kızlar tam evden çıkıyordum jalenin eşi aradı jalemizin doğumu gerçekleşmiş :Saruboceq:eşi aradı az önce beni haber verdi valla nerdeyse ğlıyodu eşi telefonda yaaa çok güzel bir duygu yaaa rabbim günleri çabuk geçmesini bebişleri kucaklarımıza almayı nasip eğlesin bu arada zeynocuğum tam sormaadım boyunu falan ama kilosu 3.800müş jalede 10 dakikaya kadar çıkar dedi eşi rabbim sağlıcakla bir ömür nasip eğler ahmet bebğimize inşallah
selam nisan annelerı allah bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsın inşallah
ben mayıs annesıyım inşallah
sizler kac kılo aldınız acaba
ben 11,5 kılo aldım 30. haftamdayım sımdı cok oldugunu soyledı dr
sımdı yedıklerımı kısmakta ıstemıyorum bebışın beslenmesı bozulmasın dıye
moralım bozuldu
kızlar tam evden çıkıyordum jalenin eşi aradı jalemizin doğumu gerçekleşmiş :Saruboceq:eşi aradı az önce beni haber verdi valla nerdeyse ğlıyodu eşi telefonda yaaa çok güzel bir duygu yaaa rabbim günleri çabuk geçmesini bebişleri kucaklarımıza almayı nasip eğlesin bu arada zeynocuğum tam sormaadım boyunu falan ama kilosu 3.800müş jalede 10 dakikaya kadar çıkar dedi eşi rabbim sağlıcakla bir ömür nasip eğler ahmet bebğimize inşallah
ay inanmıyorum ya.çok duygulandım şimdi.
bu güzel haberi verdiğin için teşekkürler canım.
zeynepppp seni müjdeci böceği ilan ediyorum veee kocaman öpüyorum. zemuszemus opuyorumnanaktan
şükürler olsun Rabbim hepimize bu müjdeli haberleri vermeyi nasip etsin karar verdim ben de sana vericem bu güzel haberi hayırlısıyla hemen cebimi yazıyorum sana sen de bana yaz ki müjdeci böcüğümüz değişmesin. zeynebim de elleriyle girer bu mutlu tabloyu doldurur.
maşallah jalecime de Ahmet bebeğe de allah analı babalı büyütsün
çok heycanlandım ya... ne guzel haber bu demek ıkınci bebişimizde dunyaya geldi.. sağlıkla annesinin kollarında buyusun inşallah...
ayy ben gene lavanta keselerini hazırlamaya dalmışım, ne olmuş diye bakayım dedim de.. anam jale doğurdu mu yaaa :)
oyyy gözlerim doldu yemin ediyorum..
Allah'ım sağlıklı uzun ömür versin yavrusuna. tez zamanda iyi haberlerini de alalım inşallah.
zeynepcim sağolasın haber verdiğin için.. öpüyorum kocaman
sinemcim sana da teesüf ediyorum şekerim, hani doğurunca birbirimize haber vercektik yaa, tamam benim müjdeci sıfatım yok ama anında sattın beni.
neyse, ben de telefonuna cevapsız çağrı falan bırakırım, telefon sapıklığına veririm kendimi artıksempatiksalakcinni naniknanik
tekrardan selamlarr...
amanınn ne mide yanmasıdır buu.. deli olucamm.. aslında midem de değil yaamide ve boğaz arası bi yer.. amann kaynıyo sankii.. soğuk soğuk suları dikesim var kafaya :)
dünürcüm.. çok yorma kendini bitanemm.. jale doğurmuş hıı.. ay ne hoşş. 2. bebiş de geldi desene..
jalenin.. gözü aydın olsun ve sağlıkla büyütsün oğlunu inşallahh...
sağol ikikeddilicim amin canım işallah yarın akşam üstü yatıcam doktorum 9 gibi alıcak sezeryana canım benim sat 30 hazirandı tahmini doğum tarihim 6 nisandı canım şuan 38 haftalık olduk tatlım
kızlarr bende haber vercek birini arıyorumm lütfennnn :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?