Selam kızlar nasılsınız?
Normal doğum isteyen, uygun olan ve nasipse bekleyenler kimler?
kızlar bebekleriniz karnınızı çok gerip alta doğru vuruyomu yoksa benim afacanım mı tek böyle*
canım valla bilemiycem on dakka dalmşım ondada gördüğüm seye bak...
ama serap doğurmadı ya...
msnde görüyorum...
ben sorarım....
bide facede baya bi aktif zaten:))))
günaydın kızlarrr.... herkese güzell günlerrr...
Günaydın güzel annelerrrrra.s.günaydın herkese özgecim evet Allah hepimize kolaylık versin lohsalık döneminde çevremizdekilerin anlayışı çok önemli
günaydın kzlarr eşlerimize ne kadar soguk davranırsak o kadar uzaklasırlar bunu hıc bı zaman cıkarmayın aklınızdan. tahsin fikret olayına geleyım kaydirigubbakcemile3 onlarınkıde aynen öyle
adam üstüne dustu yok baskası var falan dıe sucladı adamı adamda careyı dısarda buldu alkolun etkısıyle bunlar aslında ıbretlık anlayıp dınlemeden yargılamamak lazım bu yuzden eşlerimizede hak verelım .
hayırlısı olsun canım.. bu arada maşallah bebeğine...pazartesi....29.03 te sezeryan termini aldik...hakkimizda hayirlisi....
maşallah gayet iyi kilonuz bencee... tarih içinde hayırlısı olsun canım.. her bebiş aynı kiloda olamaz ki.. sağlıklı olsunlar yeter...kıslar merhabaler hepınıze doktordan geldık
şükür hersey yolunda görunuyo sımdılık bakalım haftaya sezeryan tarıhımızı belırleyecegız vajınal muayeneden sonra rahım agzında yumusama falan olmamıssa muhtemelen15 nısan gıbı doguma gırecegız tabı daha önce bı gelmeye kalkmazsa bana kılosu az gıbı geldı 2.500 olmus doktor normal dedı ama yınede benım canım sıkıldı neden az acaba besleyemıyomuyum yavrumu tavsıyenız varmı kızlar
opuyorumnanaktan ne zaman doğurmayı düşünüyon kısmetse kaydirigubbakcemile3slm ben dogurmadim daha kizlar bekliyom bakalim
opuyorumnanaktan günaydın balımm.. olumunekankayizsmile ayynenn katılıyoruum sanaaa kaydirigubbakcemile5gunaydın canım.Hiçbir eş kendine bahane yaratıp aldatılmaya layık değildir.
Günaydın hoşgeldin bircem.Kızla günaydın hepinizeee..
Günaydın kızlarrr.
Nasılsınız?
Ben gece hiç ama hiç uyumadım.Kasıklarım inanılmaz ağrıyordu.Hala da ağrıyor ebemi ve doktorumu arayamıyorum çünkü normal doğumdalar.İnanılmaz bir uyku bastırdı.
Doğum tarihi alanlar tebrik ederim canlarımDarısı benim gibi normal isteyenlerin başına.
Aldatmaya bakmayın bizim elimizde herşey kadınların elinde.Doğumdan sonra bunalıma girersek kaçırırız kocaları.Hayatımızda en fazla 3 yada 4 kez yaşayacağımız bir olay doğum ve lohusalık.Keyfini çıkaralım bence doğumdan sonra 40 günümüz var.Sonra saltanatımız bitiyor.Ona göre
günaydınlarrrrr.herkese bol güneşki,huzurlu ve ağrısız sıkıntısız bir gün diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?