Anladım canım! % 50 demiştin dimi normal doğum için! Ben de normal olsun istiyorum sonrası rahat olsun diye! Hayırlısı bakalım cumartesi öğrenicez inşal:uhm:lah
keşke normal doğum olsa diyorum....
böle açılmam olsa,acil gitsem ve çok kolay bi şekilde normal doğursam ne olur....
bende cuma yada cumartesi doktora gidicem bakalım ne olcak....
hepimiz için hayırlısı neyse olsun...
sonrası için ve kilo verme durumu için bende normal istrym...
ama beynimin bir köseside sezeryana kaymıyor değil....
eğer doktorun normale onay verirse sezaryene hiç gitmesin aklın! Ben de düşünüyorum bazen ama sonrasında çekeceğim ağrılar aklıma gelince vazgeçiyorum! Hemen kalkmak istiyorum çünkü ben! Hem kendim hem bebeğim hem de etrafımda olup bitenlerden haberdar olmak için!
Ha naz yapmak için yatabiliriz belki azıcık
İnşallah istediğin gibi olu Allah gönlüne göre versin, bir avaz da kurtarsın.
özgecim hala burdaysan iyi geceler!
gunaydınnn kızlar...
hehhheh :)))) ilk kez açılışı ben yaptım....
:)) günaydın canım
ya kuzeeeey
oğlum nedir senin bu durumun ?!
niye uyutmuyorsun ananı ?
geçmişi okuyorum, kadın gece 2'de uyanık, bakıyorum sabah 7'de gene uyanık.. bırak uyusun dinlensin azcık zorun ne be yavrum
günaydın kızlar....
kuzey yarın öbür gün beni kzımıda uyutmazsa o zman kızarım... Ada'm annesi gibi sevecek uykuyu bence. geceleri hiç rahatsızlığı yok. mesaneme bastırması dışında:) gerçi bu sabah ters taraftan çıkmaya kalktı sanırım ama, ciğerlerim parçalandı sandım. resmen diz kıvrımlarını hissettim:))))) neyse az kaldı. çok heyecanlıyım çoookkkkk....
kız özge o tez doğruysa benim kız kel galiba:)))) hiç yaşatmadı bana mide yanması lülülülülülü
gunaydın zeynom:)))
yehuuu söle söle canım arkadasım...
uyutmuyo bu oğlan beni...
küstüm ben ona zaten:)))
gecem gunduzum kalamdı,anasına antreman yaptırıyo bence...
valla annem bile diyoki eee anne olmak kolaymı ben sizi nası buyuttüm ,yatağın ucunda oturur sabahlardım,sen gene gayet iyisin ohh bilgisayar basında diyo....:)))
millet pc elimde keyif yapıyorum sanıyo süper ya....
saat 7 de uyandık,acıktık ,bişiler yedik,2 saat sonra hopp mide yanması karşınızda...
gaviskonu dayadım boğazıma bende...:))))
bak zeyno şahitsin,bu cocuğun saçlarını rusyaya peruk olarak sürcem ve zengin olcam....
günaydın kızlar....
kuzey yarın öbür gün beni kzımıda uyutmazsa o zman kızarım... Ada'm annesi gibi sevecek uykuyu bence. geceleri hiç rahatsızlığı yok. mesaneme bastırması dışında:) gerçi bu sabah ters taraftan çıkmaya kalktı sanırım ama, ciğerlerim parçalandı sandım. resmen diz kıvrımlarını hissettim:))))) neyse az kaldı. çok heyecanlıyım çoookkkkk....
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri..........
malum biz hala şeker ölçümü yaptığımız için sabah erkenden kalkmak zorunda kalıyoruz.
nazlıcım benimde hamilelikte hiç midem ağrımadı,acaba benim göktuğda kel mi*
sabaha karşı rüyamda oğlumu emdirirken gördüm.ben emdirmeye uğraşıyorum beyefendi uyuyo...uykucu olcak galibakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?