2010 Nisan Anneleri

ii akşamlar kızlar
doğuran arkadaşlar varmış Allah acil şifalar versin kendilerine
bizimde yarın dr kontrolümüz var bakalım oğlum dönmüşmü

ahh kızlar ahh şimdi yaşanan bu heyecanlarbir iki aya kadar yerini yorgunluğa ve uykusuzluğa bırakıcak şimdi bakıyorumda geçen seneki kk arkadaşlarıma(dedikodularını yapmak gibi olmasın) bazı günler bir sayfa bile yazamıyolar fırsat bulupta gerçi tatlı yorgunluklar bunlar ama bu günlerinde ayrı bi güzelliği var kıymetini bilelim

inşallah seninde belli olur, güzel haberlerle gelirsin canım.belki de göktuğumuz süpriz yapıp yarın gelir bize:))

mehtapçım nezaman sezeryan belli olmuş sanırırm geçmişi okuyamayınca haberim olmadı canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın sende bebeğini kesin sezeryan olcak sanırım

JALENİN DOĞUMU SEZERYAN OLACAKTI CANIM.
İyi akşamlar canım hoşgeldin.

mehtapçım nezaman sezeryan belli olmuş sanırırm geçmişi okuyamayınca haberim olmadı canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın sende bebeğini kesin sezeryan olcak sanırım

Nisanın 10 diye konuştuk doktorumla ama belli olmaz tabii.İnşallah hepimiz zamanında hayırlısıyla kucağımıza alırız.

benim ki ne zaman olcak acep dr demesine göre en fala 3 haftaya kadar doğurmam lazım ayy ne geçmez bi 3 hafta yaa artık ne olacaksa olsun bitsin bebeğime bir an önce kavuşayım evim temiz çantam hazır bebeğimin karyolasınıda hazırladım bende temizlendim tamamen doğuma hazırım
alahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

slm kızlar bende ewde tuhaf tuhaf dolanıyorum içim okdar tuhafki sevinç var korku var.duygusalllık çok var.artık saatler kaldı oğluma kavuşmama hala hayal gibi geliyo.ayrıca arkadaşlarıma güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.iiyi ki varsınız.
r

birasdanda çantama son kez konulcakları koycaz.bende ayrıca kendi çantamı hazırlıcam.makyaj malzemelerimi aynamı filan unutmıyımda oğluşum aşık olsun annesine.:roflol:

hoşgeldin canım ne güzel yaa maiallah yarın sezeryan olacakmışsın allah kolaylık versin bebeğine sağlıkla kavuşırsun inşallah ayy halini düşünemiyorum yaa ayrın inşallah bu saatlerde bebeğin kucağında olcak mis kokusunu içine çekecen inşallahn

sağol hacercim amin canım işallah cümlemiz hayırlısıyla kavuşalım işallah.bu saatlerde sezeryana giriyo olucam canım ayy ateş basıyo wala beni yaa heyecandan.

canlarım ben şimdilik çıkıyım çantamı fialn halledelim annemle.öptük hepinizi oğluşumla.

Ohh sen tam hazırmışsın maşallah hacerciğim.Gelebilir oğluşun.

ayy 20 gün falan var yani amin canım inşallah kesin sezeryana karar verdiniz yani
Evet canım ama hala kararsızım

a.s heyecan doruktadır şimdi.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

birasdanda çantama son kez konulcakları koycaz.bende ayrıca kendi çantamı hazırlıcam.makyaj malzemelerimi aynamı filan unutmıyımda oğluşum aşık olsun annesine.:roflol:

Aşık olsun annesine tabii:lepipuyorumnanaktan

JALENİN DOĞUMU SEZERYAN OLACAKTI CANIM.

İyi akşamlar canım hoşgeldin.

hoşbuldum canım saol

hayırlı doğumlar canım,sağlıcakla al bebeğini kucağına

sırnaşık şey:sm_cool::1hug:

nasılsın canım?? okuyamadım valla yoruldum..

tuğba şu koltuk örtülerini çekde fikir olsun bende değiştirmek istiyorum??? cibinliğide lütfen:))))

ha bu arada maşallah kaana.. beyin gücü cumartesi falan dedim ama benim kızda da tık yok. kız en son biz doğurcaz galiba:))

anaaaaammm sende mi akannehir saatler mi kaldi canimm :dance:
hadi canim hayirli haberlerle gel insallahhh,rabbimm yardimcin olsun :Saruboceq:
ayyyyyy benimde dogurasim geldi yhaaa boshayallersmile

İyiyim nazlıcığım artık evdeyim ya sende evde ol bence çok güzel:))

hoşgeldin fıstığımm
canım örtüler yıkanıyo şu anda pazartesi temizlikten sonra serili halini çeker yollarım . baskılı polar kumaşlar var ya onları koltuğun ölçülerine göre strech çarşaf gibi lastikli diktirdim canım hemen pazartesi eklerim resimleri cibinliğide yarın eklerim canımcım:lepi:
kaan adaya selam söylüyo canım sözleşmiş bunlar bizi nisan topiğine rezil edecekler günümüz herkesten ileri ama bence de en son biz doğurcaz napsak acabakaydirigubbakcemile3ben yarın göğüs kremine başlıcam hem doğumdan sonra emzirirken yara olması diye hem de memişlerle oynamak sancıları başlatabilirmiş ya azıcık krem bahanesiyle dürtecem vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…