2010 Nisan Anneleri

:))) yani evet.. normalde yapılıyo tabikii.. gece 12 den sonra aç kalıyosun.. su da dahil içmiyosun bişiy.. sabah 6 gibi de lavman yapılıyodu.. ama işte aldığım şok haberle artık yapılmadığını duymuş bulunmaktayım :)))

ya sorma refiş artık ilaçta kar etmiyor...
buyuzden yemek yemekte istemiyroum....
yok böle bişi ya,gebelik reflüsümüdür ne haltdır canıma okudu valla....
valla gaviskon yazdırcam bu gittiğimde doktora...
oda anlık kesiyo be canım,sürekliliği yokki.....

ama yapılsa da inan o da umrumda değil :))) ya bide şöyle düşün ben wc de kendi kendime yapabildiğime göreo koca göbüşle ne kadar kötü bişey olabilir ki :)))

özgecim.. valla kuzum ben 4 kez içtim gaviskonu da.. şişe öylece duruyo.. kız dr. yadırmadan önce nasıl yanıyodu.. şimdi şişe gözümün önünde çok şükür yanma fln yok :)) ama ben yansa da sabrederim yani.. alevler püskürürüm adeta ama içmem gaviskon fln.. ilaç içme konusun da da öyleyimdir.. ağrı kesiciyi baş ağrım ağlatana kadar içmem mesela.. ne bilim kişiden kiiye ağrı eşiği değişiyo işte.. diyorum dayanıklı hatunum diye de inanmıyosun :)))

bu arada mehtap da açık görünüyo.. ama geçmişte mi acaba ... mehtaaaaaaaaappppp... :)))

kız inanmam mı senin dayanıklı hatun olduğuna....
valla herkül gibisin bacım....
ben ilaç içerim valla ağrı krizlerim çok olur....
sanırım dayaksızım...
bende gözümün önüne koysam, hatda cerceve yaptırsam duvara assam,hatda evin en güzel köşesine koysam benimde mide yanmam gecer mi bacım....
valla gecer dersen ben hürmet ve saygı göstermeye baslayayım şimdiden...:))))))))))))))))

özgecim... :))) valla saygı,hürmet durumunda ne kadar fayda eder bilemicem :)) ama senin daha şiddetli olduğu aşikar... benimde dayanılmaz olsa bende içerim yani ne ilaç bulursam :))
bu arada çok sağol iltifatların için..

hı bide şey var yaa.. yemekteyiz bursa ya geliyomuş :)) seçmeler haftaya çarşamba-perşembe :)) 2 tanıdığım var katılmak isteyen.. bakalım memleketimden ne tipte insanlar yarışçak :))) özellikle cinsleri seçicekleri kesin ama :)))

ya bir arkadaşım var o da hamile.40 haftayı 2 gün geçmiş ve bebek hala gelmeyi düşünmüyormuş.3 gün daha bekleyecekmiş sonra suni sancı verilecekmiş.çok korkuyorum ben de böle olursam diye........
ama o hiç yürüyüş ve egzers,z yapmıyor .
ondan olabilir mi acaba?

canım :) senin de gözün aydın, günün netleşmiş az çok
nisandan itibaren patır patır gelecek bebişlerimiz inşallah :) ne güzel!

göğüs uçların için de, bikaç saat önce konuşuyoduk kızlarla.. doğumdan önce krem sürmeye başla istersen. emerken yara olmasını engelleyecek, iyi markaların ürünleri var. doktorun da bir şey önerecektir sorarsan.[/QUOTE]

sagol canım evet nisana girmemizle hızlanacak dogumlar :)) nekadar güzel

illaki özel bir kremmi sürmek lazım acaba normal vucut kremı falan sursek işe yaramaz mı acaba? kızımda hiçbişey kullanmamıstım ama ilk günleri acısından mahfoldum (

hadı hayırlısı canım nekadar güzel desene bayagı az kaldı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.a.s.

alminacım... bildiğim kadarıyla göğüs çatlaklarını ve emzirirken olan yaraları önlemek ve tedavi etmek için olan özel kremlerden kullanman lazım. yoksa normal krem hafifçe nemlendirmekten başka şeye yaramayacak...

bak kızında da zorluk çekmişsin, bu bebişte zorlanma bari..

lansinoh en çok tavsiye edilen krem.
ama ben tamamen doğal içerikli olan "earth mama, angel baby"nin kremlerini kullanıyorum.
burda başka markaları tavsiye eden arkadaşlar da oldu.

