2010 Nisan Anneleri

Selam kızlar nasılsınız?

Normal doğum isteyen, uygun olan ve nasipse bekleyenler kimler?

ben de varımmmmmm.
inşallah normal olur.şimdilik bi engel yok çok şükür.
p.tesi kontrolümüz var bakalım .
doktorla kesin belirlenir herşey.

kızlar bebekleriniz karnınızı çok gerip alta doğru vuruyomu yoksa benim afacanım mı tek böyle*

kızlar bebekleriniz karnınızı çok gerip alta doğru vuruyomu yoksa benim afacanım mı tek böyle*

evet ya bbende de oluyor.böyle kalçalarımda vuruşlar hissediyorum ama çok sık yapmıyor.
geriniyor heralde bebişler.
aman iyi olsunlar da ben tekmelere razıyım.

slm kızlar.....
bu gece zombilik yapmadık ama şimdide uyku tutmuyo...
yeterince uyudum bu sefer sanırım tabi aradaki wc nöbetlerini saymıyorum...:)))

offf kızlar sabahın köründe içim karardı,mart annelerinin topiğine baktımda ,allah kolaylık versin ,çok zormuş lohusalık dönemi,herkes baya bir depresyon içinde ve eşler anlayışsız,kimi boşanma kararı bile almış çok yazık...
kimi diyor çekip gidesim var....
lohusalık humması sanırım sadece anne tarafından yasanmıyor ,etken maddeler eş ve çevre...
hele biri diyor ki bebeğime bağırıyorum,susmuyor,uyumuyor,eşim benden hala beklenti içinde,yardımcı olacak kimsem yok,bebeğimin olduğuna sevinemiyorum lanet ediyorum,ben çok kötü bir anneyim demiş..
ayyy allah uzak eylesin çok zor çok....

günaydın herkese özgecim evet Allah hepimize kolaylık versin lohsalık döneminde çevremizdekilerin anlayışı çok önemli

günaydın kzlarr eşlerimize ne kadar soguk davranırsak o kadar uzaklasırlar bunu hıc bı zaman cıkarmayın aklınızdan. tahsin fikret olayına geleyım kaydirigubbakcemile3 onlarınkıde aynen öyle
adam üstüne dustu yok baskası var falan dıe sucladı adamı adamda careyı dısarda buldu alkolun etkısıyle bunlar aslında ıbretlık anlayıp dınlemeden yargılamamak lazım bu yuzden eşlerimizede hak verelım .

neyse kızlarr anneannemız gelcek bugun cıkım ortalıgı toplayım sonra havaalanı yolunu tutım kaydirigubbakcemile2 öpüyoruz tuanayla sizleri

gunaydın canım.Hiçbir eş kendine bahane yaratıp aldatılmaya layık değildir.

Slm guzel anneler bayadir giremiyodum firsatim olmamisti, artik butun anneleri yavas yavas korku sarmaya basladim yazilarinizdan anladigim kadariyla... ama hic kokrmayin benimde dualarim sizlerle, gozunuzu kapatip acin ve bebeginiz kucaginizda iste bu kadarr, o tatli mis kokulu sey yaninizda bunu dusunun o zaman belki biraz daha heycaniniz diner , yada heycaniniz olur ama ona bir an once kavusma duygusuyla cesaretlenirsinizzz... hepinize Allah kolaylik versinnn Nisan Annecikleriii :)

pazartesi....29.03 te sezeryan termini aldik...hakkimizda hayirlisi....
hayırlısı olsun canım.. bu arada maşallah bebeğine...
maşallah gayet iyi kilonuz bencee... tarih içinde hayırlısı olsun canım.. her bebiş aynı kiloda olamaz ki.. sağlıklı olsunlar yeter...
slm ben dogurmadim daha kizlar bekliyom bakalim
opuyorumnanaktan ne zaman doğurmayı düşünüyon kısmetse kaydirigubbakcemile3
gunaydın canım.Hiçbir eş kendine bahane yaratıp aldatılmaya layık değildir.
opuyorumnanaktan günaydın balımm.. olumunekankayizsmile ayynenn katılıyoruum sanaaa kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlarrr.
Nasılsınız?
Ben gece hiç ama hiç uyumadım.Kasıklarım inanılmaz ağrıyordu.Hala da ağrıyor ebemi ve doktorumu arayamıyorum çünkü normal doğumdalar.ınanılmaz bir uyku bastırdı.
Doğum tarihi alanlar tebrik ederim canlarımDarısı benim gibi normal isteyenlerin başına.
Aldatmaya bakmayın bizim elimizde herşey kadınların elinde.Doğumdan sonra bunalıma girersek kaçırırız kocaları.Hayatımızda en fazla 3 yada 4 kez yaşayacağımız bir olay doğum ve lohusalık.Keyfini çıkaralım bence doğumdan sonra 40 günümüz var.Sonra saltanatımız bitiyor.Ona göre

günaydınlarrrrr.herkese bol güneşki,huzurlu ve ağrısız sıkıntısız bir gün diliyorum...

Kızla günaydın hepinizeee..
Günaydın hoşgeldin bircem.

Günaydın cancağızım.Devam ediyorsa şikayetlerin mutlaka hastaneye bir gidip muayene ol canım.olumunekankayizsmile

günaydınlarrrrr.herkese bol güneşki,huzurlu ve ağrısız sıkıntısız bir gün diliyorum...

Günaydın.Hoşgeldi fundacığım.İnşallah dediğin gibi olur ama nazlı ve tuğba için sancılı bir gün olsun doğursunlar:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…