2010 Nisan Anneleri

kızlar tam evden çıkıyordum jalenin eşi aradı jalemizin doğumu gerçekleşmiş :Saruboceq:eşi aradı az önce beni haber verdi valla nerdeyse ğlıyodu eşi telefonda yaaa çok güzel bir duygu yaaa rabbim günleri çabuk geçmesini bebişleri kucaklarımıza almayı nasip eğlesin bu arada zeynocuğum tam sormaadım boyunu falan ama kilosu 3.800müş jalede 10 dakikaya kadar çıkar dedi eşi rabbim sağlıcakla bir ömür nasip eğler ahmet bebğimize inşallah

ay inanmıyorum ya.çok duygulandım şimdi.
bu güzel haberi verdiğin için teşekkürler canım.

inşallah sana da hayırlı doğumlar olsun arkadaşım. ben 13 kilo aldım ama kendimi hiç kısıtlamadım sadece faydalı şeyler yemeye çalıştım ama sen de eğer alt yapın kiloluysa dikkat et dr söylemişse

zeynepppp seni müjdeci böceği ilan ediyorum veee kocaman öpüyorum. zemuszemus opuyorumnanaktan
şükürler olsun Rabbim hepimize bu müjdeli haberleri vermeyi nasip etsin karar verdim ben de sana vericem bu güzel haberi hayırlısıyla hemen cebimi yazıyorum sana sen de bana yaz ki müjdeci böcüğümüz değişmesin. zeynebim de elleriyle girer bu mutlu tabloyu doldurur.
maşallah jalecime de Ahmet bebeğe de allah analı babalı büyütsün

çok heycanlandım ya... ne guzel haber bu demek ıkınci bebişimizde dunyaya geldi.. sağlıkla annesinin kollarında buyusun inşallah...

merhaba kızlar umarım herkes iyidir sedacım sevgili dünürüm sen nasılsın bitanem damadım nasıl :)
jalecim adına çok sevindim Allah ona ve Ahmet bebişin sağlık versin çok güzel yaa artık yvaş yavaş başladık bakalım
butterfly canım darısı yarın başına ve sonrada bizlerin başına

sağol ymercim amin işallah canım ayy çok sewindim jalecime allahım negüzel bi haber.allahım uzunca ömürler nasip eylesin işallah.

ayy ben gene lavanta keselerini hazırlamaya dalmışım, ne olmuş diye bakayım dedim de.. anam jale doğurdu mu yaaa :)
oyyy gözlerim doldu yemin ediyorum..
Allah'ım sağlıklı uzun ömür versin yavrusuna. tez zamanda iyi haberlerini de alalım inşallah.

zeynepcim sağolasın haber verdiğin için.. öpüyorum kocaman

sinemcim sana da teesüf ediyorum şekerim, hani doğurunca birbirimize haber vercektik yaa, tamam benim müjdeci sıfatım yok ama anında sattın beni.
neyse, ben de telefonuna cevapsız çağrı falan bırakırım, telefon sapıklığına veririm kendimi artıksempatiksalakcinni naniknanik

buttferfly, güzelim, yarın da senin güzel haberini konuşuyor olucaz inşallah :)
şimdiden gözün aydın diyeyim..
öyle sezaryen videosu falan izleyip de germe kendini.. göz açıp kapayana kadar olacak her şey. kolaycacık atlatacaksın, akşamına da yavrunun kokusunun tadını çıkarıyor olacaksın inşallah

seni de hazır yakalamışken sorayım, tahmini doğum tarihiniz ne zamandı sizin ?? sata göre kaç demişlerdi ??
ve şu an tam kaç hafta kaç günlüksün??

