2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar bende nisan annesi olucağım bugün kesemizi gördük allahım herkese nasip etsin.

neslicim aramızda bi hafta var sanırım...doğal yolla mı hamiş kaldın?

merhaba esila@mısra evet aramızda bir hafta var doğal yolla hamile kaldım.canım bundan önce aralık ayında bir aşılamam olmuştu maalesef düşükle sonuçlandı birde mart ayında doğal yolla oldu yine oda düşük ile sonuçlanmıştı allahım inşallah bu kez kısmet eder canım isteyen herkesin dualarını duysun rabbim ve kabul etsin
burdan umarım hamileliklerimizi birlikte konuşaraka neler yaptıklarımızı paylaşarak kısmet olursa dokuz ayı birlikte geçiririz inşallah arkadaşlar

günaydın canlarımmm nasılsınız.. benımde sanırım 4 haftam doldu bugün doktora gıtsemmı acaba dıyorum. öyle cok fazla agrım sızım yok..yanı çok belırtı yasamıyorum ara ara kasıklarda oluyo okadar sizce neden erkenmı acaba daha belırtıler ıcın..iki sefer test yaptım ıkısındede belırgındı cızgıler.üzerındende 3 gun gectı sadece tam bulantı degılde öyle bı hıs var..

selam canım ben 2009 nisan annesiyim senin için beliirtiler henüz erken 6. haftada falan başlar ama bence bi dr görün ne kısa sürede hem kan tahlili de yaptırmalısın inşallah herşey yolunda gider

slm canım... bende 5 hafta 6 günlüğüm hollandada yaşıyorum.şu anda türkiyedeyim gelince doktora gideceğim bende ilk çocuğun mu ?

kızlar benim böbreklerim birde karnımın sag tarafı çok agrımaya başladı korkmaya başladım benim gibi olan varmı pazartesiye kadar devam ederse doktoruma gidecem randevum pazarteside :S

evet canım hatta az önce başka bi yerde de okudum neredeyse bütün hamileler aynı sıkıntıyı yaşıyor

Herkese selamm,

Bende nisan annesi olucam. Bu topigi farketmemistim. Yeni konu actim. Sagolsun bir arkadas cevap yazmis, bu linki eklemis. Artik ben de buradayim.
Herkese sevgiler...

Selam Tatu,

Seninle gunlerimiz ayni. :)))) Super :)))

viana cım hayırlı olsun canımm sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleride göreceğiz inşallah
bütün bilgilerini verirsen listemize ekleriz senide

kızlar dayanamadım bende doktora gıttım bugun napıyım ıcım rahat degıldı ölemıydı bölemıydı derken neyse doktorum mınıcık bı kesecık gordu. daha cok yenı dedı. oyuzden mınıkmıs.progestöron verdı. 10 gun dınlen dedı kendıne yorma dedı. bastakı o kahverengı lekelenmeler normalmıs. adet kanaması gıbı olmadıkca korkulacak bıseyyok dedı ıcım bıraz rahatladı. doktora gıdene kadar sureklı okudum bebegımı allaha emanet ettım hep okuycam allahım benım ve butun hamıslerımın bebejkerını bıze bagıslasın ınsallah sag salım kucagımıza alalım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…