günaydın kızlar.. bizde dün dr daydık gayet iyiyiz maşallah nisanın ilk haftası sezeryan olucak galiba. gün belli değil ama 38. hafta bitimi alırız dedi dr umuz. sanırsam 5 nisan gibi falan oluyor. kızım maşallah çok iyiydi çok mutluyummm kaydirigubbakcemile2
canım güzel gezmeler havalar çok güzel canımcım aslında o verdiğimiz yemek sözünü bizimkilere bu havalarda yapabilirdik ama onlar bize hizmet etsin boşver bizimki gece diyoki artık lightlık yok bizde diye dünürede söyledim diyokaydirigubbakcemile3 artık baba olacaklarya sanırım ondan neyse yazın kuzucuklarla gideriz pazarsuyuna bir güzel yaparız o dediğimizi doya doya sere serpile inşallah gizemle göktuşuda yatırırız yanyana baksan ne diyo turgut hocam bizimki öper sizin kızı diyo kaydirigubbakcemile3:asigim:
canım valla ben sürmeye başlamadım ne yalan sölim aa daha yeni yeni kaşınmaya başladı bi bakayım da hiç araştırmadım bakmadım da ayy en önemlli şeyi atlamışım ben yaa ama oğlumda hiç çatlamadıki bu nasıl olur bide ben şey yapmıştım her süt verdikten sonra göğüs ucuma süt sürüyordum sonra kaldırıyordum bide vermeden önce öle yapıyordum o koruyordu katkı oluyor diye fazla krem falan kullanmak istemiyorum ama bu sölediğine bi bakacamay bu arada göğüs kalkanı deyince memişler geldi aklıma :)
krem sürmeye başladınız mı ?? başlamayanlar başlasın mutlaka nolur sonra çok zor oluyormuş göğüs yaraları falan..
doktorlar ve yeni anneler genelde lansinoh'u öneriyorlar ama içerisinde lanolin olduğu için hoşuma gitmedi benim. göğüs ucu çatlakları için olan kremlerin içinde hep lanolin varmış zaten.
lanolin de koyun yağı biliyorsunuzdur :S
ben tamamen doğal içerikli bir krem kullanmak istedim, araştırdıktan sonra da earth mama angel baby'nin ürünlerini buldum. bol ödüllü bir krem bu da. acayip iyi geliyormuş göğüs yaralarına..
doğumdan önce kullananlar da hiç bir emzirme sorunu yaşamadıklarını söylüyorlar.
kullanmaya başladım da, size de tavsiye edeyim dedim...
google'da falan da aratırsanız, kk'da da tavsiye eden sürü sepet anne olduğunu görürsünüz.
kutusu küçücük, fiyatı ortalama, ama 3 sene kullanım ömrü var.. bi kere aldık mı yeter yani.
canım benim çok çok geçmiş olsun bitanem annelik bu işte o hasta olunca sende aynı acıyı hissediyosun şimdi iyi olmasına sevindim canımcım olumunekankayizsmile
günaydın kızlar.. bizde dün dr daydık gayet iyiyiz maşallah nisanın ilk haftası sezeryan olucak galiba. gün belli değil ama 38. hafta bitimi alırız dedi dr umuz. sanırsam 5 nisan gibi falan oluyor. kızım maşallah çok iyiydi çok mutluyummm kaydirigubbakcemile2[/QUOTE
günaydın canım hoşgedlin maşallah bebişine sanırım sezerya olacaklar hep nisanın ilk haftası olcak 15 nisana kadar sezeryanlar bitecek çünkü çok kişinin nisanın ilk haftası olcakk sanırım maşallah kızına az kalmış kucağına almaya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninkinide hepimizinkinide
slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.
canım benım oyle abartılı mıde yanmalarım olmadı ayda haftada 5 dk sızladı ama oglusun sacları bıcokmus oyuzden pek bellı olmaz..günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri..........
malum biz hala şeker ölçümü yaptığımız için sabah erkenden kalkmak zorunda kalıyoruz.
nazlıcım benimde hamilelikte hiç midem ağrımadı,acaba benim göktuğda kel mi*
sabaha karşı rüyamda oğlumu emdirirken gördüm.ben emdirmeye uğraşıyorum beyefendi uyuyo...uykucu olcak galibakaydirigubbakcemile2
ay bu arada göğüs kalkanı deyince memişler geldi aklıma :)
krem sürmeye başladınız mı ?? başlamayanlar başlasın mutlaka nolur sonra çok zor oluyormuş göğüs yaraları falan..
doktorlar ve yeni anneler genelde lansinoh'u öneriyorlar ama içerisinde lanolin olduğu için hoşuma gitmedi benim. göğüs ucu çatlakları için olan kremlerin içinde hep lanolin varmış zaten.
