2010 Nisan Anneleri

daha tam inmemiş aşağıya canım o zaman ondan ağrıyordur.

Valla keyfi bilir o böle huzursuzluk yaparsa yorulur ben uyumazsam cokmu cani bi anneyim hihoyyyt ayy kızım yıldız tılbeyı dınleyınce belkide tepki gösterıo kaydirigubbakcemile2

tuğba teyzoşumuz geldik geldik tepiklemezmi anne hadi teyzoşların yanına gidelim artık dedi kıza rahat vermiyomki habire yukarıdan bişeyler yiyorum kız ne yapsın yavrum onları tüketmekle meşgul:)))

bu arada slm teyzoşlar nazlıcığım,mehtapcığım,tatlıms tuğbacığım nasılsınız yoklama alınmış çoktan

Valla keyfi bilir o böle huzursuzluk yaparsa yorulur ben uyumazsam cokmu cani bi anneyim hihoyyyt ayy kızım yıldız tılbeyı dınleyınce belkide tepki gösterıo kaydirigubbakcemile2

Belkide yıldız hoşuna gitmiştir.:)
Kızlar bir dergide okudum.Bebekler doğduktan sonra ağlayınca fön makinasını açınca susarmış.Anne karnındaki sese en yakın sesmiş.

kocişlerden bahsediliyo bizimki digitürk izliyo yatmadı izlemese maç özetlerini falan çoktan yatalım derdi anam bensiz gitmiyo yatmaya yaaa sanki geçen dediğim gibi kardeş kardeş yatıyoz valla zaten benim bu göbekle sarılıpta yatmam imkansız zati zor dönüyorum yatakta :)))

Hoşgeldin canım.Tuğba kulaklarınızı çınlattı da geldiniz değil mi:))

VE VE VE 38+0 OLDUMhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:lepi:

eee başım göğe mi erdi hala doğuramıyomkaydirigubbakcemile3

bende geldiimmmm :)))) iyi sohbetler kızlarr... valla benimkileri uyuttum kaçtım yataktan :)))
ayyy refişim sırada sen vardın ev ahalisini uyutamadımı acaba dicektim hoşgeldin şekerimmm

tugba sen ne durumdasın tık yok mu hala??
tık olmaz mı hayatım kaan içerde daracık yerde akrobasi hareketleri yapıyokaydirigubbakcemile3 ama doğuma dair tık yokkaydirigubbakcemile3 göbeğim az daha aşağıda sadece ama işte o kadar sancı yok oğlumun vurduğu yerler çürüdü o başkakaydirigubbakcemile3

nazlıcığım tuğbacığım bakalım sıra kimde artık sizden biriniz alıcak sırayı gibi geliyo bana hayırlı zamnda olsun ama artık zamnı en az kaln sizlersiniz bizim doktor sezeryanda olsa kalması tarftarı sonuna kadar 1 gün bile önemli diyo anne karnında geçirdiği bebiişlerin

valla mehtapcığım koltukta uzanıyordum sanki birileri beni çağırıyo topikten diye bir ses geldi sanki kulaklarıma yanlışta gelmemiş canım bu arada artık yoklamalarda sende varsın hee öyle yok artık izindesin canım

hoşgeldiniz bitanemmm yerim ben o gizemi özledim şekerim gizemimi napimm ama yoklamaya geç kaldın sana ceza kescez kaydirigubbakcemile3
Belkide yıldız hoşuna gitmiştir.:)
Kızlar bir dergide okudum.Bebekler doğduktan sonra ağlayınca fön makinasını açınca susarmış.Anne karnındaki sese en yakın sesmiş.
ayyy gelsinlerde ben ona fön makinesiyle mozart çalarımmmmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızz benim eşim bütün şartları zorlayıp sarılıyo 5 sn sonra ben ay offf diyom 2 metre geri kaçıyo kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım.Tuğba kulaklarınızı çınlattı da geldiniz değil mi:))
görüyon dimi mehtapçım beyin gücüyle kızları bile çağırıyom geliyolar bu kaan sıpasının umrunda değilkaydirigubbakcemile3

Belkide ermiştir tuğbacığım sen bir bak istersen.Maşallahh kaan içerde rahat annesi çıkmak istemiyor.

hehe hoşbuldum kızlarr... oturma odam yani dolayısıyla edoşun odası yarın badana olucağı ve boyacı sabahtan geliceği için koltuk ,tv masası ve bilimum eşyalarıj ortaya toparlanıp üstlerinin örtülmesi gerekiyodu.. tabi bende kocişe hallettirdim onları.. ee doğal olarak eda da bizim yatağa transfer oldu bu gecelik :)))bende uyucakmış gibi yatıp onlar sızınca kaçtım :)))) ama yoklamaya yetiştim demi tuğbacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…