2010 Nisan Anneleri

geçmişe baktım da...funda gelmiş , çok şükür. yazdığını görmek ne güzel..
fundacım, tekrar tekrar geçmiş olsun güzelim. oğlun bi daha böyle korkutmasın seni.. eh, zaten koca adam oldu şu saatten sonra geliyorum dese de bir sorun olmaz Allah'ın izniyle.. son günlerini sen de bol bol dinlenerek geçir e mi.. bak kilo da vermişsin, bünyen zayıf düşmesin..

buttferflydsd , demek ikinci nisan annemiz sen oluyorsun :)
inanmıyorum valla!! yarın bir bebişimiz daha oluyor.
Allahım sağlıkla sıhhatle sorunsuz bir biçimde kucağına almanı nasip etsin..
lütfen bizi habersiz bırakma.
bak nisan bebişleri listesini ben tutuyorum, doğum haftası,günü,adı,kilosu,boyu.. bunları müsait olduğunda bizimle paylaş ki ben de ikinci kuzumuzu listeye ekleyeyim :)

dünürüüüüm boyayı ne renk aldınız boyayıı :))
sarı değil de mi bacım:))))

Oooo kayramizda geliyormuss yakindaa, ne kadar guzell ismide cok guzell ,kolaylikla kucagina alicaksin cnm bebisini hic merak etmee..

Diger guzel anneler nasilsiniz bugun? sirayla hepinizin guzel haberlerini bekliyoruzz, hatta sirayi gectimm, hepinizin ayni anda bekliyorumm korkularinizdan kurtulupp o mis kokuluu yavrucuklariniza kavusunnn....

gunaydın nisan annişleri gece 3den beri ayaktayım ve acayıp basım agrıo bı bakım dedım . eşimi işe yolladım uykum dagılmıstı sımdı yastıga basımı katcam ve uyucam ınsallahhh bebişşler gelmeye baslıomus bizimde az kaldı vee acayıp bı korku ve heyecan varr kızım cok huysuz gununden once gelmesınde bilmiyorumkismile

bana da kolay Tarifler versene refiş. evdeyim bişiler yapayım...
:kedi: oyy canım yaa.. hemen yazıp çıktım ben.. görmedim yazdığını.. yoksa verirdim tabikii.. ama özgeyle halletmişsiniz sanırım o konuyu.. yarasın canım.. bende bakıcam birazdan bakalım ne yaptınız :)))
kızına maşallahh reyhancımm.. sizin için hayırlısı ne zaman ve ne şekildeyde öyle olsun inşallah canımm...
size de maşallah ayşegülcüm.. hayırlı olsun tarihiniz de doğum şekliniz de...
kaydirigubbakcemile3 kızz yook.. ben montumu giyer yine otururum burda aklinialirimsmile KK olmadan olurmu hiiç... aman geri taşımayalım kuzum yaa.. adam helak oldu o gün zaten kaydirigubbakcemile3 olsun .. havalar ısınıyo burda zatenn.. burda daha rahat girerim hem olumunekankayizsmile

maşallah canım tombiş oğluşuna.. hakkınızda hayırlısıolsun bi tanemm.. inşallahh sağlıkla sorunsuz olarak alıcaksın yavrunu kucağına :Saruboceq: hııı ...bu arada hangi hast.ye hangi dr.a gidiyosun güzelim?
olumunekankayizsmile :içelim: valla dünür yaa.. kaç gündür devam eden geleneği bozmamışız yine zemuszemus maşallahh bizee.. erkenciyiz canım aaa hihoyyyt dün günün de güzel geçmiş. ne güzell.. bizde çok mutluyduk.. ananemizle evdeydik gezdik.. sonra o yemeklerimizi ve bilimum hamur işlerimizi yaptı.. çay eşliğinde tıkıntık ... kaydirigubbakcemile3 gelinimin güzell haberlerini bekliyorum bitanemm.. hemen yazarsın inşallah bize.. opuyorumnanaktan
dünürüüüüm boyayı ne renk aldınız boyayıı :))
sarı değil de mi bacım:))))

