göktuşum anasının karnının kıymetini anladı tabii canımmm. niye tırstın kız doğum hikayeleri güzeldirkaydirigubbakcemile3canım ağrılar artık normal e doğum yaklaştı bak bizim oğlan 33. haftada gelcem dedi 37 ye gircez ne gelen var ne giden.yedi serumları bizimki yok benim yerim iyi biraz daha kalayım dedi sanırım.
canım inşallah hayırlısıyla gelsinler
canım gerçekten ada ile kaan dillere düştüler heee...çocuklar gelmek istemiyolar.yerleri iyi demekki anneleri sevdiler orayı çıkmak istemiyolar.
az önce doğum hikayelerini okudumda amaaaaaannnnnn sonna yaklaştıkça okumamak gerekiyormuş.tırstım vallaeyvahedigeldismile
canım yaaa çok yorulmuşsundur bizde dün bitirdik.slm kızlar
en sonunda uzun zamandır planladığım temizliği yaptık annemle kapı cam duvarlar mutfak koltuklar silinmedik yer kalmadı evde halılarımda yıkamada ama ikimizde de hal kalmadı bugün pasta börek yapacaktık kaldı maalesef ne yapayım onlarda hazır oluversin yada doğurmasam haftaya yaparız annemle
benımde az zamanım kaldı ama hiç niyeti yok oğlumun gelmeye gayet iyi içerde kıpır kıpır
maşallahhh utkuma aman refişim kansızlığa dikkat sonra doğumdan sonra zaten kan gidecek güçsüz düşmeki eda sultanla utku paşayla rahat ilgilenebilesin:1hug:kızlar biz gittik, geldik ama sayfalar duruyo yerinde :)))
ebemiz kiloma,tansiyonuma,bebişin kalp sesine fln herbişeye baktı... geçen gün verdiğim kanın sonucu da gelmiş.. 10 çıkmış oooo çok düşük dediler ama ne 10 çıkmış bakmadım ben daha :))) kalp sesimiz süperdi.. ben yine maşallahh oğlumu beslicem diye yerken 1 ayda 3 kilo almayı becerebilmişim :))) ama toplamda 10 kilo görünüyo sağlık ocağımızda da.. ebemiz yine de normal dedi.. kanım çok düşük olduundan günde 1 kullandıım "ferrum fort" u acilen bırakıp "gyno ferro sanol" diye bi hapa başladık.. günde2 dedi dr önce.. sonra ebe 1-2 nisan sezeryan diye hatırlatınca amaan o zaman 3 kez al mutlaka.. son haftada ne toplasan kardır dedi.. doğum sonrası da kansız kalmamış olursun depolar dolsun biraz dedi.. herşey iyi yani oğlumla ilgili.. kalp sesimizi dinlerken ben koca göbüş masada tabi.. oğlum içerde bi sivrildi sormayın.. odaya giren 2 ebe "oooğğ kaç günün var.. maşallah.. allah kurtarsın" dedi.. eda da ebem olan bi ebe de elle kasıklarımı muzyene edip " normal gelsin istemiyosan yarım satten fazla kesinlikle ayakta kalma şu son haftanda" dedi.. ayy kızlarr ya nolur dua edin emi? oğlan sabretsin sezeryan günüme kadar... gerçi şu an sancım bile tutsa çooook anormal durumlar dışında acil sezerynala alınır sancın durdurulmazartık 38. haftandasın dediler. ama zamanını beklesin sıpam :Saruboceq:
hadi hayırlısı cnm benim eşimde 2 olsun dedi ama ben 6 die tutturunca 6 oldu tabi kızım bı süpriz yapıp gelmezse erkenden
alminacığım canım benim seninle az kalsın aynı gün doğuruverecektik canım ama eşim 2si olsun dedi doktorumuz 5ide önermişti ama biz 2den yana kullandık daha erken dese eşim onada razı valla adamcağız bulutların üstünde geziyo şimdiden rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah
almina hayırlı olsun doğum günün belli olmuş.
