Gülseminciğim dur sen daha.Timuçin azcık daha büyüsün içerde:):1hug:anaaaaammm sende mi akannehir saatler mi kaldi canimm :dance:
hadi canim hayirli haberlerle gel insallahhh,rabbimm yardimcin olsun :Saruboceq:
ayyyyyy benimde dogurasim geldi yhaaa boshayallersmile
hoşgeldin fıstığımm
canım örtüler yıkanıyo şu anda pazartesi temizlikten sonra serili halini çeker yollarım . baskılı polar kumaşlar var ya onları koltuğun ölçülerine göre strech çarşaf gibi lastikli diktirdim canım hemen pazartesi eklerim resimleri cibinliğide yarın eklerim canımcım:lepi:
kaan adaya selam söylüyo canım sözleşmiş bunlar bizi nisan topiğine rezil edecekler günümüz herkesten ileri ama bence de en son biz doğurcaz napsak acabakaydirigubbakcemile3ben yarın göğüs kremine başlıcam hem doğumdan sonra emzirirken yara olması diye hem de memişlerle oynamak sancıları başlatabilirmiş ya azıcık krem bahanesiyle dürtecem vallakaydirigubbakcemile3
Gülseminciğim dur sen daha.Timuçin azcık daha büyüsün içerde:):1hug:
hoşgeldin fıstığımm
canım örtüler yıkanıyo şu anda pazartesi temizlikten sonra serili halini çeker yollarım . baskılı polar kumaşlar var ya onları koltuğun ölçülerine göre strech çarşaf gibi lastikli diktirdim canım hemen pazartesi eklerim resimleri cibinliğide yarın eklerim canımcım:lepi:
kaan adaya selam söylüyo canım sözleşmiş bunlar bizi nisan topiğine rezil edecekler günümüz herkesten ileri ama bence de en son biz doğurcaz napsak acabakaydirigubbakcemile3ben yarın göğüs kremine başlıcam hem doğumdan sonra emzirirken yara olması diye hem de memişlerle oynamak sancıları başlatabilirmiş ya azıcık krem bahanesiyle dürtecem vallakaydirigubbakcemile3
kizlar bi saat kadar önce acayip kötü kasiklarim agridi,ilk kez kasilma yasadim,gecti ama hafiften regl agrisi gibi agrim devam ediyor
ne kötü bisey yha :gitme: ,demek son ay yalanci kasilmalari yasicaz böyle pööf
İstirahat et canım.Belli olmaz yalancı yalancı sancı derken gerçeğe dönüşmesin.
heee tugbis dürt sen dürtt kaydirigubbakcemile
sonrada daha vaktin var deyip sanciiyi kesmeye dünya serum baglarlarsa hastaneden cikartmazlarsa görürsünn alsanaalsanasmile ,Allah korusunnn :Saruboceq:
Ben iyiyim canım.Evdeyim mutluyum.Çalışmıyorum.Uyuyorum öğleye kadar.kaydirigubbakcemile5:lepi:dogurasim geldi diye diye hakkaten doguruyormuyum bide akannehir
gecti gibi canim yha olumunekankayizsmile ,bir saatte 4ten fazla olursa dogru hastane kapisina :lepi:
sen nasilsin bu arada canim :1hug:
İyiyim nazlıcığım artık evdeyim ya sende evde ol bence çok güzel:))
hoşgeldin fıstığımm
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_dekorasyon_popup.aspx?seriID=57
nazlıcım cibinlik bu sayfada 3. resimde ben yarın yakından çeker resmini gönderirim. aparatıyla birlikte 89 tl fiyatı burdaki çileğe teşhir amaçlı gelmişti; amanın kirlenmesin burda diyip kaptık hemen 1 aydır bekliyodum yakından görmek için bu cibinliği
reyhancımm.. hoşgeldin canım.. ne zamandır denk gelemiyoruz.. nasılsın? kızın nasıl? :) isim konusunda bir karara varamadınız mı daha? kızın gelicek ayoll.. yok mu seçenekler falann ?
ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..
canım refişimmm teşekkür ederizkaydirigubbakcemile3 ah canım yaa nst süper de sıpa her geçen gün büyüyo kokruyom taşıayamıcam bir gün bir yerde çakılıp kalcam diyekaydirigubbakcemile3 seninde miden yanıyomuş galiba çok geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktan
hoşbulduk selencim teşekkür ederiz hem de nasıl bekletiyo hiçbir doğum belirtimiz yok.
