2010 Nisan Anneleri

ii cnmm sendenn nbrr sema benn :umursamaz:
inşş azcık azcıkk cıkar sancınn bende kırkıı dolduracakmışımm gibi
geliyor bi yandan da korkuyorumm arkadşınn bebişi oldu kucağıma verdilerr
hamur gibi yaa tutmayıı bile beceremiyorumm bilmiyorumkismile

canım iyiyim kusura bakma semacım hafızam hiç iyi değil benim. hiç korkma canım kendi bebeğine kucağına alınca kırk yıllık anne kesilirsin. öyle bir tutarsın ki.offf canım ben kırkı doldurmak istemiyom doktor bebek iri dedi 4 kg ı geçerse sezeryan yapcak o yüzden gelsin diye bekliyomakannehir

bende mayıs anesiyim bakıyorum bebişler uyutmuyo , bu saatte ayaktasınız :))
meraba canım valla bebişler uyutmuyo iyice uykum gelmeden yatağa giremiyom ben öyle olduğu halde 1 saatten önce uyuyamıyomkaydirigubbakcemile3 heyecan kaygı bebeğin ağırlığı hareket zorluğu ağrılar uyutmuyokaydirigubbakcemile3

tarhancım , sırt ağrıları falan bende de başladı yatakta döne döne bi hal oluyorum bu gece uyumamamın sebebi başka tabi saçımı taraken fırça gözüme girdi çok fena batıyo , sürekli yaş akıyo yarın doktora gitcem, neyse allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin iyi geceler

geçmiş olsun canım görünmez kaza olmuş aman dikkat et ve senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallahopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr... herkese iyii güzell bir gün diliyorumm... opuyorumnanaktan

veee mutfağa gidiyorum :))) daha kahvaltı bulaşıklarım duruyo :)) masayı toplayıp öylece bırakıverdim tezgahın üstüne :))) inşallah ben gelene kadar uyananlar olur :))

günaydınnnn

bil bakalım sen gelene kadar kim uyanır :))
ben tabii ki :)
ayy uyanalı çok oldu aslında, bebeğe nasıl banyo yaptırılır, nasıl bez değiştirilir, nası gazı çıkartılır diye kitap okudum... teorik olarak her bi haltı biliyorum artık da, pratiğe nasıl dökücem bakalım :))

hadi sana kolay gelsin tatlım, ben de saatimi çok kaçırdım gideyim kahvaltımı yapayım kuzum uyansın da hareketlensin

slm kızlar...
hayatımın en kötü 6 saatini geçirdim gece ki mide yanmamı ben 8 ay boyunca hiç yasamadım....
otuırdum ağladımm,dua ettim ama gecmedi...
evde ne ilacım vardı nede maden suyu...
annemde kaldığımız için...
öldüm ama yok böle bişi ....
demekki ben bebiş doğunca gayet rahat uykusuzluğa dayanabilcem bunuda ispat etmiş oldum...
nese kahvaltı edeyim bakalım oğlum acıkmıştır....sonrada uyumayı deneriz....

valla refişim kızmamana sevindim çok karışıyomuş gibi oluyordum. kendine iyi bak. bu arada dinlendiğin için de sana yıldızlı pekiyi. zemuszemus vereliniortak:içelim: alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan yok yook.. cidden az iş çok dinlenme.. zaten az biraz gezinince benim oğlan kasıklarıma çöküyo saki ya :sinifsinif:
yok yook.. iltihaplansa da tekrar dikmiyolar sempatiksalakcinni benimkileri dikmediler yani bilmiyorumkismile pansumanla kurutuluyo... aklinialirimsmile ama dediğin tüüm şeyler tamaamen bünyeyle alakalıı.. benim de cildimle alakalıymış.. yani o zaman doktorumuz öyle demişti lmaz: bakalım şimdiki doktorum farklı o yüzden değiştirdim zaten sempatiksalakcinni bunda bir sorun yaşamazsam gidip diğerinin suratına tükürücem :roflol:
opuyorumnanaktan kolayy gelsin hayatıımm... çook güzel olucaklardır eminiimm... zemuszemus başlanmış iş bitmiş iş derler olumunekankayizsmile .. yakın olsak gelirdim de gelinimin keseciklerine yardım edrdim.. hem konuşa konuşa 1 günde bitirirdik valla kaydirigubbakcemile5
Refişşşş
uyuyon mu hayla canım arkadaşım....
canımcıımm.. uyuyamadım kii. biliyosuun zaten buraya tekrar neden yazıyosamm kaydirigubbakcemile3 ama calsiyumu içince geçti valla parola gerek kalmadı bilmiyorumkismile hem seninle konuşunca daha hafiflemişti zaten.. ilaç gibi karısın hee.. kaydirigubbakcemile3 parolum benim opuyorumnanaktan
amann da amann.. kim uyanırr.. tabikii benim güzell dünürüümm uyanırr.. opuyorumnanaktan günaydınn şekerim .. balıımm ... olumunekankayizsmile hadi kahvaltını et de gelinim de uyansın da başlasın sabah sporuna opuyorumnanaktan bu arada teoride bilgin varsa pratiğe dökmek senin için daha kolay olucaktır em,in oll.. dila yı kucağına aldığın an usta anne olucaksınn... zemuszemus

