2010 Nisan Anneleri

Eltine inanamıyorum, ins biran önce sağlığına kavuşur. Allah yardımcısı olsun, başka sıkıntı vermesin.

gercekten masallah canim bende agrim yok sizim yok diye dolaniyordum buralarda bak gece mahfoldum
en iyisi konusmamak böyle seyleri kaydirigubbakcemile3
simdi dinlenicem yine canim hepinizi cok öpüyorum kizlar görüsürüz

günaydın canım
canım bende çok uyuyorum sen gibi gündüz bile uyuyorum.
hatta hastanede yatarken gece ayrı uyuyodum gündüde hem öğleden önce hem öpleden sonra uyuyodum çok uykucuyum anlayacağın
canım bizde dr a gitcez merak ediyoz oğlumun kilosunu falan kaç oldu acaba*
canım siz alırken telsizi stoklarda görünmüyormuydu*nasıl insanın hevesini kursağında bırakıyolar ya........inşallah daha güzelini bulursunuz ve alırsınız canım:Saruboceq:

dünürcüğüm maşallah kayınavalidene nazar değmesin bitanem hep böyle olsun canım benim senin gibi gelini var canımcım bakacak tabikide ama o gün hastahaneden dönerken senin ve dünürüm için ağladıya yüreğim koptıu canım valla hemen kendimi koydum onun yerine yaa valla ağlayacam yine şimdi heee hatırladoımda kalsın yapsın canım selamımı söyle

sinemciğim biz zamn ayırtırız eşinde alışır bizimkiler alıştı canım artık bize canım gece gündüz sabah akşam öğlekaydirigubbakcemile3

erkflizciğim canım hoşgeldin olsun canım sizde mağazalardan falan alırsınız canımcım birde hepsiburadadan bakın canım oradada oluyo telsiz falan olmazsa oradan sipariş verin çabuk geliyo ürünleri

dünürcüm kayınvalidem kadar ağlayan birisi daha yoktur sanırım herşeye ağlıyo ya.düşün biz balayına giderken ağladı.düğün salonundan eve geliyoruz oğlu evden ayrılıyo diye ağladı.bazen çok komik şeylere ağlıyo bana gülme geliyosırnaşık şey

tamam o zaman anlaştık fundacım :içelim: vereliniortak

doğurucam dimi? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok yok taşımam merak etme. taş gibi babası var kızımın taşısın lülülülülülü

bak ben bilmem söz ağızdan bi kere çıkar hemşerim yani. saat 24 e kadar yok o zamana kadar sancın falan başlayabilir o saatten sonra da artık kısmet c.tesi hangi saatte geleceğini kızın bilir artık

ben de çok üzüldüm canım Rabbim sınatmasın kimseye inşallah. eşi de ne kadar gaddarmış yuh yani kötükedihüso

ayyy yazık ya insan böyle bişeye çok heveslenince kötü oluyo neyse herşeyde bir hayır vardır belki daha iyisini bulacaksınızdır

Canım, oğluşunun güzel haberlerini bekliyoruz. İyice büyümüştür kilolanmıştır artık beyefendi. Biz son ultrasona girdik artık oğluşumla doğumdan sonra randevumuz yüzyüze ins.:asigim:
Canım stokta vardı, babamız çok heveslenmişti. Telsize çok önem veriyor. Birşey olur, duyamayız filan diye. Oğluna odadan seslenecekti, karşılıklı hep birlikte konuşacakmışız filan çok hayal kurmuştu kocacım. Artık akşama başka siteden buluruz aynı modeli.

ok o zaman p.tesi temizliğim var çok giremezsem de akşama doğru yada ertesi günden itibaren start alırız. tabi h.sonu da görüşürüz. opuyorumnanaktan

canım allah ağlatmasın inşallah. kimilerinin yaşı göz pınarındadır kaynananın da öyle heralde :)

HERKESE HAYIRLI GÜNLER VE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
inşallah herkes iyidir.
epeydir giremiyorum.geçmiş acaip yığılmış.bir bakmaya çalışayım.
bu arada bizim doğum tarihimiz kesinleşti.6 nisan inşallah bir aksilik olmazsa.
zaten ben duruşmalarda doğuracağım Allah muhafaza.bugün sondan bir önceki duruşmam vardı.bitti diye sevinirken haftaya bir tane daha çıktı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
tansiyonum hala yüksek.
nts sonuçlarımız iyi sancım yok.
har hafta düzenli nst ya gireceğim artık.doktor çantanız kapının yanında hazır olsun dedi.
oğlum maşallah 3 kg olmuş ama bende 2 kg almışım.bundan sonra her an hazırlıklı olun dedi.
hepimizin hakkında hayırlısı .
şimdi geçmişe giidyorum.bakalım başka kesinleşen tarihler varmı?

