2010 Nisan Anneleri

canım benimki 4 haftalıktı baktırdığımda

canım ya onları silersem tablo kayboluyo düz yazı oluyo ben mi yapamadım acaba?

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü |
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü|

12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü|
15 | umudumsumbebeğim | || | |
16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |

[/table]

ayy ayyy ayyy tab loya girdim bende ama çok korktum bugün kızlar ya dün gece idrarımla beraber kahverengi bişey geldi korktum ama hep akıntım oluyo diye pek ciddiye almadım akşam üzeri yine aynıo şeyin olduğunu farkettim ve çok korkuyorum yarın doktora gidecem iltihap vardı ondanmı acaba kasıklarımda batıyooo düşük falan değildir demii yardım edinnnn nolur:gitme:

Hosgeldin Angelsky ANNE
hayirlisi olsun canim Allah hayirli dogum hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah

teşekkür ederiimm elifcimm

tüm yenı gelen anne adaylarına hayırlı olsun..allah tamamını erdırsın ınsallah canlarım
inşallah cnmcmm

connetcimm anladıımm kadarıylaa seninn günün geri kayıyor benimm hep 4 günn öne gelirdii 16 temmuz reglimin ilk günüydü 5 ağustostaa berat kandili gecesi yanii idrar testi yaptım 15 dk sora silik çizgi oda neeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı eşimi kaldırdımm
neysee ertesi gün bhcg değer 41.48 çıktı dr %85 gebesin dedi emin olamadıkk tabii 4 gün sonra 10 ağu. tekrar bhcg 485 çıktıı gebesin dedii bencee varsa çıkar ama bünyene de bağlıı bekle tatlımm inan biz keşke öğrenmeseydikk netleştirene kadar zorlu ve çok meraklı günler yaşadıkk umarımm gönlünce olurropuyorumnanaktan

hoş buldukk nazcımmm a.s.

bende senin adına çok sevindimm canımm amin inşallah bütün hamişler için nekadarlıktı senin il bebiş mi

yazgülüm sevindim bi aksilik olmamasına:)kaç haftalık çıktı gebelik ultrasonda?ikimizin satı aynıda merak ettim.ben daha gitmedim doktora.kalp atışları daha başlamamış galiba?

4 haftalık cnm doktor çok erken gelmişsin sen yine de bi bakalım dedi çok minicik bi kese göründü haftaya tekrar gel tam görürüz kalp atışları için 2 hafta sonra dedi

yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz umarım sağlıklı bir dönem geçiririz hepimiz tüm dualarım sizlerle a.s.

hşb offf zaman hiç geçmiyorr yaa
bizde kalp atışını kesesini görmeye
24 ünde gidelim diyoruz ama nasıl geçecek bukadar zaman bilmiyorumm

arkadaşlar çok fazla karın ağrım oldu bu akşam ama gaz ve şişkinliğimde var acaba ondan mıdır?yoksa başka bi şeyler olabilir mi?o kadar korkuyorum ki ilk doktor randevum 5 gün sonraydı ama şimdi arayıp yarına aldım daha fazla bekleyemiycem.yarın benim tahminime göre 5 haftalık oluyo.umarım kötü bişeylerle karşılaşmayız hiçbirimiz.

benim aşırı gaz ve şişkinlik oluyor migde bulantılarım çok sıklaştı doktorum normal oldugunu söyledi ebram inş. kalbini ferah tut

umarımm ebrammm Allah yardımcınn olsunn benim bel ağrımm çok fenaydıı dünn bu günde midemmmm

4 haftalık cnm doktor çok erken gelmişsin sen yine de bi bakalım dedi çok minicik bi kese göründü haftaya tekrar gel tam görürüz kalp atışları için 2 hafta sonra dedi

yaa demek benim ki de öyle çıkabilir.sizce gitmesem mi yarın ama içim içimi yiyo,bu korkular beni mahvedicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…