2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar..
sonunda olmuş galiba site.
bana bugün ara ara sancı girdi galiba.
daha önceki ağrılara benzemeyen bi ağrıydı.
bebeğim zamanında gelir inşallah.

off sorun sorun buneya ne oldu bu kk kulübüne yine maşallah jaleciğimin ahmetine rabbim nazarlardan korusun çok şeker yaaa 41 kere maşallah neyse bende yatayım bari bu gece kimsecikler yok sanırım yarın görüşmek üzere inşallah

Merhabalar ben mart annesi olucam..son 8 günümüz kaldı 30 mart beklenen doğum tarihi..
Bi bakıyım dedim nisan bebişlerinden gelen varmı diyeeee..Maşallah mart bebişleri bitmeden nisan bebişleri gelmeye başlamış..
Böyle giderse benim kızımda nisan da gelecek herhalde çünkü hiiiç gelmek için bir belirti vermiyor :)

ayyy canım ya son zamanlar valla beklemek azap verici allah kolaylık verisn bir avazda kurtarsın inşlh....

günaydıınnn kızlarrrr....

haftasoınu bakımmı ne nane varsa bir türlü siteye giremedim... girdiğim zamanlarda da o kadar ksj yazdım uzuun ... vee enter.. gateway :)))))

c.tesi badana vardı malum.. tüm ev işlerim bitti.. şimdi oğluma kavulmama gün sayıyorum keyifle... soooooon 9 güün...
c.tesi tüm cam kapı açık ev havalandırırken kızı da hava çarptı sanırım...c.esi gecesi ateşlerle yandı yavrum.. sabaha karşı 5 buçukta düşürebildim de uyudum.. ama tabi sersem gibi oldum.. dün akşam da düğün vardı.. oraya gittik geldik.. saat 10 da sızmışık... bu sabahta biraz tembellik edip uyuyalım dedik.. kocişim de kahvaltıya kalkma hazırlama bugün dedi.. uyu dedi.. ben dekoca sözü dinliyim dedim :)))

geçmiş de bayaca druyo gibi ama bakalım olmazsa bi atlayıp göz gezdiririm.. inşallah herkes iyidirr...

hıı bugün ders izleme olayımız varmış.. veliler teker teker 1 ders süresince derlerin işleyişini izlemek için sınıfta misafir olucak.. ben doğurcam diye öğretmen ilk gün ilk dersi bana yazmış :)))) bugün edayla gidicem okula....

günaydın herkese hayırlı haftalar şimdiden bizim için sanırım yoğun bir hafta olacak eğer bugün gidip bakacağım evi beğenirsem taşıncağız ayyy hiç gözüm kesmiyo ama dün kayınvalidemlerde geldi akşam sen hiç bişey ellemeyeceksin dedi oturursun dedi ama benmi ellemeyeem yaa ben hiç beğenmemki kendim bişeye el sürmesem illa bi kenarını düzelticem yaaa yenide temizlemiştik evimide bakalım bugün beğenirsek bugünden başlancak annem 3 yengelerim kayınvalidem amcamın kızları hepsi gelecek ben bugünden mutfaktan başlarım aslında doğumdan sonraya düşünüyorduk kayınvalidem bulmuş bu evi çok güzel dedi kiraya verirler dedi en iyisi taşınmak dedi neyse hiç bişeye ellemem ne yapim yaa aslında hiç içim istemiyo ben kendimi hazirana koşullamıştım

kıslar hepınıze gunaydın site hala sıkıntılı galıba ya..kılıtlenıyo sureklı bende..

nasılsınız herkes ıyımı dogum yapan arkadaslarım allahım analı babalı buyütmek nasıp etsın ınsallah..ne guzel gelmeye basladılar artk..

dun benımde acayıp bı agrım vardı.cok ama cok korktum.adet sancısı gıbı kasıklarım cokagrıdı ve karnımdada acayıp bı gergınlık vardı..ögleden sonraya dogru gectı..ama acayp bı agrıydı doguruyorum sandım

günaydın canım sanada hayırlı haftalar olsun..ev tasıyacakmıssın ama kendını gercekten yorma sakın cok..gercı ınsan bısey yapmıycam desede içi rahat etmıyorkı oturup duramıyosun yanı ayakta bıle dursan ıs yapmadan yoruyo ınsanı..dıkkat et oldumu guzelım madem kayınvalıdende bıseyı elletmeyecek bırak tasısınlar temızlesınler herseyın yerını belırlersın..en son yerlestıkten sonra da ufak ufakta sen kafana takılan olursa düzeltırsın.:)) hadı hayırlısı olsun. yenı ev yenı bebişş aslında cok guzel

günaydın canım.Allah kolaylık versin şimdiden.dedikleri hiçbişye elini sürme.artık sonuna geldik.dikkatli davranmak gerekir.o kadar kişi yardı edecekmiş ne güzel.bi çırpıda biter vala anlamazsın bile.ne güzel yavrun da yeni bir eve girmiş olcak.

çok teşekkürler fulyancığım,birpericiğim güzel dilekleriniz için çok saolun yok ellemeyeceğim söz :))) ama aklımada dediğiniz gibi takılır olmazsa en son doğurmazsam tabi ufak tefek değişiklikler yaparım ne yapalım herşeyin hayırlısı artık valla birde düşünmüyo değilim ev taşırken sancım gelse o zman kötü işte heryşey birbirinde olucak inşallah hallederiz gerçi kalabalık olunca biter gibimide geliyo ilk gideceğim ev temizlenir ondan sonra tek tek odalarımı toplarız toplanan gider ne yapalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…