2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr... bebişler ve anneleri çok güzel bir gün geçirirler umarım... bu arada da hayırlı cumalar...

gece sohbetine kalamıyorum ama açılış bende erkenci olarak... tek eksik kaldı dünürüm :))) o da gelir birazdan sanırım...

gunaydın kızlar....
benide uyku tutmadı kalkıp kahvaltı edeyim hazırlanayım,doktorum saat 10 'Da hastanede oluyor ....
sonra gelip bir posta uyurum nasıl olsa:))))))))

gunaydın refişim...
dünden beri nasılsın...
bir kaza atlatmıştın ,elim sıyrıldı demiştin,şimdi nasıl...
bu arada sana hayırlı cumalar tatlım....
inşlh hepimiz için gercekten hayırlı bir cuma olur....
ewt gece yoksun sen(((

28 sayfa geçmiş okudum kimseler yokken :)))) maşallahh kızlarr... :) şimdi özetler... :)

öncelikle dünkü atlattığım kazadan dolayı geçmiş olsun diyen sinem,serap,özge,tuğba,gülsemin,seda,deniz,mehtap ve reyhan arkadaşımıza teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

sinemcim.. canım herkes gün belirliyo sanırım beyin gücüyle yoğunlaşmak için :)) mümkünse bana das 2 nisan yazarmısın listede... :) gerçi dr.umuz 1 yada 2 nisan dedi zaten ama ben 2 nisan kesin demesi için şeyttiydim :))

gülsemin... canım haftasonu sınavın varmış.. başarılar canım... Rabbim zihin açıklığı versin.. ve de p.tesi dr.kontrolünden sonra iyi ve güzell haberlerini de bekliyoruz...

denizcim.. hyatım aradın dün.. o korkumun üstüne nasıl rahatlattın anlatamam.. accık haşladın da ama olsun :)) sağolasın...

mehtapçıım... canımm maşallah Eymen'ime yaa.. kocaman olmuş annesii.. kilosu gayett iyi boyu süperr.. kızz bu oğlan ablasına çekmedi çoook şükürr... izne ayrılmışsın gözün aydın canımm... bol bol dinlen artık.. ohh sefanız olsun oğluşunla.. bu arada dün aradığın için de teşekkürler canım.. nasıl moral oldu anlatamam o korkumun üstüne ...

hacer... maşallah canım oğluşuna.. 1 haftada kocaman yapmışsın ayooll :) ianş. sağlıkla doğar annesi..bu arada midenden sende uyuyamamışsın dün gece.. çok geçmiş olsun cnımm..

semafatih... oyy.. bir nisan annemiz daha mı doğuruyo.. amann pıtır pıtır başladı doğumlarr... gözün aydın canım.. p.tesi doğum olucakmış.. sorunsuz bir şekildeatlatırsınız 3 ünüz de inşallah... SAğ salim alırsın yavrularını kucağına inş ...

reyhan... iyi olmanıza sevindim canım.. kızz isim konusu çok zor biliyorumm.. biz bile nasıl zorlanmıştık düşünüyorum da... amaartık bul bişiyler bacımm.. kız doğdu doğacak :)) salı günü kontrolünüz varmış.. inşllah iyi haberlerle bekliyoruz sizi de.. Utku bey de iyi.. dün accık kasıldı yavrum korktu o da ama tepikleriyle destek oldu beni de rahatlattı.. çok şükür hareketlerinde bi azalma yok..

