:kedi: oyy canım yaa.. hemen yazıp çıktım ben.. görmedim yazdığını.. yoksa verirdim tabikii.. ama özgeyle halletmişsiniz sanırım o konuyu.. yarasın canım.. bende bakıcam birazdan bakalım ne yaptınız :)))bana da kolay Tarifler versene refiş. evdeyim bişiler yapayım...
selam kizlar
bende bugün doktora gittim cok sükür benimde cok güzel haberlerim var
kizim cok cok iyi cok sükür herseyimiz yerli yerinde ben iyim bebegim iyi
2.700 gramm kizim bende 1.5 kilo vermisim yine
baska ay cogu seyi unuttum ya :)))
ya ay sonu yada nisanin 6 kadar yavruma kavusacagim insallah
iste böyle kizlar
haftayada hastaneye gidecem iste ve tarih kararlastiracaz insallah
sabah dr. agittik oğlum 2460 olmuş. sağlığı yerinde. çok güzel burnu var maaşallah dedi dr. her hafta nst var artık. 14 nisan kesin doğum tarihim. 7 sinde gitip anestezistin istediği testler yapılacak. sonunda bebişin kafası aşağı dönmüş. epudşral sezeyan olcak. .
kaydirigubbakcemile3 kızz yook.. ben montumu giyer yine otururum burda aklinialirimsmile KK olmadan olurmu hiiç... aman geri taşımayalım kuzum yaa.. adam helak oldu o gün zaten kaydirigubbakcemile3 olsun .. havalar ısınıyo burda zatenn.. burda daha rahat girerim hem olumunekankayizsmileohoooo insan bilgisayar taşırken ısınma problemini düşünmez mi ayol KK sız olur mu canım yaaa. desene seni görmek hayal oldu geri taşısanız bilgisayarı eski yerine hadi enişte bir el atıver:roflol:
anlaşılan gece yoklamasına sen de kalamıcan canım napalım sağlık olsun iyi geceler tatlı rüyalar sizeopuyorumnanaktan
slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...
sağolun canlarım darısı başınıza işallah 38.haftadayım ben.ama oğluşum 4.100 gram olmuş teyzeleriondan karnında kasılmış artık gelişimide tamam daha fazla tutarsak tehlikeli olur dedi doktorum.çok telaşlandık wala yaa bizde daha 2 hafta sonra fialn beklioduk ani oldu.yarında annem gelicek artık işlerri halledicez.geldi çattı gün..
olumunekankayizsmile :içelim: valla dünür yaa.. kaç gündür devam eden geleneği bozmamışız yine zemuszemus maşallahh bizee.. erkenciyiz canım aaa hihoyyyt dün günün de güzel geçmiş. ne güzell.. bizde çok mutluyduk.. ananemizle evdeydik gezdik.. sonra o yemeklerimizi ve bilimum hamur işlerimizi yaptı.. çay eşliğinde tıkıntık ... kaydirigubbakcemile3 gelinimin güzell haberlerini bekliyorum bitanemm.. hemen yazarsın inşallah bize.. opuyorumnanaktangünaydın..
gerçi daha günün tam aydığı falan yok, saat yedi bile değil ama işte biz erkenci dünürler olarak gene dikilmişiz ayağa :)
günaydın refişim... sen okuyadur geçmişi :)
dün pek giremedim, uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi, onunla oturduk hasret giderdik.
akşamüstü de hastanemden aradılar, doktorumun pazartesi işi varmış, randevumu bu sabaha erkene aldılar..e, benim canıma minnet tabii :)
saat 9'da meleğimi görücem.. umarım yolundadır her şey.
bu sefer normal doğumla ilgili aklımdakileri, korkularımı sorucam bakalım doktorumuz ne diyecek..
bi de kızımın kilo almış olmasını umuyorum işte..
umarım heeer şey yolundadır...
