dünür yarın yani bugün geliyomusunuz bize*akşam evdeyiz he haberiniz olsun.dünürüm nöbetçi falan değil dimi*
ahhhh fundacım ahhh içi beni dışı seni yakar 38 olcam diye nöbet tuttum 38 oldum hala bi değişiklik yokkaydirigubbakcemile3 kız senin göktuş atraksiyon yapıyo oynatıyo falan ama geleceğine dair bir umudun var ben korkmaya başladım bu kaan bey beni yakında kovacak kendi bedenimden sonsuz kadar mutlu yaşayacak bu göbekte diyekaydirigubbakcemile3tuğbacım 38 olmuşun bacım ne güzel ya
güle güle kullan canım hediyeni düşünceli bizim eşlerimiz:lepi: bizimkilerin öyle bir niyeti var mı bilmiyom ama zaten kredi çektik borcumuz çok almazlarsa da canları sağ olsun. ama ufak bi hediye doğum hatırası niyetine hoş olabilir:kedi:inşallah güzel dünürüm.ah bizde araba olsa valla ne iyi olacak yav inşallah bizde alırız ayaklarımızı yerden kesecek bi taka.
kızlar bu arada eşim ben hastanedeyken bana doğum hediyesi bakmış aldı dün ben beğendim gerçi ama adam önce doğur sonra takcam diyo önce oğlanı görelim diyo.işin espri yanı bi tarafa mutlu etti kocam beni
İlk sinyal geldi desene zeynepciğimkaydirigubbakcemile3az bak :)))) kız sen nerelerdesin valla bak şimdi sen geldin ben çıkcağım gibi olacak dünürünü biliyosun sana demiştim yatıyo başlıyo hadi hadi gel gel sanki bişey olcak gibi :kedi: evet ilk civciv hadi sesi geldi :teytey:
Hadi inşallahhhh.kaydirigubbakcemile5ah bitanem düşünmen yeter ben hastanede dağıtmıcam zaten mevlüt için yapıyom annmel kızkardeşim gelince onlarla oturup bitiririz artık
canım benimde öyle oldu bi gün bi baktım bi kaç çatlak var 2-3 gün sonra bikaç bin çatlak olmuşlardıkaydirigubbakcemile3
akannehir akannehir akannehir reifşimmmmm eğer o %5 lik kısıma göz dikerse bu sıpayı vururum benalsanaalsanasmile ama tabi şuda var 40. haftada muhtemelen benim sıpam 4 kg olacağı için sezeryan yapar doktorum 42 ye kalmayız gibime geliyomafoldumben
ayy rüya gibi sabah cem sizi arıyo diyoki tuğba içerde bas bas bağırıyo birazdan doğuuracakk:asigim: :asigim:
ooo çok güzel canım.BENİM HEDİYEDE SİPARİŞ VERİLMİŞTİ BAKALIM YAPILDI MI:))inşallah güzel dünürüm.ah bizde araba olsa valla ne iyi olacak yav inşallah bizde alırız ayaklarımızı yerden kesecek bi taka.
kızlar bu arada eşim ben hastanedeyken bana doğum hediyesi bakmış aldı dün ben beğendim gerçi ama adam önce doğur sonra takcam diyo önce oğlanı görelim diyo.işin espri yanı bi tarafa mutlu etti kocam beni
ÖPÜLDÜN CANIM.tATLI RÜYALAR.kızlarr bende kaçıyım artık.. edoş ağladı az önce.. batım geldim uykusunda ağlıyo.. rüya gördü sanırım ama ben gidene kadar eşim uyandı tabi susturdu önce.. bende wc ye gidiyodum dedim :))) adam bi kalksa salonda bilg. açık :)))
bugün de hep wc deyim hee :)))
iyi geceler hepinizee.. tatlı rüyalarr...
canım mesajlaşıyoz ara sıra aşkitomla ömer 2 ayını doldurmuş hala uykusuzlarmış ama sağlığı iyiymiş:asigim:hoşbuldum mehtapcığım
tuğba aşkitomla görşebildiniZmi hiç
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kandırıkçı refişim iyi geceler tatlı rüyalar canımopuyorumnanaktankızlarr bende kaçıyım artık.. edoş ağladı az önce.. batım geldim uykusunda ağlıyo.. rüya gördü sanırım ama ben gidene kadar eşim uyandı tabi susturdu önce.. bende wc ye gidiyodum dedim :))) adam bi kalksa salonda bilg. açık :)))
bugün de hep wc deyim hee :)))
iyi geceler hepinizee.. tatlı rüyalarr...
zeynocum birazdan bizimkide hadi dicek onu bekliyom size de iyi geceler tatlı rüyalar.:1hug:teyzoşlar ben kaçıyorum aslında uykum hiç yok ama kocacım sağolsun hadi hadi takıldı sanki valla gidyim bari bir taraftan kız kalk der gibi geriliyo öptük kocamn sizleri görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler krampsız ağrısızopuyorumnanaktan
yok kız doğurmadım özene bezene sana cevap yazıyodumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sizi özlemez olurmuyuz aşk olsun canımopuyorumnanaktantubaaaaaaaaaaaa doğurdun mu kız nerdesin ben geldim sen kayboldun.ayol hiç mi özlemediniz oğlumla beni ağlarım hesenağlama
hatılıyom canımcım benim çatlak doktorun hesabı da bir garip zaten 2 hafta kaldı 3 hafta var diyo, 1 hafta öncede senin daha 1 ayın var diyodu.kaydirigubbakcemile3aşkitomla doktorumuz aynı zatenbilmiyorumkismiledünürüm iyi geceler canım benim.dünürüme çokselamımı ilet göktuğla benden.
tuğbacım vardır zamanınına fındık burunlu kaanımın.hatırlıyon mu rahime aşkitom 40+5 de doğurmuştu.vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah.doğuran arkadaşlar olsun göbüşünde kalsın sonra zaten uyutmayacak v.s diyolar.bizim oğlanda da bakma tık yok 18 gün hastanede yattık oğlum sadece yalancı doğum ağrıları çıkarmş nst de.dr diyoki bende anlamadım bu bebeği çok nadir olur böyle diyo.düşün açılmam bile yok.bakalım 31 martta geliyo mu kuzum*göktuğa diyeyim oyun arkadaşını çağırsın
ÇOK HOŞ BİR YAZIYMIŞ CANIM.iYİ GECELER SANADA.teyzoşlar ben kaçıyorum aslında uykum hiç yok ama kocacım sağolsun hadi hadi takıldı sanki valla gidyim bari bir taraftan kız kalk der gibi geriliyo öptük kocamn sizleri görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler krampsız ağrısızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?