canım benim hoşgeldin valla aramızdan seç beğen birimizi yaz telefonunu ben de alabilirim seve seveopuyorumnanaktan çatır çatır doğuracam inşallah da zaman geçtikçe ümidim kırılıyo bizim sıpa 4 kg ı geçerse hiç şansım kalmıcak doktor çatır çatır kesecek beni:roflol:[/CO
canım saol bitanem yarın senin için de güzel haberler çıkar inşallah hastaneden:) valla çok özledim canım seni toparlanmanı bekliyom gece sohbetleri içinopuyorumnanaktan ben iyiyim canım zeynocumdan senin güzel haberlerini aldıkça daha iyi oldum çok şükür opuyorumnanaktan
kizlar bi saat kadar önce acayip kötü kasiklarim agridi,ilk kez kasilma yasadim,gecti ama hafiften regl agrisi gibi agrim devam ediyor
Ben iyiyim canım.Evdeyim mutluyum.Çalışmıyorum.Uyuyorum öğleye kadar.kaydirigubbakcemile5:lepi:
Tabiki ağrılarımı ve mide yanmalarımı saymazsak(
ahahha anlatırsınız artık çatlak bir nisan annesi vardı kendi memişlerini elliyodu doğurmak için ona rağmen 42. haftada sezeryanla doğurabildi diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:
Dürt bakalım görelim sonucunu.
kız benim miadım geldi artık yarın gece 12 de 38+0 olcam gelene dur dencek zamanı geçtim ben ayolkaydirigubbakcemile3bebeğimim kilosuda iyi 1 hafta önce 3139 gramdı çıksın artık 3.5 kg olunca 8 kg doğurcak diilim ya ayolkaydirigubbakcemile3
heee tugbis dürt sen dürtt kaydirigubbakcemile
sonrada daha vaktin var deyip sanciiyi kesmeye dünya serum baglarlarsa hastaneden cikartmazlarsa görürsünn alsanaalsanasmile ,Allah korusunnn :Saruboceq:
ay canım yaaa aman dikkat et sıklaşırsa falan ihmal etme emi yaaa bak sen son aya yeni girdin yalancı sancıların başladı ben daha o nasıl bişi bilmiyom kaydirigubbakcemile3kizlar bi saat kadar önce acayip kötü kasiklarim agridi,ilk kez kasilma yasadim,gecti ama hafiften regl agrisi gibi agrim devam ediyor
dikkat dikkat bebekmi geliyor yoksa opuyorumnanaktan
dikkat et canim dinlenmeye calis saka maka bide gercek sanci olmasin
Gaviskon içiyorum ama kesmiyor canım.Tabletide benim doktorum önermedi malesef.ohhh izne ayrildin yani hihoyyyt dinlen canim bol bol
bir kac hafta sonra cok aricaz bugunleri kaydirigubbakcemile3
gerci hamilelik yorgunlugu agir yha benneyaptımki ,insan ne raahat yatabiliyor ne rahat oturabiliyor ne de dolasabiliyor
mide yanmalari icin kizlar ilaclar yaziyorlardi sen almadin mi canim ya da sormadin mi doktoruna?
ahahha anlatırsınız artık çatlak bir nisan annesi vardı kendi memişlerini elliyodu doğurmak için ona rağmen 42. haftada sezeryanla doğurabildi diyekaydirigubbakcemile3
kız benim miadım geldi artık yarın gece 12 de 38+0 olcam gelene dur dencek zamanı geçtim ben ayolkaydirigubbakcemile3bebeğimim kilosuda iyi 1 hafta önce 3139 gramdı çıksın artık 3.5 kg olunca 8 kg doğurcak diilim ya ayolkaydirigubbakcemile3
ehehhe dürt bacım dürt bizim tembeller iyilikten anlamıyo onların bildiği dilden konuşmak lazımkaydirigubbakcemile3bende sürmeye baladım canım 1 kaç gündür fazla oynamadan sürüyordum ama dürteyim bende bari))))
hımm gördüm canım çok hoş. ben almadım da. eşim gerek yok diyor bende istiyorum. ikeanınkini beğendim bende ama çok renkli bizim odamız için. bakalım:))
tamam şekerim ben özelden atıyorum sana hemen :lepi:tamam canim veririm nomu sana sende benim haber kusum ol
ayy ben de 1 aydır evdeyim ne büyük rahatlık. tembellik çok zevkli valla çok memnunum halimdenBen iyiyim canım.Evdeyim mutluyum.Çalışmıyorum.Uyuyorum öğleye kadar.kaydirigubbakcemile5:lepi:
Tabiki ağrılarımı ve mide yanmalarımı saymazsak(
ayyy yok kizzz nerdeeee boshayallersmile
benimkisi bu topigin birincisi olur ama sondan birincisi :roflol:
buranin doktorlarinida biliyorsun iki haftada kalsa doguma sancin varsa serumla kesiyorlar :mymeka:
ahahha anlatırsınız artık çatlak bir nisan annesi vardı kendi memişlerini elliyodu doğurmak için ona rağmen 42. haftada sezeryanla doğurabildi diyekaydirigubbakcemile3
ay canım yaaa aman dikkat et sıklaşırsa falan ihmal etme emi yaaa bak sen son aya yeni girdin yalancı sancıların başladı ben daha o nasıl bişi bilmiyom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?