slm kızlar....
şimdi uyandık bebişimi gene hıçkırık tutmuş hık hık gecmek bilmiyo:)
nese biz azcık kahvaltı edelim oğluşumla bugun almanyadan halan geliyor doğum için....
dün misafirlik hazırlık yapmıştım ama yemek olayları var,uçağı akşam 7 de burda olcakmış...
bikaç işim var dışarda halletmem gerek inşlh derman bulurum da hallederim.....
bu sabah ilk kez cok acayip bi kasık ağrısı cektim on dakika sğrdü ve arada girdi çıktı sanki...
slm kızlar :) sabahtan beri net deli etti beni... bakıyorum modemin ışığı yanıp sönüyo yok gitmiş.. bakıyorum gelmiş oturuyorum açarken yine gidiyo :))) neyse bakalım şimdi var ama inş. gitmez... herkes iyidir umarım...
merhaba annişler nasılsınız bakalımm.
biz doktordan geldikkk. her zamanki gibi nst miz normal çıktı ve doktorumuz çok rahattı. ne alttan muayene ne usg yapmadı. yanarım yanarım gecenin birinde banyoya girip temizlik yaptığıma yanarımkaydirigubbakcemile3
dedim kilosuna bakmıcakmısınız malum iri bebek demişti. yok dedi 4 nisana kadar doğuramazsan o zaman bakarım. 4 kg ı geçmez sen normal rahat rahat doğurursun dedi. ama bunu neye dayanarak dedi anlamadım:)
hastane şartlarını öğrendim. dedim epidural istersem akşam olursa doğum anestezi uzmanı gelir mi:) gelir dedi sezeryanlara geliyo ona da gelir dedi.
ben de peki siz gelir misiniz dedim doktora:) koptuk tabiii hepimiz tuzlada oturuyom ben acil durumlarda on dakikada burdayım dedi:)
doğum fiyatlarını da kesin olarak öğrendik: normal: 340, sezeryan:450 epidural olursa ilave 100-150 falan oluyomuş.
haaa bu arada en çok kafama takılan sancıyı ben odmadamı çekecem doğumhanedemi dedim. odanda dedi. iyi ben tek başıma çıldırırım yoksa dedim. doğumhanede de olsan yanına birileri girebilir merak etme dedikaydirigubbakcemile3
ahhh ahhh kaan paşa vuslat başka bahara kaldı yinekaydirigubbakcemile3
biz doktordan geldikkk. her zamanki gibi nst miz normal çıktı ve doktorumuz çok rahattı. ne alttan muayene ne usg yapmadı. yanarım yanarım gecenin birinde banyoya girip temizlik yaptığıma yanarımkaydirigubbakcemile3
dedim kilosuna bakmıcakmısınız malum iri bebek demişti. yok dedi 4 nisana kadar doğuramazsan o zaman bakarım. 4 kg ı geçmez sen normal rahat rahat doğurursun dedi. ama bunu neye dayanarak dedi anlamadım:)
hastane şartlarını öğrendim. dedim epidural istersem akşam olursa doğum anestezi uzmanı gelir mi:) gelir dedi sezeryanlara geliyo ona da gelir dedi.
ben de peki siz gelir misiniz dedim doktora:) koptuk tabiii hepimiz tuzlada oturuyom ben acil durumlarda on dakikada burdayım dedi:)
doğum fiyatlarını da kesin olarak öğrendik: normal: 340, sezeryan:450 epidural olursa ilave 100-150 falan oluyomuş.
haaa bu arada en çok kafama takılan sancıyı ben odmadamı çekecem doğumhanedemi dedim. odanda dedi. iyi ben tek başıma çıldırırım yoksa dedim. doğumhanede de olsan yanına birileri girebilir merak etme dedikaydirigubbakcemile3
hg annişler napıyonuz
kaydirigubbakcemile3 atalacım dimi bizim bebeğimize onlar neden heyecanlansın:) bende diyom doğduktan sonra da ben sana göstermicem bebeğimi dicem bi gün doktorakaydirigubbakcemile3ya şu doktorların umursamaz halleri beni bitiriyor.biz doktora gitcez diye iple çekiyoz görücez diye onlar bakmıyor bile.kilosunu merak ediyosun söylemiyorlar.utanmasalar gelme evde doğur diyecekler ha anlamadım gitti bu işleri tamam şükürler olsun problem yok ondan böyle ama bizimde hevesimiz kursağımızda kalıyor şekerim.valla son 3 muayenedir falan doktor sadece kafasını ölçüyor 5 dk ya sürüyor ya sürmüyor hemen kaldırıyor beni demir ilacın varmı diyor var dersem tamam yok dersem reçete yazıyor hadi güle güle.bende sadece benimki böyle diyordum ama sanırım doktorlarda bıkmış bakmaktan.benim çocuğuma niye heyecanlansınki dimi herhangibir hastanın bebeği.:kedi:
canım yaa bende de doğum sancısı gibi bir sancı yok ağrı sızı çok ama ağırlaşmaktan onlar hep. bu arada ben merdiven çıkıp inemiyom çok başım dönüyo cesaret edemiyom canım. ama medine hurmasını dün mehtap da söyledi bugün gelirken alacaktım yine unuttumkaydirigubbakcemile3 bu gidişle doğumda yicem ben hurmayıkaydirigubbakcemile3benim kızda galiba geç gelecek.hiç belirti sancı ağrı yok ya.
