2010 Nisan Anneleri

ay kızlarr bu aralar bize yaranılmıyo fundacımmm aynen kızz ben de bunalıyom kayınvalidem kötü niyetli değil ama bana herşey batıyo. bak şimdi ben meyvesuyu istedim diye markete gidiyo. eminim gelince aldıklarına bi kulp bulup kendi kendime sinir olacam.
ayyyy ben benden bıktım vallakaydirigubbakcemile3
özgeee kızzz valla tembel adamlar uğraşması zor eşin tezcanlıymış işte ne güzel. geldim msne seni bekliyom bu arada:)
reyhancım canım senin şu oda-ev problemin bir çözülse valla ben de çok sevinecem. ben 1+1 evden bunaldım da taşındım ne çektiğini anlayabiliyom, hele sen 2 çocukla 1 odada allah kolaylık versin canım

selammmm özge doğum günün kutlu olsun. doğuracaklar gözünüz aydın. darısı sağlıkla başımıza. ben turp gibiyim. bebiş de ii. yalnız bi şey sorcam ş,mdi ben bebeğin ayak ve el izi için şu hazır satılan çerçevelrden alayım dedim ama pahalı. sonra internette foma mı famomu ööle bi hamur çeşidi buldum. bilgisi olan var mı, onunla ayak izini çıkarabilir miyim. her rengi varmış. bi paketi 3,5-4 lira.

ademir hoşgeldin bebeğin el ve ayak izi için çerçeveler mi var ilk defa duyuyom nasıl bişi acaba ayyy ne güzelll bişi :)

ademir hoşgeldin bebeğin el ve ayak izi için çerçeveler mi var ilk defa duyuyom nasıl bişi acaba ayyy ne güzelll bişi :)

ay bööle 2 li veya 3 lü oluyoo. 2 li de bim tarafa resmini yanına ayak veya el izini koyuyon. 3 lü de de orta da resim yanlarda el ve ayak izi var. e bebek te bak bi var orada.

evet canim baya daraldim artik ama yapacak bisey yok malesef bakalim 2-3 ay diyo esim yoksa aklimi kaciracam cekip gidecem o olacak gelirse gelir gelmezsede yasar ailesiyle
valla aklima akil ermez
kizlar ben görümceme kadar gidecem bunaldim evde
hepinizi öpüyorum
görüsürüz aksam
hadin bye

hah buldum fimo hobi hamuruymuş adı. bilen duyan var mı?
dediklerini buldum canım gerçekten pahalıymış. oyun hamuru kuruyunca dökülmezmi.
ama ben karar verdim kendim yapacam:)
oğluşun ayağını boyayıp bastırcam bir foto kağıdına çerçeveye koyacam olcak bitcek nasıl bir boya kullansam acepdelikafadulden

bu arada baktım fimo fiyatı daha uygun ama onu yaptın çerçeve haline getirdin derken yine fiyatı yükselcek delikafadulden

kızlar ben 35+4 haftalık hamıleyım.kızım 2.500 kg sızce nasıl normalmı bıde cok halsızım yemek yemek ıstemıyorum ıstahım kesıldı ne yapabılırım benım gıbı olan varmı aranızda

slm kızlar nasılsınız varmı baska doguran yada yenı gunu bellı olan canlarım
hoşgeldin canım. butterfly dan haber alamadık daha ama dün sezeryan olacaktı.
pazartesi de sezeryanlarımız 2 oldu:) haytasn ve sema fatihin ikizleri pazartesi geliyolar zemuszemus

kızlar bilemezsin şuan olan olayı...
bugun benim doğum gunum dışarı falan çıkarız sanmıştım eşimle ama ....
çok daraldım az yürüyeyim dedim ve dışarda yolda kaynanamla karşılaştık amanınnnnn.....
yanında görümcemin kızı tabi muhtemelen kendiside burda olcak....
yani ben bu akşam keisn doğurcam kesin sinirden...
yani beyin gücü falan bitti ben sinirden doğurmak üzereyim....
eşim kaynanamama,kayınpederime,iki görümceme,sölemiş,bideee benim cok sevdiğim bir komşumuz daha var....
acil geldik eve börek falan sardım bişiler yapıyoruz annemle...
tabi annemde fitil oldu....ya ne suratsız görümcem okdar sey yaptı şimdi gene geliyo üff ya...
annem ben suratına bakmam dedi aman ya....
ne yapayım ben şimdi....

ay özgeeeeeeeeeee yüzsüz mü görümcen ayol.ay deli eder böleleri insanı yaw.birde eşin niye sölemişki doğum günün olduğunu.belki öylesine ağzından kaçmıştır onlarda iyi numarası yapıp gelmişlerdir.

kız funbda eşim organize etmiş...
ii halt etmiş...
sinirler bende tavan yaptı şuan...
yanında bile durmuyom zaten anamlarla bıraktım öff ya....
yalnız olcaktık bide....

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN.............
beni uyku tutmadı,gün aydınlandı bari topiğin açılışını yapayım...
acayip acıktım ama midem yanıyooo.....
akşamın fiyaskolarını daha sonra anlatırım...
zaten kk nın delisi gibi tek basıma konuşuyrm .....ben bakayım mart anacıklarından kalanlar doğurmuşmu???

Gunaydin..
Bende giremedim KK'ya bakim varmi$ sanirim..
Yani sirf size ozgu degil merak etmeyin bizde mahrum kaldik:gitme:

Bugun bacaklarima agrilar giriyor hadi hayirlisi..

Sizde hemen bir$eyler ati$tirin ac birakmayin bebi$i

günaydın kızlar hiç sormayın gece bende sinir oldum ne bakımmıs 2 gune bı hata verıo lmaz:

heyoooooooooo

yaşasınnnnnnnnn
sonunda açıldı ya.

bunalmıştım yaaaaa.herkese güzel pazarlarr....
nisan annişleriiiii....

heyyyyyyyyy kızlar bu sefer kesin halloldu galiba.

yukarıdaki msjı yazmıştım ki bi daha bu saate kadar giremedim.

inşallah herkes iyidir.bebişler de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…