ayy 13 günümüz kaldı zeynebim yaa :asigim: hep korkuyorum diyodum yaa.. şimdi düşündüğüm 2 madde var... 1- yavrum doğucak... içimde büyüttüğüm meleğim.. bir canlı.. minik insan.. aramıza evimize yuvamıza gelicekk :asigim: o miss kokusunuu kokluycamm mafoldumben ayy ayağını kaburgama dayadı.. bak gezinince kasığıma indi.. lafları yerini. aman ellerini oynattı.. yavrum uyurken nasıl gülümsedi ye dönücekk. :asigim:
hüseyine oğlun tüm gün durmadı kıpır kıpır oynadı durdu diyorum şimdi... o zaman amann ne oğlun var yaa bütün gün ayağa dikti beni.. hep evin içinde gezindik durduk diycem Allahın izniyle :asigim: :Saruboceq: Rabbim sağ-salim,eli ayağı düzgün,ayıpsız-kusursuz,aklı-fikri yerinde,hayırlı-uzun ömürlü olan cennet kokulu yavrumu sağ salim sorunsuz bir şekilde doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin ,nşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
2- evin tüm temizliği bitmeden ve gününü beklemeden gelicek benim oğlan diye halaa daha sıkıntı yapıyorum kendime :))

1. maddenin heyecanı ve duygusallığıyla :)) 2. maddeyi yazmamışım :))) ekledim neyse....

Son düzenleme:
özgecim.. çok geçmiş olsun hayatım yaa.. sen ilacını kol çantanda taşısana güzelim.. keşkeolsaydı yanında yaa.. neyse bişeyler ye de az daha uyumaya çalış yoksasersem gibi olursun tüm gün...
ben kol çantamda tüm ilaçlarımdan birer tablet taşıyrum gittiğim yere valla.. annemlere gidiyoruz gece dönmeyiveriyoruz bizde iyi oluyoo...

zselen.. günaydın canımm. aynenn bi,zde.. kahvaltı edip bilg. başına geçenlerdeniz... :)))

güzelim günaydın..

ne kötü bir gece geçirmişsin kıyamam
keşke ilacın çantanda olsaymış ama nerden de bilecektin, bayaadır iyiydin böyle kötü tutmuyordu miden.. neden oldu ki

kahvaltı yap da yat uyu bari, gece hepten sersem gibi olmuşsundur... dinlen biraz..

günaydın anişler nasılsınız.bizde kahvaltımızı yaptık int. başındayız.

günaydın canım.. afiyet olsun. hepimiz aynıyız işte :) benim de sabah rutinim oldu
uyanış-kahvaltı-kk :)

canım benim :)
hamileliğin her evresinin kendine göre heyecanı, stresi ayrıymış da şu son haftalar bir ayrı hakkaten...
insanın aylardır içinde büyüttüğü, görmeden sevdiği, bağlandığı bir şeyi görecek olması fikri bile delirtici bi mutluluk :)
dediğin gibi sağlıkla sıhhatle vaktinde sorunsuz doğuralım da... o zaman da konuşacak başka şeylerimiz olacak :)

meselaaa, şimdi doğumla ilgili üç milyon soru soruyorum sanaa, o zaman bebek bakımıyla ilgili sorucam :))
deneyimli anne olduğundan, benimle sık sık uğraşmak zorunda kalıcan :))

