geçmiş olsun canımmm aman dikkat et kendine önemli zamanlar bitanemopuyorumnanaktantubicimmm benim bademciklrim iltihap olmuş ıhlamur içip duruyomm
özgecim maaş. kuzeye sabretmeyi öğrendi çok erken gelmiycek
saol bitanem sizler varken rahatlamamak mümkünmü geçti bileopuyorumnanaktanzemuszemusgozun aydın ozgecım masallah bebısede sanada TUGBA bak guzel haber azcık rahatla emı.
görüşürüz canım kendine iyi bak mide yanması boşuna çekme malum ilaçlar işe yarıyoopuyorumnanaktanözgecim hayırlısı olsun.Allah hepimize kolaylık versin.inan seni merak ettiğim için bekledim.çok uykusuzum yoksa.
bu arada sizin mide yanmanızı ilk defa dün gece yaşadım.
Allah size kolaylık versin.çok kötü birşey.beni mahvetti.
ben bu kez cidden kaçıyorum.hoşçakalın.
ah özgecim hep kendi kendimize yapıyoz valla. hormonlar galiba eşim artık kafayı yicek her yanına asık suratla gittiğimde üzülüyo.tubacım canım germeyelim son zamanlarda kendimizi valla.....
valla ben karar alıyrum hep germiycem kendimi ,üzmüycem diye,ama nstye cıkarken bile eşimle tartıştım gene gerildim oluyo yani hepimiz bişiler yaşıyoruz işte kimimiz eşten kimimiz kaynanadan...
bir de aşırı duyarlı olduğumuz dönem ne olsa batıyor....
azönce yasadığım seyi anlatsam sana,valalhi bana kızarsın ,eşime hak veririsin ama yapıyoruz işte mızmızlık......
hoşgeldin canımmm oku oku kafanı ütüleyen yoksa oku geçmişikaydirigubbakcemile3Merhaba arkadaşlar.Hayırlı cumalar.a.s.
Ben bir geçmişe bakıp geliyorum.
doktor teysemiz tansiyon yuksekliğimizden şüphelendi ve idrarda proteine bakalım dedi,şükür yuksek çıkmadı ama lökosit çok yuıksek çıktı....
suyumuz gene normalmiş,gelişimimiz gayet ii....
bu sefer altdan muayne etmedi,gerek görmedikçe sağlıklı değil dedi....
gebeliğin son aylarına bağlı tansiyon yuıksekliği olabilir dedi,bu haftada bakıcaz gene yuksek olursa baska bi çözüm yolu deniycez...
bebeğim mart sonuna kadar gelme ihtimali yokmuş öle söledi...
mart sonu heran hazırlıklı olucaz dedi...
tamamen doğum pozisyonu almışız dönme ihtimal, sıfır dedi....
midemiz tam anlamıyla boşalmış bu bebeğimin doğum kanalına girdiğinin göstergesiymiş....
ama ben bzaten hep aşağıda taşıyordum onunda biraz etkisi varmış bukadar düşük olmasının yani....
nst miz de gene sancımız çıktı,neden böle acaba dedi doktor teysemiz amaa sınırda yani....
bakalım bir hafta sonra bir daha gidicez kontrolümüze...
doğum konusunda konuştuk...
ben genede normal yapalım derim dedi....
oyuzden bekleyelim mart sonuna kadar dedi ....
bakalım şuan için muallaktayız kızlar tarihimiz belli değil....
amannn boşver canım takma tabiii bebişine en büyük iyiliği yapıyosun canım:lepi:İYİYİM CANIM BENIM DAHA VAKTIMDE VAR HIC UMARSAMIYORUM BISIYI BU RAHATLIKTA IYI DEGIL BILIYORUM AMA NAPIYIM HICBISIY YAPASIM YOK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinemcim bildiğim kadarıyla tuğba geç kalkıyor biraz bekleyin bence aramak için. öğleden sonra gelmezse arayın. bende hazırlanıp gideyim bari canım sıkıldı. işleri halleder ordan da halıcıya giderim kızıma halı alıp geleyim:)
kızlar merhabalar nasılsınız benim yine keyfim yok:)
1 saattir online ım geçmişi okıcam kayınvalidem karşımda habire bişiler soruyo, sölüyo kafa beyin kalmadı okuyamadım da okuduğumu da anlayamadımkaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir.
gece çok uykusuz olmama rağmen uyuyamadım ağrı sancı ağırlıktan. artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum oğlumu taşıyamıyom artık. zaten tahammül sınırlarım da daraldı hiç bir şeyi hiç kimseyi çekemiyom. offf offff artık doğurmak istiyom.
slm kızlar bugün ağlak bi haldeyim bebeşin kalan kıyafetlerini yıkadım hem ağladım hem astım şimdi jale doğurmuş onu gördüm ağladım ağlaaa ağlaaaa
doktor teysemiz tansiyon yuksekliğimizden şüphelendi ve idrarda proteine bakalım dedi,şükür yuksek çıkmadı ama lökosit çok yuıksek çıktı....
suyumuz gene normalmiş,gelişimimiz gayet ii....
bu sefer altdan muayne etmedi,gerek görmedikçe sağlıklı değil dedi....
gebeliğin son aylarına bağlı tansiyon yuıksekliği olabilir dedi,bu haftada bakıcaz gene yuksek olursa baska bi çözüm yolu deniycez...
bebeğim mart sonuna kadar gelme ihtimali yokmuş öle söledi...
mart sonu heran hazırlıklı olucaz dedi...
