ya kızlar.1 ay kaldı.ama bende tık yok.ne sancı ne farklı bir bel ağrısı.ya normal doğurmak istiyorum ben ya.
Ya açılma olmazsa diye de korkmya başladım şimdi de.aman ne olacak benm bu halim yaaaaaaaaaa.
ohooo ben gelene kadar herkescikler dağılıvermiş....
ama napim yarın okul yok diye benim kardeşim uyumadı abla zaten sen zombi gibisin gece ayaktasın alırsın pc'yi dedi...hoş eşim bana jest yapmış dükkandan pc getirmiş,kardeşim basındayken ciğerci kedisi gibi bakıyorum bana versin yada wc ye gitsin diye ama bizim pc de bi turlü ayar tutmadı ,internete bağlanamadı....
nese sonuç olarak şimdi burdayım...
bu arada bugun benim doğum gunum,hem hamişim,hem yalnızım...bir kk topiğinde hala doğuramadım burdayım.....hhehhehhe:)))))))))))))) uydumu bilmem ama gzl oldu.....
çok sağol canım.. başladı şu an boyamaya.. ayy allahım tavanımı beyaz olarak görebilicem sonunda kaydirigubbakcemile3 şu an gökkuşağı gibi de sempatiksalakcinni evin diğer odaları bitti zaten canım sadece oturma odam kaldı o da boya olcağı için yapamadım bişey.. ama inşallah bu akşama kadar orası da biticek tamamen.. yarın da banyoları fln ovar kocam.. tabi annem bugün halletmezse... sende inş. temizliğini bitirdiğinde rahat bi nefes alırsın canım.. ama daha var sizin olur daha.. bizim 11 gün kaldı artık :lepi: bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman.. a.s. zamanında söyleseydin o gün kutlardık kız ... hıı.. dün çok yorulmamana ve komşunun bebeğine bakabilme ihtimaline çok sevindim.. sanırım güvenebileceğin birisi.. tanıdığın ve güvendiğin birinedaha rahat emanet edersin cnım.. opuyorumnanaktankolay gelsin şimdiden refiş.
için ne rahatlar .ben de alsaydım şu kadını bir an önce.bu hafta doluymuş.öbür haftaya kaldı artıkço zamana kadar gelmesin bebişim...
oyy geçmiş olsun opuyorumnanaktan doğuma yakın bazı kişilerde olabiliyo canım.. zemuszemus tabiki ishal olmanı tetikleyen üşütme gibi bi durum yoksa ... aman ayaklarını sıcak tut sen yine de.. opuyorumnanaktanevet cnm yeni gün yeni umut ishalle başladım güne:lepi:-tatlicadiarzu-
kızz millet 39 a girdi kulağımız seste.. ama onlarda bile tık yok.. kaydirigubbakcemile3 sen daha dur bacımm.. benimde sancı ve kasılmalarım 35 haftadan sonra başladı.. o da halaa çok şiddetli değil allaha şükür.. arada hamile olduğumu hatırlatıyo o kadar kaydirigubbakcemile3 aman sancım tutsun da doğurayım diye de beklemiyom zaten sempatiksalakcinni Rabbim sancı bekleyenleri bi avazda sorunsuzca doğurmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: benim gibi sezeryanla doğurcaklara da sorunsuz. sağ salim girip bayılıp ayılmayı kaydirigubbakcemile3 ve yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :Saruboceq:ya kızlar.1 ay kaldı.ama bende tık yok.ne sancı ne farklı bir bel ağrısı.ya normal doğurmak istiyorum ben ya.
ya açılma olmazsa diye de korkmya başladım şimdi de.aman ne olacak benm bu halim yaaaaaaaaaa.
Kızlar biz geldik.
Dün doktora gittik. Mehmet Salih 2.700 olmuş boyu da 43 cm olmuş.Herşey normal ayın 5 inde çatı muayenesi olcak.Ve normal yapcam zemuszemus.Doktorum senden bekliyorum dedi.Dedim bende hehehee
huhuuu günaydınlarr.. hava çok güzel akşam çok bacak ağrım oldu zor uyudum ama şimdi iyiyim odamız gelicek onu bekliyoruz ancak bitirdiler artık bizimde odamız hazır olucak. pzt dr a gidicez bakalım benimki 3 kiloyu çoktan geçmiştirbakalım gün vericekmi artıkk
günaydın canım güle güle kullanın odanızı canım inşallah veriri canım bizim daha var gün vermesine ama ben ayın 5ini isteyeceğim bakalım ne diyecek doktorumuz ayın 29da gün alma tarihimiz canımcım :asigim:
:teytey: :dance: :sm_cool:
kızlarr nasıl sevindiim.. nasıl şaşırdımm ve nasıl mutlu oldumm anllatamamm.. annemler geldi az önce.. vee ellerinde bebeğimin beşiği :sm_cool: bizim çarşıda beğendiğimiz renk vemodelde.. eda da mobikya beşik aldıkları için bu kez hiç beklemiyodum :) bi deyeni klozet halı takımı almış bana pembeli.. banyom pembe ama benimkiler griliydi.. annem pembişli de almış..ayy hakkını nasıl öderim yaa...
