ademir hoşgeldin bebeğin el ve ayak izi için çerçeveler mi var ilk defa duyuyom nasıl bişi acaba ayyy ne güzelll bişi :)
ay kızlarr bu aralar bize yaranılmıyo fundacımmm aynen kızz ben de bunalıyom kayınvalidem kötü niyetli değil ama bana herşey batıyo. bak şimdi ben meyvesuyu istedim diye markete gidiyo. eminim gelince aldıklarına bi kulp bulup kendi kendime sinir olacam.
ayyyy ben benden bıktım vallakaydirigubbakcemile3
özgeee kızzz valla tembel adamlar uğraşması zor eşin tezcanlıymış işte ne güzel. geldim msne seni bekliyom bu arada:)
reyhancım canım senin şu oda-ev problemin bir çözülse valla ben de çok sevinecem. ben 1+1 evden bunaldım da taşındım ne çektiğini anlayabiliyom, hele sen 2 çocukla 1 odada allah kolaylık versin canım
dediklerini buldum canım gerçekten pahalıymış. oyun hamuru kuruyunca dökülmezmi.hah buldum fimo hobi hamuruymuş adı. bilen duyan var mı?
hoşgeldin canım. butterfly dan haber alamadık daha ama dün sezeryan olacaktı.slm kızlar nasılsınız varmı baska doguran yada yenı gunu bellı olan canlarım
ay özgeeeeeeeeeee yüzsüz mü görümcen ayol.ay deli eder böleleri insanı yaw.birde eşin niye sölemişki doğum günün olduğunu.belki öylesine ağzından kaçmıştır onlarda iyi numarası yapıp gelmişlerdir.
Gunaydin..GUNAYDINNNNNNNNNNNNN.............
beni uyku tutmadı,gün aydınlandı bari topiğin açılışını yapayım...
acayip acıktım ama midem yanıyooo.....
akşamın fiyaskolarını daha sonra anlatırım...
zaten kk nın delisi gibi tek basıma konuşuyrm .....ben bakayım mart anacıklarından kalanlar doğurmuşmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?