- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
CANIM benim mikroenjeksiyon bir nevi tüp bebek diyelim doktorum 25 dedi ilk oldugu için bi tecrübem yok bende aynen senin gibi düşünüyorum 5 yıllık evliyim artık zamanını bekliyodum.ALLAHIM İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRİR SAGLIKLI SIHATLİ HEPİMİZİNKİNİ.....BENİM ZATEN 4HAFTA 3GÜNLÜK SANIRIM 25DE 6.HAFTAYA DENK GELİYOR...SİZ KESEYE KAÇINCI HAFTADA BAKTIRDINIZ...
ebram cım düzeltme yaptığın liste varya tatlım
benim ondan alıntı yapabilmem için editleme yapabilir misin?
zahmet olmazsa editleme yaparken ilk başta yazan sayılar ve jnaz eki var en sonunda da Quete yazısı var onu silersen yeter
canım ya onları silersem tablo kayboluyo düz yazı oluyo ben mi yapamadım acaba?
bu kısmı
ve en sondaki /QUOTE] şu kısmı silsen yeter
evet cnm bizimkisi biraz acele oldu sanırım ilk günden hamile kaldım büyük şaşkınlık ve büyük bir sevinç oldu :CüvCüv:
Hosgeldin Angelsky ANNE
hayirlisi olsun canim Allah hayirli dogum hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah
tüm yenı gelen anne adaylarına hayırlı olsun..allah tamamını erdırsın ınsallah canlarım
connetcimm anladıımm kadarıylaa seninn günün geri kayıyor benimm hep 4 günn öne gelirdii 16 temmuz reglimin ilk günüydü 5 ağustostaa berat kandili gecesi yanii idrar testi yaptım 15 dk sora silik çizgi oda neeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı eşimi kaldırdımmılk once sızı tebrık ederım allah tamamına erdırsın, umarım sorunsuz bır hamıleleık gecırıp melegınıze kavusursunuz, benımde SAT tarıhım 16 temmuz adet tarıhım 18 agustos senden rıcam senın adet tarın neydı yanı ben 4-5 gun once kan testı yaptırsam cıkarmı acaba
merhaba kızlarrr
ne güzelll sayımız gün geçtikçe artıyor rabbim hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahhh
ebram cım estağfirullah şekerimm çok iyi yapmışsın ben her gelen olunca eklediğim için sıralamaya dikkat etmemiştim
yazgülüm hadi bakalım tatlım çok sevindim kesenin görünmesine de
artık banada dua edin olur mu cuma günü kalp atışını duyayım bebişimin
eylülcümm hoşgeldin aramıza canımm
angelsky sende hoşgeldin canım
yazgülüm sevindim bi aksilik olmamasına:)kaç haftalık çıktı gebelik ultrasonda?ikimizin satı aynıda merak ettim.ben daha gitmedim doktora.kalp atışları daha başlamamış galiba?
4 haftalık cnm doktor çok erken gelmişsin sen yine de bi bakalım dedi çok minicik bi kese göründü haftaya tekrar gel tam görürüz kalp atışları için 2 hafta sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?