lanolin de koyun yağı biliyorsunuzdur :S
ben tamamen doğal içerikli bir krem kullanmak istedim, araştırdıktan sonra da earth mama angel baby'nin ürünlerini buldum. bol ödüllü bir krem bu da. acayip iyi geliyormuş göğüs yaralarına..
doğumdan önce kullananlar da hiç bir emzirme sorunu yaşamadıklarını söylüyorlar.
kullanmaya başladım da, size de tavsiye edeyim dedim...
google'da falan da aratırsanız, kk'da da tavsiye eden sürü sepet anne olduğunu görürsünüz.
kutusu küçücük, fiyatı ortalama, ama 3 sene kullanım ömrü var.. bi kere aldık mı yeter yani.
kızlar tanıdık bırı tavsıye ettı her urunu kullanmıs ama lansınoh kadar ıyı gelmemıs kopmus gogus ucları kanamayı bırak oyuzden ben 2 haftadır basladım cok erken ama korkunun gozunu sevıım.lanomast kullanıyorum..zeynepcim başladım ben gööğüs için krem kullanmaya.dr um önerdi bana.garmastan diye bi krem.inşallah yara olmaz göğüslerimiz bazı kadınların göğüslerinden kan bile geliyo çok üzülüyorum ya
culha hg canım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız??
rüzgaryağmur sende hg canım hayırlısı olsun işallah güzel haber :))
günaydın kızlar.. bizde dün dr daydık gayet iyiyiz maşallah nisanın ilk haftası sezeryan olucak galiba. gün belli değil ama 38. hafta bitimi alırız dedi dr umuz. sanırsam 5 nisan gibi falan oluyor. kızım maşallah çok iyiydi çok mutluyummm kaydirigubbakcemile2
ben de o anda kesinlikle uyanık olmak, kızımı hemen görmek istiyorum.. hayal bile edemiyorum nasıl bir duygudur onu göreceğim ilk an.zeynepcim ben hep şun düşünüyorum inşallah spinal olmak istiyorumya göktuğu aldıktan sonra karnımdan nasıl olurum bilemiyorum.ilk tanışma ilk merhaba çok duygusal geçer sanırımsenağlama
mafoldumben ayy ne sulugöz oldum ya... ne güzel yazmışsın.. ben o bezelye kadar parmaklarını yiyim onun yaa mafoldumben diyolar ki bana sezeryan karşıtı olanlar(sanki ben keyfi sezeryan oluyomuşum gibi) aman bayıltıyolar seni .. ciğerini böbreğini alsalar ruhun duymaz fln.. cevabım aynen şu... ayy yavrumu sağlıklı olarak sorunsuzca kucağıma versinler de neyimi alırsalar alsınlar :sinifsinif: ayy ne bu durumdayım yanii.. sona yaklaştıkça korkular panik detavan yapmış durumda.. elimde değil.. düşünmemek için sürekli bişeylerle uğraşmak istiyorum.. bebeğimin dolabını açamıyorum artık.. açınca mafoldumben mafoldumben aynı şeyy.. sezeryanı hiiç düşünmemeye çalışlıyorum mafoldumben .. inan korkum ameliyat fln değil yaa.. tek endişem oğlumm.. onun gül yüzünü sağlıklı olduğuunu bana leblebi kadar gözleriyle baktığını göreyim yeter bana ... eda da ameliyata girerken okuduğun ayetel kürsinin haddi hesabı yok.. ama Allaha şükür.. millet narkozdan ayılırken inleyip ağlarken ben sadece uykudan uyanmış gbiydm.. anneme kızım iyi mi anne dediğimi hatırlıyorum.. gösterdiler bana yatağımdaydım..kokladım ve yine gittim :) 1 saat sonra fln tamamen ayılmıştım.. ama sorun yaşamadım yani.. inşallahh bunda da öyle olucakk.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... :Saruboceq:
sende sezeryana karar vermişsin.. hayırlısıolsun hayatım hakkında... inşallah sorun yaşamadan alırız yavrularımızı kucağımıza.. :Saruboceq:
canım valla ben sürmeye başlamadım ne yalan sölim aa daha yeni yeni kaşınmaya başladı bi bakayım da hiç araştırmadım bakmadım da ayy en önemlli şeyi atlamışım ben yaa ama oğlumda hiç çatlamadıki bu nasıl olur bide ben şey yapmıştım her süt verdikten sonra göğüs ucuma süt sürüyordum sonra kaldırıyordum bide vermeden önce öle yapıyordum o koruyordu katkı oluyor diye fazla krem falan kullanmak istemiyorum ama bu sölediğine bi bakacam
sağol canım hemde nasıl annelik bambaşka bişey ohh gezin gezin ne güzel burda da havalar çok güzel tam gezmelik ama çıkamam oğlum biraz kendine gelmesi lazım yarın olmazsa çıkar biraz açılırız
culhacım inşallah olmaz göğüslerimizde bi proplem.gerçi ben ayva çekirdeğide attım dolaba ondan da yapacağım
slm kızlar..
bende bugun doktordaydım..
vee ilk vajinal muayenemi oldum..
ilk başta çatalı gorunce cok tırstım ama doktorum sağolsun
cok sevecen rahat ol derın derın nefes al dedı.. ve soktu elini
ama hiç canım yanmadı hemencecık bıttı..( bittiğindede doktor bana beyin gücü bu işte aferin seda dedi ) gaza geldimmmzemuszemus
sonra nst ye cıktım doğumhaneye..
orda doğum odasından gelen seslerı gordum..
