2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar........
dünürcüm telde konuştk ama ağrının çıkması normal canım.benim hasande yattığım zamanlarda 100 ün üzerine çıkan ağrılarım oluyordu hemde 20 dklık nst de 10 u geçiyordu.sağolsun dr umun çabaları sayesinde erken gelmedi oğlum.inşallah zamanında yani haftaya cuma birlikte bir avazda doğururuz canım.ay ne güzel olur ya.........aynı gün yanımızda ağlayan bebekler falan ay çok duygulanıyorum ben ya son günlerde yaptığım tek şey ağlamak..........
zümmincm maşallah kuzuna.yerim ben onu sezaryana karar vermekle iyi yapmışsınız canım.sezaryan gününüz hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım
birpericim maşallah kuzuna bence kilosu az değil canım normal.bizim nisan bebekleri biraz tombiş gidiyo sana sanırım ondan öyle geldi canım.sizinde gününüz belli artık kuzular doğsunda seveleim yaaaaaaaa

kızlar bu arada bugün bende acayip bi halsizlik,bel ağrısı,bacak ağrısı ne ararsanız var.kendimi çok bitkin hissediyorum.birazda sıkıldm ya dün annemlerdeydk eşim yoktu kayınvalidemle gittik.gece 11 gibi geldi eşim ya eşimle sezaryana girmeden muhabbet etmeyi doğumdan oğlumdan konuşmayı özledim.dün akşamda artık mecalim yoktu konuşmaya.......zaten bişey konuşsak kayınvalidem hemen cumburlop konunun içine dalıyo yaaaaaaa offfffff offfffffffffffffff

budebecım sagol tatlım ne bıleyım sanırım dedıgın gıbı kıloları görunce bende panıkledım ıster ıstemez...

birpericim benim netten takip ettiğim bi site var.bebeğin haftası boy ve kilosunun yazdığı bi site.orda senin haftana göre senin bebek 1 hafta önden gidiyor canım.gayet iyi bence

budebecım sagol tatlım ne bıleyım sanırım dedıgın gıbı kıloları görunce bende panıkledım ıster ıstemez...

canım bakma sen benimkide tosun 36 haftamda 3386 gr dı yani iri bebek.amA BEN şunu biliyorum çevremdende normal doğan bebeklerin kilo alımları daha güzel oluyor

son derece hassas dönemdeyız artık gülüm hersey herkes batıyo böle zamanda bıtek ınsanın annesı.

dünürrrrrrrrrrrrnasılsın dinlenebildinmi biraz canım?ben benim dr a ısrar etcem yav aynı gün olsun doğumlarımız

ha bıde unutuyorum ınsan esını süreklı yanında ıstıyor artık..ben öle hıssedıyorum esım işe gıdınce kendımı yanlız hıssedıyorum cok..gecelerı adamı uyutmuyorum hadı konusalım bebekten bahsedelım gelecekten konusalım falan fılannnn...zavallıma rahat vermıyorum ama napıyımm sankı onunla konustukca rahatlıyorum

slm kızlar özgeciğim senin yaptığın gibi uyuyup uyandık geldik bugün bizde bendede dünürcüğüm yazmış bir yorgunluk bir halsizlik bir mide yanamsı bir bacak ağrısı ne ararsanız var bugün ama ben bugün çok yoruldum yaaa dahada gezmam yok öyle birde kızlar arada az az akıntım oluyo çok yoğun değil sizdede oluyomu yaa gerçi suyum gelse böyle olmaz sanırım ne bilim ben bugün çok tuhafım çok az sonra annemler gelicekmiş telefonlarıyla uyandım yemek getiriyolarmış bana geldiğimden beridir uyuyorum ben yaa ne oldu bana uykucu şirinemi oldum ne oldum

fundacımtatlım kayınvalden değilde annen kalsa olmazmı,yada hep bölemi gidecek bu sen nereye kaynanan oraya ve her lafın içine girecek modda....
valla allah yardımcın olsun....
bendede aynı durumlar yatamıyrum kalkamıyrm,bir iş yapıcam zorla yapıyorum....
sancı durumun seninde naya yuksekmiş benim tavan yaptığı zamanlar oldu...

birpericim benim netten takip ettiğim bi site var.bebeğin haftası boy ve kilosunun yazdığı bi site.orda senin haftana göre senin bebek 1 hafta önden gidiyor canım.gayet iyi bence

bende baktım şimdi bı sıteden verdıklerı aralıga göre normal ama neyse rahatladım bıraz tekrar sagol gülüm..ama bırazda fazla yıycem banane kılom artarsa artsın artık umurumda degıl

özgeciğim canım yorma kendini yaa bırak yapma kek falan ne bulurlarsa onu yesinler yaa valla ben şu an ruh gibiyim biri gelse o bana hizmet etsin modum var bugün nedense

birpericiğim canım bebişin bencede dünürümün dediği gibi gayet güzel kilosu canım benim hiç canını sıkma en öenmlisi sağlıklı olması canım

son derece hassas dönemdeyız artık gülüm hersey herkes batıyo böle zamanda bıtek ınsanın annesı.

