2010 Nisan Anneleri

göktuşum anasının karnının kıymetini anladı tabii canımmm. niye tırstın kız doğum hikayeleri güzeldirkaydirigubbakcemile3

canım yaaa çok yorulmuşsundur bizde dün bitirdik.
biz nisan başı anneleri olarak bekledikçe bebişler gelmiyo canım malesefkaydirigubbakcemile3

maşallahhh utkuma aman refişim kansızlığa dikkat sonra doğumdan sonra zaten kan gidecek güçsüz düşmeki eda sultanla utku paşayla rahat ilgilenebilesin:1hug:

hadi hayırlısı cnm benim eşimde 2 olsun dedi ama ben 6 die tutturunca 6 oldu tabi kızım bı süpriz yapıp gelmezse erkenden

aman süpriz yapıpta gelmeye kalkmasın bence benımde en cok korktugum şey bu süpriz yapıpta aniden gelemeye karar vermesi allah korusun kimseye yasatmasın bence vaktinde gelmeleri dileklerimle

slm teyzoşlar biz geldik çok yorulduk kızımla bugün en az yarım saat nstede kaldık 3-4 sancımız çıktı hemşire beni heyecanlandırdı belki doktor erkene çeker tarihi dedi eşimin yine ağzı kulaklarına vardı bu haberi duyunca adam öylece saat sayıyo valla gerçi bende ondan aşşağı yerim yokya neyse orada yine ben spinal sezeryan olan bir kızla konuştum yeni doğum yapmıştı çok rahat dedi bana hiç sancı ağrı hissetmedim dedi kesinlikle tavsiye etti 1 saatte herşey bitmiş oluyo dedi o kadar tatlı bir oğlu olmuştuki anlatamam bizden haberler bu kadar birde ayın 29da gideceğiz bakalım son kez sonrada doğuma rabbim izin verirse çok yorulmuşum gecelik aldık eşimle hemşire bitanede geceliğin olsun dedi yanında oı işimizde tamam şimdi sıra gizem sultanda dünürcüğüm inşallah dediğin gibi olur canım aynı gün doğarlar bizim bebişler hiç belli olmaz canım benim gerçi kız önce doğarsa zengin olurlar canım boşver hiç önemli değil valla :)))geçmişe şöyle bir göz attım mehtapcığım canım saol canım benim anneciğim şu an iyi sanırım migren başlangıcı çok kötü oluyo migren bende var şükürler olsun şu hamileliğimde olmadı güzel atlattım tatlıms(tuğbacığım) anneciğin geliyomuş hadi gözün aydın doğum tarihinde belli olmuş rabbim bir narada doğurmamızı nasip eğlesin bişeycik anlamayalım ağrısız sancısız kuzucuklarımızı alalım kucaklarımıza inşallah tuğbişim(tarhan) ben sana dedim canım kaan valla senin göbişi çok sevdi canım ayrılmak istemiyo o yüzden canım annesinden ama bence sen haftaya doğuruvereceksin canım benim inşallah sağlıcakla

neyse hanımlar biz gidioz kızımla. :hulya: sıkıldık az ckalım ewden öpüyoruz sizleri zemuszemus

alminacığım canım benim seninle az kalsın aynı gün doğuruverecektik canım ama eşim 2si olsun dedi doktorumuz 5ide önermişti ama biz 2den yana kullandık daha erken dese eşim onada razı valla adamcağız bulutların üstünde geziyo şimdiden rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah

tatlıms.. canım hiçbişey bilmeden doğurmak kadar süper bişiy yok.. bunu ancak 2. ye hamile kaldığında doğumun yaklaşınca anlıcaksın :)))) emiin ol senden kat kat daha fazla korku,stres yaşıyorum.. ve uykular bana haraamm modundayım :)

alminacım... sizinde hayırlı olsun canım tarihiniz.. sağlıkla hayırlısıyla hiçbir sorun yaşamadan alalım inş. kucağımıza yavrularımızı....