Canım hayırlı olsun. Doğum tarihinin belli olmasıda ayrı bir güzel. Canım ama sen dikkat et bu gidişle oğlun duruşmanın birinde dayanamayıp gelmeye kalkabilir.
Canım oğluna ayrı bir maşallah kocaman olmuş. Allah onu nazarlardan korusun.

canım inşallah güzel haberler getireceğim sizlere......demek oğluşunu usg de son kez gördün kaçtı kilosu*inşallah sağlıkla kucağında görürsün canım.

canım aynen öyle hemen hazırda vardır bi gözyaşı çok ağlıyor herşeye ya çoküzüyo kendini

canım hoşgeldn.tansiyonunun yüksek çıkmasına üzüldm.6 nisan kesinleşmiş sezaryan tarihiniz ne güZel inşallah bugün benimkide belli olur.oğlunada maşşallah.inşallah daha çıkmaz duruşman

kızlar ben biraz kaçayım gelirim yine belkide dr dönüşü eve gelirsem şayet yazarım.hoşçakalın

günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız güzel nisan anneleri
ben yine mide bulantısı ile uyandım sabah zaten 6 da uyudum 7 de uyandım neyse istifra ettim ama şimiye kadar böyle olmamaıştı kan geldi hemde çok fazla çorba yaptım kendime içtim ballı süt yaptım belki iigelir boğazıma diye ama yok hala ağrıyor çok fena tahriş olmuş galiba midem de çok ağrıyor nedense zaten bişey yok ki midemde acaba kan yüzünden bişeymi oldu yaa ama bebeğimin keyfi yerinde ii ce annesini tekmeliyor şimdi biraz zorla kahvaltı yaptık hıçkırık tutmuş sanırım ay bi doğursaydım da rahatlasaydım yaa

Canım, geçmiş olsun. Havalar bir garip canım, geçiş dönemi çok fazla hasta var çevrede. Kendine çok dikkat et canım. Bol bol ıhlamur filan iç. Hemen toparlanırsın ins canım. :Saruboceq:

Kızlar, hepinize çok güzel günler, benim bir yığın ütüm var. Kendime temizliğe gelecek bir bayan bulamadım. Arasıra gelen bayan belini inçitmiş, yeni birini bulmak gerekiyor. Şu aşamadan sonra benim yaptığım temizlikte temizlik olmuyor pek. Yada temizlik sonrası doğumhanede bulabilirim kendimi. eyvahedigeldismile

bu ne kadar birikmiş sayfalarda.atlaya atlat 4000'e ancak geldim
sonra devam ederim.
jalecim doğurmuş.Allah hayırlı uzun ömür versin.
butterfly bu akşam doğum yapacakmış inşallah hayırlısıyla doğum yapar.
yosuncuğum ve sema fatihin doğum tarihleri belli olmu.inşallah onlarda hayırlısıyla doğumlarını yaparlar.
Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı etsin.onlara hayırlı uzun ömür versin.
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarada teşekkürler.

Günaydın kızlar...
Biz de doktora gideceğiz 14,30 da.Bakalım neler dicek.Anacım benim doktor hala doğumdan bahsetmedi.Bahsetsin artık ama yaaaaaa

merhaba avukatcım. hakkaten ismine yakışır şekilde oğlun duruşma salonlarında yada adliye koridorlarında doğacak allah muhafaza daha ne zaman izne ayırıcaklar seni allah aşkına? bi de üstüne tansiyonun yüksekmiş. aman dikkat et fazla yormadan yap bari işlerini. doğum tarihiniz de hayırlı olsun oğluşuna da maşallah şekerim boşver sen kendini 1 kg almış gibi kabul et baksana oğlun kocaman olmuş

kızlar ben biraz kaçayım gelirim yine belkide dr dönüşü eve gelirsem şayet yazarım.hoşçakalın

hadi canım sana güle güle gelemesen de mutlaka haber gönder

merhaba canım geçmiş olsun tüh son haftalarda mideni falanmı üşüttün acaba? sen daha yeni yapmadınmı temizliğini hatta eşinle birlikte karıştırmıyorum heralde demi? aman boşver ya allah aşına şöyle yalanda da olsa gelsin bi kadın temizleyiversin. sen dinlen artık

Günaydın kızlar...
Biz de doktora gideceğiz 14,30 da.Bakalım neler dicek.Anacım benim doktor hala doğumdan bahsetmedi.Bahsetsin artık ama yaaaaaa

hg denizcim. nasılsınız canım. geçen gün biraz sancın vardı hani belki bugün söyler dr doğum tarihiyle ilgili bişey. hayırlısı olsun tatlım hayırlı haberler al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…