40 haftayı geçmesin istorum ben de.
tuğba merdiven çıkmak doğumu yaklaştırıyormuş.
ha birde medine (hacı hurması)hurması yemek sancıyı başlatıyormuş.
bi dene istersen.
ben 2 hafta kala yemeye başlayacağım.
inşallah sağ salim gelir paşan.
canım yaaa valla bebişler hayırlısıyla bi gelseler alttan muayene olsak mızırdanırız, olmasak da hazırlandım yapmadı diye söyleniyoz ne olcak bu halimizkaydirigubbakcemile3merhaba canım ne güzel herseyı sormussun ben hep unutuyorum soracaklarımı:)) bende senın gıbı ıkıdır doktor oncesı temızlık yapıp muayene olmadan gerı donuyorum yarında var yıne aynı sey olurmu bılmem ama ne olur ne olmaz temız olmak lazım
doğum fıyatları daha uygun konağa göre konak normal 500 kusur sezeryan 700 daha benımde ne olacagı bellı deıl bu arada tarhancım ncity e e bebek mağazası acılmış haberın olsun
hoş bulduk canım bebek yolu beklıyoruz hepımız:ecrin_bebek:
ay canım bende 36. haftaya girdim beklemeye başladım.sorma şekerim sen bekliyosunda benim 3 haftam var bana noluyo.ben bile bekliyorum.meşhur son haftalar çok zor geçer bu günlere tekabül ediyor demekki.bu arada doğumlarınız neden pahalı hastaneleriniz A sınıfımı.bizim burda normal 215 sezeryan 235 ama ekstraları oluyormuş.tek kişilik odada 80 geceliği.
meraba canım iyiyz ve daha doğurmadık sen de doğurmadın dimi dahakaydirigubbakcemile3slm anisler toplanmaya baslamisiz yinesositosositoherkesler iyimiii
canımm merhabalar sezeryan anneler günlerini alıyolar biz de bekliyoz sıpaların keyfini şekerim.kaydirigubbakcemile3merhabalar hanımlar.
nasılsınız?
geçmişe kuş bakışı attım.herkes iyi görünüyor.
doğum tarihi kesinleşen arkadaşlarda var galiba.
hepimiz için hayırlısı olsun.
bende birazdan nst'ye gireceğim.
birde doktorumla doğumu 5 nisan tarihine almayı konuşacağım.çünkü 8inde malatyada olmayacak.benide kendisi taburcu etsin istiyorum.işin sonunda başka bir doktor istemem.
sorma şekerim sen bekliyosunda benim 3 haftam var bana noluyo.ben bile bekliyorum.meşhur son haftalar çok zor geçer bu günlere tekabül ediyor demekki.bu arada doğumlarınız neden pahalı hastaneleriniz A sınıfımı.bizim burda normal 215 sezeryan 235 ama ekstraları oluyormuş.tek kişilik odada 80 geceliği.
canım yaaa valla bebişler hayırlısıyla bi gelseler alttan muayene olsak mızırdanırız, olmasak da hazırlandım yapmadı diye söyleniyoz ne olcak bu halimizkaydirigubbakcemile3
doğum fiyatları arasında da bayağı fark varmış gerçekten canım sen gel yüzyıl hastanesinde doğur cicim günlerimiz de aynı bir avazda çıkarız aradan ikimiz dekaydirigubbakcemile3
ayyyy bana ncity deme kız nasıl gelip de gezesim var ama arabamız yok dolmuşlarda da bu halimde artık gözüm yemiyo. yoksa öyle bir özledim ki alışveriş merkezlerini gezmeyi.kaydirigubbakcemile
meraba canım iyiyz ve daha doğurmadık sen de doğurmadın dimi dahakaydirigubbakcemile3
canımm merhabalar sezeryan anneler günlerini alıyolar biz de bekliyoz sıpaların keyfini şekerim.kaydirigubbakcemile3
nst sonucun inşallah güzel çıkar dicem ama güzel çıkınca da bütün hevesin kursağında geri dönüyosun bebişi görmeden hayırlısı olsun tatlımopuyorumnanaktan
hg avukatcım hayırlı haberlerle gel inşallah.bu arada nts ile doğumun yaklaştığını anlayabiliyormuş doktorlar bizim hocanın hanımının 10 günü varmış doktor demişki hazır olun 1-2 güne gelir ertesi gün gelmiş.lakin benimki saolsun onada yorum yapmadı baktı yolladı anowwwwwwwwww sinir oldum ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?