2010 Nisan Anneleri

kızlar merhabalarr nasılsınız
ben pek iyi değilim dünden beri bir hapşırma, baş ağrısı kırgınlık. alerji diye kendimi avuttum ama alerji olsaydı şimdiye geçerdi. hiç grip olmadım diye diye şifayı kaptım galiba.
hapşırmaktan ciğerlerim ağrıyo, başım çatlıyo ağrı kesici almakla almamak arasında çok kararsız kaldım.
gülsemincim maşallah bebişine tatlım sende benden önce doğurursan çatt diye çatlarım aaaaa:)
kızlarrr jalenin bebişini gördünüz dimi face de maşallah dünya tatlısı tombik sıpa 41 kere maşalllaahhh:asigim:

Merhaba canım.Hoşgeldin.Geçmiş olsun.En son sen doğuruyormuşsun tuğba:)))))))))

Kaanımızda öyle tombiş olacak annesi.

slm kızlar...
gülsemincim bebişin kocaman olmyuş maslh ona ya...
refiyecim badana işin hallolmuş çok sevindim,eda seni korkutmuş ama gecmiş olsun tatlım....
tubacımgecmiş olsun tatlım demekki alerji değilmiş bi doktora görünseydin keske dünde seni baya zorlamıştı çünkü...

iyim canım ya.bi yatıp bi kalkıyoruz.fazla oturamıyorum artık.
kalçam batıyor sonra.
ben de yemek yapacağım üşeniyorum ya....

of of of...
misafir gelecekmiş denildi,kaç saattir bekliyourz,kalktım banyoyu falan temizledim,yatağım acıktı topladım,üstümü giydim en zoru bu oldu:)))
pijamalarımdan sıyrılmak zaman aldı...
aceleyle yemek yedim ama gelen giden yok maalesef...
amannn madem gelmiyceniz neden gelcez diye haber veririsiniz ki insana.....

Merhaba canım.Hoşgeldin.Geçmiş olsun.En son sen doğuruyormuşsun tuğba:)))))))))

Kaanımızda öyle tombiş olacak annesi.
saol mehtapcım geçecek inşallah:)
bu gidişle + 2 haftayı da beklersek en son ben doğuracam ve kaan bey de 8 kg çıkacakeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın mehtapcımopuyorumnanaktan

tatlım saol canım benim. doktor dinlen dicek diye gitmedim. ateş falan yok çünkü biliyosun ateş olmayınca ilaç da pek vermiyolar. daha kötü olursam ya da geçmezse perşembe yerine çarşamba giderim doktora yarın kadın gelcek temizliğe çünküeyvahedigeldismile çok şükür ağır bir durum yok ama çok halsiz ve kırgın olmak zorluyo insanıopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyy pijamaları çıkarmak tam bir işkence bütünleştik pijamalarla artık haklısın cicim ceza kesmek lazım o misafirlerealsanaalsanasmile

a.s hosgeldin canım.

Bende idare ediyorum işte çokşükür diyeyim.Sağ ayağım çok çekiyor malesef belimden dolayı(
Seke seke yürüyorum sonrada halime gülüyorum:))

gel de sinir olma.ne insanlar var ya..üstelik hamilesin.
düşünmeleri lazım ya.

yosuncum belinde ne rahatsızlık var?geçmiş olsun
ben de belimden pek bi muzdaribim de....

canim benim cok sagol hepimizin kuzulari saglikli tombis olsun olmayaninda sagligi yerinde olsun yeter
yürüyüs yapmayi cok severdim ama yasaklaninca hep arabayla git gel yaptim canim bugun varya doktora gidip gelesiye gidis gelis hemde 1.5 km anca vardir ama ben öldüm öldümm hatta yolun kenarinda bir yere cöktüm kaldim yha
eve geldigimdede afedersiniz popomun kemigi agriyordu :roflol:

zehircim çok iyi ya.rahatla beklersin artık bebeğini.ben de bi gitseydim şu doktora.29 marta randevum.bakalım ne diyecek.