:roflol: :roflol: :roflol: yokk kııı.... normalde benim ev lila rengiydi.. ama yazın oturma odam çocukların odası olucağı için inşallahh.. renk değiştirmeye karar verdik.. artık yazın da bütün evin rengi değişir de aynı olur napiim.. sempatiksalakcinni kum beji aldık canımcıımm... hem genç odamızı da öyle pembeli morlu bişiy değil de kahve tonlarında kremli fln düşünüyoruz.. pembe alsak olmaz.. mevi alsak hiiç olmaz.. kaydirigubbakcemile3 en iyisi klasik kahve tonlarıı... hem o odadaki soba da koyu kahveyle sütlü kahve renginde.. halı mobilya hepsini tonlarında alırız da uyumu yakalarız dedik ama bakalım nasipp.. :hulya:

eda hanımın okulunda gıda kermesi varmışş.. böyle günlerde her veli bişiyler yapıyo kimisi de meyva suyu alıyo fln işte ne görev verilirse.. öğrencilere beslenme koymuyoruz.. ordan istediği çeşitlerden istediği kadarı belirlenen ücret karşılığı alıyolar beslenme saatinde yyolarr... geçende okula bayaaaacaa bi para toplandı da memnun kaldı heralde müdür bey :roflol: tekrarını istediğine göre :roflol: vee akşam öğretmenimiz bize de pudingli kek.. diye yazıp göndermiş.. gidiyim onu yapayım da.. okula götürünce öğretmenin yüzüne yapıştırıcam zatenn :roflol: ayoll bunlar da beni pastacı fln mı sandılar ki acaba.. hep pasta türlerini bana yazıyolar yaa.. bu seferki allahtan kek yani kaydirigubbakcemile3 neyse bakarım yine arada...

hasta oldum ben yaaaa :çok üzgünüm: dün babişimizle doktora kontrole gittik baya bi kaldık dışarda şimdi boğazım çok fena acıo farenjit oldum sanırım. umarım ilaç kullanmama gerek kalmadan geçer :sinifsinif:

çoook acıo boğazım mafoldumben

GÜNAYDIN kızlar. nasılsınız bakalım ne kadar güzel haberler almışız öyle yaaaa. çok şükür 2. bebeğimiz de geliyormuş. ilkinden pek haber alamıyoruz ama inşallah kayramız hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz.
hadi sırası gelen geçsin artık yoksa herkes halinden memnun mu ne? ama yok bence bu açılış olacak ve biz de arkasından pıtır pıtır doğurucaz sağlıkla. herkese hayırlı günler

günaydın kızlar bende geceden beri ayaktayım toputopu yarım saat anca uyumuşumdur koca gece çok heyecan sardı beni wala yaa.artık gelsin şu cuma günüde hayırlısıyla kavuşayım artık oğluşuma.zaten son zmanlarda uyumak olağanüstü bi hal oldu benim için kocaman göbişimden şimdikde heyecandan uyuyamıyorum yaw.

geçmişi okudumda canımarkadaşlarım yorumlarınız için sağolun allah razı olsun.benim arkamdan bebişlerimizin hepsi sırayla gelicek artık işallah.hem ayağım çok uğurludur benim wala.

annee sağol canım ewt canım oğluşum iri olduu için hiç bekleyipte riske atmayalım dedi zaten karnında artık çok büyümüş kasılmaya başlamışş bebekte gelişimini tamamlamış beklmenin anlamı yok dedi.bende normal doğumdan korkmaya başlamıştım zaten son zmanlar.ii oldu yani aslında.hayırlısı işallah.

hayırlısı olsun canım dr bana da aynı şeyi söylüyo da dua et kendi gününe kadar beklemesin yoksa doğumun zor olur sezeryana alırız dedi ben ısrarla nomal doğum istiyorum bakalım. belki beyin gücü işe yarar 10 gün içinde falan doğurabilirim söyleye söyleye delikafadulden

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri..............ayyyyyyyy en son 26 şubatta buraya günaydın kızlar diye yazmıştım.ne güzel ya burada olmak .gerçi fazla kalamıyorum ama olsun haberler gzel 2. bebeğimiz gel,yomuş yaşasın.......

