2010 Nisan Anneleri

evet canım sancı aralıkların belli oluyor.kızma inan doktorun problem olsa sana söyler.sen anlayabilirsin doktorumun bana dediği gibi doğum sancın tutsa mutlaka anlarsın.sakin ol.doktorunun teleşlı biri olmasından iyidir.seni teleşlandırsa iyice elin ayağına dolanır.
ben kaçar hanımlar. doktora gideceğim.yarında duruşmam var.sonrada salı günü son duruşmam var inşallah.
herkes Allaha emanet.

slm kızlar benim belim felaket ağrıyo yaaa dün benim yarım saatlik nstede 3 sancı çıktı hemşireye göre doğum erken olur dedi doktorumda iyi dedi yollamıştı ayyy çok tedirginim yaa valla sezeryan olacağım içinde yemek yiyince belirli saat geçmesi lazım birden sancım başlar diye korkuyorum yaa sonrada çek çek sezeryana off anacığım hayırlısıyla alsaydık şu minik kuzucukları artık zaten bir yatıp bir kalkıyorum birde yemek yiyorum iyicene şiştim ben yaa

ayyy tuğbişim sen bir alemsin yok anacığım bu oğluşun yerini çok sevdi seni bırakmak istemiyo canım benim keyfi iyi paşanın canım ben sana demedimmi o yerinden memnun diye canım

ben tuğba şekerimkaydirigubbakcemile3 senin doktor her defasında muayene ediyodu dimi şekerim aman her seferinde de işkence zaten boşverkaydirigubbakcemile3sen güzel haberlerle gel gerisini boşveropuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 canım yaaa biz boşuna uğraşıyoz sıcak suyla hurmayla gerçekten onlar biliyolar gelcekleri zamanı bende artık sıcaık suyla uzun uzun banyo yapıyom ama nafilekaydirigubbakcemile3

kızlar ben kacayım bıraz dınlenelım herkese ıyı gunler

iyi günler canım az sonra bende yine uykuya kaçıcağım zaten kızımla şiştik iyicene tombiş bir annesi oldu kızımın :))her ne kadar çevredekiler farkına varmasada gören hiç kilo almamışın desede toplamda şu ana kadar 17 kilo almışım yaaa çüşşş diyeceğim şimdi ama neyse dahada 1 hafta var doğuma bu gidişle 20 olursam şaşmam:roflol::asigim:

ay kızlar ya hiç rahat olan yok dimi şu hamilelik yogasına falanmı gitseydik biz ya psikolojik olarakmı boşuz acaba.dua edelim valla ben şimdi okudum biraz rahatladım çok tavsiye ederim.birde yanınızdaki biri kim olursa artık avcunun içine su alıp okuyacakmış.fatiha,ayetel kürsi,kafirun,felak,nas,ihlası avucundan su o suyu içicekmişiz çok kolay doğumlar olurmuş.Peygamber efendimiz (s.a.v.) böyle yapmış bilmiyorum birinden duydum ben şahsen okumadım ama.işallah hepimize kolay doğumlar.
avukatçım çıkıcaksın ama çıkmadıysan hala ilk doğumun sezeryanmıydı nasıldı bende galiba sezeryan olucak gibiyim korkuyorum çünkü.biraz bilgi verirmisin.

aman bu nası bi sancı,nası bi kasılma gibi değişik bişiy di yaaa ohaoldumsmile bakalım bi daha olcakmı eyvahedigeldismile

canım bende zemzem suyu ayırmıştım kayınvalidemler hacılıktan gelince onu içtim bitirdim küçük bir pet şişede yeni bitti hergün bi yudum aldım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eğlesin inşallah canım benim :Saruboceq:

kızlarr ben çok sıkıldım biz misafirliğe gidiyoz evde çok bunaldık bu akşam gece nöbetine anca gelirim öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

aman bu nası bi sancı,nası bi kasılma gibi değişik bişiy di yaaa ohaoldumsmile bakalım bi daha olcakmı eyvahedigeldismile
amannn refişim dikkaatt et kendine mazalalah sezeryan derken utkuyu normla pırtlatıvermeopuyorumnanaktan

ayyy tuğbişim sen bir alemsin yok anacığım bu oğluşun yerini çok sevdi seni bırakmak istemiyo canım benim keyfi iyi paşanın canım ben sana demedimmi o yerinden memnun diye canım
kaydirigubbakcemile3 cicim kaan memenun da ben diilim ayolll.
senin de sancı çıkmış dikkat et kendine emiopuyorumnanaktan

dayanamıyorum ben uyumaya kadar gidiyorum teyzoşlar öpüldünüz anlaşıldı uyku stoğu yaptırıyo bu kız bana uyutmayacağım seni anne diyo şimdiden görüşrüz

görüşürz tuğbiş hadi sana güzel gezmalar ben yde kaçtım yatağa kadar gidersem yolda uyumadan iyi ayyy yaa hiç böyle olmuyorudm ben

kızlar size iyi günler bende kaçıyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve melekleriniz bakalım doktor amca ne dicek bebişimize her hastane gidişi bu kalp çarpıntısını yaşıyoruz hayırlısı işallah hepimiz için.kocaman öpüldünüz baybay...

oy allaha şükür iyiyim :) ama ne şiddetli bi kasılmaydı ya hiç o kadar uzun sürmezdi.. neyse az kaldı artık haliyle normal sanırım bu sancı ve kasılmalar.. doğum sancısı olsa şu ana kadar yine olması lazımdı sanırım :) amaann bacılar yaa.. kızda sancı çekmedim ki biliyim.. inşallah bunda da sancılanmadan paşa paşa gününü bekler de gelir oğlan...

aliyecim.. hayırlı haberlerle gel.. dr.a gidiyosun sanırım.. hadi güle gğle.. iyi haberlerini bekliyoruz...

kızlarr bende uzanayım biraz.. kasıklarıma baskı yapıyo sıpa... :)) öptük hepinizii..

dayanamıyorum ben uyumaya kadar gidiyorum teyzoşlar öpüldünüz anlaşıldı uyku stoğu yaptırıyo bu kız bana uyutmayacağım seni anne diyo şimdiden görüşrüz

gizemle sana iyi uykular canım.dün de ben senin gibiydim.
güzel bi uyumuştum saat 5e kadar..

slm kızlar...
bugun ben msnede ,kk yada giremycem...
kardeşim erkenden eve geldi...
eee akşamada misafir var....
nese ben iyyim belim sadece ağrıyo beni özleyin anacım bayyyyy......

iyi haberlerle gelirsin inşallah canım...

çok şükür geçmiş.hayırlısıyla bi alsaydık bebişleri kucağımıza.
heyecandan korkudan biz gidecez bu arada....

slm kızlar...
bugun ben msnede ,kk yada giremycem...
kardeşim erkenden eve geldi...
eee akşamada misafir var....
nese ben iyyim belim sadece ağrıyo beni özleyin anacım bayyyyy......

sen de bizi özle canımm.
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…