özgecim... günaydın canımm.. dr. kontrolünüz varmış bugün.. inşallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi.. ama bu kez de geçenki gibi saatler sonra yazma emi. hemen bekliyorumm.. :)) gece uykusuzluğuna dayanamıyorum canım.. wc ye kalktığımda da uyuyamasamda sıcacık yatağımdan başka bşi yerde rahat edemiyorum ben.. kocişime sarılıp bi şekilde uyuyorum zaten :)) ama bakalım inş. bişiy olmazsabu gce belki uğrarım :)) hıı bu arada.. iyiyiz.. akşam accık bel ağrım oldu.. kasıklarda sancı ağrı fln hiçbişiy yoktu ama sağolsun hüseyin beye dinletemedim vee dr.u aradık durumu anlattık.. isterseniz gelin ama karnın bir yere çarpmadıysa sorun yoktur dedi.. bu sattten sonra doğum olsa bile kasılmadan değil miyadınızda olduğunuzdan olur ama artarsa hemen arayın hast.ye geliyim dedi... hareketlerini sordu.. kıpır kıpır dedi eşim de.. oo iyi o zaman sorun yok demektir dedi.. bende ufacık bi bel ağrısı için gitmek istemedim açıkçası.. bi sürü uğraş olcak.. tahliller fln saattlerimi hast. de geçirmiyim dedim.. sancım fln yoktu çünkü.. neyse iyiyiz kısaca :))) halaa bir ağrım sancım olmadığına,bebeğim kıpırdadığına ve doğurmadığıma göre çok şükür sorun yok demektir :))

dünürcüüm.. uyuyosun sanırım halaa.. bende çıkıyorum canım.. öğleden sonra görüşürüz inşallahh.. söylemeden geçemedim.. dün o panikle bilg. başına oturdum ve sana yazdım ilk düştüğümde .. nasıl rahatlattın nasıl motive ettin de ağlamam geçti anlatamam.. senle konuşana kadar hem içimi çeke çeke ağladım bebekler gibi hemde nasıl kasıldım titredim anlatamamm.. çook sağol bitanemm.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
neyse uykucu nisan annelerii.. biz ablamızın kahvaltı olayına geçelim.. onu okula göndermeden de işim bitmiyo :)) öğleden sonra bişiy çıkmazsa görüşürüzz.. opuyorumnanaktan

refişim[/COLOR ii olmana cok sevindim....
utkuda kıpır kıpırmış maşlh ona...aman aman içim rahatladı....
aman mşlh ne gzl uyuyorsun bi sekilde yoksa kk da deli gibi topik topik dolanmak çok sıkıcı....

günaydın bayanlar... akşam bi güzel uyudum kalkamadım bi daha:))
baya kaynatmışsınız. refişçim geçmiş olsun. nasılsın şu an??
özgecim sende kasma kendini ii şeyler söyleyecek bugün dr bak:)))

bugün amma çok dr a giden var. bende özendim bi gitsem mi?? adam neden geldin derse canım istedi derim:)))))

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleriiiiiii...........
bizde oğlumla bugün dr a gideceğiz,bakarsınız dr yine yatırır kaydirigubbakcemile3 diye hazırlıklı gitcez.dr demesin gelmişken doğumunuda yaptıralımlaelaelaelaelaezaten adam benim oğlanı kilolu buluyor bana normal geliyor gerçi ama neyse...........
bugün dr a gidecek tüm arkadaşlar iyi heberlerle gelsin inşallah.............

sarımelekcim sen ne yaptın dr bi ara her hafta kontrole çağırıyordu seni*şun herşey iyidir umarım

iyi haberlerle gel canım.bizim herşe yolunda çok şükür sadece bebişim biraz zayıf olacak aman iyi olsunda önemlideğil.

günaydin anniŞler ve dogmamis melekler opuyorumnanaktan
hastaneye giden arkadaslar iyi haberlerle dönün insallah bakalim ne kadar olmus kuzuucuklar,nasillarmis ,keyifleri nasilmis :asigim:

dün gece burdan ciktiktan sonra uzandim o agriyla ama ne mümkün gecmek bilmedi
ara ara kasildi ama sonra bisey yokmus gibi normale döndü

gece boyunca tekrarladi durdu aglamaktan beter oldum :çok üzgünüm: ,ben gercek sancilara nasil dayanicam simdiden böyle olursam senağlama