ikinci maddeye gelincee..
zati hepi topu 13 günün kaldı be kuzum.. bi sıkıntın, sorunun yok, Allah'ın izniyle gününde gelecek utkucuk inşallah.. hiç telaşa verme kendini.
tabii deli gibi temizlik yapma işini de askıya alman lazım telaş olmaması için :)
sen zaten titiz düzenli kadınsın, evinde yapılacak ne iş kaldı ki.. büyütme gözünde olanları. yapılanlar olduğu kadar. bi doğur da, kalanı sonra halledersin. çevrendekiler de ne güne duruyor, yardım ederler...
eh, utku'nun hazırlıkları da bitti zaten, alınacak şey yok, sana ne kalıyor geriye? keyifle, heyecanla gün saymak :)

gencecik yaşında fıssstık gibi halinle 2 çocuk annesi olacaksın yahu... bundan büyük mutluluk mu olur :)

refişim gunaydın.... oyyy ne bileyim ben ,bir gunde bşi olmaz dedim ne zamandır tutrmuyordu ama dün gece felaketti,allah kimseye vermesin,şimdi iki lokma bişi attım ağzıma,gene aynı sorun basladı,guya yatıcam ama nerde....
sırf bebeğim açıkmıştır diye yedim ama sanırım tahammül edemiycem gene....
pulcet içtim kendi ilacım,sabahın köründe ilk gördüğüm bakkaldan soda aldım ama kesmedi...
şimdide babamın gaviskonu var evde birde onu deneyeyim....

günaydın annişler....
biz de erkenciyiz bakalım bu sabah.
yaramaz kızım uyutmadı beni tepikleriyle....
bugün çok işim var bakalım halledebilirim inşallah.

zeynocum gunaydın....
valla sersem gibi olmaya razıyım hatda bir 6 saat daha uykusuz geciririm hiç sorun değil,midem yanmasın yeterki...hayatımda hiç bukadar caresiz kalmamıştım...
kafayı sıyırcaktım,soda yok ilaç yok....
caneri uyandırsam hadi gidelim eve desem biliyorum ki,evde duramadın diycekti,birde gecenin o vakti bu dediğimi yaparmıydı yoksa kapris olarakmı görürdü hiç bilmiyorum bişide demedim....yatağın içinde oturdum ,odada gezindim ....
şimdide gözler şiş,halim harap bekliyorum gecsin diye....

amann canım.. sen sorr ben her zaman yardımcı olur cevaplandırırım sana.. uyeter ki yardım edebilceğim konu olsun olumunekankayizsmile zevkle.. dila'ysa konu severekk :asigim:
temizlik olayındada dediğin gibi pek bi iş de kalmadı aslında.. listeme bakıyorum daaa kaydirigubbakcemile3 haftasonu oturma odam badanba olmadan yapamıycağım şeyler kalmış sadcee.. c.tesi de yeğenim le annem gelicekler zaten.. kız sağolsın günde kaç kere arıyo..sen dantrelleri örtüleri fln topla ben gelince ütüler mutfağı cifler yerleştiririm diye .. annem de oturma odamın camıyla perdesini halledince başkaca da bir iş kalmıyo ki kaydirigubbakcemile2 bugün de sadece şu an yıkanan çekyat örtülerim asılıcak balkona :))) zevklee heyecanlaa gün saymaya başlıyorumm :lepi: soon 13 gün hihoyyyt inşallah yanii.. kaydirigubbakcemile3
son paragraftaki güzelll iltifatların için ayrıca opuyorumnanaktan teşekkürler ediyorumm.. o senin güzelliğin... güzel bakan güzel görür bitanem a.s. a.s. opuyorumnanaktan

bu arada evimin tüm işi bitti tam anlamıyla hazırız artık...
halılarım tertemiz olmuş bayıldım ,birde mis gibi sabun kokuyordu....
bu arada oğlumun odasının kapı süslemesinide bitirdi babası ....
hersey derli toplu,evimin kapısını kitledim anneme geldim...
şimdi oğlumu alıp evimize gitmek kaldı bitek....
bu arada resimlerimizide cektim ama ne zaman eklerim hiç bi fikrim yok....

özgecim geçmiş olsun canım ya.uyumak zaten zor birde mide yanması dayanılmazdır heralde.umarım geçerde yatarsın biraz gecenin acısını çıkarırsın.

ne güzel bakıyorumda evler mis gibi olmuş geriye bi bebişlerin gelmesi kalmış.ben temizliğe başlamadım daha haftaya çarşamba yapılacak bakalım o güne kadar gelmezse benimki gelirse yandım ev rezalet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…