2010 Nisan Anneleri

sağolun canlarım darısı başınıza işallah 38.haftadayım ben.ama oğluşum 4.100 gram olmuş teyzeleriondan karnında kasılmış artık gelişimide tamam daha fazla tutarsak tehlikeli olur dedi doktorum.çok telaşlandık wala yaa bizde daha 2 hafta sonra fialn beklioduk ani oldu.yarında annem gelicek artık işlerri halledicez.geldi çattı gün..

aynen canim unuttum valla ne yazacagim
ayrica güzel dileklerin icinde sagol canim

sagol canim kus kadar kalmam icin daha cok calismam lazim opuyorumnanaktanzemuszemus

amin canim cümlemizinki insallah:Saruboceq:

ay heycan hat safadadir senin yakaydirigubbakcemile2

sağlıkla gelsin inşallahhhh.

allah seninde yardımcın olsun... habersiz bırakma bizi. birinin teli var mı sende?

slm kızlar uzun zamndır yazamıyordumm
geçmiş olsun fundacımm maşallahh zeyracımm kuzuna
bende izne ayrıldımm sonunda artık evdeyim
merhaba canım evde olduğuna göre artık daha çok gelirsin dimiopuyorumnanaktan
canımmm hoşgeldinnn yormuşsun kendini prima olsa şimdi derdi doğurcan sen ondannnnnkaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile ohaoldumsmile :1hug: :1hug: ay canımmmm maşallah bebeğine kaçıncı haftadasın kız sen ne yani 2. bebiş senden mi geliyo inanamıyom büyük süpriz valla gözün aydın sağ salim kavuşursun inşallah bebişinee doğumdan sonra tecrübelerini ve bebişinin resimlerini bizimle paylaşmayı ihmal etme emi canım:1hug:

ay mansallah bebisinie sag saglim gelsinde gerisinin önemi yok

canım benim maşallah canımcım hadi gözün aydın canımcım ohhh nisan bebişleri gelsin şöyle resimlerine bakıp bakıp sevelim yaa teyzeleri olarak hadi gözümüz aydın canım çok sevindim maşallah

ewt batuhanımcım çok heyecan var hemde.o güne kadar heyecandan doğurmazsam iyi:roflol:

yok nazlıcım kimsede telim yok doktor cuma akşamı alıcaz pazar çıkarsın hastaneden dedi.

mehtap teyzoşumuz çok saol canım cım benim güzel dileklerin için ccanımcım

hoşgeldin tuğbacığım ben bir oturup bir kalkıyorum bizim kız oturmamı pek sevmiyo nedense geriyo beni resmen sorma canımcım o tırnaklardan az önce bitane daha yedim ben yaa sanki etişmi cimcikliyo kızım canım içerde :)))

saol tarhancım tabi anlatrım size duygularımı.buakşam bile okadar tuhaf oldumki kocişte bende.napcağımızı şaşırdık.bende az önce oturdum ağladım oğluma kavuşucam die duygulandım.kim bilir kucağıma aldıım an nasıl ağlarım.

angelskycığım saol bitanem güzel dileklerin için canımcım maşallah bebişlerimiz baya büyüdü bundan sonra kocamn kocamn prens prenses oldular ikinci bebişimizde geliyo baksana şükürler olsun

merhaba canım evde olduğuna göre artık daha çok gelirsin dimiopuyorumnanaktan

canımmm hoşgeldinnn yormuşsun kendini prima olsa şimdi derdi doğurcan sen ondannnnnkaydirigubbakcemile3

bazen prima haklı çıksın diye düşünmüyor değilim aslında:)))))))

yok nazlıcım kimsede telim yok doktor cuma akşamı alıcaz pazar çıkarsın hastaneden dedi.

peki cnm hayırlı olsun ikiniz içinde:)) dualarımız seninle...

:a015::gitme::asigim: oyyy oyyy kıyamam canım sakın ağlama bitanem benim ne güzel iki gün sonra dünyadaki en güzel varlığa sahip olacaksın öyle düşün canım bende çok tedirgindim ama sanki cesaret geliyo yavaş yavaş zamn yaklaştıkça herkes doğuruyo sonuçta biz neden zorlanalımki demi ama hadi tekrar canım hayırlı doğumlar:asigim::CüvCüv::ecrin_bebek:

sağol nazlıcım allah razı olsun dualarınzın benimle olmasına.helal edin hakkınızı..

kızlar ben kaçar yarınn görş inş artık buralardayımm inşallahh
öptümm hepiciğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…