ohhh annem aradı şimdi beni hiç bişey yapma akşama dedi baban getircek yemek dedi ne kadar mutlu oluyorum valla 2 hafta oldu nerdeyse yemek yapmayalı sadece kahvaltı hazırlanıyo evde kayınvalidem bir taraftan annem bir taraftan gönderiyo keşke hep böyle olsa zaten bende bir mahmurluk şirinlerdeki uykucuya döndüm resmen ben

haa birde kızlar spinal olacaklar için bugün hemşiremde spinal olmuş ve bana oda dedi hiç korkma sanki rüya gibi gelecek dedi sana dedi bir bakacaksın bebğin kollarında olacak dedi ameliyattan sonra bol bol su iç ve kafeinli içecekler al baş ağrısı olmaması için dedi ben zaten su manyağıyım su olsun yeter zaten inşallah kolay bir şekilde atlatırız rabbimin izniyle

neyse teyzoşlar hepinizi öptük kocaman biz kaçıyoz uyumaya gidiyoruz çok uykum var anlatamam sanki 2 gündür uyumamışım gibiyim uykucu şirine olduk çıktık birazcık kestirelim kızımla zaten yemek derdimizde yok ohhh ne güzel görüşrüz kocamn öptük

almina hayırlı olsun doğum günün belli olmuş.
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı bizim başımıza inşallah....

tuğbacım.. çok saol hayatım... evet cnım dr.da kansızlık için öyle dedi.. doğumdan sonra da bırakmıcakmışım hapımı.. halsiz düşersin dedi.. bakalım hayırlısı artık :)

kızlar bize müsade.. az uzanalım da dinlenelim... utku bey kasıklara bastırıyo yine :))) iyi günler hepinize baş baş :))

evet canım ole olacakmıs aynı gun ama nasıp işte şimdi sen benden once alacaksın yavrunu kucagına opuyorumnanaktan

almina hayırlı olsun doğum günün belli olmuş.
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı bizim başımıza inşallah....

teşekkürler canlarım inşallah Allah hepimize sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nsaıp eylesın geldik artık yolun sonunahihoyyyt

oyyy bende cok yoruldum ...
gece kurduğum planları yaptım...
yarın misafir var malum...keke börek işleri ellerimden öptü...
yarım saat ayakta kaldım ama öldüm öldüm...
sağ yanım karnımın kramp girdi...
artık yürümek şöle dursun ayakta duramıyorum allahım sen yardım et cümlemize....

pazartesi....29.03 te sezeryan termini aldik...hakkimizda hayirlisi....

hadi gözünaydın canım allah kurtarsın

amin canım amin Allah hepimizin yardımcısı olsun vallahi bende duramıyorum ayakta hava cok güzel dolaşmaya gıdelım dıyenlerı okudukca kıskanıyorum vallahi :hulya:

yok canım normal doğum benim.bu hafta bekliyoruz gelmezse suni sancıyla normal doğumu başlatıcak dr.

aman canım ne korkuyon yaa.. bende sanki 10 tane doğurmuşum gibi o kadar rahatım ki son anda dank edicek:))))eyvahedigeldismile

evet canım yaa.. benden panik:))) ben onu rahatlatıyorum:kedi:

maşallah canım.... dikkat et sende. zamnında gelsin:))

pazartesi....29.03 te sezeryan termini aldik...hakkimizda hayirlisi....

hayırlııs olsun canım. kilosu ne oldu??

merhaba arkadaşlar
gününüz az kaldı hepinize Allah kolaylıklar versin , erken doğum yapan yok galiba ,
sezeryanla doğum yapacaklar hiç korkmasın çok kolay epidural, sonrasında kalkarken vs biraz rahat hareket edemiyorsunuz ama çok abartılacak ağrısı yok korkmayın
normal doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin pek bilgim yok dua edelim sürekli Allah kolaylık versin hepinize

kıslar merhabaler hepınıze doktordan geldık
şükür hersey yolunda görunuyo sımdılık bakalım haftaya sezeryan tarıhımızı belırleyecegız vajınal muayeneden sonra rahım agzında yumusama falan olmamıssa muhtemelen15 nısan gıbı doguma gırecegız tabı daha önce bı gelmeye kalkmazsa bana kılosu az gıbı geldı 2.500 olmus doktor normal dedı ama yınede benım canım sıkıldı neden az acaba besleyemıyomuyum yavrumu tavsıyenız varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…