dünürüüüüm boyayı ne renk aldınız boyayıı :))
sarı değil de mi bacım:))))
sen is yapmaya devam et devamm kaydirigubbakcemile :umursamaz:
bi agrim sizim var de bak napicaz seni burda kötükedihüso
yaaaaa gülsemin aşkolsun sana sen neler yapıyosun bacım ben seni hiç böyle tehdit ediyo muyum? kız bazen bu iş yapma şevkimin doğumumun yaklaştığının göstergesi olduğunu düşünüyorum ve o şevk hepten bırakmıyo sonra yakamı kaydirigubbakcemile3
Yok canım ben yapmayı düşünmüyorum zaten.İki gün kadın gelse tüm işleri yapar.İyi geceler canım.
aman mehtapcım yorma kendini mecbur olmadıkça
nöbete geldim ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.
dizi bitince ütü yapmaya karar verdim. bitirdim geldim. sonra mutfaga su içmeye gitmiştimki dağınık bir mutfak dolabım aklıma geldi. oturdum orayı temizledim, toparladım geldim.
bugün bebişimimde farklı hareket ediyor. o sipsivri göbüşüm tepsi gibi oluyor bazen. şekil değiştirmiyordur herhalde bu saatten sonra:Saruboceq:
bravo nazlı dükkanda değil ev işi yaparken doğurmaya karar verdin heralde. bu kadar iş üstüste yapılır mı? belini hissedebiliyor musun bari hala? akannehir
slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...
saol tarhancım tabi anlatrım size duygularımı.buakşam bile okadar tuhaf oldumki kocişte bende.napcağımızı şaşırdık.bende az önce oturdum ağladım oğluma kavuşucam die duygulandım.kim bilir kucağıma aldıım an nasıl ağlarım.
süperrrrrr bi haber bu gözünüz aydın canım. allah ağlatmasın veya hep böyle sevinçten mutluluktan dolsun gözleriniz. Bugünden itibaren senin için ayrıca dua etmeye başlıyoruz canım. Rabbim işinizi uz getirsin inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına anlaşılan seninki de iri bebek heralde ondan mı sezeryan dendi? hakkınızda hayırlısı olsun bizi mutlaka haberdar et.
GÜNÜ YAKLAŞIP DA HALA DOĞURMAYA NİYETİ OLMAYAN KIZLAAAAAAARRRR NERDESİNİZ. E ARTIK ÖNÜNÜZ AÇILIYOR HADİ SİZE DE GAZ OLSU BU DA DOĞURUN YAAAAA kaydirigubbakcemile Şeniz[/COLOR]
slmm kızlar...
kimsecikler kalmamış...
ben de uyuyamıyorum midem çok yanıyo...bir bakayım dedim...ama ne göreyim....
ne gzl bir haber bu....
nisan annelerinin ikinci bebeği de geliyor sonunda....
çok sevindim çok duygulandım.....,
bu cuma benimde kontrolüm var....akşam yatakta eşimle konuştum ve normal yapamaycağım dedim......
doktorum ne kadar deneyelim desede kabul etmiycem ...
kendimide bebeğimide riske atmak istemiyroıum....
acayip bir doğum korkusu sardı beni zaten ve tedirginim....
oyuzden bu cuma bende sezeryan gunu alıcam kızlar....
ne gzl 8 ay boyunca hep normal dedim ama sona yaklaşınca böle oluyor insan demekki....bir anda hersey değişiyor....
kıyamam ben sana ya valla canım benim kendini 9 aydır normal doğum diye hazırladın şimdi heyecan bastı demi? Allah hakkımızda hayırlısını versin kuzum
günaydıınnnn opuyorumnanaktan iyi günler diliyorum tüm annelere ve bebişlerine...
dün annem bendeydi diye hiç giremedim.. gerçi evde de değildik zaten.. markete gittik.. gezdik.. oturma odamız c.tesi boyanıcak.. boyları aldıkk.. soonra akşam onu da bırakmaya gidince göbüşümüzü ekledik :)) dün de sabah 6:30 da uyanıp bidaha uyumayınca sadece wc için uyandım gece :)) maşallahh bana.... şimdi geçmişe bakalım da cvplarımızı ona göre yazalım.. ama daha babamız uyuyo.. kahvaltı hazırlıyoruz.. o işe gitsin öyle bakıcaz tabii.. :))
*** geçmişteyim... bana yazdığınız bişeyi bu sayfaya geldiğimde görebilirim ancak :)))
günaydın şekerim baya erkencisin bugün. oooooooh sen bugün neler bulursun yine evin içinde yapılacak. kekle başlamışız zaten. ilahi refiye demek o kadar emek sarfedip hocanın suratına yapıştırıcan ha. kız bari çocuklara verseydin de onun payını yapıştırsaydın :roflol: hadi sana kolay gelsin canım.
