özgecim geçmiş olsun canım ya.uyumak zaten zor birde mide yanması dayanılmazdır heralde.umarım geçerde yatarsın biraz gecenin acısını çıkarırsın.
ne güzel bakıyorumda evler mis gibi olmuş geriye bi bebişlerin gelmesi kalmış.ben temizliğe başlamadım daha haftaya çarşamba yapılacak bakalım o güne kadar gelmezse benimki gelirse yandım ev rezalet.
slm kızlar...
hayatımın en kötü 6 saatini geçirdim gece ki mide yanmamı ben 8 ay boyunca hiç yasamadım....
otuırdum ağladımm,dua ettim ama gecmedi...
evde ne ilacım vardı nede maden suyu...
annemde kaldığımız için...
öldüm ama yok böle bişi ....
demekki ben bebiş doğunca gayet rahat uykusuzluğa dayanabilcem bunuda ispat etmiş oldum...
nese kahvaltı edeyim bakalım oğlum acıkmıştır....sonrada uyumayı deneriz....
günaydın annişler....
biz de erkenciyiz bakalım bu sabah.
yaramaz kızım uyutmadı beni tepikleriyle....
bugün çok işim var bakalım halledebilirim inşallah.
ayyy tuğbiş yaa tam gidiyordum canım hep son anda çıkarken yakalıyosun olmuyo ama bizim adam çıldırdı hadi hadi diyo sanki bişey olucak:kedi:kaydirigubbakcemile3 gitsem ne olacaksa hiç tek gitmez yatmaya yaa bir bebiş doğsun bakıcaz o zamnda böyle hadi hadi diyecekmi zaten askerlik arkadaşı gibiyiz canım sorma adam sanırım artık gün sayıyo canım kıyamam yaa ona valla(
günaydın kızlarrr... herkese iyii güzell bir gün diliyorumm... opuyorumnanaktan
veee mutfağa gidiyorum :))) daha kahvaltı bulaşıklarım duruyo :)) masayı toplayıp öylece bırakıverdim tezgahın üstüne :))) inşallah ben gelene kadar uyananlar olur :))
slm kızlar...
hayatımın en kötü 6 saatini geçirdim gece ki mide yanmamı ben 8 ay boyunca hiç yasamadım....
demekki ben bebiş doğunca gayet rahat uykusuzluğa dayanabilcem bunuda ispat etmiş oldum...
günaydınnnn
bil bakalım sen gelene kadar kim uyanır :))
ben tabii ki :)
ayy uyanalı çok oldu aslında, bebeğe nasıl banyo yaptırılır, nasıl bez değiştirilir, nası gazı çıkartılır diye kitap okudum... teorik olarak her bi haltı biliyorum artık da, pratiğe nasıl dökücem bakalım :))
hadi sana kolay gelsin tatlım, ben de saatimi çok kaçırdım gideyim kahvaltımı yapayım kuzum uyansın da hareketlensin
günaydın anişler nasılsınız.bizde kahvaltımızı yaptık int. başındayız.
Günaydın canım.Acıkmıştır annesi yoksa tepikler mi seni hiç...günaydın annişler....
biz de erkenciyiz bakalım bu sabah.
yaramaz kızım uyutmadı beni tepikleriyle....
bugün çok işim var bakalım halledebilirim inşallah.
slm kızlar...
aayyyhhh çok güzell ya hayırlısı olsunn inşş bekliyoruz güzel haberlerinii :Saruboceq:s
ayyy tuğbiş yaa tam gidiyordum canım hep son anda çıkarken yakalıyosun olmuyo ama bizim adam çıldırdı hadi hadi diyo sanki bişey olucak:kedi:kaydirigubbakcemile3 gitsem ne olacaksa hiç tek gitmez yatmaya yaa bir bebiş doğsun bakıcaz o zamnda böyle hadi hadi diyecekmi zaten askerlik arkadaşı gibiyiz canım sorma adam sanırım artık gün sayıyo canım kıyamam yaa ona valla(
slm kızlar...
alminacığım canım ama doğru değilmi hayatım yaa valla öyleyiz canım arada dışarda falan el ele gezmesek görende kardeş sanar canım olsun bebişler sağlıklı olsunlarda biz ne kırklar devirdik oooo canım
sinemciğim saol canımcım bir yandan çay kaynıyo bir yandan burdayım yaa kalkmıyo benim tembel kocacığım çok sever kendileri uykuyu bakalım bizim kız babayamı çekecek uykucu olarak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?