canım kayınvalidem Allah bozmasın bu kadar yardımcı olmuyodu bana,kaldı yanımda 2 hafta olcak nerdeyse.ama ben biraz eşimle sohbet etmeyi özledim ne bileyim.az kaldı yavrumuzu kucağımıza alacağız o heyecanlı ben heyecanlı ama daha oturup bi çift laf edemedk.zaten eşim iş manyağı.......ben mesela tedirginim yinede belden iğne korkutuyo biraz beni.hiç teselli edecek cümleler kurmadı.offffffffff yavvvvvvvvvv noldu bana böyle

hıhhhhhhhh işte bende tam bunu istiyorum ama yok 2çift laf edemiyoruz yanımızda sürekli birileri oluyoı yada lafa karışıyo

dünürcüğüm dinlendim sayılır ama hala yatsam uyurum valla o moddayım annemlerin telefonuyla uyandım sıcakta iyice mayışmışım canım benim valla tamam kayınvaliden sağolsun yanında kalıyo ama seninde beraber soın zamanlarda konuşcakların olur canım doğru söylüyorsun gelcek hafta eşim nöbette perşembe gecesi sabah gelecek bizde doğru hastahaneye gideceğiz bende ona üzülüyorum o gece yanımda olamayacağı için sağlık olsun izin alcaktı yok dedim gerçi birazcık uykusuz olacak ama bebişlerimiz için değer canım ne yapalım artık

canım benim olsun buda guzellik uykusu olsun gizeme...
ayys sorma ben yurümesem bile hep senin anlattığın gibiyim....
ama şükür hamdolsun midem yanmadı bugun....
ya akıntı olayı benimde var,bugun serapla konuştuk,sonuçta üçüncü kez anne olcak ve hep normal doğum yapmış,yok o su değildir dedi,
suyun bir anda boşalır dedi...
doktorumda baktı suyumda azalma yoktu,idrar kesesine olan baskıdan rahim idrar kaçırıyor olabilir...
bendede hep oluyor....

işte dedıgım gıbı canım eşlerımızın destegı cok önemlı.sanırım epıdural olucaksın ben vazgectım ondan herkes cok rahat en guzelı dıyor ama ııh zaten cok heyecanlıyım..normal olamazsa eger benı uyutsunlar alsınlar korkuyorum heyecanlanıyorum çünkü bugünbıle dogum zamanı nı tarıhını konusurken doktorumla tansıyonum yukseldı oyuzden rahat olamam ben

canım hiç korkma bugün hemşire falan öyle rahatlattıki beni hiç korkma dedi spinalden dedi aslında genel anestezi alırsan kork dedi çok fazla ağrı oluyo olanlarda ayılırken dedi spinale prenses doğum diyoruz biz dedi hiç bir acı hissetmeyeceksin kendinde olacaksın diye dedi oyüzden birdaha hamile kalsam kesin yine spinal derim dedi hiç korkma canım bebişlerimizi düşünürsek hiç bir ağrı bize dokunmaz canım inan

olabilir özgeciğim canım zaten yarım saat geçmeden wcdeyiz artık saol canım valla iyi oldu dediğin ne bilim ilk kez yaşayınca çok acemi oluyoz valla

canım günaydın o zaman sna.yorgunluğun çok canım senin.bundan sonra dinlen az zaman kaldı hem uyuyalımki yavrularımızı enerjk karşılayalım.canım sana bahsetmiştim o su mu akıntımı neyse bende de oluyo hatta bazen baya yoğun geliyo.su olsa böle az az gelirmi acaba.ben hiç dr uma söylemedm canım.sana sordum sen bende de var deyince normal sanırım dedim

canım annemde hastnede yattığım ilk 2 hafta yanımdaydı geçen haftada ablam doğum yaptı onun yanındaydı yani baya torun falan baktığı için yorgun.ya canım kayınvalidemin bi zararı yok aslında annem kalsa yanımda bu kadar rahat olamam.çünkü kayınvalidem herşeyi yapıyo ama ben nasıl diyeyim ya böyle mesela telde konuşuyoru o o taraftan bişey diyo birkaç defa duymamazlıktan geldim en sonunda bi saniye anlayamıyorum dedim karşı tarafı.ya her lafın içne giriyo bazen.ben hiç rahat edemiyorum böyle boğazıma kadar bunaldm ya.
kötülüğünden değil her lafın içine girmesi düşünemiyo sadece.ben bu kadar bi çift gözün beni takip etmesine alışkın değilim.dışarıda çıkamıyorum eşimlede konuşamıyorum patlıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmm:a015:

zeynocum sorma acemiyiz,cesaretsiziz,ama allahtan annemdeyim etrafımda hep deneyimli insanlar var,yüzüme bakınca fenalştığımı anlıyorlar,aksi durumda hep tetikteler...
akıntıda normalmiş,kokusuz ve renksiz olduğu sürece korkmayalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…