selam kızlar nasılsınız??
dünürcüğüm dinlendim sayılır ama hala yatsam uyurum valla o moddayım annemlerin telefonuyla uyandım sıcakta iyice mayışmışım canım benim valla tamam kayınvaliden sağolsun yanında kalıyo ama seninde beraber soın zamanlarda konuşcakların olur canım doğru söylüyorsun gelcek hafta eşim nöbette perşembe gecesi sabah gelecek bizde doğru hastahaneye gideceğiz bende ona üzülüyorum o gece yanımda olamayacağı için sağlık olsun izin alcaktı yok dedim gerçi birazcık uykusuz olacak ama bebişlerimiz için değer canım ne yapalım artık
canım benim olsun buda guzellik uykusu olsun gizeme...
ayys sorma ben yurümesem bile hep senin anlattığın gibiyim....
ama şükür hamdolsun midem yanmadı bugun....
ya akıntı olayı benimde var,bugun serapla konuştuk,sonuçta üçüncü kez anne olcak ve hep normal doğum yapmış,yok o su değildir dedi,
suyun bir anda boşalır dedi...
doktorumda baktı suyumda azalma yoktu,idrar kesesine olan baskıdan rahim idrar kaçırıyor olabilir...
bendede hep oluyor....
işte dedıgım gıbı canım eşlerımızın destegı cok önemlı.sanırım epıdural olucaksın ben vazgectım ondan herkes cok rahat en guzelı dıyor ama ııh zaten cok heyecanlıyım..normal olamazsa eger benı uyutsunlar alsınlar korkuyorum heyecanlanıyorum çünkü bugünbıle dogum zamanı nı tarıhını konusurken doktorumla tansıyonum yukseldı oyuzden rahat olamam ben
kızlar napıyosunuz? ya sizlere bişi sorcam. iki gündür akıntım arttı sümüksü oldu ve uzuyo bugünde çok çok açık pembe olmuş. ama ara ara oluyor. bel ağrım arttı, doğum yaklaşmış olmasın ya sizde varmı bu tip şeyler? bilmiyorumkismile
Selam kızlar nasılsınız?
Normal doğum isteyen, uygun olan ve nasipse bekleyenler kimler?
ben ben ben ben :Saruboceq:
bide nazlıııı ama onun doktoru sabırsız pazartesiye kadar ollmazsa suni sancıyla başlatacak doğumu:asigim:
kızlar napıyosunuz? ya sizlere bişi sorcam. iki gündür akıntım arttı sümüksü oldu ve uzuyo bugünde çok çok açık pembe olmuş. ama ara ara oluyor. bel ağrım arttı, doğum yaklaşmış olmasın ya sizde varmı bu tip şeyler? bilmiyorumkismile
yok canım normal doğum benim.bu hafta bekliyoruz gelmezse suni sancıyla normal doğumu başlatıcak dr.
aman canım ne korkuyon yaa.. bende sanki 10 tane doğurmuşum gibi o kadar rahatım ki son anda dank edicek:))))eyvahedigeldismile
evet canım yaa.. benden panik:))) ben onu rahatlatıyorum:kedi:
maşallah canım.... dikkat et sende. zamnında gelsin:))
hayırlııs olsun canım. kilosu ne oldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?