sağol ikikeddilicim amin canım işallah yarın akşam üstü yatıcam doktorum 9 gibi alıcak sezeryana canım benim sat 30 hazirandı tahmini doğum tarihim 6 nisandı canım şuan 38 haftalık olduk tatlım

teyzoşlar pazara çıkmıştık eşimle hemen haberi yazayım dedim şükürler olsun doğumu gerçekleşmiş jalemizin rabbim sağlıcakla büyütmesini nasip eğlesin ahmetimizi daha aramadım az 2 saat sonra falan ararım yine tam kendine gelsinde detayları yazarım

sinemciğim canımsın yaaa bitanem hep böyle güzel haber vereyim canım zaten kötü bişey olsa inan yazamam buraya canım bilsemde duysamda canımcım bak sözünü aldım sende ilk bana telefon açıyosun o zamn yazdım canım numaramı sana anlamam gelenek bozulmasın canımcım

tekrardan selamlarr...
amanınn ne mide yanmasıdır buu.. deli olucamm.. aslında midem de değil yaa mide ve boğaz arası bi yer.. amann kaynıyo sankii.. soğuk soğuk suları dikesim var kafaya :)

dünürcüm.. çok yorma kendini bitanemm.. jale doğurmuş hıı.. ay ne hoşş. 2. bebiş de geldi desene..

jalenin.. gözü aydın olsun ve sağlıkla büyütsün oğlunu inşallahh...

oyyyy nası sevindim nası mutlu oldum ...
gözyaslarımı tutamıyorum ....
jalecimin bebeği olmuş....
rabbim iki cihandada annesinin yüzünün akı eylesin inşalh ahmet bebeğimizi.....
nasılda guzel cennet kokuları getirmiş şimdi oyy pamukkk pamukkk.......
hayırlıs uğurşu olsun....
darısı basımıza inşlh....

zeynep'cim sende ne glz haberler veriyorsun,müjdecimiz oldun valla.....

ay inanmıyorum ya.çok duygulandım şimdi.
bu güzel haberi verdiğin için teşekkürler canım.

çok heycanlandım ya... ne guzel haber bu demek ıkınci bebişimizde dunyaya geldi.. sağlıkla annesinin kollarında buyusun inşallah...

rica ederim teyzoşlar ne demek rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip eğlesin bizlere inşallah :Saruboceq:sinemciğim tamam bundan sonra adım müjdeci böceği olsun senimi kıracam canım benim sen bana müjdeci böceği de o zamn canım yeterki haberler hep böyle müjdeli olsunda:sm_cool::asigim:

oyy kıyamam senin de miden mi yanıyor..
boğaza doğru diyosun tam reflüyü tarif ediyorsun işte :S
yanıyorum falan deyip soğuk suları dikme kafana güzelim, on günün kaldı şurda, hasta olmaya kalkma...

jale için ben de çok sevindim :)
doğum listemizi de güncelledim hemen :) gözlerim doldu valla...

ahh sayılı gün sonra bi tanecik damadımın bilgilerini de giricem böyle inşallahhh :)

refişşş
anacım seninde mi miden basladı....
beni gaviskon kesti azcıkın....
bşraz uyumuşum ama kesmedi...
şimdide acıktım...
ya aynen dediğin gibi o bölgede yangın var yetiş itfaiye diyesim var....
ne yapsam sönmüyor .....;
ama dün akşam ben yaptım gecenin bi vakti yenmiycek bişi yedim mahvettim midemi...
sıcak ne içsem nası yanarak iniyo mideme...
yemek borum dün gece tahriş oldu valla ...
ayy allah böle midesinden cekenlere kolaylık versin çok zor zor...

özgeciğim canım ne demek hep haberler böyle güzel olsun seve seve yazıyorum cnım valla senin numaranda yok bende canım hemen yazıyorum özeline canım bakarsın senin haberinide ben veririm nede olsa adım müjdeci böceği oldu şimdiden:)))))

sağol ikikeddilicim amin canım işallah yarın akşam üstü yatıcam doktorum 9 gibi alıcak sezeryana canım benim sat 30 hazirandı tahmini doğum tarihim 6 nisandı canım şuan 38 haftalık olduk tatlım

bilgiler için sağol güzelim
yarın da senin oğluşun bilgilerini giricem inşallah listeye :)

kızlarr bende haber vercek birini arıyorumm lütfennnn :kedi:

canımmm, istersen ben veririm telefonumu :)
nasılsa herkesten geç doğuracak gibi görünüyorum, sizin bebiş haberleriyle sevinir dururum :)

selam anneler
Ne güzel bebekler ailelerine kavuşmaya başlamışlar.Rabbi'm analı babalı büyümeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…