kızlar bu arada acayip uykum var geç yattım erken kalktım bugün ama biliyom yatağa girince uyuyamıcam o yüzden sürüne sürüne gitmem lazım yatağa komik şeyler yazıp uykumu açmayın emikaydirigubbakcemile3
canım valla dayanamıcam çok uykum var yarın sözüm olsun yoklamayı birlikte alırızkaydirigubbakcemile3oooo sende kaç emi....
ii bakalım....
ama gece uykun kaçarsa ben gene msn deyim aklında olsun bi uğra olurmu laflarız....
ii gecelr tuğbacım.....
canım ben de kaçıyom valla kaydirigubbakcemile3tuğbacım hoşbulduk canım ama malesef kaçmak durumundayım belim çok ağrıdı..azcık soluma doğru yatayım ölede muhtemelen uyur kalırım..hepinize ii geceler melekleriniz ve siz allaha emanet olun..
ben gene acıktım.....
az önce bir blog sayfasında doğum hikayesi okuyordum....
doğuma gitmeden önce karnım bir yumuşuyor bir sem sert oluyordu yazmış ,bunlar doğum kasılmalarıymış...
ama bu bende hep oluyor,bir an geliyor karnım sertleşiyor bebek bir yana toplanıyor...
bir an geliyor karnım gayet yumuşak ve rahat oluyor...
tabi o sertleşme anlarında acayip kasılıyorum .....ve yürüyorsam oturmak istiyroum....
haydi hayırlısı diyelim yarın anlıycaz herseyi....
slm kızlar o zaman ben doguruorum :ecrin_bebek: 6dan beri kasılmalarım var sag tarafa oturdu kalkmıo sankı . uykumda gelmio kocama sarılıp uyumaya calıscam . kaynanamlar vardı 1 saat once gıttıler dırek dus a attım kendımı rahatlarım dıe kafamçokkarıştı ama yok deısen hıc bıse off heralde bende doguracam kızlar erkenden :CüvCüv:
oooo funda ve zelihacım burdaymış hoşgeldiniz kızlar....
budebe ii olmana sevindim canım allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah ne zaman olcak herşey yolunda değilmi
inşallah seninde belli olur, güzel haberlerle gelirsin canım.belki de göktuğumuz süpriz yapıp yarın gelir bize:))
kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sorum doğumunuz nasıl olacak sezeryan mı normal mi?doktorunuz ne diyor ???? ben 2 doktora gidiyorum biri tüp bebekte zorunlu sezeryan diyor diğeri yok normal de olur diyor sizceee
oooo funda ve zelihacım burdaymış hoşgeldiniz kızlar....
kızlar ya sorması ayıp ama sizde de oluyomu*bebek aşağıya baskı yaptığı için lavaboya düzenli çıkabiliyomusunuz*
hoşgeldin dünür biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın gizem nasıl*kayınvalidenin ellerine sağlık baya bişeyler yapmış yine*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?