2010 Nisan Anneleri

anaaaaammm sende mi akannehir saatler mi kaldi canimm :dance:
hadi canim hayirli haberlerle gel insallahhh,rabbimm yardimcin olsun :Saruboceq:
ayyyyyy benimde dogurasim geldi yhaaa boshayallersmile
Gülseminciğim dur sen daha.Timuçin azcık daha büyüsün içerde:):1hug:

kizlar bi saat kadar önce acayip kötü kasiklarim agridi,ilk kez kasilma yasadim,gecti ama hafiften regl agrisi gibi agrim devam ediyor

ne kötü bisey yha :gitme: ,demek son ay yalanci kasilmalari yasicaz böyle pööf

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:
Dürt bakalım görelim sonucunu.

Gülseminciğim dur sen daha.Timuçin azcık daha büyüsün içerde:):1hug:

canimcim yha napiyimm cok özledim oglusumuu kaydirigubbakcemile3
herkes gün belirliyor valla insanin dogurmak istemesi normal geliyor valla :icecream:
burdaki doktorlar 22 nisandan bir gün önce dogurtmazlar beni hatta mayis annesi yaparlar beni :dilcikar:

heee tugbis dürt sen dürtt kaydirigubbakcemile
sonrada daha vaktin var deyip sanciiyi kesmeye dünya serum baglarlarsa hastaneden cikartmazlarsa görürsünn alsanaalsanasmile ,Allah korusunnn :Saruboceq:

kizlar bi saat kadar önce acayip kötü kasiklarim agridi,ilk kez kasilma yasadim,gecti ama hafiften regl agrisi gibi agrim devam ediyor

İstirahat et canım.Belli olmaz yalancı yalancı sancı derken gerçeğe dönüşmesin.

İstirahat et canım.Belli olmaz yalancı yalancı sancı derken gerçeğe dönüşmesin.

dogurasim geldi diye diye hakkaten doguruyormuyum bide akannehir

gecti gibi canim yha olumunekankayizsmile ,bir saatte 4ten fazla olursa dogru hastane kapisina :lepi:

sen nasilsin bu arada canim :1hug:

sonrada daha vaktin var deyip sanciiyi kesmeye dünya serum baglarlarsa hastaneden cikartmazlarsa görürsünn alsanaalsanasmile ,Allah korusunnn :Saruboceq:

Yok yok doğurturlar artık durdurmazlar.37+5 olmuş.:))

dogurasim geldi diye diye hakkaten doguruyormuyum bide akannehir

gecti gibi canim yha olumunekankayizsmile ,bir saatte 4ten fazla olursa dogru hastane kapisina :lepi:

sen nasilsin bu arada canim :1hug:
Ben iyiyim canım.Evdeyim mutluyum.Çalışmıyorum.Uyuyorum öğleye kadar.kaydirigubbakcemile5:lepi:
Tabiki ağrılarımı ve mide yanmalarımı saymazsak(

İyiyim nazlıcığım artık evdeyim ya sende evde ol bence çok güzel:))

ya canım dün evdeydim ama çok sıkıldım. bugün dükkanda uyudum öğleden sonra daha güzel oldu:))) pazar yada pzt annem gelicek otururum belki:))

bende sürmeye baladım canım 1 kaç gündür fazla oynamadan sürüyordum ama dürteyim bende bari))))

hımm gördüm canım çok hoş. ben almadım da. eşim gerek yok diyor bende istiyorum. ikeanınkini beğendim bende ama çok renkli bizim odamız için. bakalım:))

reyhancımm.. hoşgeldin canım.. ne zamandır denk gelemiyoruz.. nasılsın? kızın nasıl? :) isim konusunda bir karara varamadınız mı daha? kızın gelicek ayoll.. yok mu seçenekler falann ?