valla iiyi dedi yha doktor cok mutlu oldum canim yoksa ben cok korkuyordum erken gelir daha cok kücük diye
gerci hala azicik öyle düsünüyorum ama 4 kiloda dogurmak hic mi hic istemem eyvahedigeldismile
29 martta benimde hastanede randevum var canim ayy beni koyvermezlerse sasmayin :dance:
sende hayirli haberlerle gelirsin insallah canim :1hug:

dimi yürümiyimmm refisimmm yoksa sizden öne gecebilirim :icecream: :roflol:
sagol bitanem yha cok sükür iyiymis bir dahaki kontrolü haftaya vericekti ama hastanedede oldugundan gerek görmedi
ama iki haftanin sonunda her iki günde bir tabi bu bebek dogmazsa diyede ekledi :asigim:
seninki totoyu dayiyor demek ayyy cok seker yha
benimkinin karni tam göbegimin uzerindeydi :asigim:
bu arada evininde isleri bitmiss ohh mis gibi otur canim,güle güle kirletsin yavrucun duvarlari sırnaşık şey

Maşallah timuçine gülseminciğim.Allah esirgesin.

sagol canim benim Allah hepimizinkisini esirgesin insallah :1hug:
seninde agrilarin varmis canim aman dikkat et kendine az kaldi SIK disini opuyorumnanaktan

gülsemincim maşallah bebişine tatlım sende benden önce doğurursan çatt diye çatlarım aaaaa:)

canim gribin nasil oldu anlasilan dahada kötüye gidiyorsun
yok yok senin önüne gecmek ne haddime :1rolleyes:, sen zaten bu hapsirikla gidersen cikiverecek bizim yavru kuzu :roflol:

slm kızlar...
gülsemincim bebişin kocaman olmyuş maslh ona ya...

sagol özge teyzesi ama israrla sizinkilerin cikmasini bekliyor benim oglum
saygisindan sirayi bozmayalim annecim zorlamicam bak seni diyor agrilarini bile bana hissettirmiyor benim kuzucum kaydirigubbakcemile3

yosuncum belinde ne rahatsızlık var?geçmiş olsun
ben de belimden pek bi muzdaribim de....

Teşekkürler fundacığım.2003 te bel fitiğı başlanğıcı vardı.Şimdi ağırlık artınca iyice arttı sanırım.Bacağım çekiyor.Sanada geçmiş olsun.

ayy sorma canim yha banada gelicekler bi saate kadar ,evleri temizledim
insan bi basina olunca yapmasada farktmiyor ama birileri gelince illa bi yerleri temizlemek sart oluyor
suan heryerim dökülüyor kafamçokkarıştı

Teşekkürler fundacığım.2003 te bel fitiğı başlanğıcı vardı.Şimdi ağırlık artınca iyice arttı sanırım.Bacağım çekiyor.Sanada geçmiş olsun.

gecmis olsun canim yha ,ayy ne kötü simdi bir de hamilelik düsünemiyorum bile
benimde dizlerim agriyor aman yha ne olacak bu halimiz :bbo:

anaaaam dün ilk kez uyumakta zorlandım yav. halbuseki mallaaak gibi yatıyodum. benim oğlan 1-2-3 tıp denilmiş gibi bööle kaskatı kesildi, gerdi kocaman göbüşümü kalktım evde dolandım yattım, sağa sola döndüm sızmışım. ara ara da şööle b hafif adet sancısı gelii. yarın sabah 9 da ilk nst miz var. dünde kaynanamdaydım duymuş eve kadın aldığımı temizliğe 39 haftalık hamile yeğenini anlatıyo, her işi kendi yapıyomuş, geçen hafta cam bile silmişmiş. deli ayol o dedim. canını düşünmüyosa bebeğini düşünsün dedim susutu...

ogullarinin paralari gidiyor yha ondan demistir o :dilcikar: ,ooohh iyi demissin valla :icecream:
hayirli haberlerini bekliyoruz canim nst icin cok gec degil mi ama yha ? :uhm:

ogullarinin paralari gidiyor yha ondan demistir o :dilcikar: ,ooohh iyi demissin valla :icecream:
hayirli haberlerini bekliyoruz canim nst icin cok gec degil mi ama yha ? :uhm:

bende hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar. 5-6 haftada bir giitm dr. a geçen salı dopplerde ii çıktı kalp atışları sokmadı nst ye. ama artık haftada 1 gitcem hoş 3. gidişimde doğumum var ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…