:) oh geldin mi :)
günler azaldıkça, gelmeyenleri merak etmek de farz oluyor..
hep erken kalkardı noldu buna diye merak ettim de, uyku stokluyormuşsun :)
ah anacım, stokla olsa o iş, kış uykusuna yatardık hepimiz, bir ay uyusak üç gün ayakta kalsak gene mahfoluruz.. ama sen dinlen dinlenebildiğine tabi :) bunlar evlerimizin son sakin, sessiz günleri :)
işlerinin bitmesine de sevindim ya. gözün aydın. badana telaşı son anda zor oldu ama çiçek gibi olmuştur evin. güle güle kirletin artık..
sezaryen için de heyecanlanma, korkma nolur.
tuhaf bi gerginlik ve panik hepimizin üstünde var ama sen daha da telaşlandırma kendini.
ameliyat olacağını, onun acısını falan değil de, sonrasında utku'yu kucağına verecekleri ilk anı düşün .. nasıl güzel kokacak, ayak parmakları nasıl bezelye kadar olacak, elleri nasıl yumuk yumuk olacak onları düşün hep :)
Allah'ın izniyle kolaycacık girip çıkacaksın, eda'nınkinden bile kolay olacak..
günaydın nisan anneleri
ayy dün gece sabah kadar uyumadım yaa oğlum sabaha kadar ağladı yaa zavallım hastaolmuş bahar nezlesi hemen sabah acile şimdi ilaçların etkisi ile biraz ii ama yavrum ateşi çok fazlaydı ayakları yanıyordu yanaklar kıpkırmızı kulağım ağrıyor diyordu sabah gözleri çapaktan açılmıyordu ama şimdi çok şükür ii ilaçlar hemen etkisini gösterdi neyse yanında uyudum bu akşam minik oğlum içerden abisi dışardan sabaha kadar beni tepiklediler beni bende hiç uyuyamadım ayy annnelik böle bişey hiç başka bişey için sabaha kadar uyumadan dayanamam zaten akşamda sıkıntım vrdı demek buymuş oğlumun hastalanmasını hissediyomuşum neyseki şimdi ii çok şükür
zeynepcim gerçekten bende heyecandan ölüyorum tatlım ya.acaba ne zamana verecek sezaryan gününü.birde gün belli olduktan sonra mümkün değil yatamam ben uyuyamam.sezaryan ayrı heyecan oğluma kavuşcak olmam ayrı heyecan...oy severim ben diloşumun hereketlerini.nasılda tatlı oluyolar karnımızı dalgalandırdıklarında.bende hep onu iziliyorum.bazen karnımın bi köşesine yığılıyor sırtı resmen belli oluyor .
sezaryana karar vermen iyiolmuş canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler kuzular
zeyra cım hg canım.. nasılsınız?
bizde az sonra çıkacağız doktora gideceğiz ama ilk önce gezeceğiz her zamanki gibikaydirigubbakcemile3 hava .çok güzel burda yaz havası var sanki bu hava kaçmaz dünürcüğüm az sonra sizin pazara geleceğiz dün akşam konuştuğumuz şeyi alacağız dünürünün aklında kaldı ayyy adam sanki hamile aşeriyo valla :))canımcım istediğin bişey varsa alaım getirelim sana canım benim
zeynepcim ben hep şun düşünüyorum inşallah spinal olmak istiyorumya göktuğu aldıktan sonra karnımdan nasıl olurum bilemiyorum.ilk tanışma ilk merhaba çok duygusal geçer sanırımsenağlama
ayyyyy canım gebel,ğin başından beri canım bişeyi çok aşeriyor ama bulamadm bi türlü bilsem bulacağımı valla fizana kadar giderim.gerçi aşeriyorumda var ama nasıl olur bilmem.sana demiştim sanırım dün akşam.bende dışarı çıkmak istiyorum babam alacak bizi öğleden sonra oğluma güzel bi köy havası aldırcam gerçi bizim orası köy değilya öyle söyleniyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?