2010 Nisan Anneleri

mansallah bebisine canim benimopuyorumnanaktan

Teşekkürler fundacığım.2003 te bel fitiğı başlanğıcı vardı.Şimdi ağırlık artınca iyice arttı sanırım.Bacağım çekiyor.Sanada geçmiş olsun.

gecmis olsun canim o agrilar cok kötü oluyor ya
bende fitik ameliyati oldum bacagima vurdugu icin agri ama yinede cekiyorum
zaten malesef sezeryan olmamada sebep bu fitik

slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.

ii dilekleriniz için sağol arkdaşlar şimmdilik çıkmam lazım bebişim acıktı.hepinizi öpüyorum oğluşumla ben.bilgilerim kayra 38 haftalık 3.770 gram ağırlığında doğdu.

mansallah canim bebisine allah nazarlardan saklasin

cok sagol canim benim bende couk iyim allaha cok sükür
hava cok güzel ogluma disari dogru cikacam
bebisimde cok sükür iyi opuyorumnanaktan

bu arada bende hastaneye kontrole gittim bugün
bebegim cok sükür iyi 3200 gramm olmusuz
ben kilo almamisim
ve en güzelide haftaya carsamba gününe sezeryana girecem ve sag saglim allahimda nasip ederse bebegime kavusacagim
simdiden tatli bir telas aldi bakalim hayirlisi sevinc korku hepsi bi arada

stresten doğumlardan bile bir haberim.maşallah kuzucuklara ve annelerine Allah (c.c.) analı babalı büyütsün inşallah.sağlık sıhat versin.
kızlar kapı süsünü kendi yapan varmı varsa link yollayabilrimisiniz yada yaptıklarınızın resmini ve yapılışını.

canım benim annem çelengi yaptı eşimde tüllerle süsledi ciciler bölümünde eklemiştim gecen bakabilrsin.....

ıki Kedili Deli ben de şaşıyorum nasıl yaptım ama bitti çok şükür.
benim göbiş çok büyümedi.onun avantajı ile ve aynaya bakarak yaptım.napayım ya.
nefret ediyorum bu işten.
ama yarım saatlik işi 2 saatte yaptım diyim.dinlene dinlene anca oldu.
öle işte.şu ağdacıya bi cesaret edip gidebilsem hiç uğraşmayacam ama
bi türlü cesaret edip gidemedim.

öğüs kreminden bahsetmişsiniz.
doktorum lansinohu öneridbana.sürdükten sonra yıkamana ya da silmene gerek kalmdan emzirebilirsin dedi.
şimdiden sürmeye başladım bakalım .inşallah çatlak yara olmaz da rahat rahat emzirebiliriz bebişleri.

selam arkadaslar
benim karnim cok agriyor ,esimde evde degil yürüyorum yinede gecmiyor :a015:
simdi küvete su dolduruyorum yoksa dayanamicam agriya :1no2:,birsey olurmu ki yha korkuyorumda

doktor banyoda çok kalma v eçok sıcak suyla banyo yapma demişti.
rahim sıcaktan etkileniyormuş.
kğvet değil de ılık bi duş rahatlatır muhakkak.gevşersin.
inşallah geçer bir an önce canım.

selam arkadaslar
simdi küvete su dolduruyorum yoksa dayanamicam agriya :1no2:,birsey olurmu ki yha korkuyorumda

ya canım doktorun dediklerinden etkilenmiş olabilirsin belki.stres yapma ve küvete girme istersen gevşersin çünkü belki rahim ağzını açabilir.belki bağırsakların falan bozulmuştur ne dersin.yalnız ben bile heyecanlandım.ama senin daha çok erken canım 30 günün var telaşlanma bunlar artçı sarsıntılardır.Rabbim (c.c.) hakkında hayırlısını versin.haber bekliyoruz.

slm tekrardan :)) ev işlerimizi bitirdik.. öğlen yemeğimizi de aldık geldik :)) herkes iyidir umarım..

slm tekrardan :)) ev işlerimizi bitirdik.. öğlen yemeğimizi de aldık geldik :)) herkes iyidir umarım..

oooo sen herşeyi halletmişsin ne güzel.ben bugün anca kendimle ilgilendim.ev işi falan yapamam ya.heryer dağınık ama olsun ya .canımdan kıymetli mi:)

kızlar ben çıkıyorum sizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet ediyorum.kocaman öpüyorum.baybay.

