2010 Nisan Anneleri

özgecim.. canımm inşallahh miden biraz da olsa hafifler hatta tamamen geçer tabi de sende az daha uyuabilirsin.. bu arada gözün aydınn.. geçmiş olsunn.. tüm işler bitmiş... ohh miss gibi ev kuzeyi bekliyo desene... :)) bizimde inşallahh önümüzdeki haftanın ilk günlerinde biter diye umuyorum.. bir günde bitirme gibi bi olayım olmuyo malesef tek başıma.. posta posta yavaş yapıyoruz.. olsun acelemiz yok :)))

oyy üşüdüm burda yaa.. üstüme bişiyler alıyım da hamileliğimin son virajında şifayı kapmıyım.. hapşurmaya başladım çünkü..

özgecim geçmiş olsun canım ya.uyumak zaten zor birde mide yanması dayanılmazdır heralde.umarım geçerde yatarsın biraz gecenin acısını çıkarırsın.

canım benim çok saol...
uyumak zor valla tatlım ....
ama ben artık uykudan gectim....şimdi bile yatmasam olur yeterki azcık oturabileyim...
sen nasılsın bebiş nası.....

ne güzel bakıyorumda evler mis gibi olmuş geriye bi bebişlerin gelmesi kalmış.ben temizliğe başlamadım daha haftaya çarşamba yapılacak bakalım o güne kadar gelmezse benimki gelirse yandım ev rezalet.

ben de aynı durumdayım.halılarım falan çok fena oldu.açık renk niye aldıysam sanki.haftaya kadın alacağım.
o zmana kadar gelmesin bebeğim:)zemuszemus

anaam gelen kaçıyo gelen kaçıyoo :)))) dünürümle bi biz kaldık yine :)))

neysee.. ben kaçıyorum artık.. kimsenin bişiyler yazıcağı da yok zaten :))) eda hanımın kahvaltı saati :)
onu okula gönderince inş. gelirim yine.. byyy..

günaydın dünürcüğüm,sinemciğim online sadece siz gözüküyosunuz şu anda hayırlı günlar şimdiden bende yeni kalktım kahvaltı yapacağız daha hazır değil eşimde uyuyo kaldırırım hem kahvaltıdan sonrada bir pazara gideriz onunla görüşmek üzere kocamn öptüm sizleri

herkese günaydın kızlar. ay bu bahar daha gelmeden çarptı beni ya. sersem gibiyim ne uyuduğum uykudan anlıyorum ne dinlendiğimden. sizde de var mı bilmiyorum? herkese sağlıklı iyi bir gün diliyorum. jalenin de bugün belli olcak demek ha o kadar da kendimizi hazırlamıştık hayırlısı olsun

özgecim allah sabır versin şifa versin canım. tüh kötü olmuş ama inşallah içtiği ilaçlar iyi gelir de şöööööyle 7 8 saat uyursun.

günaydın annişler....
biz de erkenciyiz bakalım bu sabah.
yaramaz kızım uyutmadı beni tepikleriyle....
bugün çok işim var bakalım halledebilirim inşallah.

fulyancım sana da günaydın canım aman yavaş yap işini de ha diyip gelmesin bebişin allah korusun yavaş hareket et çok dinlen

refiyecim, zeynepcim sizlere de günaydın arkadaşlar. nereye gittiniz ya ben gelene kadar?

ayy hiç gülecegim yoktu zeyra sabah sabah ialahi sana haklısın askerlık arkadası olduk cıktık vallahi bide bunun dogumdan sonrası var allah sabr versin ne diyeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sana da günaydın zeynepcim. hadi yapın kahvaltınızı gizemcim aç kalmasın

Son düzenleme:
Günaydın hanım hatunlarrr......
Nasılsınız bakalım.Ben bugün güne gidecem zuhaaaa.Hiç aklıma gelmezdi ya güne gideceğim böle düzenli düzenli.Ama bu sefer dışarıdayız.Evde değil hava çok güzel Mersin'de.Forum'a gideceğiz.O yüzden ufak ufak hazırlanmam lazım.Bakalım dedim neler olmuş.

Anaaa gene yakalayamadım seni Refişim.Allahtan cep var ya ararım seni.

Canım benim yaa nolcak senin bu miden yaa.Valla çok üzülüyorum.Refişin dediği gibi ilacını çantanda taşı canım ya.Gavisconu al dursun 5 tl bişi zati.CAn kurtarır can...

Günaydınnn...
Herşeyi öğrendin sen o zaman.Sınav yapalım mı seni Zeynepaklinialirimsmile .Hem nerden buluyon o kitapları...

günaydın anişler nasılsınız.bizde kahvaltımızı yaptık int. başındayız.