kaynanamlara da kapak olsun...
oleyy bi normal doğum daha:)) nasıl yapacaz bakalımkafamçokkarıştı
maşallah mehmet salihimize de. olmuş artık oda:))
heyoooo büyüdü teysesi komacan olmuş.Doktor dedi ki 2500 ün üstündeki bebek normaldir dedi.14 kilo almışım şimdiye kadar.Bişi demedi.3000-3300 boyu da 48 cm falan olur dedi.Normal doğum için ideal dedi.Nasıl sevindim anlatamam...:dance:
:teytey: :dance: :sm_cool:
kızlarr nasıl sevindiim.. nasıl şaşırdımm ve nasıl mutlu oldumm anllatamamm.. annemler geldi az önce.. vee ellerinde bebeğimin beşiği :sm_cool: bizim çarşıda beğendiğimiz renk vemodelde.. eda da mobikya beşik aldıkları için bu kez hiç beklemiyodum :) bi deyeni klozet halı takımı almış bana pembeli.. banyom pembe ama benimkiler griliydi.. annem pembişli de almış..ayy hakkını nasıl öderim yaa...
kaynanamlara da kapak olsun...
ohooo ben gelene kadar herkescikler dağılıvermiş....
ama napim yarın okul yok diye benim kardeşim uyumadı abla zaten sen zombi gibisin gece ayaktasın alırsın pc'yi dedi...hoş eşim bana jest yapmış dükkandan pc getirmiş,kardeşim basındayken ciğerci kedisi gibi bakıyorum bana versin yada wc ye gitsin diye ama bizim pc de bi turlü ayar tutmadı ,internete bağlanamadı....
nese sonuç olarak şimdi burdayım...
bu arada bugun benim doğum gunum,hem hamişim,hem yalnızım...bir kk topiğinde hala doğuramadım burdayım.....hhehhehhe:)))))))))))))) uydumu bilmem ama gzl oldu.....
Nice Senelere cnm Doğum Gunun Kutlu oLsun bebişin ve ailenle mutlu yıllar gecırmen dileğıyle a.s.
günaydınlarr kızlarr... yepyeni güneşli bir güne uyanmak.. bebeğimin kıpırtılarını hissetmek ne güzell.. vee oğluma kavuşmama 11 gün kaldıı :))
herkese iyi günlerr... mutlu günlerr bebişleriyle beraberr opuyorumnanaktan
özgecim.. doğum günün kutlu olsun hayatımm.. nice senelere eşin ve evlatlarınla birlikte mutlu ermen dileğiyle opuyorumnanaktan a.s.
özgecim doğum günün kutlu olsun.oğlunla nice mutlu senelere inşallah.ben de balık burcuyum bu arada.geçti benimki.11 marttı.
özgecim,
ADA müstakbel kayınvalidesinin doğum gününü kutluyor....
NİCE YILLARA CANIM
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri..........bugün nasılsınız bakalım?butterflysds oğlunu kucağına almıştır.gözleri aydın olsn.Allah analı babalı büyütsün.rabbim bizlerede aynı mutluluğu yaşatsın.......
özgecim doğum günün kutlu olsun.nice senelere.rabbim eşinle,kuzeyle,ailenle sana bir ömür mutlulukları yaşatsın......a.s.
http://www.youtube.com/watch?v=8jkiaZkMJV8&feature=related özgeciğim bu şarkı canım sana doğum günün kutlu olsun canım rabbim kuzey beyle eşinle nice seneler geçirmeniz dileğimle
Özgeciğim nice yıllara canım sevdiklerinle beraber.opuyorumnanaktan
Maşallah mehmet salihimize.Yeerim ben onuuu.
Refişim çok sevindim güle güle eskitsin utkumuz beşiğini.
slm özgecim dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sneler dilerim esin vede oglusunla cnma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?