günaydın..
gerçi daha günün tam aydığı falan yok, saat yedi bile değil ama işte biz erkenci dünürler olarak gene dikilmişiz ayağa :)
dün pek giremedim, uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi, onunla oturduk hasret giderdik.
akşamüstü de hastanemden aradılar, doktorumun pazartesi işi varmış, randevumu bu sabaha erkene aldılar..e, benim canıma minnet tabii :)
bu sefer normal doğumla ilgili aklımdakileri, korkularımı sorucam bakalım doktorumuz ne diyecek..
hadi bakalım süpper iyi haberlerle gel yine zeynom. nasılmış bakalım sizin doğum durumunuz, dila hanım memnun muymuş yerinden? bu arada öğrendiğin şeyleri de bizle paylaşmayı unutmamak için not al bacım. gelir gelmez de yaz merakta koyma bizi
Oooo kayramizda geliyormuss yakindaa, ne kadar guzell ismide cok guzell ,kolaylikla kucagina alicaksin cnm bebisini hic merak etmee..
Diger guzel anneler nasilsiniz bugun? sirayla hepinizin guzel haberlerini bekliyoruzz, hatta sirayi gectimm, hepinizin ayni anda bekliyorumm korkularinizdan kurtulupp o mis kokuluu yavrucuklariniza kavusunnn....
günaydın canım Allaha şükür biz iyiyiz snin de iyi olmanı dilerim. keyfin yerindedir inşallah.
gunaydın nisan annişleri gece 3den beri ayaktayım ve acayıp basım agrıo bı bakım dedım . eşimi işe yolladım uykum dagılmıstı sımdı yastıga basımı katcam ve uyucam ınsallahhh bebişşler gelmeye baslıomus bizimde az kaldı vee acayıp bı korku ve heyecan varr kızım cok huysuz gununden once gelmesınde bilmiyorumkismile
geçmiş olsun tuğbacım ama artık günü mü kalmış arkadaşım bırak gelsin kızın çok şükür sonuna kadar gelmişsiniz işte. ama yine hayırlısı olsun tabi hadi yat da dinlen inşallah uyursun güzelce.
hasta oldum ben yaaaa :çok üzgünüm: dün babişimizle doktora kontrole gittik baya bi kaldık dışarda şimdi boğazım çok fena acıo farenjit oldum sanırım. umarım ilaç kullanmama gerek kalmadan geçer :sinifsinif:
çoook acıo boğazım mafoldumben
geçmiş olsun tatlım ya. dün hakkaten çok soğuktu burası iyi üşütmüşsündür haklısın aman inşallah yatırmaz seni de çabuk toparlarsın
annee sağol canım ewt canım oğluşum iri olduu için hiç bekleyipte riske atmayalım dedi zaten karnında artık çok büyümüş kasılmaya başlamışş bebekte gelişimini tamamlamış beklmenin anlamı yok dedi.bende normal doğumdan korkmaya başlamıştım zaten son zmanlar.ii oldu yani aslında.hayırlısı işallah.
