hadi bakalım nazlıcım sıra sizlere geldi. önden buyrun arkanızdan bizler de gelicez hayırlısıyla buyrunnnnnnnnn
kimse yok muuuuuu huuuuu
slm teyzoşlar evetttttttttttttttt bir doğum haberimiz daha var az önce jaleyle görüştük telefonla aradı yarın inşallah doğumu gerçeklerşcekmiş daha zamanı belli değil sabahmı öğleden sonramı yatışı yapılmış tahlilelri oluyomuş şu an yarın ahmet bebişimiz aramızda olacak inşallah rabbimin izniyle bol bol dua edelim inşallah bebişimiz sağlıcakla annesinin göğsüne yaslansın amin
slm zeyracim jale kimdibilmiyorumkismilelistemizi hazirlayan degilmibilmiyorumkismile allah yardimcisi olsun sanirim onunla satimiz ayniydi bide tarhan 3cümüzün satlari ayni biliyom ben yaaaaaaa bebisler geliyooo heycan yaptim,nasil sezaryanmi normalmi dogum acaba:teselli::Saruboceq:allah yar:Saruboceq:dimcisi olsunnnn
Kızlar akŞam ÜstÜ jaleyle konuŞtum.akŞam vİzİte gelen dr yarın karar vercez doĞuma demİŞ yanİ Şİmdİlİk tam bellİ deĞİl doĞum olup olmayacaĞı.Çapadakİ drlar net bİŞey sÖylwmİyolarmıŞ nİyeyse anlamadm.geÇen pazartesİ konuŞtuĞumuzda 4500 demİŞlerdİ ahmetİmİzİ bugÜn İse 3800 demİŞler.İnŞallah yarın arayacaĞım canım arkadaŞımı gÜzel haberlerİnİ verİrİz dÜnÜrle sİzlere
tamam cnm ii uykular sana vee güzell kızınn gizemee bende çok öptümm sisioyyy tam çıkıyordum bende kimseler yok diye nasılsın angelcığım canım beni uyku tutmadı bir gireyim dedim ama sırtım çok ağrıyo oturunca helede geceleri bizim kız rahatsız oluyo sanırım canımcım hayırlı geceler ben kaçtım görüşürz zaten eşim çağırıyo hadi hadi diye kocamn öptük teyzoşumuz
bende geldimmm napıyosunuz bakalım kızlar bu gece buralar pek sessizmiş galibaaa
uyku tutmayan başka kimler var bakimm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi zeynocumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin eşin de ben gibi. ben de eşim olmadan yatmaktan nefret ederim sen uyut adamı gel canım muhabbet edelimkaydirigubbakcemile3 seninle uzun zamandır kaynatamıyoz şekerimm:1hug:ayyy tuğbiş yaa tam gidiyordum canım hep son anda çıkarken yakalıyosun olmuyo ama bizim adam çıldırdı hadi hadi diyo sanki bişey olucak:kedi:kaydirigubbakcemile3 gitsem ne olacaksa hiç tek gitmez yatmaya yaa bir bebiş doğsun bakıcaz o zamnda böyle hadi hadi diyecekmi zaten askerlik arkadaşı gibiyiz canım sorma adam sanırım artık gün sayıyo canım kıyamam yaa ona valla(
angel cım asıl adın neydi bilemedim şimdikaydirigubbakcemile3 naber canımmm nasılsınn :1hug:tamam cnm ii uykular sana vee güzell kızınn gizemee bende çok öptümm sisi
sanırımm sadecee ben varımmm tuğbacımm
tamam bitanem sana da iyi geceler ben yarın sabah doktora gidiyom nst miz var inşaalllahh şöyle acııcık sancı çıkar, doktor amcamız da doğumun yaklaşmış der yoksa bu koca oğlan öldürcek benikaydirigubbakcemile3öptüm sizi kocaman angelcığım tuğbişim hayırlı geceler tekrar yarın görüşmek üzere inşallah bu arada tuğbiş ohhh ne güzel şeyler yemişsin sen öyle yaa aşerme topiğinde okudum maşallah canım benim yaa ben zaten yeterki yemek kokusu almamayayım hemen yiyesim gelir hiç 9 ay boyunca benim gibi olan varmı acaba birşeydende tiksin gerçi oldu bikaç şey ama öyle çokta değil valla ohhh can boazdan gelirmiş sefamız olsun gizemle oda ne yapalımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?