2010 Nisan Anneleri

mehtapcım sağol canım dr da sıcak bakmadı pek bide bende bel fıtığı başlangıcı varya bende pek düşünmüyorum ama kasılmaları hisstemiyomuşsunya o yüzden düşünmüştüm inşallah rahat bi doğum olur yaa korku başladı hafiften ayy inşllah çok güzel bi doğum yaparız hepimizde

Teşekkür ederiz Özge teyzesi.Sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Toplanalım canım içelim güzelleşelim kahveleri:)))

slm kızlar ben geldimmmmhihoyyyt
Hoşgeldin canım.

İnşallah canım ,:Saruboceq:tüm temennimiz bu.
:Saruboceq:

neyse kızlar biz çıkıyoruz babişimiz gelicek pc başında karşılamak olmaz :)) kib aeolun öptük hepinizi..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakım herşey yolundafdır inş bu ara nete giremiyomö baya yoğunum allah nasip ederse pazartesi günü saat 4 te sezeryan olucam ben nisan annesi olucaktım ama ikiz olduğu için dr yeter dedi pazartesi doğum gerçekleşecek ama ben yine de bu topikte olucam rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize dualarınızı bekliyorum arkadaşlarrr allaha emnanet olunnn

oyy oyy acayip yoruldum...
şimdi oturdum....
ve bebişim de kendini şöle bir sağ yana kaykıttı...
oyy severim ben onu yaa....

canımmmm....
çok sevindim demekki bebiş doğum sıramızda pazarteside doldu....
eee hafta sonu tatil zaten bebişler gelmek istemez:))))))))))))
dualarımız seninle tatlım...
inşlh sağ salim gelir ikizlerimiz....
sende bebişlerine sağlıkla kavuşursun....

Ne güzel bir doğum haberi daha.Sağlıcakla gelsinler inşallah.Allah yardımcın olsun canım.

maşallah canım ayy ne güzel iki tane bebeğin olcak ne güzel inşallah ağlıkla allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin pardon bebeklerini eğer hafta sonu gelmezse bebekler 3. sırada sen varsın desene

tamam canım mutlaka haber veririm zeynebe.dünürüm size haber verir.

maşallah onlarada hee.ne rahat insanlar insan bi işin ucundan tutar yok ya Allah insana ne verirse kendinden versin

kızlaaar bööle atıp tutuyoz da sakın 2040 nisan anaları topiğinde bizim gelinlerde bizim için atıp tutmasın. Allah bilir biz nasıl olcaz yav?

:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3ay acep bizde böle olurmuyuz yaw

canım merhaba maşallah kuzuna.kocaman olmuş annesi.yarın bende gideceğim bakalım bizim tosun paşa kaç oldu*göktuğ kilo aldıkça bizim dr bana seviniyon bide dimi diyor.bende iyiki kilosu iyi diyorum doğsaydı bebeğim zayıf olmayacak diyorum.en son 12 gün önce 2790 gramdı

ayyyyy demek sezaryan gününüz belli oldu ne güzel ya....opuyorumnanaktaninşallah yarın benimkide belli olur

canım oyyyyyy ne güzel bi haber bu yaaaaaa doğum zamanları geldi çattı ne hallerden geçtik 2li test, 3 lü test, ayrıntılı ultrason, şeker yüklemesi derken baya zaman geçti.geldik doğuma ay bana heyecan basıyo.canım alcan kuzucuklarını kucağına birini sağına birinbi soluna ne güzel yaaaa:CüvCüv::asigim:

canım maşallah bebişine ne güzel büyütmüşsün 1 haftada

kaydirigubbakcemile3 ilaç stoğun sağlamsa o zaman yarasın kuzey paşaya mamalarzemuszemus
canım hem çok uykusuzum hem de uyumak istemiyom bana belli olmaz gece bakarsınız hepinizden önce ben başlarım muhabbetekaydirigubbakcemile3 ama sne yinede kardeşinin çayına falan uyku ilacı katıver de işimizi sağlama alalım şekerimmkaydirigubbakcemile3

merhabalar canımmm gözün aydın demek pazartesi kucağında olcak nisan ikizleri maşallah sağ salim doğurursun inşallah canımcım dört gözle haberlerini ve resimlerini bekliyor olacağız ufaklıkların. dünya güzellerini görünce bizi unutma olurmukaydirigubbakcemile3

oyy oyy acayip yoruldum...
şimdi oturdum....
ve bebişim de kendini şöle bir sağ yana kaykıttı...
oyy severim ben onu yaa....
bende severim onu ayakcıklarını yerim:asigim:

maşallah canım ayy ne güzel iki tane bebeğin olcak ne güzel inşallah ağlıkla allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin pardon bebeklerini eğer hafta sonu gelmezse bebekler 3. sırada sen varsın desene

canım ikizler 4. sırada:lepi: yarın butterfly sezeryana gircek. jale onu burun farkıyla son atakta geçip 2. liğe oturdukaydirigubbakcemile3

budebe ii olmana sevindim canım allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah ne zaman olcak herşey yolunda değilmi

tuğbacım sağol canım bende anlamadım bu bebek 1 haftada nasıl bu kadar büyüdü 3 kilo olmuş deyince şaşaırdım çok ii dedi gelişmesi
ayy yarındamı bi doğum var ayy butterfly inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini ve bütün doğum yapacak olanlar jalecim de doğum yapmış normal mi olmuş acaba
ayy doğum haberleri geldikçe ürkmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…