee... öpüyorum..
canım benim çok teşekkür ederiz reyhancığım canım benim sende çok güzel haberlerle gelmişsin canımcım rabbim meleklerimizi korusun inşallah:Saruboceq:selam kizlar
iste böyle kizlar
maşallah canım kuzucuğuna yavaş yavaş artık belli oluyo doğum şeklimiz şükürler olsun bu zamnlara kadar geldikya 2o güne bebişlerimiz kollarımızda inşallah:Saruboceq:geçmişi anca okudum. anlatayım bugün olanları. sabah dr. agittik oğlum 2460 olmuş. sağlığı yerinde. çok güzel burnu var maaşallah dedi dr. her hafta nst var artık. 14 nisan kesin doğum tarihim. 7 sinde gitip anestezistin istediği testler yapılacak. sonunda bebişin kafası aşağı dönmüş. epudşral sezeyan olcak. oaradn bizimkileride alıp doğruu mobilyacılara. akşam 8 de gezme bitti. 9 da da eve geldim. ama az çok kafada karar verildi eşyalara. bendn başka bebeğinin ii haberlerini alanlara hayırlı olsun.
ne demk canım benim herzamn veririm güzel haberler olsun yeterki dünürümden :asigim:fundaaaaa hosgeldin canimmmm cokk gecmis olsunnn nasilsin canimm Şeniz
haberlerini sagolsun zeynebimizden aldik ama yinede merak ettik seni canimcim
slm kızlar annecim ve babacım bendeydi yemeğe.1 saat oldu gideli..yaklaşık 40 dakikadır geçmişi okumakla meşgulum :) aman 1 güne ne kadar da birikmiş..ee tabi uyku yok artık anca topiklere giriş yapılıo gece gece..bende çok sık uyanıorum mide yanmalarım dewam edio ama kalkamıom yataktan korkuyom yalnız oturmaya nedense..bol bol bebişimin hayalini kuruyorum ölede uyuyom zaten:))
fundacım gelmiş çok sevindim.hayatım çok geçmiş olsun allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..çok şükür bebekte sende iyisiniz buarada teyzede oluvermişsin gözünaydın allah analı babalı büyütsün tatlım
zeyracım maşallah tatlım ne güzel haberlerle gelmişsin doktordan çok sevindim.bebişinin kilosu süpoer tombiş bi kızın oluvercek desene..allah nazarlardan saklasın.ayrıc a şunu diycem senle baştan beri herbişeyimz aynı yaa:)) bende spinal doğum yapıcam sende ona karar vermişsin.hakkımızda hayırlısı canım inşallah..
teşekkür ederiz hayriyeciğim canım benim sorma bitanem senle baştan beridir aynı şeyleri yaşıyoruz hayırlısıyla spinal olucağız inşallah canım doktorum daha iyi dedi hayırlısı olsun canım benim yeterki sağlıkla alaımda kucaklarımızacanım farketmezyerimseniben:asigim:
neyse kızlar ben bu akşamlık haberleri aldım ses de verdim merak etmeyin doğurmadım dieD şimdilik bu kadar kocişe devrediom pc yi..hepinizi öpüorum..ii geceler..
slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...
slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?