2010 Nisan Anneleri

zeynepcim gerçekten bende heyecandan ölüyorum tatlım ya.acaba ne zamana verecek sezaryan gününü.birde gün belli olduktan sonra mümkün değil yatamam ben uyuyamam.sezaryan ayrı heyecan oğluma kavuşcak olmam ayrı heyecan...oy severim ben diloşumun hereketlerini.nasılda tatlı oluyolar karnımızı dalgalandırdıklarında.bende hep onu iziliyorum.bazen karnımın bi köşesine yığılıyor sırtı resmen belli oluyor .

sezaryana karar vermen iyiolmuş canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler kuzular

ay bu arada göğüs kalkanı deyince memişler geldi aklıma :)

krem sürmeye başladınız mı ?? başlamayanlar başlasın mutlaka nolur sonra çok zor oluyormuş göğüs yaraları falan..

doktorlar ve yeni anneler genelde lansinoh'u öneriyorlar ama içerisinde lanolin olduğu için hoşuma gitmedi benim. göğüs ucu çatlakları için olan kremlerin içinde hep lanolin varmış zaten.
lanolin de koyun yağı biliyorsunuzdur :S
ben tamamen doğal içerikli bir krem kullanmak istedim, araştırdıktan sonra da earth mama angel baby'nin ürünlerini buldum. bol ödüllü bir krem bu da. acayip iyi geliyormuş göğüs yaralarına..
doğumdan önce kullananlar da hiç bir emzirme sorunu yaşamadıklarını söylüyorlar.

kullanmaya başladım da, size de tavsiye edeyim dedim...
google'da falan da aratırsanız, kk'da da tavsiye eden sürü sepet anne olduğunu görürsünüz.
kutusu küçücük, fiyatı ortalama, ama 3 sene kullanım ömrü var.. bi kere aldık mı yeter yani.

mafoldumben ayy ne sulugöz oldum ya... ne güzel yazmışsın.. ben o bezelye kadar parmaklarını yiyim onun yaa mafoldumben diyolar ki bana sezeryan karşıtı olanlar(sanki ben keyfi sezeryan oluyomuşum gibi) aman bayıltıyolar seni .. ciğerini böbreğini alsalar ruhun duymaz fln.. cevabım aynen şu... ayy yavrumu sağlıklı olarak sorunsuzca kucağıma versinler de neyimi alırsalar alsınlar :sinifsinif: ayy ne bu durumdayım yanii.. sona yaklaştıkça korkular panik detavan yapmış durumda.. elimde değil.. düşünmemek için sürekli bişeylerle uğraşmak istiyorum.. bebeğimin dolabını açamıyorum artık.. açınca mafoldumben mafoldumben aynı şeyy.. sezeryanı hiiç düşünmemeye çalışlıyorum mafoldumben .. inan korkum ameliyat fln değil yaa.. tek endişem oğlumm.. onun gül yüzünü sağlıklı olduğuunu bana leblebi kadar gözleriyle baktığını göreyim yeter bana ... eda da ameliyata girerken okuduğun ayetel kürsinin haddi hesabı yok.. ama Allaha şükür.. millet narkozdan ayılırken inleyip ağlarken ben sadece uykudan uyanmış gbiydm.. anneme kızım iyi mi anne dediğimi hatırlıyorum.. gösterdiler bana yatağımdaydım..kokladım ve yine gittim :) 1 saat sonra fln tamamen ayılmıştım.. ama sorun yaşamadım yani.. inşallahh bunda da öyle olucakk.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... :Saruboceq:

sende sezeryana karar vermişsin.. hayırlısıolsun hayatım hakkında... inşallah sorun yaşamadan alırız yavrularımızı kucağımıza.. :Saruboceq:

canım benim çok çok geçmiş olsun bitanem annelik bu işte o hasta olunca sende aynı acıyı hissediyosun şimdi iyi olmasına sevindim canımcım olumunekankayizsmile

ben nisanın ikinci haftası gibi gün verir diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabii.
ben ameliyattan ya da sezaryenden ötürü heyecanlanmam da, dila'nın artık doğacak olduğunu, günün yaklaştığını falan düşündükçe yemin ediyorum nefesim kesiliyo heyecandan..

cuma özge de gidecek doktora, onun da durum netleşecek. biri daha vardı gidecek..
hepimiz iyi haberlerle gelicez inşallah :) bebişlerin sefer saati netleşecek :)

yaşasın ki ne yaşasın :teytey::dance:hihoyyyt

zeynepcim başladım ben gööğüs için krem kullanmaya.dr um önerdi bana.garmastan diye bi krem.inşallah yara olmaz göğüslerimiz bazı kadınların göğüslerinden kan bile geliyo çok üzülüyorum ya

bende gitmeyi düşünüyordum bu hafta ama karar değiştirdim nisan ın ilk haftası gidicem sanırım hem biraz daha büyümüş olur kuzum..

