2010 Nisan Anneleri

Kızlar biz geldik.
Dün doktora gittik. Mehmet Salih 2.700 olmuş boyu da 43 cm olmuş.Herşey normal ayın 5 inde çatı muayenesi olcak.Ve normal yapcam zemuszemus.Doktorum senden bekliyorum dedi.Dedim bende hehehee

oh süper....aferin bebişine...inşallah istediğimiz gibi normal doğururuz ya....
çok merak ediyorum o anları ve istiyorum...
artık korkmuyorum yapabileceğime inanıyorum çünkü...

odanız da geliyomuş.güle güle kullansın bebişin inşallah.
hadi bakalım gün verir kesin

biz de başlarız senle geri saymaya.
benim öle bi şansım yok normal istediğim için.

ay ben de sevindim canım senin adına.ya iyiki ailemiz var ya.
onlar olmasa naparız biz.
Allah razı olsun.

bu sabah acayip bir kasılma ile uyandım....
kahvaltı hazırlıyım derken de farkettim ki ayakta duramıyrm rahimde acayip bir baskı ve acıma var....
nese kızlar biz yatalım biraz....
öpüyoruz sizleri....

kahvaltı hazırlıyım derken de farkettim ki ayakta duramıyrm rahimde acayip bir baskı ve acıma var....
öpüyoruz sizleri....

yatarak geçirme artık doğumgününü. havada güzel tadını çıkar bence. hoş gerçi eşin dükkanda napıcaksın dimi(?

ya kızlar bişe sorcam

genital bölgesini epilasyon aleti ile alan var mı?
ağdayla alıyorum hep ama şimdi çok zor olacak ağda yapmak oraya.
makina ile de hiç almadım orayı.
korkuyorum kıstırım eti falan diye.
aman bıktım şu işten be ya.

öpüyoruz sizleri....

iyi dinlenmeler sana canım....

bende da sürekli tuvalet ihtiyacı var sanırım aşağılara inmeye başladı.

mrb kızlar.evet haber veremıcem dıye korktum.yanı oğlum bugun doğsaydı.cuma gunu suyunun azaldıgını soyledı.bugun gıttık sabah tahlıller yapıldı yatış ıcın gıtmıstım ama drum bana bende ona baktım gel pzartsı yapalım dedı.pzartesı sabah 8 de gıdıcez.sezaryanla dogacak.kacıncı sıradayız bılmıyorum ama erkencıyız..dun gece uyku tıutmadı bugun olacak dıye garıp bı duygu evden cıkarken 2 kısı olarak donmek yatagına boş sonkez bakmak.ılk sabah kalkınca oturdum yatagına baktım oylece.agladım sımdı bıraz daha sakınım.pzrtsıyı beklıyoruz.ıns.doğumdan sonrada haber verırım sıze.hepınızı opuyorum kızlar.........

çok güzel ya.ne güzel 2 günden az kaldı yani oğluna kavuşmaya.

Allah bi avazda kurtarsın canım.herşey yolunda gider inşallah.miz kokulun gelecek yani.
4 .bebeğimiz olacak o zaman.:teytey:

canım benim anlayabiliyorum heyecanını hayırlısı olsun inşallah. çok sevindim adına.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:lepi:

Kızlar ben kacar aksama yıne mısafır var sanırım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff kalkimde az dısarı cıkıp kafa dagıtım yoksa bunalımdan dogurcam akannehir

kızlarr günaydın nasılsınız
ben yine uıyuyamadım
yine huysuzum
offf hamileliği hiç böyle düşünmemiştim kendime tahammülüm yok..

neyse ki siz varsınız da sayenizde güne güzel haberlerinizle başlıyorum. bu harika bir haber canım. pazartesi 2 doğumumuz var desene. semafatih arkadaşımız da ikizlerini kucağına alacak inşallah 4. sırayı paylaşırsınız artıkkaydirigubbakcemile3
çok sevindim canımmm gözün aydın olsun bizlere haber vermeyi unutma tatlım merak ederiz. en kısa zamanda tecrübelerin ve bebeğinin resimleriyle seni bekliyoruz ona göre:1hug: :asigim:

ÖZGECİM BİTANEM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN. a.s.
KUZEY BEYLE NİCE MUTLU YILLAR YAŞLARA GİRMENİ DİLERİM CANIM. :asigim:
BİR SONRAKİ DOĞUMGÜNÜNDE KUZEY DE YANINDA OLACAK
:teytey:
MUTLU YILLAR TATLIM:1hug:

canım çok güzel bi haber bu maşallah oğluna erkenciymiş ama olsun allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bizi haberdar et mutlaka

mayıs annesi olacağım inşallah,ne güzel doğumlar başlamış,Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah;

doğum günün kutlu olsun özge.nice yıllar...

cokk tesekkür ederim canlarım çokkk saolun .....

canım o ne güzel pazartesi doğum oluyor .Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.çok heyecanlısındır şimdi anlayabiliyorum.benimde geçen haftalarda heyecan,stres vardı şimdi sadece oğluma kavuşcak olmanın heyecanı var.

pazartesi bir doğumumuz daha olacakmış bu cok gzl bir haber...sağlılla gelsi,nler inlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…