günaydın canım.mart annelerinde lohusalık dönemleri birkaç arkadaşın sancılı geçiyormuş.eşlerle tartışanlar,hatta ayrılma kararı alanlar olmuş.yaprak dökümü dizisinde fikrette biraz bunalıma girince eşi onu aldattıda ondan konuşuyorduk.ne olursa olsun diyoruz hiçbir eş naldatılmayı hak etmez.bi taraf anne oluyosa diğer tarafta baba oluyor diyoruz.her iki tarafında karı kocanın birbirlerine hassas davranması gerekir dimi şekerim*
canım bende senin gibi sanırım ay gün sancılarını çekiyorum.belim kopuyor ağrıdığı zaman resmen.bacaklarımda da ağrı oluyor.acaba bacak ağrısıda doğumun habercisimi ya hiç bilmiyorum.belim 4-5 gündür ağrıyor ama ağrıların süresi artmaya başladı ve sanki daha çok ağrıyor öncekilere nazaran.neyse yarın gitcemya sabır ediyorum.
Merhaba sinemciğim.Herşey yolunda gider inşallah.Kolay gelsin işlerin içinde.Merhaba kızlar kaç gündür giremedim int. O kadar çok işim vardı ki anlatamam bu 2 gün de giremeyebilirim. Umarım herkes iyidir. Ben de birazdan dr a gidicem nst miz var. Hepinizi çok öpüyorum kib
yapar mı yapar bu veletler:)))))canım ben bugün tıpta bir hocaya gidicem önceden hiç gitmediğim bakalım sorarım ama erkek ne bilsin sancı nasıl yinede sorarım belki nts ye falan girersem ordanda belli olur doğum yaklaştımı diye.ben hep diyordum bizimki 1 nisan şakası yapacak diye bakalım hayırlısı olsun.daha yarından sonra dolu dolu 3 haftam var ama.hamile için bebeğin,doktor için hastanın,ev için hırsızın ne zaman geleceği belli olmazmış bakarsın şakasını yapar sıpacım.
haklısın canım ama fikretin kocası sadece öpüştü aldatmakmı.aldatmak bence çok basit bir kelime sadakatsizlik güvenini kötüye harcama desek daha doğru olur.bence sadece öpüşüp sızdılar.adam sarhoştu o şarkıcı kadın ayıktı ama adamı burakmadı baktı iyi adam.niyeti yuvasını yıkmak değil belki ama bir gece güvendiği birirnin yanında kalmak istedi.aman neyse yaptıkları şeyin savunulacak bir tarafı yok.
geçenlerde canım bende eşimle tartıştım.eskisi gibi değilsin eskiden yapmadıklarını yapıyorsun diye kızdım bağırdım.bende stresliyim dedi.paronaya yapıyorum ben biraz ama.yani psikolojim çok bozuk.ama eşlerinkide normal değil onuda anladım.
canım ben bugün tıpta bir hocaya gidicem önceden hiç gitmediğim bakalım sorarım ama erkek ne bilsin sancı nasıl yinede sorarım belki nts ye falan girersem ordanda belli olur doğum yaklaştımı diye.ben hep diyordum bizimki 1 nisan şakası yapacak diye bakalım hayırlısı olsun.daha yarından sonra dolu dolu 3 haftam var ama.hamile için bebeğin,doktor için hastanın,ev için hırsızın ne zaman geleceği belli olmazmış bakarsın şakasını yapar sıpacım.
slm kızlar....
şimdi uyandık bebişimi gene hıçkırık tutmuş hık hık gecmek bilmiyo:)
nese biz azcık kahvaltı edelim oğluşumla bugun almanyadan halan geliyor doğum için....
dün misafirlik hazırlık yapmıştım ama yemek olayları var,uçağı akşam 7 de burda olcakmış...
bikaç işim var dışarda halletmem gerek inşlh derman bulurum da hallederim.....
bu sabah ilk kez cok acayip bi kasık ağrısı cektim on dakika sğrdü ve arada girdi çıktı sanki...
slm kızlar....
şimdi uyandık bebişimi gene hıçkırık tutmuş hık hık gecmek bilmiyo:)
nese biz azcık kahvaltı edelim oğluşumla bugun almanyadan halan geliyor doğum için....
dün misafirlik hazırlık yapmıştım ama yemek olayları var,uçağı akşam 7 de burda olcakmış...
bikaç işim var dışarda halletmem gerek inşlh derman bulurum da hallederim.....
bu sabah ilk kez cok acayip bi kasık ağrısı cektim on dakika sğrdü ve arada girdi çıktı sanki...
canım bence gözle yapılan bakma işlemi bile aldatmak.öpüşmesin tabi canım fikret yapıyomu öyle*mutluluğu dışarıda aramadı belki kocası ama braz olsun sorunlarından uzaklaşmak için böyle bi yolu tercih etti.anaaaaaa bizde sosyologların işini ellerinde alcaz heeeeeohaoldumsmile
ya canım hepsi aynı inanki ben sabah hareket bekliyorum bebekten eşim diyoki ya diyo uyuyordur ne bu telaşın.şunu yapalım ya diyor acele etme.bunu yapalım acele etme.yani canım bunlar işin ciddiyetinde değiller.bizde hormon salgılanıyor bunlarda oda yok.haliyle böyle olmaları normal.telaşlı erkekte hiç çekilmez valla dokuz doğurtur insana hani şu geniş ailedeki mürsel gibi alsanaalsanasmile
kızlar ben biraz uzanayım gelirim yinekendinize ve bebişlere iyi bakın
özgecim ikimizin sat aynı ve bende bugün çok tuhafım inanırmısın öyle tuhaf sancılar hissediyorumki.şimdi hocalarla konuştum bebekleri hep 10 gün erken olmuş bizimkilerde öyle yapmasın ya.valla ben daha sezeryan olucam gün alıcam karar verdim veremedim derken bu sabırsız kuş çıka gelirse kaynanamda yok köye erzuruma gitti.annem zaten 3 hafta hazırlıkları yapıp gitmişti haberi alır almaz gelicem dedi.yaaaaaaaaaa korktum bak iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?