bizde az sonra çıkacağız doktora gideceğiz ama ilk önce gezeceğiz her zamanki gibikaydirigubbakcemile3 hava .çok güzel burda yaz havası var sanki bu hava kaçmaz dünürcüğüm az sonra sizin pazara geleceğiz dün akşam konuştuğumuz şeyi alacağız dünürünün aklında kaldı ayyy adam sanki hamile aşeriyo valla :))canımcım istediğin bişey varsa alaım getirelim sana canım benim

zeynepcim ben hep şun düşünüyorum inşallah spinal olmak istiyorumya göktuğu aldıktan sonra karnımdan nasıl olurum bilemiyorum.ilk tanışma ilk merhaba çok duygusal geçer sanırımsenağlama

zeyra cım hg canım.. nasılsınız?

canım benim şükürler olsun iyiyim bugün daha bir iyiyim doktorumuza gidiyoruz bugün bakalım nsteye falanmı gireceğiz yoksa ultrasyonamı hiç bilmiyorum birde bana yatış verirse çok şaşırırım valla ne komedi olur artık dünürüm haber verir size müjde böcüğü olur odakaydirigubbakcemile3

bu arada sinemciğimde girmiyo kaç gündür merak ettim baya bir yaa nerelerde tatlış teyzoşumuz acababilmiyorumkismile

refiyecim amin canım evlat acısı hiçbirimize göstermesin çok zor bi durum olsa gerek önce baktıtm hasta ilaç içirdim neyse biraz uyudu sonra kalktı ağlayarak uykuda korkmuş ateşten dolayıneyse yanımıza aldık baktım karnıma tekmeliyor farkında olmadan bende onun yatağına geçtim neyse 10 dk sonra yanıma geldi ağlayarak sen nereye gittin diye geldi arkamı döndm sırtıma sırtıma tekmeler içerdende diğeri zatem maşallah bi hareetli geceleri tutuyor hareketi gündüz uyuyor galiba neyse yinede bi öf bile diyemedim ayy bu ne diye kızamadımoğluma ciğeri yanıyor insanın o öksürdüğünde sanki senin ciğerin kapıya çıkıyor bide ilaç içirdiğin halde bi fayda olmadımı ayy ne yapsam diye düşünüyor insan neyse acile götürdük te kendine geldi
ay valla çek kız koltuğu boşversene sen rahat et zaten kalmış 1 hafta a ben diyodum belki senin iri bebekti büyüktü 3 kiloyu geçmişti yanlış aklımda kalmış demekki neyse hayırlısı olsun zayıf olsun ama dirençli olsun inşallah bebişlerim
zeynepcim sağol canım evet allah imtihan etmesin evlat acısıyla geçen rüyamda görmüştüm uçurma uçuralım dedi oğlum neyse çıktık dama hava rüzgarlı nasıl olduysa aşağı düştü falan ayy hatırladıkça hala tüylerim ürperiyor uyandım ter içindeyim heen oğlumun yanına sabah bi uyandım kocaman bi uçuk çıkmış dudağımda ayy ama o rüyadan sonra her rüyayyı hatırladığımda öpüyom kokluyom allahım evlat acısı verme diyorum allah evlatlarımızı korusun doğack olanlarıda

ayyyyy canım gebel,ğin başından beri canım bişeyi çok aşeriyor ama bulamadm bi türlü bilsem bulacağımı valla fizana kadar giderim.gerçi aşeriyorumda var ama nasıl olur bilmem.sana demiştim sanırım dün akşam.bende dışarı çıkmak istiyorum babam alacak bizi öğleden sonra oğluma güzel bi köy havası aldırcam gerçi bizim orası köy değilya öyle söyleniyo işte

zeynepcim ben hep şun düşünüyorum inşallah spinal olmak istiyorumya göktuğu aldıktan sonra karnımdan nasıl olurum bilemiyorum.ilk tanışma ilk merhaba çok duygusal geçer sanırımsenağlama

dünürcüğüm avatarında çok şeker canım heee aynen o gözlere benzesin göktuşun gözleri ayyy dün son kez gördük göbişlerimizi bidahakine inşallah onları kucağımızda göreceğiz şükürler olsun ayyy ben hala buradayım daha hazırlancam iki saaatte ancak giyiniyom yavaş yavaş:asigim:

gunaydın guzellerım nasılsınız??varmı haber dogum yapanlardan goz atıp gelıyım.

canım güzel gezmeler havalar çok güzel canımcım aslında o verdiğimiz yemek sözünü bizimkilere bu havalarda yapabilirdik ama onlar bize hizmet etsin boşver bizimki gece diyoki artık lightlık yok bizde diye dünürede söyledim diyokaydirigubbakcemile3 artık baba olacaklarya sanırım ondan neyse yazın kuzucuklarla gideriz pazarsuyuna bir güzel yaparız o dediğimizi doya doya sere serpile inşallah gizemle göktuşuda yatırırız yanyana baksan ne diyo turgut hocam bizimki öper sizin kızı diyo kaydirigubbakcemile3:asigim:

günaydın kızlar.. bizde dün dr daydık gayet iyiyiz maşallah nisanın ilk haftası sezeryan olucak galiba. gün belli değil ama 38. hafta bitimi alırız dedi dr umuz. sanırsam 5 nisan gibi falan oluyor. kızım maşallah çok iyiydi çok mutluyummm kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…