Günaydın canım.....Nasıl sen gece uyuyabildin mi?

günaydın annişler....
biz de erkenciyiz bakalım bu sabah.
yaramaz kızım uyutmadı beni tepikleriyle....
bugün çok işim var bakalım halledebilirim inşallah.
Günaydın canım.Acıkmıştır annesi yoksa tepikler mi seni hiç...

Sizlere de Günaydın kızlarrr... buket_asude, anneee, a.almina, zeyra, budebe

geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi nasılsın peki ??

GÜNAYDIN KIZLAR.BUGÜN BİRAZ DIŞARI ÇIKCAZ KAYINVALİDEMLE BEBEĞE PİJAMA ALTI ALICAM.ÇÜNKÜ NORMAL TAKIMININ ALTINA GİYDİRMEYE BİRER TANE DAHA LAZIM.İLK ZAMANLAR FAZLA ÜŞÜDÜKLERİ İÇİN 2 TANE ALT GİYDİRMEK GEREKİYOR.DÜN AKŞAM BEBEĞİMİZİN ODASINA GECE 12 DEN SONRA STİCKERLARI YAPIŞTIRDIK SÜSLEDİK.KAPI SÜÜNÜ HAZIR ALDIK ONU KOYCAM BUGÜN.BİRDE HASTANE ODASINA MAVİ NAZAR BONCUKLU BALONLAR ALDK ZATEN HASTANE ODAMIZDA KAPI SÜSÜMÜZ VAR.

aayyyhhh çok güzell ya hayırlısı olsunn inşş bekliyoruz güzel haberlerinii :Saruboceq:s

CANIM BUGÜN HABER ALINCA MUTLAKA YAZARZ DÜNÜRLE .HABERSİZ BIRAKMAYIZ SİZİ.

:içelim::roflol:kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

CANIM GEÇMİŞ OLSUN YA MİDEN SENİ NE KADAR RAHATSIZ EDİYO BÖYLE YA CANIM KEŞKE İLACIN OLSAYMIŞ YANINDA HANİ Bİ İLAÇ VARDI DR UNUN VERDİĞİ İYİ GELİYORDU O GEÇİRİYO ARTIK DİMİ*

alminacığım canım ama doğru değilmi hayatım yaa valla öyleyiz canım arada dışarda falan el ele gezmesek görende kardeş sanar canım olsun bebişler sağlıklı olsunlarda biz ne kırklar devirdik oooo canım

sinemciğim saol canımcım bir yandan çay kaynıyo bir yandan burdayım yaa kalkmıyo benim tembel kocacığım çok sever kendileri uykuyu bakalım bizim kız babayamı çekecek uykucu olarak:)))

dünürcüğüm damadımın stickerlarını yapıştırdınız hee ayyy ne güzel olmuştur onlar şimdi canım güle güle kullanın ben geleyim şekerleride hallediveririz canım benim rüyamda seninle kendimi gördüm canım hastahaneye beraber gidiyoruz valizlerle canım sana diyorumki şu zıbınları bizde giyelim ne olacak bunların büyükleride var diyorum kaydirigubbakcemile3 tam giyeceğiz uyandım çok kısaydı canım hayırlara çıkar inşallah canımcım bende daha yengemin getirdiklerini yıkamadım canım yengem gelicek bir günde halledecek o işleri inşallah

haklısın canım dedıgın gıbı bebişlerimiz dogsunda hayırlısınla.

kızlar ben cıkıyorum sımdı sonra yıne görüşürüz kızım gece boyunca ateşliydi dogru duzgun uyuyamadım ev sahıbı su tesısatcısı getırecek dıye erken kalktım ama oda klmıs bosu bosuna 1 saat bekledım gıdeyım bıraz daha yatayım bari kendinize iyi bakın optum sızı byeeopuyorumnanaktan

DÜNÜRCÜM YAPTIK CANIM STıCKERLARI ÇOK GÜZEL OLDU Bı GÖRSEN ......BUGÜNDE YATAĞINI YAPACAĞIZ.AY ÇOK GÜZEL YA AZ KALDI.BELKı YARIN DR BENıDE DOĞURTTURUR NE OLUR NE OLMAZ DıYE HAZIR EDEYıM DEDıMkaydirigubbakcemile3RÜYAN HAYIRLARA ÇIKSIN CANIM.ZIBINLARIMIZ BEYAZMIYD CANIM.BEYAZ ıYıDıR DERLER.AH CANIM AYNI GÜN DOĞURSAK NE GÜZEL OLUR.BU ARADA BENıM SANCILARIM BAŞLADI CANIM YA ARA ARA AĞRIM OLUYO AMA DÜZENLı DEĞıL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…