2010 Nisan Anneleri

hadi bakalım nazlıcım sıra sizlere geldi. önden buyrun arkanızdan bizler de gelicez hayırlısıyla buyrunnnnnnnnn

inşallah sinemcim yaaaaa... valla ne yalan söylüyeyim istiyorum artık. olsun bitsin.

gerçi evdeki saltanatımız bitecek artık farkındayım ama.... olsun:))))))

Herkes yaprak dökümünümü izliyor yoksa kızlar.
Jalede yarın doğuma gidiyormuş. Allah'ım yardımcıları olsun. Bebişimi sağlıklı bir şekilde annesine kavuştursun. :Saruboceq:Birbir geliyor meleklerimiz. ınanılmaz birşey ya..
Kendi içinde büyütüyorsun evladını. Küçüçükken bile atan bir kalp, bir bebek oluyor. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın. :Saruboceq:
Bu arada listede ön sıralarda başladı doğumlar... Ay yavaş yavaş bize geliyor sıra. :lepi:

ay inanmiyorum ya zaman yaklasiyorrrrrrrrrrrr
sag saglim kavusur bebegine insallahhhhhhh

açar açmaz jalenin haberiyle karşılaştım..çok sevindimm allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah..güzl haberlerini beklioz..

Kızlar akŞam ÜstÜ jaleyle konuŞtum.akŞam vızıte gelen dr yarın karar vercez doĞuma demıŞ yanı Şımdılık tam bellı deĞıl doĞum olup olmayacaĞı.Çapadakı drlar net bıŞey sÖylwmıyolarmıŞ nıyeyse anlamadm.geÇen pazartesı konuŞtuĞumuzda 4500 demıŞlerdı ahmetımızı bugÜn ıse 3800 demıŞler.ınŞallah yarın arayacaĞım canım arkadaŞımı gÜzel haberlerını verırız dÜnÜrle sızlere

canım slm bitanem evet listeyi yapan arkadaşımız canım jale yani jnaz canımcım ama akşam dünürle konuştuk oda aramış haberi alınca daha kesin belli değil demiş dünürede doktorları tam karar vermemiş akşam vizitesindeki hayırlısı rabbimden inşallah bir an önce bizlerde sağlıcakla kavuşuruz minik kuzucuklarımıza :Saruboceq::asigim:

aayyyhhh çok güzell ya hayırlısı olsunn inşş bekliyoruz güzel haberlerinii :Saruboceq:s

kızlar bu akşam yoklamadan kaçmış sanırım kimsecikler yok bizi toptan doğum yapıyo sanıcak başka topiklerde kaydirigubbakcemile3

oyyy tam çıkıyordum bende kimseler yok diye nasılsın angelcığım canım beni uyku tutmadı bir gireyim dedim ama sırtım çok ağrıyo oturunca helede geceleri bizim kız rahatsız oluyo sanırım canımcım hayırlı geceler ben kaçtım görüşürz zaten eşim çağırıyo hadi hadi diye kocamn öptük teyzoşumuz

bende geldimmm napıyosunuz bakalım kızlar bu gece buralar pek sessizmiş galibaaa
uyku tutmayan başka kimler var bakimm

tamam cnm ii uykular sana vee güzell kızınn gizemee bende çok öptümm sisi
bende geldimmm napıyosunuz bakalım kızlar bu gece buralar pek sessizmiş galibaaa
uyku tutmayan başka kimler var bakimm

sanırımm sadecee ben varımmm tuğbacımm

ayyy tuğbiş yaa tam gidiyordum canım hep son anda çıkarken yakalıyosun olmuyo ama bizim adam çıldırdı hadi hadi diyo sanki bişey olucak:kedi:kaydirigubbakcemile3 gitsem ne olacaksa hiç tek gitmez yatmaya yaa bir bebiş doğsun bakıcaz o zamnda böyle hadi hadi diyecekmi zaten askerlik arkadaşı gibiyiz canım sorma adam sanırım artık gün sayıyo canım kıyamam yaa ona valla (

öptüm sizi kocaman angelcığım tuğbişim hayırlı geceler tekrar yarın görüşmek üzere inşallah bu arada tuğbiş ohhh ne güzel şeyler yemişsin sen öyle yaa aşerme topiğinde okudum maşallah canım benim yaa ben zaten yeterki yemek kokusu almamayayım hemen yiyesim gelir hiç 9 ay boyunca benim gibi olan varmı acaba birşeydende tiksin gerçi oldu bikaç şey ama öyle çokta değil valla ohhh can boazdan gelirmiş sefamız olsun gizemle oda ne yapalımkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi zeynocumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin eşin de ben gibi. ben de eşim olmadan yatmaktan nefret ederim sen uyut adamı gel canım muhabbet edelimkaydirigubbakcemile3 seninle uzun zamandır kaynatamıyoz şekerimm:1hug:

tamam cnm ii uykular sana vee güzell kızınn gizemee bende çok öptümm sisi

sanırımm sadecee ben varımmm tuğbacımm
angel cım asıl adın neydi bilemedim şimdikaydirigubbakcemile3 naber canımmm nasılsınn :1hug:

tamam bitanem sana da iyi geceler ben yarın sabah doktora gidiyom nst miz var inşaalllahh şöyle acııcık sancı çıkar, doktor amcamız da doğumun yaklaşmış der yoksa bu koca oğlan öldürcek benikaydirigubbakcemile3
hayatım gel sen beraber yiyelim bende senin gibiydim valla nerdeyse hiçbişiden tiksinmedim ha babam yedim gizemime yarasın canım feda olsun ona hepsi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…