2010 Nisan Anneleri

kızlaaarrrrr bende nisan annesi olcamm inşallah beni de alın listeyee :lepi:
yaş 25 kilo 62 son sat 16 temmuz

tüm yenı gelen anne adaylarına hayırlı olsun..allah tamamını erdırsın ınsallah canlarım

13 elifelif 35 1 temmuz 8 nisan 72 kese görüldü

En yasli en sisman nisan 2010 annesi benim herhalde:lepi::CüvCüv:

kızlaaarrrrr bende nisan annesi olcamm inşallah beni de alın listeyee :lepi:
yaş 25 kilo 62 son sat 16 temmuz

ılk once sızı tebrık ederım allah tamamına erdırsın, umarım sorunsuz bır hamıleleık gecırıp melegınıze kavusursunuz, benımde SAT tarıhım 16 temmuz adet tarıhım 18 agustos senden rıcam senın adet tarın neydı yanı ben 4-5 gun once kan testı yaptırsam cıkarmı acaba

kızlar az önce doktordan geldim keseyi gördük haftaya tekrar gidicem :teytey:
jnaz bişey sorcam doğum çizelgesini nasıl yaptın dünden beri uğraşıyorum bi türlü beceremedim

table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü |
2|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
3|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
4|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü
5|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
6|buket_asude | |1 temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü|
7|elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
8|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
9|naz1982 | | | | | |
10|nuru_huda | | | | | |
11|ebram | 26 | 9 temmuz | 15 nisan | 57 |
12|yazgülüm | 31 |9 temmuz| 15 nisan | 62 | | |
13 | x_v_b | 21 |10 temmuz | | |
14|eylül35 | 35 | 12 temmuz | | 75 | |
15|birperi | 35 | 15 temmuz |20 nisan | 61 | |
16 |angelsky | 25 | 16 temmuz | |62 | |
17|dtbernat | | | | | | |

jnazcım affına sığınarak düzeltme yapmak istedim bide sat sırasıyla görmüş oluruz dedim.ellerine emeğine sağlık seninde.bikaç gün giremedim haberler çoğalmış,herkese hayırlı olsun diyorum.
eylül35 hoşgeldin hayırlı olsun

Son düzenleme:
hayır arkadaşım bende 35 yaşındayım ve 75 kilo varımdır....sat:12temmuz.keseye ve kalp atışlarına 25de bakılcak.....beni aranıza alırmısınız...

hosgeldin Eylül bu benim ilk hamileligim ama ne kilom ne yasim cok takmiyorum aslinda heleki ilk bebegimi ulu Allah im bana teslim ederse 2-3 diye devam etmek istiyorum.Görüntü benim icin cok önemli idi ama inanki Anne olacagini bilmek duygusu herseyin önüne geciyor heleki cok ugras verip Allah "OL" dedikten sonra isin esprisi idi.Bebek sahibi olmayi o kadar cok istemistimki Allah im bana da uygun gördü senin bebeginde hayirli olsun canim.

inan paylastikca büyüyen bir sevinc Artik ben de Fatma degil Anne olacagim adimizin yanina alabilecegimiz en güzel ünvan bence hihoyyyt

Haa unutmadan kese icin 25 tarihi normal ama kalp atislari icin erken bir tarih degilmi benim bildigim 6. haftadan sonra kalp atislari duyulabilir yanlisim da olabilirmi ki :sm_confused:

merhaba kızlarrr
ne güzelll sayımız gün geçtikçe artıyor rabbim hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahhh
ebram cım estağfirullah şekerimm çok iyi yapmışsın ben her gelen olunca eklediğim için sıralamaya dikkat etmemiştim

yazgülüm hadi bakalım tatlım çok sevindim kesenin görünmesine de
artık banada dua edin olur mu cuma günü kalp atışını duyayım bebişimin

eylülcümm hoşgeldin aramıza canımm

angelsky sende hoşgeldin canım

kızlar az önce doktordan geldim keseyi gördük haftaya tekrar gidicem :teytey:
jnaz bişey sorcam doğum çizelgesini nasıl yaptın dünden beri uğraşıyorum bi türlü beceremedim

yazgülüm sevindim bi aksilik olmamasına:)kaç haftalık çıktı gebelik ultrasonda?ikimizin satı aynıda merak ettim.ben daha gitmedim doktora.kalp atışları daha başlamamış galiba?

CANIM benim mikroenjeksiyon bir nevi tüp bebek diyelim doktorum 25 dedi ilk oldugu için bi tecrübem yok bende aynen senin gibi düşünüyorum 5 yıllık evliyim artık zamanını bekliyodum.ALLAHIM İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRİR SAGLIKLI SIHATLİ HEPİMİZİNKİNİ.....BENİM ZATEN 4HAFTA 3GÜNLÜK SANIRIM 25DE 6.HAFTAYA DENK GELİYOR...SİZ KESEYE KAÇINCI HAFTADA BAKTIRDINIZ...

ebram cım düzeltme yaptığın liste varya tatlım

benim ondan alıntı yapabilmem için editleme yapabilir misin?
zahmet olmazsa editleme yaparken ilk başta yazan sayılar ve jnaz eki var en sonunda da Quete yazısı var onu silersen yeter

çıkar arkadaşım...en azınadan kan degerlerine göre neler oldugu anlaşılır.ama yinede sen bilirsin.ben evde yapılan şu erken gebelik testlerinden yaptım 20 milyon ama orda çok hafif pembe çıktı ertesi gün bidaha yaptım yine aynı çıktı.istersen dene

merhaba kızlar haziranda evlendim ve 6 hafta 3 günlük hamileyim keseyi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı olmayanların başına inşallah

evet cnm bizimkisi biraz acele oldu sanırım ilk günden hamile kaldım büyük şaşkınlık ve büyük bir sevinç oldu :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…