hg avukatcım hayırlı haberlerle gel inşallah.bu arada nts ile doğumun yaklaştığını anlayabiliyormuş doktorlar bizim hocanın hanımının 10 günü varmış doktor demişki hazır olun 1-2 güne gelir ertesi gün gelmiş.lakin benimki saolsun onada yorum yapmadı baktı yolladı anowwwwwwwwww sinir oldum ha.
ben tuğba şekerimkaydirigubbakcemile3 senin doktor her defasında muayene ediyodu dimi şekerim aman her seferinde de işkence zaten boşverkaydirigubbakcemile3sen güzel haberlerle gel gerisini boşveropuyorumnanaktanfundacim anam dogurmadim doktorun dedigine göre 24 mart dogurmam lasimdi usg ye göre... ama sata göre daha 9 günüm var bakalim bugün randevüm var yine ne diycek doktor amcamiz,yine catala yatiriri ben senin gibi temizlikte yapmadim:jeyyar:saten hep bakiyo bugünde böle olsunnşakkıdı
kaydirigubbakcemile3 canım yaaa biz boşuna uğraşıyoz sıcak suyla hurmayla gerçekten onlar biliyolar gelcekleri zamanı bende artık sıcaık suyla uzun uzun banyo yapıyom ama nafilekaydirigubbakcemile3canım sağolasın.haklısın insan erken beklentiye girmemeli.benim ilk oğlum en son verilen tarihten 5 gün sonra doğdu.artık hergün doktora gider olmuştum.ama o zamana kadar beklentim olmadı. ama şimdi kesin tarih belli olunca insan sabırsız oluyor.
sabırsızlığını anlıyorum.ama inan onlar gelecekleri zamanı biliyor.beni sancım olmuyor diye banyo sobasını yakıp banyoya sokmuşlardı.nerdeyse kaynar suyla yıkadılar.gelmedide gelmedi beyefendi.
kızlar ben kacayım bıraz dınlenelım herkese ıyı gunler
ay kızlar ya hiç rahat olan yok dimi şu hamilelik yogasına falanmı gitseydik biz ya psikolojik olarakmı boşuz acaba.dua edelim valla ben şimdi okudum biraz rahatladım çok tavsiye ederim.birde yanınızdaki biri kim olursa artık avcunun içine su alıp okuyacakmış.fatiha,ayetel kürsi,kafirun,felak,nas,ihlası avucundan su o suyu içicekmişiz çok kolay doğumlar olurmuş.Peygamber efendimiz (s.a.v.) böyle yapmış bilmiyorum birinden duydum ben şahsen okumadım ama.işallah hepimize kolay doğumlar.
avukatçım çıkıcaksın ama çıkmadıysan hala ilk doğumun sezeryanmıydı nasıldı bende galiba sezeryan olucak gibiyim korkuyorum çünkü.biraz bilgi verirmisin.
amannn refişim dikkaatt et kendine mazalalah sezeryan derken utkuyu normla pırtlatıvermeopuyorumnanaktanaman bu nası bi sancı,nası bi kasılma gibi değişik bişiy di yaaa ohaoldumsmile bakalım bi daha olcakmı eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 cicim kaan memenun da ben diilim ayolll.ayyy tuğbişim sen bir alemsin yok anacığım bu oğluşun yerini çok sevdi seni bırakmak istemiyo canım benim keyfi iyi paşanın canım ben sana demedimmi o yerinden memnun diye canım
dayanamıyorum ben uyumaya kadar gidiyorum teyzoşlar öpüldünüz anlaşıldı uyku stoğu yaptırıyo bu kız bana uyutmayacağım seni anne diyo şimdiden görüşrüz
kızlar size iyi günler bende kaçıyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve melekleriniz bakalım doktor amca ne dicek bebişimize her hastane gidişi bu kalp çarpıntısını yaşıyoruz hayırlısı işallah hepimiz için.kocaman öpüldünüz baybay...
oy allaha şükür iyiyim :) ama ne şiddetli bi kasılmaydı ya hiç o kadar uzun sürmezdi.. neyse az kaldı artık haliyle normal sanırım bu sancı ve kasılmalar.. doğum sancısı olsa şu ana kadar yine olması lazımdı sanırım :) amaann bacılar yaa.. kızda sancı çekmedim ki biliyim.. inşallah bunda da sancılanmadan paşa paşa gününü bekler de gelir oğlan...
slm kızlar...
bugun ben msnede ,kk yada giremycem...
kardeşim erkenden eve geldi...
eee akşamada misafir var....
nese ben iyyim belim sadece ağrıyo beni özleyin anacım bayyyyy......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?