- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
bende aynı tarihlerde gitmiştim doktora canım dediğin gibi erken daha ve bana sorarsan bir hafta daha bekle öyle git ben boşuna gitmişim dedim sonradan ama bilemiyorsunki heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım o zamannetten hesaplattıgıma göre 3 hafta 5 günlük canım...bekleyeyım dıyorum bende. birde bı yazı okudum yıne dıyorkı testler yanıltabılırmıs cızgı cıksada sonradan adet olunabılıyomus bazen kafam karısıyo kan testıde yaptırmadım daha erken dıye
canım benım bende mayıs 25ınde ılk bebegımı malasef kalp durması sonucu kaybettım.
oyüzden daha yenı bır hamılelık benımkı ama ınan doktora gıtmeye korkuyorum.
inşallah güzel haberlerle gel yarın canım
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü|
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | | 27 haziran | 3 nisan | | | kese görüldü
4|gundogdus | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer | | 3 temmuz| 9 nisan | | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | 62 | | |
12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
[/table]
kızlar sağolsun nilüferşahın da desteğiyle tabloyu yapmış oldum
daha doğrusu hiçbişey yapmadım sadece hazır olan tabloda değişiklikler yaptım o kadar
diğer arkadaşlarda bilgilerini düzeltirse ve eklemeler yaparsa harika olur
bu arada topikteki diğer arkadaşlarda beni yanlış anlamasın olur mu diğer listemizde aynen kalacak değişiklikleri yeni listeye ekleriz yerimseniben
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| | 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
9|ebram 24| | | | |
11|yazgülüm ||9 temmuz| 15 nisan | | | |
12|dtbernat | | | | | |[/table]
canım inanamıyorum sanki şaka gibi aynı günler aynı şeyleri yaşamışız bende 25 inde gitcem kalp atışları için muhtemelen bi aksilik çıkmazsa aynı günlerde doğum yapcaz çok mutlu oldum:teytey:herkese selam bende varim bendeee demek icin bu sayfaya baktim 35 yasindayim 5 yillik evli ve 2 yillik yogun ugras sonunda Allah bize emanetini layik gördü 5+5 hamileyim SAT 01.07.2009 tahmini dogum tarihim 08..04.2010 03.08.2009 da bebegim olacagini ögrendim 05.08.2009 da sabirsizliktan solugu doktor un yaninda aldim keseyi de gördük 22.08.2009 da bebegin kalp atislarini dinlemek icin randevum var.kilom yani hamile kaldigim kilo 72 hamile kalmadan 2 ay önce 7-8 kilo verdim ilk defa Allah im tüm isteyenlere bagislasin en son care kasim ayi gibi yani bu kasimda Tüp bebek merkezine gitmeyi düsünüyorduk esimle 1 yil boyunca igne ve hap tedavisi ve ondan öncessi 1 yil kendi cabalarimiz kendiliginden olurmu diye ama artik usandirmisti beni Sizlere birsey söyleyim mi hanimlar tamam tedbir kuldan taktir Allah tan ama o kadar ugrastik olmadi hap ve igne kullanmadigim ay Türkiye den izin dönüsü yeter artik zaten tüp bebek klinigine gidecegiz bu ay igne olmayacagim demistim kullanmadim da ve Ulu ALLAH im "OL" dedi ve oldu Demek istedigim odur ki Hayirlisi Allah tan yanliz yüce yaradandan
küstüm ama bende vardım :gitme: sat 1 temmuz tahmini doğum tarihi 7 nisan hamile kaldığım kilo 66 kesem göründü benimdee:)))[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
9|ebram 24| | | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | |
[/table]
yine düzeltme yaptım gündoğmuş değil
canım bendede çok ağrı var bebekten dolayıymış bi yerde okumuştum şişkinlikte gaz sıkışmöasındanmış herşey yolunda gider umarımselam kızlar... Ben doktora gitmedim daha ama arada kasıklarımda ağrı oluyor ve çok şişkinlik var karnım 5 aylık hamile gibi :bbo: Yaşım 29 ve hamile kaldığım kilo 53
canım bendede çok ağrı var bebekten dolayıymış bi yerde okumuştum şişkinlikte gaz sıkışmöasındanmış herşey yolunda gider umarım
elifçim okurken çok duygulandım canım
rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende o kadar tedirgindimki nedense doğal yoldan bebeğim olmayacak gibi düşünürdüm çok şükür rabbime aratmadan nasip etti bize bebişimizi
senide listemize ekliyorum canım
canım inanamıyorum sanki şaka gibi aynı günler aynı şeyleri yaşamışız bende 25 inde gitcem kalp atışları için muhtemelen bi aksilik çıkmazsa aynı günlerde doğum yapcaz çok mutlu oldum:teytey:
canım bendede çok ağrı var bebekten dolayıymış bi yerde okumuştum şişkinlikte gaz sıkışmöasındanmış herşey yolunda gider umarım
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
9|ebram 24| | | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | |
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü|
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?