budebecım sagol tatlım ne bıleyım sanırım dedıgın gıbı kıloları görunce bende panıkledım ıster ıstemez...
merhaba kızlar........
dünürcüm telde konuştk ama ağrının çıkması normal
kızlar bu arada bugün bende acayip bi halsizlik,bel ağrısı,bacak ağrısı ne ararsanız var.kendimi çok bitkin hissediyorum.birazda sıkıldm ya dün annemlerdeydk eşim yoktu kayınvalidemle gittik.gece 11 gibi geldi eşim ya eşimle sezaryana girmeden muhabbet etmeyi doğumdan oğlumdan konuşmayı özledim.dün akşamda artık mecalim yoktu konuşmaya.......zaten bişey konuşsak kayınvalidem hemen cumburlop konunun içine dalıyo yaaaaaaa offfffff offfffffffffffffff
birpericim benim netten takip ettiğim bi site var.bebeğin haftası boy ve kilosunun yazdığı bi site.orda senin haftana göre senin bebek 1 hafta önden gidiyor canım.gayet iyi bence
son derece hassas dönemdeyız artık gülüm hersey herkes batıyo böle zamanda bıtek ınsanın annesı.
ha bıde unutuyorum ınsan esını süreklı yanında ıstıyor artık..ben öle hıssedıyorum esım işe gıdınce kendımı yanlız hıssedıyorum cok..gecelerı adamı uyutmuyorum hadı konusalım bebekten bahsedelım gelecekten konusalım falan fılannnn...zavallıma rahat vermıyorum ama napıyımm sankı onunla konustukca rahatlıyorum
slm kızlar özgeciğim senin yaptığın gibi uyuyup uyandık geldik bugün bizde bendede dünürcüğüm yazmış bir yorgunluk bir halsizlik bir mide yanamsı bir bacak ağrısı ne ararsanız var bugün ama ben bugün çok yoruldum yaaa dahada gezmam yok öyle birde kızlar arada az az akıntım oluyo çok yoğun değil sizdede oluyomu yaa gerçi suyum gelse böyle olmaz sanırım ne bilim ben bugün çok tuhafım çok az sonra annemler gelicekmiş telefonlarıyla uyandım yemek getiriyolarmış bana geldiğimden beridir uyuyorum ben yaa ne oldu bana uykucu şirinemi oldum ne oldum
canım kayınvalidem Allah bozmasın bu kadar yardımcı olmuyodu bana,kaldı yanımda 2 hafta olcak nerdeyse.ama ben biraz eşimle sohbet etmeyi özledim ne bileyim.az kaldı yavrumuzu kucağımıza alacağız o heyecanlı ben heyecanlı ama daha oturup bi çift laf edemedk.zaten eşim iş manyağı.......ben mesela tedirginim yinede belden iğne korkutuyo biraz beni.hiç teselli edecek cümleler kurmadı.offffffffff yavvvvvvvvvv noldu bana böyle
slm kızlar özgeciğim senin yaptığın gibi uyuyup uyandık geldik bugün bizde bendede dünürcüğüm yazmış bir yorgunluk bir halsizlik bir mide yanamsı bir bacak ağrısı ne ararsanız var bugün ama ben bugün çok yoruldum yaaa dahada gezmam yok öyle birde kızlar arada az az akıntım oluyo çok yoğun değil sizdede oluyomu yaa gerçi suyum gelse böyle olmaz sanırım ne bilim ben bugün çok tuhafım çok az sonra annemler gelicekmiş telefonlarıyla uyandım yemek getiriyolarmış bana geldiğimden beridir uyuyorum ben yaa ne oldu bana uykucu şirinemi oldum ne oldum
fundacımtatlım kayınvalden değilde annen kalsa olmazmı,yada hep bölemi gidecek bu sen nereye kaynanan oraya ve her lafın içine girecek modda....
valla allah yardımcın olsun....
bendede aynı durumlar yatamıyrum kalkamıyrm,bir iş yapıcam zorla yapıyorum....
sancı durumun seninde naya yuksekmiş benim tavan yaptığı zamanlar oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?