sen de bi bak, araştır istersen.
ya da doktoruna bi sor, o da bir krem önerecektir..

ayşeciiiim sen de online görünüyorsun
kaç zamandır karşılaşamadık hiç, msnde de yoksun genelde

nasılsın ? nasıl geçiyor günler? bebiş nasıl ?

slm kızlar biz geldik doktorumuzdan şükürler olsun güzel haberlerle geldik ve doğum günümüz belli oldu şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq: 2 nisan öğleden sonra spinal sezeryan olacağım rabbim izin verirse yani haftaya cuma inşallah kızımız kollarımızda olacak inşallah bizden haberler bu kadar yarın yine nsteye çağırdı doktorumuz usgye girmedik sanırım usgye ayın 29daki randevumuzda gireceğiz

ve doktorumuzda yaşadığımız bir olayı anlatayım şimdi doktorum dedi baktı satımı felen tekrar hesapladı sonra dediki ya 2 ya 5 nisan dedi hangisini istiyosunuz dedi eşim hemen 2 nisan diye bir çığlık attı çok komikti yaaa doktorumda yine sabırsızlığına mı yoksa heyecanınamı nasıl güldü sonra dediki eşime birazda dışarda büyüsün demi ama dedi eşim şu an havalarda uçuyo desemki ona beni amerikaya götür hadi orda doğurayım desem tamam diyecek o kadar heyecanlı annemle yangemde geldi yine yanlız bırakmadılar annem heyecandan asansörde en alt kata morg bölümüne basıyo ayyy diyo şaşırdım diyo valla şimdiden herkesi aldı bir tatlı telaş beni sorarsanız ben hep bir tuhafım orada yeni doğmuş bebişleri gördükçe gözlerim doldu bitanesi 3500 gr doğmuştu p kadar şekerdiki anlatama anneme döndüm dedim anne ne kadar küçücük bu dedim annemde bana seninki sanki farklı olacak dedi ayyy nasıl mutluyum nasıl anlatamam yaa kızıma kavuşmama şükürler olsun 10 günüm var geri sayım bu sefer tamamen başladı teyzoşlar

reyhancığım seninde gözün aydın canım benim oyyy yavaş yavaş başladık dökülmeye desen nisan anneleri benimde senden 2 gün sonra haftaya cuma inşallah kızım kollarımda olacak fınduk burunlum benim canım kızım rabbim izin verirse şükürler olsun :Saruboceq:

oh maaşallah sezeryanların günü belli olmaya başlamış :))) hayırlı olsun hepimiz için.
bizde bu gün doktordaydık.benim 3 haftadır nst de çok sancım çıkıyo,oğlum çok geriliyor ve bana da rahatsızlık veriyor, (hatta şu anda poposunu öyle bir sivriltmiş duruyor ki çok komik gözüküyor karnım:))
bunların nedeni hala doğum yoluna girememiş olması.ultrasonda da görünüyor , yani hala aşağıya düşmemiş.ben normal doğum istediğim için haftaya tekrar bakıcak artık düşmesi lazım dedi.çok sancı yaparak suyunu patlatabilir veya eşini ayırabilir dedi doktor.offf offf sezeryan olsaydı bunlar hiç dert değildi dimi?sizinkiler nasıl arkadaşlar normal doğum bekleyenlerin ki yoluna girdimi bebekleri?ve aşağı düşmesi bir anda olabilecek birşey mi?

MErhaba
ben normal düşünüyorum bebek uzun zaman önce dönmüştü öyle duruyor salı günü kontrol var bakalım neler söyleyecek doktor. 35. haftamda gideceğim doktora acaba çatıo muaynesi yapar mı hazırlıklı mı olsam önceden söylüyor mu çatı muaynesini biliyormusunuz

merhabalar kızlarrr nasılsınız
bizim bugün temizliğimiz vardı.
öldük yorgunluktan kadın geldi bir güne sığdırmaya çalışınca bütün işler yetişmedi ama bayağı halletti yine saolsun.
ayyyy çok yorulduk ama değdi misss gibi oldu ev.
artık tamamen hazırım kızlar kaanın gelmesi için hiçbir engel yok.
tabi 1-2 gün beklesin ben hem gribimi tamamen atlatayım hem de azıcık dinleneyim ki oğlumu yorgun karşılamayayım.
bu arada bu gece 2-3 saat ya uyudum ya uyumadım ölüyom yorgunluktan ama yatsam yine uyku yok banaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…