canım merhaba maşallah kuzuna.kocaman olmuş annesi.yarın bende gideceğim bakalım bizim tosun paşa kaç oldu*göktuğ kilo aldıkça bizim dr bana seviniyon bide dimi diyor.bende iyiki kilosu iyi diyorum doğsaydı bebeğim zayıf olmayacak diyorum.en son 12 gün önce 2790 gramdı
ayyyyy demek sezaryan gününüz belli oldu ne güzel ya....opuyorumnanaktaninşallah yarın benimkide belli olur
JALENİN DOĞUMU SEZERYAN OLACAKTI CANIM.tuğbacım sağol canım bende anlamadım bu bebek 1 haftada nasıl bu kadar büyüdü 3 kilo olmuş deyince şaşaırdım çok ii dedi gelişmesi
ayy yarındamı bi doğum var ayy butterfly inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini ve bütün doğum yapacak olanlar jalecim de doğum yapmış normal mi olmuş acaba
ayy doğum haberleri geldikçe ürkmeye başladım
İyi akşamlar canım hoşgeldin.ii akşamlar kızlar
doğuran arkadaşlar varmış Allah acil şifalar versin kendilerine
bizimde yarın dr kontrolümüz var bakalım oğlum dönmüşmü
ahh kızlar ahh şimdi yaşanan bu heyecanlarbir iki aya kadar yerini yorgunluğa ve uykusuzluğa bırakıcak şimdi bakıyorumda geçen seneki kk arkadaşlarıma(dedikodularını yapmak gibi olmasın) bazı günler bir sayfa bile yazamıyolar fırsat bulupta gerçi tatlı yorgunluklar bunlar ama bu günlerinde ayrı bi güzelliği var kıymetini bilelim
mehtapçım nezaman sezeryan belli olmuş sanırırm geçmişi okuyamayınca haberim olmadı canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın sende bebeğini kesin sezeryan olcak sanırım
Nisanın 10 diye konuştuk doktorumla ama belli olmaz tabii.İnşallah hepimiz zamanında hayırlısıyla kucağımıza alırız.
slm kızlar bende ewde tuhaf tuhaf dolanıyorum içim okdar tuhafki sevinç var korku var.duygusalllık çok var.artık saatler kaldı oğluma kavuşmama hala hayal gibi geliyo.ayrıca arkadaşlarıma güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.iiyi ki varsınız.
r
Ohh sen tam hazırmışsın maşallah hacerciğim.Gelebilir oğluşun.benim ki ne zaman olcak acep dr demesine göre en fala 3 haftaya kadar doğurmam lazım ayy ne geçmez bi 3 hafta yaa artık ne olacaksa olsun bitsin bebeğime bir an önce kavuşayım evim temiz çantam hazır bebeğimin karyolasınıda hazırladım bende temizlendim tamamen doğuma hazırım
alahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım ama hala kararsızımayy 20 gün falan var yani amin canım inşallah kesin sezeryana karar verdiniz yani
a.s heyecan doruktadır şimdi.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.slm kızlar bende ewde tuhaf tuhaf dolanıyorum içim okdar tuhafki sevinç var korku var.duygusalllık çok var.artık saatler kaldı oğluma kavuşmama hala hayal gibi geliyo.ayrıca arkadaşlarıma güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.iiyi ki varsınız.
r
birasdanda çantama son kez konulcakları koycaz.bende ayrıca kendi çantamı hazırlıcam.makyaj malzemelerimi aynamı filan unutmıyımda oğluşum aşık olsun annesine.:roflol:
JALENİN DOĞUMU SEZERYAN OLACAKTI CANIM.
İyi akşamlar canım hoşgeldin.
birasdanda çantama son kez konulcakları koycaz.bende ayrıca kendi çantamı hazırlıcam.makyaj malzemelerimi aynamı filan unutmıyımda oğluşum aşık olsun annesine.:roflol:
sırnaşık şey:sm_cool::1hug:ne çok yazışmışsınız yaaa.. nasıl okucam şimdi ben:)?
sırnaşık şey:sm_cool::1hug:
slm kızlar bende ewde tuhaf tuhaf dolanıyorum içim okdar tuhafki sevinç var korku var.duygusalllık çok var.artık saatler kaldı oğluma kavuşmama hala hayal gibi geliyo.ayrıca arkadaşlarıma güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.iiyi ki varsınız.
r
nasılsın canım?? okuyamadım valla yoruldum..
tuğba şu koltuk örtülerini çekde fikir olsun bende değiştirmek istiyorum??? cibinliğide lütfen:))))
ha bu arada maşallah kaana.. beyin gücü cumartesi falan dedim ama benim kızda da tık yok. kız en son biz doğurcaz galiba:))
hoşgeldin fıstığımmnasılsın canım?? okuyamadım valla yoruldum..
tuğba şu koltuk örtülerini çekde fikir olsun bende değiştirmek istiyorum??? cibinliğide lütfen:))))
ha bu arada maşallah kaana.. beyin gücü cumartesi falan dedim ama benim kızda da tık yok. kız en son biz doğurcaz galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?