kızlaaarrrrr bende nisan annesi olcamm inşallah beni de alın listeyee :lepi:
yaş 25 kilo 62 son sat 16 temmuz
kızlaaarrrrr bende nisan annesi olcamm inşallah beni de alın listeyee :lepi:
yaş 25 kilo 62 son sat 16 temmuz
13 elifelif 35 1 temmuz 8 nisan 72 kese görüldü
en yasli en sisman nisan 2010 annesi benim herhalde:lepi::cüvcüv:
hayır arkadaşım bende 35 yaşındayım ve 75 kilo varımdır....sat:12temmuz.keseye ve kalp atışlarına 25de bakılcak.....beni aranıza alırmısınız...
kızlar az önce doktordan geldim keseyi gördük haftaya tekrar gidicem :teytey:
jnaz bişey sorcam doğum çizelgesini nasıl yaptın dünden beri uğraşıyorum bi türlü beceremedim
hosgeldin Eylül bu benim ilk hamileligim ama ne kilom ne yasim cok takmiyorum aslinda heleki ilk bebegimi ulu Allah im bana teslim ederse 2-3 diye devam etmek istiyorum.Görüntü benim icin cok önemli idi ama inanki Anne olacagini bilmek duygusu herseyin önüne geciyor heleki cok ugras verip Allah "OL" dedikten sonra isin esprisi idi.Bebek sahibi olmayi o kadar cok istemistimki Allah im bana da uygun gördü senin bebeginde hayirli olsun canim.
inan paylastikca büyüyen bir sevinc Artik ben de Fatma degil Anne olacagim adimizin yanina alabilecegimiz en güzel ünvan bence hihoyyyt
Haa unutmadan kese icin 25 tarihi normal ama kalp atislari icin erken bir tarih degilmi benim bildigim 6. haftadan sonra kalp atislari duyulabilir yanlisim da olabilirmi ki :sm_confused:
canım benim alıntı yapıp eklemeleri yapabilirsinkızlar az önce doktordan geldim keseyi gördük haftaya tekrar gidicem :teytey:
jnaz bişey sorcam doğum çizelgesini nasıl yaptın dünden beri uğraşıyorum bi türlü beceremedim
ılk once sızı tebrık ederım allah tamamına erdırsın, umarım sorunsuz bır hamıleleık gecırıp melegınıze kavusursunuz, benımde sat tarıhım 16 temmuz adet tarıhım 18 agustos senden rıcam senın adet tarın neydı yanı ben 4-5 gun once kan testı yaptırsam cıkarmı acaba
merhaba kızlar haziranda evlendim ve 6 hafta 3 günlük hamileyim keseyi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı olmayanların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?