slm teyzoşlar biz geldik ayyy dünürcüğümü burada görmek uzun bir zamn sonra çok duygulandım canım benim yine hoşgeldin bitanem benim
kızlarrr misafirler gitti biz de nöbete geldik uykusu kaçanlar toplansın da bi muhabbet edelimkaydirigubbakcemile3
canım açıkcası yatağa şilte konusunda ben de tedirginim ama kayınvalidem illede tutturdu yatak sert üşür ısınamaz bebiş diye ben de yaptıralım dedim yine de doktora sormadan kullanmıcam zaten kararsızım hala. çünkü üstüne şilte attıktan sonra yatağın ortopedikliği mi kalır diye düşünüyom. ama harbi bizim yataklarımızdan falan sert bu yatak bakalım duruma göre hareket edecez yaptıralım dakaydirigubbakcemile3 bu arada araba için yorumlarını yazmışsın saol canım
maşallah bebişine canım kilo vere vere kuş kadar kalacan sen en sonundakaydirigubbakcemile3
canımmm yoklama başlamak üzere ama sen yoksun ortalardakaydirigubbakcemile3 yoksa enişte yine arıza mı çıkarıyoklava:
maşallah göktuşuma hıçkırmasını yerim ben onun canım:asigim: eee hastane dışından bişiler yemek yasakmıydı kız hamileyim aşeriyom kızdrımayın beni deseydin kıyamam aç kalmışsın hastanede 4 kg çok vermişsin yaa:1hug:
slm kızlar uzun zamndır yazamıyordumm
geçmiş olsun fundacımm maşallahh zeyracımm kuzuna
bende izne ayrıldımm sonunda artık evdeyim
geçmişe baktım da...funda gelmiş , çok şükür. yazdığını görmek ne güzel..
fundacım, tekrar tekrar geçmiş olsun güzelim. oğlun bi daha böyle korkutmasın seni.. eh, zaten koca adam oldu şu saatten sonra geliyorum dese de bir sorun olmaz Allah'ın izniyle.. son günlerini sen de bol bol dinlenerek geçir e mi.. bak kilo da vermişsin, bünyen zayıf düşmesin..
buttferflydsd , demek ikinci nisan annemiz sen oluyorsun :)
inanmıyorum valla!! yarın bir bebişimiz daha oluyor.
Allahım sağlıkla sıhhatle sorunsuz bir biçimde kucağına almanı nasip etsin..
lütfen bizi habersiz bırakma.
bak nisan bebişleri listesini ben tutuyorum, doğum haftası,günü,adı,kilosu,boyu.. bunları müsait olduğunda bizimle paylaş ki ben de ikinci kuzumuzu listeye ekleyeyim :)
dünürüüüüm boyayı ne renk aldınız boyayıı :))
sarı değil de mi bacım:))))
günaydıınnnn opuyorumnanaktan iyi günler diliyorum tüm annelere ve bebişlerine...
dün annem bendeydi diye hiç giremedim.. gerçi evde de değildik zaten.. markete gittik.. gezdik.. oturma odamız c.tesi boyanıcak.. boyları aldıkk.. soonra akşam onu da bırakmaya gidince göbüşümüzü ekledik :)) dün de sabah 6:30 da uyanıp bidaha uyumayınca sadece wc için uyandım gece :)) maşallahh bana.... şimdi geçmişe bakalım da cvplarımızı ona göre yazalım.. ama daha babamız uyuyo.. kahvaltı hazırlıyoruz.. o işe gitsin öyle bakıcaz tabii.. :))
*** geçmişteyim... bana yazdığınız bişeyi bu sayfaya geldiğimde görebilirim ancak :)))
slmm kızlar...
kimsecikler kalmamış...
ben de uyuyamıyorum midem çok yanıyo...bir bakayım dedim...ama ne göreyim....
ne gzl bir haber bu....
nisan annelerinin ikinci bebeği de geliyor sonunda....
çok sevindim çok duygulandım.....,
bu cuma benimde kontrolüm var....akşam yatakta eşimle konuştum ve normal yapamaycağım dedim......
doktorum ne kadar deneyelim desede kabul etmiycem ...
kendimide bebeğimide riske atmak istemiyroıum....
acayip bir doğum korkusu sardı beni zaten ve tedirginim....
oyuzden bu cuma bende sezeryan gunu alıcam kızlar....
ne gzl 8 ay boyunca hep normal dedim ama sona yaklaşınca böle oluyor insan demekki....bir anda hersey değişiyor....
günaydın..
günaydın kızlar bende geceden beri ayaktayım toputopu yarım saat anca uyumuşumdur koca gece çok heyecan sardı beni wala yaa.artık gelsin şu cuma günüde hayırlısıyla kavuşayım artık oğluşuma.zaten son zmanlarda uyumak olağanüstü bi hal oldu benim için kocaman göbişimden şimdikde heyecandan uyuyamıyorum yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?