2010 Nisan Anneleri

ay canım aynen bende hep yarın msj atayım diyom sonra unutuyom.
seni bile güya 5 kere arıyodum hastanedeykenkaydirigubbakcemile3 hep belli bir saatten sonra rahatsız etmiyeyim yarın gündüz ararım dedim bi baktım çıkmışsın hastanedenkaydirigubbakcemile3

canım valla hoş senin drda.normal doğum evet öyle oluyo vakti belli olmayınca insan ha bugün ha yarın bekliyor.sezaryanın evet öyle bi güzelliği var.canım buralar çok soğuk bebeğim heralde şnu dedi annem çok üşüyor ben biraz daha sıcakları bekleyeyimkaydirigubbakcemile3

Güzel annişler banada müsade.İyi geceler.a.s.

iyi geceler mehtapcığım.öptük oğlumla seni

canım ya gerçekten öyle oluyo çok dagınım çok unutkanım.hiç tahmin etmezdim böyle olacağımı hep derlerdi gebelik unutkanlık çok oluyo diye.mesela bugün dünürü arayacaktım unuttum canım benim tuttu zeynep aradı beni.yav bu oğlan benim aklımı başımdan aldı.

iyi geceler tuğbacığım sana bende çıkayım bari birazda face bakayım hepinize iyi geceler.çok öptük

ohooo ben gelene kadar herkescikler dağılıvermiş....
ama napim yarın okul yok diye benim kardeşim uyumadı abla zaten sen zombi gibisin gece ayaktasın alırsın pc'yi dedi...hoş eşim bana jest yapmış dükkandan pc getirmiş,kardeşim basındayken ciğerci kedisi gibi bakıyorum bana versin yada wc ye gitsin diye ama bizim pc de bi turlü ayar tutmadı ,internete bağlanamadı....
nese sonuç olarak şimdi burdayım...

bu arada bugun benim doğum gunum,hem hamişim,hem yalnızım...bir kk topiğinde hala doğuramadım burdayım.....hhehhehhe:)))))))))))))) uydumu bilmem ama gzl oldu.....

kimsenin gelceği yok bu saatden sonra beklemekte anlamsız zaten ben baya bir gec kalmışım....
zaten acayip karnım acıktı...
kalkayım bişiler yıyım...
zaten gene acayip aşermeye başladım töbe töbe ne oluyosa ...

Günaydın kızlar geceden beri cok yorgun ve bitkinim yataktan ancak kalktm 15dkkaya bı wc gıttım yaaaaaaaaaa cok uykusuzum kızım cok hareketli cıkcak gıbı sanki ay gözlerimden uyku akıo resmen birazdan kocişe kahvaltı hazrlayımde uyumaya calısımm yoksa sersem gibi olacam ıyıce ama sans yokki kesin biri gelir bugun :bbo:

Nice Senelere cnm Doğum Gunun Kutlu oLsun bebişin ve ailenle mutlu yıllar gecırmen dileğıyle a.s.

günaydınlarr kızlarr... yepyeni güneşli bir güne uyanmak.. bebeğimin kıpırtılarını hissetmek ne güzell.. vee oğluma kavuşmama 11 gün kaldıı :))

herkese iyi günlerr... mutlu günlerr bebişleriyle beraberr opuyorumnanaktan

özgecim.. doğum günün kutlu olsun hayatımm.. nice senelere eşin ve evlatlarınla birlikte mutlu ermen dileğiyle opuyorumnanaktan a.s.

Benim kociş yeni gitti uykum kacmıstı gerı gelıo zemuszemus neyse bu arada ewımı topladım birazdan derin bi uykuya dalarım bayanssulusmile

tatlıms... tuğbacım.. gece uyuyamamışsın tatlım ... aman bugün kimseler gelmese bari de uyusan dinlensen.. sersem gibi olursun yoksa.. benim sıpada bazı geceler çıkıcakmış gibi fıttırıyo içimde resmen ama allaha şükür çıkan falan olmadı daha :)) daha zamanları var beklesinler az daha...

ayy bu arada deli olucam.. gece bilg. kapatıp yatağa gidiyodum.. nerden takıldıysa bi şarkı takıldı.. ilk kez duydum ve sadece nakaratını biliyorum ama sabahta uyandığımda dilimdeydi.. dün tv de kanalları gezerken starda evlendirme programında çalıyodu.. ordan mı takıldı ki yaa :)))

hayret bişey oluvedim gari garide gari...
zilleri takıp oynayıvedim gari garide gari ....delikafadulden

bende cok begenıom o sarkıyı sırnaşık şey cıkıom hadı cnm uyku bastırdı öglen kalkarım ancak opuyorumnanaktan

aslında bende yatsam uyurum şu an ama uyuyamam badanacı gelicek...
amaan uyumıyayım yaaa.. şu badana işi de bitsin de rahatça bekliyim oğlumu :asigim: yarın evimin bütüün temizliğe dairt işleri bitmiş olarak uyanıcam inşallahhh :dance:

günaydın kıslar.
uyandık biz kızımlaa.hemen kkya koştuk.
özledik sizleri.
dün pek giremedim.
komşularım geldi.sağolsunlar ev pastanaye döndü.hepsi gelirken bişey getirmişler.
bana da hiç iş yaptırmadılar.
bu arada birisi bebeğine ben bakabbilirim dedi.
çok sevindim ya.inşallah o bakar da.yavrumu dışarıya bi yere bırakma derdinden kurtulurum .hem de bakıcı aramaktan.

kolay gelsin şimdiden refiş.
için ne rahatlar .ben de alsaydım şu kadını bir an önce.bu hafta doluymuş.öbür haftaya kaldı artıkço zamana kadar gelmesin bebişim...

özgecim doğum günün kutlu olsun.oğlunla nice mutlu senelere inşallah.ben de balık burcuyum bu arada.geçti benimki.11 marttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…