tamamen doğum pozisyonu almışız dönme ihtimal, sıfır dedi....
midemiz tam anlamıyla boşalmış bu bebeğimin doğum kanalına girdiğinin göstergesiymiş....
ama ben bzaten hep aşağıda taşıyordum onunda biraz etkisi varmış bukadar düşük olmasının yani....
nst miz de gene sancımız çıktı,neden böle acaba dedi doktor teysemiz amaa sınırda yani....
bakalım bir hafta sonra bir daha gidicez kontrolümüze...
doğum konusunda konuştuk...
ben genede normal yapalım derim dedi....
oyuzden bekleyelim mart sonuna kadar dedi ....
bakalım şuan için muallaktayız kızlar tarihimiz belli değil....
gozun aydın ozgecım masallah bebısede sanada TUGBA bak guzel haber azcık rahatla emı.
tubicimmm benim bademciklrim iltihap olmuş ıhlamur içip duruyomm
özgecim maaş. kuzeye sabretmeyi öğrendi çok erken gelmiycek
kızlar grsrz ben çıkıp uzanayım biraz öptüm hepinizi
özgecim hayırlısı olsun.Allah hepimize kolaylık versin.inan seni merak ettiğim için bekledim.çok uykusuzum yoksa.
bu arada sizin mide yanmanızı ilk defa dün gece yaşadım.
Allah size kolaylık versin.çok kötü birşey.beni mahvetti.
ben bu kez cidden kaçıyorum.hoşçakalın.
özgecimmmm göüzünüz aydın sonuçlarınız güzelmiş. bak doktorunda normali deneyelim demiş. kuzey de normal gelmek istiyo. sen biraz daha düşün bu normal doğum işini nollluurrr.
yalnız sancı niye çıkıyo doktor da anlamadıysa kim anlıcak ayol.
saol canım yaa aslında kayıvalidemin kötü bir niyeti yok sohbet etmeye çalışıyo ama hiç susmuyokaydirigubbakcemile3 ben hiçbişeye tahammül edemiyom yoksa öyle kötü konuşmuyo.ohaoldumsmile
ya birde otuz yaşıma geldim sürekli nasihat, öğretme hevesi çekemiyomkaydirigubbakcemile3klasik yaşlı anne işteboshayallersmile
anlıyacağın kimse bana bişi yapmıyo da benim tahammülüm yok
sen nasılsın tatlım?
dünürcüm kayınvalidem kadar ağlayan birisi daha yoktur sanırım herşeye ağlıyo ya.düşün biz balayına giderken ağladı.düğün salonundan eve geliyoruz oğlu evden ayrılıyo diye ağladı.bazen çok komik şeylere ağlıyo bana gülme geliyosırnaşık şey
hg batuhanım...
özgecimmmm göüzünüz aydın sonuçlarınız güzelmiş. bak doktorunda normali deneyelim demiş. kuzey de normal gelmek istiyo. sen biraz daha düşün bu normal doğum işini nollluurrr.
yalnız sancı niye çıkıyo doktor da anlamadıysa kim anlıcak ayol.
saol canım yaa aslında kayıvalidemin kötü bir niyeti yok sohbet etmeye çalışıyo ama hiç susmuyokaydirigubbakcemile3 ben hiçbişeye tahammül edemiyom yoksa öyle kötü konuşmuyo.ohaoldumsmile
ya birde otuz yaşıma geldim sürekli nasihat, öğretme hevesi çekemiyomkaydirigubbakcemile3klasik yaşlı anne işteboshayallersmile
anlıyacağın kimse bana bişi yapmıyo da benim tahammülüm yok
sen nasılsın tatlım?
anneee gece uyuyamayınca anca toparlanıorum cnm eh bide geceden kalma sinir bozukluguda cabası
ah kıyamam sana ya. bak bişey dicem kaynanana söyle size taşınsın böyle hergün mesai gibi gelip 9 saat oturduktan sonra gitmek zor oluyodur. bi teklif et istersen. hem sendeyken misafir konu komşu çağırması da kolay olur. misafir ağırlarken evde doğurursan da hepsi tecrübeli olduğundan zorluk çekmezsin :dance: sırnaşık şey
kızlar cok saolun hepiniz hepinizi öpüyorum....
bebişim beklemeyi öğrencek sanırım...
bakallım sezeryana karar verirsek inşlh 5 nisan dedi....
ama yapacak bu kadın beni sezeryan biliyorumm yehuuu :))))))
aaa tamam sen sezeryanı kafaya koymuşsun kadın normal yapabilirsin dese de ııııh sen normal yapmıcan anlaşıldıklava:
sen haklısın özge cim.. boşver takma kafana bak barışmışsınız da..
tuğbacım sinem de (annee) seni merak etmişti. akşam sancılarım var deyince. bende geç uyandığını söylmeiştim. Bak öyle olmuş:)) günaydın canım:)) birde telefonun yok sanırım kimsede. birilerine ver istersen haberleşmek için.
meraba sinem cimmm ay valla bu sabah biraz da inmiştisakin ol tubişim az kaldı salıya seni doğurtacaz şekerim. bak karnında aşağı inmiş hazır. inmişken daha da iniverir salı günü hadi beyin gücüne
tuğba burda olduğuna göre daha doğurmadın heralde bacım merak ettim seni. dün korkuttun. öyle canın istediğinde doğuramazsın şekerim herkesin bir günü var en erken çarşamba olur yazayımmı seni listeye? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?