çok tırstım yaaaa..:gitme::gitme:
çok korkuyorum ben çatımda musayıtmıs ben normal doğurcam inş..
kızına maşallah canım.. çok şükür iyiymiş herşeyi.. sezeryan gününüz de hayırlı olsun.. hayırlısıyal kucakla yavrunu inşallah...günaydın kızlar.. bizde dün dr daydık gayet iyiyiz maşallah nisanın ilk haftası sezeryan olucak galiba. gün belli değil ama 38. hafta bitimi alırız dedi dr umuz. sanırsam 5 nisan gibi falan oluyor. kızım maşallah çok iyiydi çok mutluyummm kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan çok sağol bitanem.. verdiğin destek ve moral için... olumunekankayizsmile ve de inan hiiç umrumda değil kimin ne dediği :umursamaz: dediğin gibi ben sadece o operasyonun bittiği ve oğlumu gördüğüm anı düşünüyorum.. ve dualarım sadece onun için.. eda da da öyleydim biliyomusun..sezeryandan gelip de ayılana kadar olan sürede neler yaşadığım umrumda olmıcak dedim.. kendimi öyle şartlandırmıştım.. ve kan aldırırken bayılan ben damar yolu açılmasını bakıp izlemiştim.. soonra lavmanımı kendim yaptım :)) fln işte.. canım tatlıdır ama o durumlarda katıyımdır.. ee gelicek olan güzelliği düşününce çektiğim sıkıntılar önemli değil ama demi zemuszemus sadecee c.tesi ye odaklıyım şu an.. bakalım dr.um ne dicek.. oğlum kaç kilo olmuş... vee 1 nisan mı? 2 nisan mı? zemuszemus c.tesiden sonra da dr.un dediği güne odaklanıcam.. soonra da oğlumu göreceğim ana tabiki :lepi: bana hep dr.um 1nisan dicek gbi geliyo ama kalbim 2 nisan demesinden yana nedense :sinifsinif: inşallah istediğim gibi olur...aslında bunun geçerli çook önemli bir sebebi de var... 2 nisan da canımın parçası mafoldumben c.ğerimin köşesi dedemi kaybedeli 15 yıl olucak..mafoldumben inşallah 2 nisan der doktorumuz :Saruboceq:canım benim.. endişelerinde çok haklısın ama sezaryen bebek için sorunu, zorluğu, tehlikesi olan bir operasyon değil. ferah olsun için.. yatağından kaldırır gibi hoop diye anasının karnından çıkarıp alıyor bebekleri doktorlar..Allahın izniyle sen de kolaycacık atlatacaksın, hiç kötü şeyler düşünüp gerilme..
parmağın kesilse, ona dikiş atılsa, bu senin için daha riskli bir işlem inan, utku o kadar güvende olacak sezaryende..
etrafında bık bık bık konuşan tiplere de aldırma. göt benim göbek benim çocuk benim ister boydan boya yardırırım ister motifli diktiririm ister keyfi ister zorunlu sezaryen yaptırırım. bu sadece kadının verebileceği bir karar, çevrede her halta maydanoz olan, her şeyi kendisinin bildiğini sanan tiplere sinir oluyorum.
akla bak yaa, kolaydı dalağını, böbreğini bilmemneni almak. aldırma sen kimseye.
tıp da teknoloji de çok ilerledi, sezaryen son derece kolay bir işlem artık.. göz açıp kapatıncaya kadar bitecek, odanda ayıldığında ne olduğunu anlamayacaksın bile.
.
canımm.. sorunsuz atlatmışsın muayeneni.. güzelim kendini kastıkça sıktıkça çekiceğin acının boyutu da artıyo inan bana.. o an düşünmeden rahat bırakıcaksın kendini.. derin nefes alıp düşünmiceksin kötü olan hiçbirşeyi.. vee anlamadan bitivericek.. bu muayenede de böyle.. normal doğumda da sezeryanda da... inan bana... çatın da müsaitmiş ne güzell.. hakkınızda hayırlısı olsun ... inşallah sağ salim alıcaksın bebeğini kucağına..slm kızlar..
ama hiç canım yanmadı hemencecık bıttı..( bittiğindede doktor bana beyin gücü bu işte aferin seda dedi ) gaza geldimmmzemuszemus
slm kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?