2010 Nisan Anneleri

kızlar herkese tekrardan gÜnaydın bız Çıkıp gelelım hemen..dÜnÜr he bu tarafa gelırsen unutma Şekerım sılıkon tabancasını daha ıyı olur dÜn akŞam konuŞtuĞumuz boncuklar bÖyle benım yaptıĞım Çok ıyı olmadı hem fıkır verırsın bana canım

Merhaba herkese ıyısınız dımı?
Ben ıŞteyım. ÖĞleden sonra da temızlıkÇıler gelıp evımı temızleyecek:)) ohhh mısss. Evde temızken doĞurayım barı bu hafta sonu:))))))))))

günaydın şekerler nasılsınız bende heyecanım giderek artıyo inanamıyorum hala yaa yarın akşam hayırlısıyla işallah allahım kısmet ederse minikaşkım kollarımda olucakk hala rüya gibi gelio..

Merhaba herkese İyİsİnİz dİmİ?
Ben İŞteyİm. ÖĞleden sonra da temİzlİkÇİler gelİp evİmİ temİzleyecek:)) ohhh mİsss. Evde temİzken doĞurayım barİ bu hafta sonu:))))))))))

doğurayım bari diyosun yani ay nazlı güldürdün beni. hadi bakalım güle güle kirletin tertemiz eve gelsin bebişin

canım ya hayırlısı olsun inşallahhhhh.... Ben senden daha heyecanlıyım:))

doğurayım bari diyosun yani ay nazlı güldürdün beni. Hadi bakalım güle güle kirletin tertemiz eve gelsin bebişin

:)) evet yaa olsun artık istiyorum bak nasılsa başladı doğumlarımız sıradaki ben olmak istiyorum:))

ya şekerim sen ne diyosun şu an neler yaşadığını hissetmek çok zor değil çünkü biz bile o kadar heyecanlıyız ki sen eminim 100 katı daha heyecanlı ve mutlusundur. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

sorma nazlıcım yaa içim pırpır şimdide sezeryan doğum videolarını izliom ama daha çok heyecanlanıom.yarın benim bebişimdemi böyle doğucak die.

canım ya hayırlısı olsun inşallahhhhh.... Ben senden daha heyecanlıyım:))

:)) evet yaa olsun artık istiyorum bak nasılsa başladı doğumlarımız sıradaki ben olmak istiyorum:))

e tamam doğur o zaman hadi c.tesi de sen doğum yap. :lepi:

annee sağol canım çok farklı bi duyguymuş yaa bide duygusalım çok hassas oldum 2 gündür canım sabah doğum öykülerini hem okudum hem ağladım.

günaydın elifçim sana da
butter ben hiç okuyamıyorum opnları daha ilk paragrafta başlıyorum ağlamaya artık sonunu sen düşün o yüzden okumamak için zor tutuyorum kendimi daha doğrusu nasıl okumak istiyorum bir bilsen

sorma nazlıcım yaa içim pırpır şimdide sezeryan doğum videolarını izliom ama daha çok heyecanlanıom.yarın benim bebişimdemi böyle doğucak die.

ıZLEME TATLIM BU SON GÜNÜNDE ARTIK YAAA. HERŞEY ÇOOOK KOLAY OLACAK. Bı BAKMIŞSIN KUCAĞINDA MıNıK KUZUN:)))

e tamam doğur o zaman hadi c.tesi de sen doğum yap. :lepi:

E TAMAM O ZAMAN KıMSE ÖNÜME GEÇMESıN CUMARTESı SIRA BENDE. HADı BEYıN GÜÇLERıMıZı BıRLEŞTıRıN. HEPıMıZ BıRDEN ıSTERSEK OLUR:)))):enbuyukkk:

Günaydın herkese

Normal doğum yapanların genelde kaçıncı haftalarında doğurduklarını merak ediyorum.
Mart annelerine baktım 40 haftada olmuş normal doğumlar. Arkadaşlara sordum 36 var 38 var sizce nasıl?

E TAMAM O ZAMAN KİMSE ÖNÜME GEÇMESİN CUMARTESİ SIRA BENDE. HADİ BEYİN GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİN. HEPİMİZ BİRDEN İSTERSEK OLUR:)))):enbuyukkk:

bunun için aslında en çok özgeye ihtiyacımız var o kadar yoğunlaştıki ogün doğuruvericekti neredeyse. ama biz de fena sayılmayız hadi bakalı transa geçiyoruz. bu cumartesi nazlı doğuruyoooooooooooooorrrrrrrrr alkisalkisalkis

sana da günaydın canım. valla genel bişey olduğunu sanmıyorum ama eğer çok yürüyüş yapıp açılmayı sağlarsan 36 da falan yapılır niye olmasın değil mi tabi bebeğin duruşuna da bağlı. ben biraz üstüne gitsem doğurucam gibime geliyo ama allah bilir tabi.

selam nisan annelerı allah bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsın inşallah

ben mayıs annesıyım inşallah

sizler kac kılo aldınız acaba
ben 11,5 kılo aldım 30. haftamdayım sımdı cok oldugunu soyledı dr
sımdı yedıklerımı kısmakta ıstemıyorum bebışın beslenmesı bozulmasın dıye
moralım bozuldu

mart annelerinden 5 kişi kalmış listelerine göre doğurmayan bize özenip nisan annesi olmaya kararlı arkadaşlar var onlarda da heralde kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar.
yürüyüşümü yaptım geldim.ayaklarım hemen sızlıyor ya.
ya ben 40 haftaya kadr beklemek istemiyorum ya.
38 de falan gelsin istiyorum kuzum.
bencil mi davranıyorum acaba.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…