öncelikle gecmis olsun canim benim kednine dikkat et biraz
ikinciside evet bayadir karsilasamiyoruz benim net bu ara acayip sorunlu gidip geliyo
tam cevap yazacam yine gidiyo
isim konusunda halen kararsizim yani isim bile bulamiyorum desem yeri var
ayrica herkesin etkisinde kaliyorum ne deseler sinirim bozuluyo ve o isimden vaz geciyorum yanlis biliyorum ama iste böyle :))))
kizimda cok sükür iyi sali günü son kontrolumuze gidecez hastaneye ve sonrada belli olacak dogum zamanim iste böyle canim sende utku beyde umarim iyisinizdir
opuyorumnanaktan

tamam canim veririm nomu sana sende benim haber kusum ol
tabi benden önce dogurmazsan opuyorumnanaktan

dikkat dikkat bebekmi geliyor yoksa opuyorumnanaktan
dikkat et canim dinlenmeye calis saka maka bide gercek sanci olmasin

Ben iyiyim canım.Evdeyim mutluyum.Çalışmıyorum.Uyuyorum öğleye kadar.kaydirigubbakcemile5:lepi:

ohhh izne ayrildin yani hihoyyyt dinlen canim bol bol
bir kac hafta sonra cok aricaz bugunleri kaydirigubbakcemile3
gerci hamilelik yorgunlugu agir yha benneyaptımki ,insan ne raahat yatabiliyor ne rahat oturabiliyor ne de dolasabiliyor
mide yanmalari icin kizlar ilaclar yaziyorlardi sen almadin mi canim ya da sormadin mi doktoruna?

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:
Dürt bakalım görelim sonucunu.
ahahha anlatırsınız artık çatlak bir nisan annesi vardı kendi memişlerini elliyodu doğurmak için ona rağmen 42. haftada sezeryanla doğurabildi diyekaydirigubbakcemile3

kız benim miadım geldi artık yarın gece 12 de 38+0 olcam gelene dur dencek zamanı geçtim ben ayolkaydirigubbakcemile3bebeğimim kilosuda iyi 1 hafta önce 3139 gramdı çıksın artık 3.5 kg olunca 8 kg doğurcak diilim ya ayolkaydirigubbakcemile3

ay canım yaaa aman dikkat et sıklaşırsa falan ihmal etme emi yaaa bak sen son aya yeni girdin yalancı sancıların başladı ben daha o nasıl bişi bilmiyom kaydirigubbakcemile3

dikkat dikkat bebekmi geliyor yoksa opuyorumnanaktan
dikkat et canim dinlenmeye calis saka maka bide gercek sanci olmasin

ayyy yok kizzz nerdeeee boshayallersmile
benimkisi bu topigin birincisi olur ama sondan birincisi :roflol:
buranin doktorlarinida biliyorsun iki haftada kalsa doguma sancin varsa serumla kesiyorlar :mymeka:

Gaviskon içiyorum ama kesmiyor canım.Tabletide benim doktorum önermedi malesef.

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ehehhe dürt bacım dürt bizim tembeller iyilikten anlamıyo onların bildiği dilden konuşmak lazımkaydirigubbakcemile3
cibilik görsel olarak çok özendiğim bişeydi yoksa gerçekten yaza kadar gerek yok sinekler piyasaya çıkana kadar ama beşiği tamamlıyor ben çok seviyorum alırsan ikea dakini sen de ekle şekerim merak ettim modeliopuyorumnanaktan

tamam canim veririm nomu sana sende benim haber kusum ol
tamam şekerim ben özelden atıyorum sana hemen :lepi:

ayy ben de 1 aydır evdeyim ne büyük rahatlık. tembellik çok zevkli valla çok memnunum halimden

ayyy yok kizzz nerdeeee boshayallersmile
benimkisi bu topigin birincisi olur ama sondan birincisi :roflol:
buranin doktorlarinida biliyorsun iki haftada kalsa doguma sancin varsa serumla kesiyorlar :mymeka:

biliyorum canim normal dogurtmak icinden ne varsa yapiyorlar valla
aman en dogrusuda o bence tehlike olmadigi sürece normal dogum yapanlarda buna ilerde hak verecekler en güzeli sancini cekip normal dogurmak

42.ci haftada mi :roflol: ,bak koskoca Albert Einstein gibi olur belkim seninkide, o bile cok gec dogmus kaydirigubbakcemile3

40i tamamlamadan ciikis yok senin bebise sırnaşık şey ,eee rahat yeri biliyoo yafruuun anacimm :icecream: hem yüzbinkere masallah canim kilosuna dogasiya bi bes kilo olur artik :icecream:

bu arada daha iyiyim tugbisimm ,olursa bisey solugu hastanede alirim zaten
biktilar ordakilerde benden utaniyorum valla hepte japon doktora denk geliyorum :roflol:
yine mi sen yha dicek bir gün :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…