2010 Nisan Anneleri

Hoşgeldin nazlıcığım yoklama defterini kapatacaktım bende:)

şükür yetiştim. devamsızlık çok zaten yırttık:))))

temizlik dündü canım. aslında cuma günü geliyolardı da bu hafta perşembe geldiler. yine bi süpriz olup da doğurmazsam (benim hala umudum var) yarın kişisel temizliğimide hallederim. ohhh sonra beklemeye devam. aslında kocişde yarına paraşüt planı yaptı. yılın ilk atlayışı olcak çok hevesli. oda içinde kalsın istemiyorum ama bebiş gelsin yeterki önemli mi gerisi diyor:)) Şeniz

İyi hoşta ya eşin gittiğinde sancıların tutarsa canım.Telefonda çekmez dağ başlarında ben olsam göndermem heralde:))

bende geldımmmmm slm annişler
hoşgeldin canımm yoklamaya yetiştin:roflol:

ohh evinde mis gibi olmuş:) ay şekerim kocan sana şunu demek istemiş: sen doğurdun da ben paraşüt diye mi tutturdum sankiikaydirigubbakcemile3
merak etme hem sen yeterki doğur kocan paraşütsüz uçacak:lepi:

ya hadi özge kardeşini uyutamadı, fundaya doktor yatak cezası verdi, bu zeyra nerelerde ayol gizemm tepiklemiyo mu acaba teyzelerimi özledim KK ya gidelim diyekaydirigubbakcemile3

İyi hoşta ya eşin gittiğinde sancıların tutarsa canım.Telefonda çekmez dağ başlarında ben olsam göndermem heralde:))

canım benimki uçaktan atlıyor zaten 5 dk sürüyor. bişi olursada burdan birileriyle yola çıkarım oda gelir napimm kıramam şimdi. yarım saat uzaklıkta zaten atladığı yer eve. arabayıda bırakıcak zaten:))

brence deee.. görücem paraşütü ozaman. atlasın yarın yazık adama bundan sonra ne kadar atlayabilecek bakalım.kötükedihüso

ßenim hanım yıne iş basında kaburgam nası agrıo anlatamam kafamçokkarıştı

Hadi hadi atlasasın o zaman.Hvesi kalmasın değil mi.Sanki biz demesek atlamayacak:))

bende geldiimmmm :)))) iyi sohbetler kızlarr... valla benimkileri uyuttum kaçtım yataktan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…