sen is yapmaya devam et devamm kaydirigubbakcemile :umursamaz:
bi agrim sizim var de bak napicaz seni burda kötükedihüso
selam canim iyi haberlerle gelmene sevindim heyecandan unutmussun ne yazicagini kaydirigubbakcemile3
masallahhh kizina masallahhhhkocaman olmus annesiii
ne guzel herkesin tariler netlesmeye basladi
kızlarrr misafirler gitti biz de nöbete geldik uykusu kaçanlar toplansın da bi muhabbet edelimkaydirigubbakcemile3
canım açıkcası yatağa şilte konusunda ben de tedirginim ama kayınvalidem illede tutturdu yatak sert üşür ısınamaz bebiş diye ben de yaptıralım dedim yine de doktora sormadan kullanmıcam zaten kararsızım hala. çünkü üstüne şilte attıktan sonra yatağın ortopedikliği mi kalır diye düşünüyom. ama harbi bizim yataklarımızdan falan sert bu yatak bakalım duruma göre hareket edecez yaptıralım dakaydirigubbakcemile3 bu arada araba için yorumlarını yazmışsın saol canım
maşallah bebişine canım kilo vere vere kuş kadar kalacan sen en sonundakaydirigubbakcemile3
canımmm yoklama başlamak üzere ama sen yoksun ortalardakaydirigubbakcemile3 yoksa enişte yine arıza mı çıkarıyoklava:
maşallah göktuşuma hıçkırmasını yerim ben onun canım:asigim: eee hastane dışından bişiler yemek yasakmıydı kız hamileyim aşeriyom kızdrımayın beni deseydin kıyamam aç kalmışsın hastanede 4 kg çok vermişsin yaa:1hug:
canım benim çok teşekkür ederiz reyhancığım canım benim sende çok güzel haberlerle gelmişsin canımcım rabbim meleklerimizi korusun inşallah:Saruboceq:
maşallah canım kuzucuğuna yavaş yavaş artık belli oluyo doğum şeklimiz şükürler olsun bu zamnlara kadar geldikya 2o güne bebişlerimiz kollarımızda inşallah:Saruboceq:
ne demk canım benim herzamn veririm güzel haberler olsun yeterki dünürümden :asigim:
slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...
sağolun canlarım darısı başınıza işallah 38.haftadayım ben.ama oğluşum 4.100 gram olmuş teyzeleriondan karnında kasılmış artık gelişimide tamam daha fazla tutarsak tehlikeli olur dedi doktorum.çok telaşlandık wala yaa bizde daha 2 hafta sonra fialn beklioduk ani oldu.yarında annem gelicek artık işlerri halledicez.geldi çattı gün..
merhaba canım evde olduğuna göre artık daha çok gelirsin dimiopuyorumnanaktanslm kızlar uzun zamndır yazamıyordumm
geçmiş olsun fundacımm maşallahh zeyracımm kuzuna
bende izne ayrıldımm sonunda artık evdeyim
canımmm hoşgeldinnn yormuşsun kendini prima olsa şimdi derdi doğurcan sen ondannnnnkaydirigubbakcemile3nöbete geldim ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.
dizi bitince ütü yapmaya karar verdim. bitirdim geldim. sonra mutfaga su içmeye gitmiştimki dağınık bir mutfak dolabım aklıma geldi. oturdum orayı temizledim, toparladım geldim.
bugün bebişimimde farklı hareket ediyor. o sipsivri göbüşüm tepsi gibi oluyor bazen. şekil değiştirmiyordur herhalde bu saatten sonra:Saruboceq:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile :1hug: :1hug: ay canımmmm maşallah bebeğine kaçıncı haftadasın kız sen ne yani 2. bebiş senden mi geliyo inanamıyom büyük süpriz valla gözün aydın sağ salim kavuşursun inşallah bebişinee doğumdan sonra tecrübelerini ve bebişinin resimlerini bizimle paylaşmayı ihmal etme emi canım:1hug:slm kızlar çok heyecanlıyım buakşam kontrolümüz var demiştimya gittik oğluşum büyümüş ve cuma akşamı sezeryana alıyo doktor.ayy şuan çok tarif edilmez duyglar içindeyim 2 gün kaldı oğluma kavuşmama...
sağolun canlarım darısı başınıza işallah 38.haftadayım ben.ama oğluşum 4.100 gram olmuş teyzeleriondan karnında kasılmış artık gelişimide tamam daha fazla tutarsak tehlikeli olur dedi doktorum.çok telaşlandık wala yaa bizde daha 2 hafta sonra fialn beklioduk ani oldu.yarında annem gelicek artık işlerri halledicez.geldi çattı gün..
ewt batuhanımcım çok heyecan var hemde.o güne kadar heyecandan doğurmazsam iyi:roflol:
merhaba canım evde olduğuna göre artık daha çok gelirsin dimiopuyorumnanaktan
canımmm hoşgeldinnn yormuşsun kendini prima olsa şimdi derdi doğurcan sen ondannnnnkaydirigubbakcemile3
yok nazlıcım kimsede telim yok doktor cuma akşamı alıcaz pazar çıkarsın hastaneden dedi.
saol tarhancım tabi anlatrım size duygularımı.buakşam bile okadar tuhaf oldumki kocişte bende.napcağımızı şaşırdık.bende az önce oturdum ağladım oğluma kavuşucam die duygulandım.kim bilir kucağıma aldıım an nasıl ağlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?