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı bizim başımıza inşallah....
tatlıms.. canım hiçbişey bilmeden doğurmak kadar süper bişiy yok.. bunu ancak 2. ye hamile kaldığında doğumun yaklaşınca anlıcaksın :)))) emiin ol senden kat kat daha fazla korku,stres yaşıyorum.. ve uykular bana haraamm modundayım :)
alminacım... sizinde hayırlı olsun canım tarihiniz.. sağlıkla hayırlısıyla hiçbir sorun yaşamadan alalım inş. kucağımıza yavrularımızı....
pazartesi....29.03 te sezeryan termini aldik...hakkimizda hayirlisi....
oyyy bende cok yoruldum ...
gece kurduğum planları yaptım...
yarın misafir var malum...keke börek işleri ellerimden öptü...
yarım saat ayakta kaldım ama öldüm öldüm...
sağ yanım karnımın kramp girdi...
artık yürümek şöle dursun ayakta duramıyorum allahım sen yardım et cümlemize....
TatLimS annen geliyormuş gözün aydın.ne rahatlarsın şimdi.insanın annesi gibisi yok ya.bizimkiler yakın şehirde.sancım başlayınca 45 dakkada burda olur inş.tabi o zamana kadr goğurmazsam:)
nazlı sezeryan mı olacaksın ?çok az kalmış senin de .
kızlarrrr kaan la ada bütün topiğe nam saldılar gelmiyo sıpalarkaydirigubbakcemile3 nazlıcım ben de sıcak suyla hemde uzunnn duşlar alıyom ama nafile kaan sıcak suyu gördükçe daha bir mayışıyo yerleşiyo sanırımkaydirigubbakcemile3 canlarım benim kaan bi doğsun totosunu ısıracam dicem kk teyzelerin de benle birlikte yollarını gözledi sıpam benim:asigim:
bu arada bugün bir rüya da ben gördüm sezeryan olmuştum yerimden kıpırdıyamıyodum. herkesler bebeğimi seviyodu ben hareket edemediğim için göremedim bile oğlumueyvahedigeldismileşöyle bir emsin diye mememe tuttular bebeğimi daha ben göremeden hemen çektiler. sezeryan korkusu öyle bi işlemiş ki içime sormayınkaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin canım nekadar güzel bir yerin agarmıyorsa işte.bende ilk cocugumda biraz agrım var desem annem telaşlanırdı geliyomu yoksa diye ana yüregi heycan yapıyor işte bizde yasayacagız zamanı gelınce onların yasadıklarını normaldır heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar biz gittik, geldik ama sayfalar duruyo yerinde :)))
ebemiz kiloma,tansiyonuma,bebişin kalp sesine fln herbişeye baktı... geçen gün verdiğim kanın sonucu da gelmiş.. 10 çıkmış oooo çok düşük dediler ama ne 10 çıkmış bakmadım ben daha :))) kalp sesimiz süperdi.. ben yine maşallahh oğlumu beslicem diye yerken 1 ayda 3 kilo almayı becerebilmişim :))) ama toplamda 10 kilo görünüyo sağlık ocağımızda da.. ebemiz yine de normal dedi.. kanım çok düşük olduundan günde 1 kullandıım "ferrum fort" u acilen bırakıp "gyno ferro sanol" diye bi hapa başladık.. günde2 dedi dr önce.. sonra ebe 1-2 nisan sezeryan diye hatırlatınca amaan o zaman 3 kez al mutlaka.. son haftada ne toplasan kardır dedi.. doğum sonrası da kansız kalmamış olursun depolar dolsun biraz dedi.. herşey iyi yani oğlumla ilgili.. kalp sesimizi dinlerken ben koca göbüş masada tabi.. oğlum içerde bi sivrildi sormayın.. odaya giren 2 ebe "oooğğ kaç günün var.. maşallah.. allah kurtarsın" dedi.. eda da ebem olan bi ebe de elle kasıklarımı muzyene edip " normal gelsin istemiyosan yarım satten fazla kesinlikle ayakta kalma şu son haftanda" dedi.. ayy kızlarr ya nolur dua edin emi? oğlan sabretsin sezeryan günüme kadar... gerçi şu an sancım bile tutsa çooook anormal durumlar dışında acil sezerynala alınır sancın durdurulmazartık 38. haftandasın dediler. ama zamanını beklesin sıpam :Saruboceq:
pazartesi....29.03 te sezeryan termini aldik...hakkimizda hayirlisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?