selam kızlar.
herkes iyidir inşallah.
ağda yaptım sabah.canım çıktı yaaa.
çok yoruldum.uzanacağım şimdi.
sonra görüşürüz.
opuyorumnanaktan geçmiş olsun ve de tebrikler.. aynaya bakarak da olsa hala kendin yapabiliyosan süper bişiy :)
opuyorumnanaktan canımcıım hiçbişeyi kafana takma nolurr.. şu son günlerimizde bebişleri de sıkmayalım içerde.. keyfini hiçbir şeyin kaçırmasına izin verme.. bebeğin için ve kend,in için bol dua et canım.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini..
hakkınızda hayırlısı olsun canım.. sağlıkla sorunsuz ca inşallah...
opuyorumnanaktan çoook sağol dünürcüüm.. iyi ki varsın ve iyi ki seni tanımışım olumunekankayizsmile
aile büyüklerimden sadece aneannem hayatta.. yani dediğim dedemdan sonra babannemi ve diğer dedemi de kaybettim.. ama dediğim gibiinsanın hayatında çook değer verdiği kişler vardır.. ben 12 yaşındayken ona doyamadan kaybetiğim için hala üzülürüm .. canım dedem.. yattığın yer nurimekanın cennet olsun inşallah.. beni öpmeden uyku uyumazdı .. şimdi görse eda mı utkumun gelicek olmasını.. mutlu,huzurlu evliliğimi.. :sinifsinif: eminim sevincinden uçardı.. neyse bitanem sıkmıyım seni de.. inşallah 2 sinde der dr.um ama öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için.. :Saruboceq: aa bi de şey var yaa... az önce arkadaşım aradı.. onların gelinleriyle aynı dr.a gidiyoruz.. o bugün yattı hastaneye.. yarın sezeryan olucak.. benim dr.tabi.. az önce vizitede gezerken lavmanı sormuş.. artık hamilelere yapmıyoruz demiş.. sadece kist ameliyatlarında fln yapılıyomuş.. bağırsakları ne şekilde boşalttıkları konusunda bir fikrim olmasa da :) bu sevindirici bi haber... arkadaşta duyar duymaz beni aradı.. haftaya kadar kasma boş yere kendini diye :)) hihoyyyt herşey için tekrar teşekkürler hayatımm a.s.
bebeğine maşallah canımm.. gözün aydın bu arada.. kızz benden önce alcan bebişi kucağına hıı boshayallersmile ... hayırlısı olsun güzelim.. sağlıkla kavuş inş. kızına ...
selam arkadaslar
çok uzun süre yatmasan iyi olur sanki canım sıcak suyun içinde.. ılık bi dulş ve sonrasında istirahat iyi gelir .. olmadı dr.una git mutlakaa...
hg canım maşallah hamarat hatun dikkat et kendine.aman haaa kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan saol canım.. yavaş yavaş yapıyorum her işimi zaten.. ama kendi kendime yapmak zorundayım herşeyii..annem uzakta.. alt kattaki eltimlerin kendine hayrı yokki bana gelsinler.. aman istemem de zaten..:umursamaz: doğuma evi süpürür öyle giderim.. yeter ki yapıp sonrasında laf sokmasınlar kaydirigubbakcemile3
oooo sen herşeyi halletmişsin ne güzel.ben bugün anca kendimle ilgilendim.ev işi falan yapamam ya.heryer dağınık ama olsun ya .canımdan kıymetli mi:)
sen en önemli işi becermişsin canımm.. ev işi de bekleyiversin.. kaydirigubbakcemile3
hiiiç birşey bizden kıymetli değil.. ama işte hastalık sanırım buu...evde az bir iki parça bişey dağınık olsa nefesim daralıyo resmen yaa.. bi şekilde yapıyorum.. başkası yapsa da arkadan tekrar geçiyorum :)

offf yatmak istyrm ama ne mümkün...
midem nası cayır cayır...
izin vermiyor yatsam biguzel uyuycam halbuki...
akşam yemeğinin de hazırlanması gerek....üffffff...........

ama niçıın kimse bişiyler yazmıyo
niçıın muhabbet yok artık burda yaa

hımmm...
sezeryanda lavman olayı var bide değil mi.....???
bu hiç aklıma gelmemişti...

özgecim.. geçmiş olsun.. yine mi yanıyo miden ... senin ilaç da iyi gelmez oldu sanırım.. dr.unu tebrik ediyodun nokta atışı fln diye ama bak o ilaç bile dayanamadı senin mide yanmana.. gaviskon iç istersen .. yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…