2010 Nisan Anneleri

inşallah özgeciğim canım sen cuma günümü karar verilcek doğum için doktorunla görüşmeye gideceksin canım inşallah canım kuzey beyde haftaya aramıza katılanlar kervanında olur dünürcüğüm inşallah göktuğda cuma günü der doktorunuz turgut hocam desin canım cuma gününe bakalım hayırlısı artık

ayy bu akşam yaprak dökümü çok heyecanlı tahsin fikreti aldatıyo çocuk doğunca acaba bizlerdemi böyle herşeyi batıcak eşlerimizin gözümüze acaba lohusalığıda şöyle güzel atlatsak sıkıntısız stresssiz anlatılanlar hiç öyle değilmiş herşey batıyormuş gözüne insanın

canım ya dünürümün o gece nöbette olmasına üzüldüm canım ya.bence izin alsın canım söylede çünkü düşünsene biz ne aşamalardan geldk.tüm bunları baştan beri konuşup sonrada yarın en güzel varlığı senden ve benden olanı kollarımıza alacağız diye konuşmak iyi olurdu.ben konuşamıyorumya siz konuşun bari.ya aslında ben bu kadar bunalıyorum ya sanırım turgut çok iyi ya hiç onda böyle bi düşünce yok

canım ben spinal olacağım büyük ihtimalle.anestezi uzmanıyla cuma görüşeceğim ama benim doğum yapacağım hastanede genelde spinal yapıyolarmş.canım bende aynen senin gibi çok heyecanlıydm hatta ağlamaklıydm ben nası doğurcam diye ama bi gece hatırlamıyorum rüyamda ne gördüysem baya rahatlamış olarak uyandm

kızlar napıyosunuz? ya sizlere bişi sorcam. iki gündür akıntım arttı sümüksü oldu ve uzuyo bugünde çok çok açık pembe olmuş. ama ara ara oluyor. bel ağrım arttı, doğum yaklaşmış olmasın ya sizde varmı bu tip şeyler? bilmiyorumkismile

kızlar mart annelerinde lohusalık sendromları başlamış sanırım tartışanlar falan var eşleriyle rabbim inşallah tez zamnda aralarını düzeltirler ayy bizlerdemi böyle olacağız yaa rabbim yaşatmasın inşallah

a.s zeyra cım hb canım sağol biz iyiyiz kızımla.. senin kadar olmasada bizde uykucu olduk :))

hoşgeldin ummuhancığımmmmmmmm
dünürcüm evet baya heyecanlı yaprak dökümü.ben eşimle 2 çift sohbet etmeyi umarken görümcemler bize yemeğe geliyo kayınpeder filan ben çağırdım onları gerçi ama birde başka misafirlerde gelcekmiş.yangın varrrrrrrrrrrrr diye bağırmak istiyorum

canım doktorunla rqandevun ne zamn bizde akıntılardan bahsediyorduk canım bizdede oluyo arada ama bilmiyorum hiç brimizde doktorumuza sormadık hatta ben bugün doktorumu gördüm neden sormadıysamklava:

ben ben ben ben :Saruboceq:

bide nazlıııı ama onun doktoru sabırsız pazartesiye kadar ollmazsa suni sancıyla başlatacak doğumu:asigim:

İnşallah Allah gönlünüze göre versin.. NAzlının bebeğinin olağanüstü bir durumu mu var ki doktor böyle istiyor

canım sen dikkat et sümükümsü olması ii değilmiş...
doğum belirtisi olabilir....

gene hıçkırık tuttu yaaa...
Beni değil tabi bebişimi, sanki zor durumdaymış gibi geliyor üzülüyorum onu hıçkırık tutunca

beyaz sarı Akıntım benim de vardı kızlar doktrum dedi ki doğum esnasında bebek yutabilirmiş ve pamukçuk olabilirmiş. vajinal fitil verdi 2 gün ara ile 2 tane sadece birini kullandım baya azaldı

ayyyy ayy ben bu nazlının manevi ablasıyım boshayallersmileve adacığında teyzesi gelsin artık meleğimiz:Saruboceq: kızlar çok nazlı bu aynı annesi vallahipuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar
yaprak dökümünü izledk misafirlerimiz gitti geldk oğlumla çok belim ağrıdı bu gece yine çokkkkkkkkk
gitsem dra ne der bilmiyorum zaten cuma gitcemya dişimi sıkayım dedim biraz daha birde bacaklarm çok ağrıyo.dünürüme ağrımıyo dedim nazarladım kendimi sanırsam

bugün eşim sordu sizin topikten doğuran var mı bugün diye*bildiğim kadarıyla dün bugün doğuran olmadı dimi*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…