slm teyzoşlar biz geldik ayyy dünürcüğümü burada görmek uzun bir zamn sonra çok duygulandım canım benim yine hoşgeldin bitanem benim

dünürüm burda olmak çok güzel gerçekten.çoooooooooookkkkkkkkk özlemişim

canım yok bişey yediğimde dr hemen geliveriyodu sanki adamın içine doğmuş gibinaniknanik.birde hemşirelerle kanki olduk artık akşam olunca çay muhabbeti yapıyodk tabi bişey yedirmiyolsrdı dikkat et diyorlardı.anestezi için yapılan kan ölçmlerimde şekerim yine yüksek çıktı şimdi rutin kontrollerime devam ediyorum.kız iyi oldu yine 4 kg verdiğim.oğlum alıyo ama bu güzel.

slm kızlar uzun zamndır yazamıyordumm
geçmiş olsun fundacımm maşallahh zeyracımm kuzuna
bende izne ayrıldımm sonunda artık evdeyim

canım çok teşekkürler

canım ay çok heyecalandım demek yarın akşam kavuşuyosun kuzuna ne güzel.bende her defasında çok özledim diyorum ama gelmeeeeeeee erkenden diyorum.inallah sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun kuzuna

zeynepcim merhaba tatlım nasılsın.sağol şekerim iyi dileklerin için.bugün dr ontrolün varmış dilanı kocaman ve kilo almış olaak göreceksin artık görünmüyolar ya.benim son usgmde renkliyle görelim dedik başını baya aşağıdaydı yüzünü kapatmıştı bi gösterip bi kapatıyodu kuzum.iyi haberlerle gel inşallah

butterflysds canım maşallah kuzucuğunun kilosu gayet iyi.inşallah bende doğurmazsam 38 e kadar benimkido kadar olur sanırım.bende sezaryan olcam sanırım spinal olacağım.senin doğum epidural sezaryan veya spinal karar verdinizmi*

hg fundacım. nasılsın canım? minik oğlan nasıl bakalım evinde daha rahat etti mi?

Günaydın bütün güzel anneler, a.s.

İkinci bebeğimiz geliyor. Okuyunca acaip heyecanlandım. Allahım sağlıklı bir şekilde annesine kavuştursun meleğini. Maşallah kilosuda çok iyi. Haftasıda çok ideal daha ne olsun. Canım, ins hayırlı ve rahat bir doğum geçirirsin. Doğum sonrası acısız, sızısız hemen kendini toparlarsın.

Ayyyyy gözümüz aydın canım yaaaa...
Darısı bize olsun.Ay nasıl bir heyecan vardır şimdi yaaa....

Günaydın refişim...Maşallah sana canım.Dün bayagı bir gezmişsin.HAdi bakalım kolay gelslin ne diyelim hehhe...

anaaaa özge sezeryana mı karar verdin canım.Hayırlısı olsun yaa.Ben yunusa sezeryan yapsam mı ki dedim höt höt kızdı banakaydirigubbakcemile

ayyy canım benim yaaa.Merak ettim şimdi ne dedi doktor hadi gel de güzel haberlerini ver bize...

Kızlar, hamilelik boyunca sıcacık olan ben iki gündür üşüyorum. Hiç üşüyen var mı aranızda? Hamile ve lohusaları ter basarmış. Ben pek terlemem, kızarırım genelde. Şimdide üşüyorum.

Kızlar, bu arada listeye baktımda benimle aynı Satlı 3 kişiyiz. Önümüzde 6 kişi var. Kızlar hadi hızlanın artık. Bebişlerimiz için sırada bekliyoruz sizin doğurmanızı.

canım ne güzel ya.kavuşuyorsun yavruna sonunda .wala ben bile heyecanlandım ya.
inşallah biran önce kalkarsın ayağa,herşey yolunda gider.
şimdiden hayırlı olsun diyelim.
haberlerini bekliyoruz.

iyi günle diliyorum herkeseç
benim de sağlık ocağı kontrolüm var bugün.bu son olacak heralde doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…