2,5 saat uyuyabildim sadece ,wcye gitmek icin bile yataktan kalkamaz oldum agridan

ben her sabah kalktigimda bebek asagiya inmismi diye elle kontrol ediyorum mide hizasindan

bugun bebegim cok asagiya inmis 5 parmak kadar hemde ama dün yukaridaydi halaacaba agrim ondan olmus olabilir mi ?

sen bize mart annesi olacaz diye kızdın ya. bak bebişin neler yaptı sana:)))) bizden önce doğurursan hiç şaşmam valla:umursamaz:

refiscimm sagol bitanem sinavda dogurmazsam ben baska gün dogurmam herhalde
insallah Allah yar ve yardimcim olur yarin:Saruboceq: ,pazartesi kontrolum var diye katlaniyorum agrilarima dogrumu yapiyorum bilmiyorum :1no2:

fundacim hayirli haberlerle gel bitanem insallah Şeniz

sarimelekcim senin bebis kac kiloydu ki canim ? üzülme dünyaya geldiginde besler büyütürsün :1hug: tek duan saglikli olsun Allahim olsun canimcim

sen bize mart annesi olacaz diye kızdın ya. bak bebişin neler yaptı sana:)))) bizden önce doğurursan hiç şaşmam valla:umursamaz:

cikisi kapattim nisandan bi gün önce gelmesin diye kaydirigubbakcemile3
oglum cikis planlari yapiyor nazli teyzesi cikmaz o cikmaz nisana kadar hatta mayis annesi falan yapar o beni kaydirigubbakcemile

saka maka daha cok erken canimcim benim icin bebegimin dogmasina 4 haftadan bile fazla var :1no2: sagligi benim icin herseyden önemli sonuna gelmisken duvara toslamak istemiyorum cok korkuyorum bundan

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar, iyi hafta sonları. ne güzel bu hafta da çok çabuk geçti ve bugün işyerimde uzuuuuun bir süreliğine son çalışma günüm ben de izne ayrılıyorum inşallah. sizler nasılsınız bakalım?

iyi haberlerle gel canım.bizim herşe yolunda çok şükür sadece bebişim biraz zayıf olacak aman iyi olsunda önemlideğil.

inşallah canım iyi haberlerle geliriz.herşeyin iyi olmasına sevindim canım.iyi olsunda zayıf olması önemli değil sen doğduktan sonra besler kilo aldırırsın canım.kilolu bebek sağlıklı bebek olmuyo zaten canım.en son ne zaman gittin kaç kiloydu?

ben cıkıyorum kızlar...
inşlh doktorumun bana bir gun verir artık...
hemde suni sancıyla deneyelim diye tutdurmaz....bu sinirle boğarım onu valla....
gene heyecandan tansiyon tavan...
acayip bir kalp çarpıntısı eşliğinde kahvaltı yaptım....
nese kızlar kaçayım ben...
bakalım nst falan gene iki saati bulur gelmemiz....
öpüyorum sizleri doktora gidecek diğer annişler sizlerde guzel haberlerle dönün .....

tabi canım haklsın tut valla zamanında gelsin inşallah...opuyorumnanaktan

gitti( ne ağrı ne sızı var( hadi kızlar beyin gücü, beyin gücü.... özgeeeeee hadii...:enbuyukkk:

sen çok uğraştın bak mart annesi olabilecek arkadaşlarla gördünmü bak senin oğlan kıskandığını anladı seni de mart annesi yapacaktı heralde kaydirigubbakcemile3 aman aman hayırlısı kimseyi zorla doğurtmuyoruz isteyen istediği tarihe karar versin enerji toplayıp o güne hazırlıyoruz. bak nazlı o potada bu gece 24 ten sonra istediği saat doğurabilir ama bugün olmaz bugün butter doğum yapacak inşallah. ondan da kim haber alacak ya? bu arada tatlıms tuğbayı arasak mı dün sancım var diyodu kızcağız iyi mi ki bilmiyorumkismile

özgecim sakin ol da nst de sancı çıkmasın aman arkadaşım iyi haberlerle gel emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…