slm güzel anneler hayırlı cumalar
özgecim fundacım denizcim ve diğer dra gidecekler inş. hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi
suan online olan arkadaşlar umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir benimde bademciklerim şiş uyandım maalesef umarım cabuk geçer
benim bebişim en geç 9 nisanda gelecek.sezeryan olacak.benim miniğim çok küçük daha teyzeleri.2kilo.küçük olacak biraz.sorunlar yaşadık diye biraz geri kaldık.
cumanız mübarek olsun nisan anneleri ve tabi mart anneleriiii
slm güzel anneler hayırlı cumalar
özgecim fundacım denizcim ve diğer dra gidecekler inş. hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi
suan online olan arkadaşlar umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir benimde bademciklerim şiş uyandım maalesef umarım cabuk geçer
mrb güzel nisan anneleri hepinize hayırlı cumalar.doktora gidecekleri güzel haberleriyle bekliyoruz.
Günaydın kızlar biz bugun temellik yapıp yenı uyandık zemuszemus kızım acıkmıs gecmıse bakamadım bıseler yıyıp gelıcezdavetsiz mısafır gelmezse geri gelip okuruz yerimseniben
Günaydın kızlar biz bugun temellik yapıp yenı uyandık zemuszemus kızım acıkmıs gecmıse bakamadım bıseler yıyıp gelıcezdavetsiz mısafır gelmezse geri gelip okuruz yerimseniben
6 nisan inşallah canım.avukat44 ne zaman gelicek bebişimiz??
sağolasın canım.evet heyecen basıyor insanı.ama en azından ona göre proğram yapabiliyorum.inşallah acil bir durum olmaz.avukat sagol cnm dikkat ediyorum ama oldu işte ılık ılık ıhlamur biraz rahatlatıyor evet bu arada doğum tarihi belli olmuş ne güzel
özgeeeee online görünüyosun geldin mi doktordan? noldu?
avukat44 hayırlı olsun canım yakınmış senin de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?